securitatea aplicației

Modulul de management al aplicațiilor asigura o securitate avansata pe baza controlului aplicațiilor pentru desktop-uri si servere Windows prin adăugarea unui blocarea executării aplicațiilor si proceselor neautorizate de tip malware.

Controlul aplicațiilor reduce aria de atac pe care amenințările malware o pot exploata la nivel de endpoint și împiedică instalarea și executarea oricăror aplicații nedorite, nesigure sau periculoase.

Prin intermediul Inventarului de aplicații se pot vizualiza toate detaliile aplicațiilor și proceselor in curs de rulare facilitând verificarea aplicațiilor in timp real.

Află mai multe
  • Descoperirea aplicațiilor
  • Crearea de politici
  • Adăugarea pe lista albă
  • Blocarea aplicațiilor necunoscute
descoperirea aplicațiilor și a proceselor

Construiți catalogul de aplicații

Aplicațiile si procesele sunt detectate automat in etapa de descoperire. In catalogul de aplicații se pot vizualiza toate aplicațiile descoperite in rețea după nume, versiune, editor, locație si multe altele. De asemenea, se pot grupa in funcție de criterii personalizate.

politicile de securitate a aplicațiilor

Configurați cu ușurință politici pentru mediul dvs.

Odată ce descoperirea este finalizată, puteți construi și testa rapid politicile rulând sistemul în modul de testare.Când modul de testare este activat, modulul de Control al aplicațiilor doar detectează și raportează aplicațiile în Control Center, lăsându-le să funcționeze ca de obicei. Puteți configura și testa regulile și politicile de adăugare pe lista albă, însă aplicațiile nu vor fi blocate.

autorizarea manuală a aplicațiilor sigure

Permiteți doar aplicațiilor sigure să ruleze în mediul dumneavoastră.

Modulul de Control al aplicațiilor vă permite să autorizați manual anumite aplicații și procese pe baza codului hash al fișierului executabil, a amprentei certificatului de semnare și a căii aplicației. De asemenea, puteți defini excepțiile de la reguli.

filtrați și blocați aplicațiile neautorizate

Blocarea aplicațiilor neautorizate la nivel de sursă

În modul de producție, Application Control blochează toate aplicațiile necunoscute și generează notificări imediate atunci când sunt detectate aplicații noi sau aplicații incluse pe lista neagră.

Controlul aplicațiilor pentru Windows

Controlul complet al aplicațiilor Windows

Modulul de Control al aplicațiilor de la Bitdefender face ca generarea și actualizarea de whitelists si blacklists pentru aplicații Windows foarte ușor de gestionat.

Datorită funcției integrate de administrare, modulul de control al aplicațiilor reprezintă o soluție completă si personalizată pentru orice afacere.

blocați cu ușurință aplicațiile nedorite

Protecție 24/7 fără impact asupra productivității

Asigurați securitatea completă a endpoint-urilor creând liste albe de aplicații în care aveți încredere și împiedică  executarea aplicațiilor necunoscute în  rețeaua dumneavoastră.

Orice aplicație necunoscuta poate fi blocata cu ușurință si sistemul poate genera notificări imediate atunci când sunt detectate aplicații noi sau aplicații incluse blacklisted, asigurând un impact minim asupra activității utilizatorilor.

Obțineți modulul de control al aplicațiilor cu GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Obțineți modulul de control al aplicațiilor cu GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise combină cea mai eficientă protecție din lume cu capabilități eXtended Endpoint Detection and Response (XEDR), pentru a vă ajuta să vă apărați infrastructura de endpoint-uri (stații de lucru, servere sau containere) pe tot parcursul ciclului de viață al amenințărilor, cu eficiență și eficacitate ridicate.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Modulul GravityZone Application Controle - mărturie

„Soluțiile Bitdefender au demonstrat că sunt cele mai eficiente în detectarea și rezolvarea amenințărilor și sunt foarte ușor de utilizat. GravityZone Ultra ne oferă cele mai recente capabilități de detecție și răspuns la nivelul endpoint-urilor și ne protejează întreaga proprietate în mediile virtuale, cloud și fizice din centrul de date și de pe endpoint-uri.”

Alberto Santini

CISO, SeSa

Resurse

Prezentare tehnică pentru controlul aplicației
Prezentare tehnică

Analiză comportamentală (Process Inspector)

Află mai multe
Află mai multe Prezentare tehnică

Anti-Exploit

Află mai multe