Filtrare după:

Ștergere completă

COMPANII MICI ȘI MIJLOCII

GravityZone Small Business Security

-30%

Întreprinderile mici au nevoie de securitate la nivel de enterprise pentru a face față amenințărilor avansate, precum cele de tip phishing, ransomware și fileless, în prezent și în viitor, fără să pună presiune pe echipele IT.

Cumpărați online acum

COMPANII MICI ȘI MIJLOCII

GravityZone Business Security

-30%

Ideală pentru companii mai mici care caută o soluție de securitate ușor de administrat, la un preț avantajos. Acoperă serverele de fișiere, desktop-urile sau laptop-urile, mașinile fizice sau virtuale..

Cumpărați online acum

COMPANII MICI ȘI MIJLOCII

Securitate pentru Amazon Web Services (AWS)

Obțineți o securitate mai bună pentru workload-urile dvs. în cloud din Amazon, folosind același furnizor de securitate și aceeași consolă web ca în cazul mediilor fizice, virtuale sau al oricărui alt mediu cloud..

COMPANII MARI

GravityZone Security for Containers

Platformă integrată pentru prevenție, reducerea suprafeței de risc și analiza riscurilor și a incidentelor

COMPANII MARI

GravityZone Business Security Premium

-30%

Platformă integrată pentru prevenție, reducerea suprafeței de risc și analiza riscurilor și a incidentelor

Cumpărați online acum

COMPANII MARI

GravityZone EDR Cloud

Monitorizează rețelele pentru identificarea activităților suspecte din timp și oferă instrumente pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice. Caracteristicile de vizualizare a amenințărilor ghidează investigațiile și maximizează abilitatea de a răspunde direct la amenințări..

COMPANII MARI

GravityZone Business Security Enterprise

Platformă integrată de prevenție, detecție extinsă (XDR), răspuns și analiză a riscurilor

COMPANII MARI

GravityZone Managed Detection and Response

Acest serviciu utilizează servicii de monitorizare 24/7, tehnologii lansate la nivel de endpoint și rețea, analiză avansată, informații privind amenințările și expertiza specialiștilor în cadrul investigației incidentelor pentru îndepărtarea atacatorilor din mediile clienților..

COMPANII MARI

GravityZone Integrity Monitoring

Capabilitățile File Integrity Monitoring sunt acum un element esențial al Cloud Workload Protection și oferă o soluție integrată și completă pentru protecția tuturor workload-urilor în orice mediu virtualizat sau cloud.

COMPANII MARI

GravityZone Cloud and Server Security​

GravityZone Security Cloud and Server Security oferă protecție de înaltă performanță pentru toate centrele de date private și cloud-urile publice cu un singur punct de control și vizibilitate..

COMPANII MARI

GravityZone a la carte

Securitate de generație următoare pentru toate endpoint-urile enterprise, oferită à la carte

COMPANII MARI

GravityZone Security for Exchange Servers ​

Cele mai bune tehnologii anti-spam, anti-phishing și anti-malware pentru Microsoft Exchange

COMPANII MARI

GravityZone XDR

Identificați amenințări, înțelegeți întregul impact, găsiți cauza principală și răspundeți imediat la nivelul mediului organizației, inclusiv pe endpoint-uri, în rețea și în cloud..

COMPANII MARI

Advanced Threat Intelligence

Utilizând Bitdefender Global Protective Network (GPN), care protejează sute de milioane de sisteme, Bitdefender Advanced Threat Intelligence colectează și corelează datele obținute de la senzori din întreaga lume. Tehnologia transformă apoi datele în informații care pot fi transpuse în acțiuni ce vizează amenințările, permițându-le clienților să detecteze și să răspundă la atacurile de securitate chiar înainte ca acestea să apară..

FURNIZORI DE SERVICII

Cloud Security for MSP

Securitate avansată pentru Furnizorii de servicii administrate cu model simplu de licențiere, în regim lunar, în funcție de utilizare, și o singură consolă web pentru protecția tuturor clienților. Antivirusul de generație următoare, modulele de machine learning customizabile, gestionarea riscurilor, protecția web, controlul conținutului, controlul dispozitivelor, securitatea pentru e-mail, Sandboxing-ul în cloud și soluția EDR sunt administrate eficient de la distanță cu ajutorul consolei GravityZone..

ADD-ON-URI

GravityZone Security for Mobile​

-30%

Soluție de securitate mobilă instalată pe dispozitiv, pentru dispozitivele iOS, Android și ChromeOS.

ADD-ON-URI

GravityZone Security for Email​

Soluție de securitate pentru e-mail bazată pe cloud, cu niveluri multiple de securitate, care oferă companiilor protecție completă pentru e-mail, trecând dincolo de amenințările tradiționale și oprind atacurile moderne, sofisticate și targetate, inclusiv atacurile de tip „BEC” (Business Email Compromise) și „CEO fraud”..

ADD-ON-URI

GravityZone Security for Storage

Scanare antimalware cu tehnologii machine learning pentru sistemele NAS (network-attached-storage) și de partajare a fișierelor, compatibile cu ICAP

ADD-ON-URI

GravityZone Patch Management

-30%

Patch Management automat și cu funcții complete, disponibil în Consola GravityZone.

Cumpărați online acum

ADD-ON-URI

GravityZone Full Disk Encryption

-30%

Administrarea criptării native a sistemelor de operare pentru Windows și Mac..

Cumpărați online acum