Toate produsele

Endpoint. Rețea. Cloud.

Filtre
  • COMPANII MICI ȘI MIJLOCII
  • COMPANII MARI
  • FURNIZORI DE SERVICII
  • ADD-ON-URI
Nume produs
Descriere

COMPANII MICI ȘI MIJLOCII

Ideală pentru companii mai mici care caută o soluție de securitate ușor de administrat, la un preț avantajos. Acoperă serverele de fișiere, desktop-urile sau laptop-urile, mașinile fizice sau virtuale.

COMPANII MARI

Platformă integrată pentru prevenție, reducerea suprafeței de risc și analiza riscurilor și a incidentelor

Platformă integrată pentru prevenție, reducerea suprafeței de risc și analiza riscurilor și a incidentelor

Monitorizează rețelele pentru identificarea activităților suspecte din timp și oferă instrumente pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice. Caracteristicile de vizualizare a amenințărilor ghidează investigațiile și maximizează abilitatea de a răspunde direct la amenințări.

Platformă integrată de prevenție, detecție extinsă (XDR), răspuns și analiză a riscurilor

GravityZone Ultra Plus Security
(Retras din mai 2021)

Platformă integrată de prevenție, detecție și răspuns la nivel de endpoint, rețea și cloud

Acest serviciu utilizează servicii de monitorizare 24/7, tehnologii lansate la nivel de endpoint și rețea, analiză avansată, informații privind amenințările și expertiza specialiștilor în cadrul investigației incidentelor pentru îndepărtarea atacatorilor din mediile clienților.

Securitate de generație următoare pentru toate endpoint-urile enterprise, oferită à la carte

Protecție pentru servere și desktop-uri – on-premises și în cloud

Securitate de generație următoare cu niveluri multiple de securitate pentru endpoint-urile fizice

Protecție administrată centralizat pentru dispozitivele mobile ale companiei sau dispozitivele BYOD

Cele mai bune tehnologii anti-spam, anti-phishing și anti-malware pentru Microsoft Exchange

Sandbox de generație următoare, bazat pe tehnologie AI, cu funcții avansate de detecție, raportare și vizibilitate asupra atacurilor

Network Traffic Security Analytics
(Retras din mai 2021)

Tehnologii machine learning și analiză comportamentală a traficului din rețea și threat intelligence global, combinate pentru a detecta din timp atacurile avansate și pentru a permite răspunsul eficient la amenințări.

Lucrând împreună, Bitdefender și Citrix oferă acum deținătorilor de centre de date posibilitatea de a cunoaște ceea ce nu se putea cunoaște anterior și de a acționa în baza acestor informații de la acest nou nivel de analiză.

Creați un air-gap virtual între sistemele utilizatorilor finali și internet, garantând în același timp că breșele nereușite de securitate nu pot nici să preia controlul, nici să evite mediul de executare al browser-elor virtualizate.

Antivirus dedicat și securitate la nivel de endpoint pentru protejarea dispozitivelor găzduite în Amazon Web Services. Soluția extrem de eficientă și cu impact redus asupra resurselor este facturată în funcție de consum, iar integrarea cu AWS automatizează instalarea și administrarea inventarului de dispozitive.

FURNIZORI DE SERVICII

Securitate avansată pentru Furnizorii de servicii administrate cu model simplu de licențiere, în regim lunar, în funcție de utilizare, și o singură consolă web pentru protecția tuturor clienților. Antivirusul de generație următoare, modulele de machine learning customizabile, gestionarea riscurilor, protecția web, controlul conținutului, controlul dispozitivelor, securitatea pentru e-mail, Sandboxing-ul în cloud și soluția EDR sunt administrate eficient de la distanță cu ajutorul consolei GravityZone.