Gestionarea riscurilor de securitate în sectorul de energie și utilități

protecție împotriva amenințărilor cibernetice pentru companii

Preveniți atacurile malware și ransomware

Protejați-vă întreaga rețea și toată gama de active împotriva infectărilor cu malware și epidemiilor de ransomware folosind capabilitățile Bitdefender de protecție adaptivă și evaluare continuă a riscurilor. Protejați-vă infrastructura folosind soluții de securitate cibernetică dedicate sectorului de energie și utilități. Acestea validează miliarde de înregistrări zilnice de posibile amenințări, provenite de la sute de milioane de senzori la nivel global, împiedicând astfel amenințările menite să evite nivelurile de securitate.

platformă unificată de securitate a punctelor finale

Centralizați și sporiții securitatea la nivel de endpoint

Bazați-vă pe o soluție cu o singură consolă, care oferă capabilități de prevenție, detecție, răspuns și analiză a riscurilor pentru atacurile care vizează endpoint-urile dumneavoastră. Oferiți echipei dumneavoastră vizibilitate înainte și după compromitere, capabilități de analiză a cauzelor principale, investigație, threat hunting și instrumente de remediere de top din industrie. În plus, Bitdefender identifică acțiunile riscante ale utilizatorilor, astfel încât să puteți susține securitatea endpoint-urilor vulnerabile și oferi instruire preventivă.

Utilități soluții de securitate cibernetică

Obțineți vizibilitate și contexte la nivelul întregului sistem

Gestionarea riscurilor de securitate în sectorul de petrol și gaze și în alte infrastructuri de utilități necesită vizibilitate și controale la nivelul întregului sistem. Utilizați panoul de gestionare a riscurilor de la nivelul întregii organizații oferit de Bitdefender pentru a evalua vulnerabilitățile asociate aplicațiilor și utilizatorilor, a vedea contexte pentru tehnicile de atac IoCs și MITRE și a evidenția căile critice de atac. Reduceți suprafața de atac prin evaluări continue ale riscurilor care vă extind perspectiva și vă îndrumă echipa.

Securitate cibernetică integrată pentru sectorul de energie și utilități

  • Lacune de securitate
  • Suprasolicitarea echipei de IT
  • Prea multe vulnerabilități
Lacune de securitate

Modernizați-vă soluțiile de securitate cibernetică

Înlocuiți soluțiile scumpe și învechite, care sunt ineficiente în ceea ce privește detecția și răspunsul și care cauzează erori pe endpoint-urile dumneavoastră. Bitdefender elimină actualizările inconsecvente și acoperă toate activele, inclusiv stațiile de lucru, serverele, mașinile virtuale, CAD, ERP și alte software-uri. Cu un pachet de securitate integrat, obțineți răspuns instantaneu la breșele de securitate, evaluare continuă a riscurilor, actualizări eficiente și protecție adaptivă.

Suprasolicitarea echipei de IT

Optimizați fluxurile de lucru și protecția

Totul merge prost atunci când sarcinile și solicitările complexe de securitate consumă prea mult timp. Atunci când se suprapun prea multe instrumente de securitate, iar administrarea este dificilă, se acumulează foarte multe probleme. Consola unică de la Bitdefender optimizează administrarea și permite personalului să se concentreze pe proiectele strategice. Simplificați sarcinile de implementare a nivelurilor suplimentare de reducere a suprafeței de atac ale echipei dumneavoastră, pentru un maximum de protecție fără personal suplimentar.

Prea multe vulnerabilități

O abordare cuprinzătoare, end-to-end

Atunci când întreruperile de activitate îi pot lăsa pe clienții dumneavoastră fără energie, combustibil sau căldură, aveți nevoie de o soluție fiabilă de remediere a riscurilor, care să acopere totul. Bitdefender permite o reducere mai mare a suprafeței de atac, cu peste 30 de niveluri adaptive care blochează automat 99% dintre atacuri. Adăugați abilitatea de a izola amenințările și tehnologia machine learning personalizabilă și obțineți protecție de neegalat care vă ajută să întruniți standardele de securitate cibernetică din sectorul de petrol și gaze.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Christopher Shelton – mărturie Bitdefender

Securitatea GravityZone pe niveluri multiple adaugă atât de multă valoare deoarece cuprinde antivirus, antimalware, firewall și machine learning într-o singură soluție. Folosind portalul în cloud, e simplu să vizualizați totul și să blocați și deblocați selectiv site-uri web în funcție de departament și să stabiliți politici de firewall personalizate.”

Christopher Shelton

IT Director, Advanced Cabling Systems

Resurse

Rezumatul soluției - energie și utilități
Prezentare soluție

Blocarea atacurilor fără fișiere în faza de pre-execuție - Prezentarea soluției

Aflați mai multe
Aflați mai multe Prezentare soluție

Prezentarea soluției împotriva ransomware-ului

Aflați mai multe
Aflați mai multe Rapoarte

Era emergentă a analizei riscurilor asociate configurațiilor

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

GravityZone Business Security Enterprise

Aflați mai multe