www

Ultimele știri

BitDefender for Samba

November 2003


Bucuresti, 18.11.2003

In premiera mondiala, BitDefender lanseaza primul antivirus comercial pentru Samba 3

Aceasta solutie antivirus a fost conceputa pentru a proteja resursele partajate de documente pe serverele de fisiere Samba Linux contra infectiilor cu corpuri virale (virusi, malware, troieni, worms)

BitDefender for Samba Linux File Servers integreaza ultima tehnologie antivirus BitDefender, certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA in Februarie 2003, Virus Bulletin in Iunie 2003 si Noiembrie 2003, CheckMark in August 2003) si este configurata pentru scanarea �On-Access� a fisierelor ce sunt copiate sau accesate prin intermediul serverului de fisiere Samba. Aceasta caracteristica este extrem de folositoare in companiile ce detin servere de fisiere pentru stocarea, gestionarea si accesul partajat al documentelor interne, din intreaga retea, cu clienti pe diferite platforme (de ex Windows, Linux, Unix). Aditional, un mecanism de caching, foarte eficient, creste viteza de acces si de scanare in timp real a documentelor accesate.

Pana la 31 decembrie 2003, BitDefender for Samba beneficiaza de o oferta speciala de pret.

O versiune de evaluare de 30 de zile, integrala din punct de vedere functional, precum si alte detalii tehnice sunt disponibile aici


Share