Protecție împotriva breșelor de securitate în rețea

Structură de date

Tehnologia Bitdefender este concepută pentru a detecta și răspunde la amenințările bazate pe sistemele gazdă, prin analizarea traficului din rețea. Aceasta folosește tehnologii de machine learning și euristică pentru a efectua analize comportamentale în timp real, cu scopul de a descoperi cu precizie activitățile malware precum răspândirea în rețea și tentativele de atacuri de tip „brute force”. Acest lucru îmbunătățește vizibilitatea și controlul asupra amenințărilor din rețea care se bazează pe sistemele gazdă.

Află mai multe
  • Detectarea tehnicilor de acces inițial
  • Împiedicați accesarea datelor de autentificare pe endpoint-uri
  • Blocați descoperirea activelor în rețea
Descoperiți atacurile de rețea

Tehnicile de acces inițial utilizează diferiți vectori de acces pentru a dobândi controlul asupra rețelei. Aceste tehnici includ spearphishing-ul targetat și exploatarea vulnerabilităților de pe serverele web orientate către public.

Tehnologia Network Attack Defense fortifică protocoalele precum HTTP, SMB, RPC și analizează traficul din rețea pentru a bloca atacurile precum injectările SQL, atacurile de tip „brute force” și descărcările „drive-by”

Protejați informațiile sensibile

Tehnologia Network Attack Defense previne acțiunile de extragere de informații și protejează informațiile cu caracter sensibil împotriva infractorilor cibernetici care utilizează tehnici precum keylogging sau dumping de date de autentificare pentru a fura numele și parolele conturilor.  

Informații securizate în rețeaua dvs

Infractorii cibernetici utilizează tehnici de descoperire pentru a afla informații despre rețeaua internă. Aceștia caută puncte vulnerabile și își orientează atacul înainte de a decide ce active să compromită.

Instrumentele sistemului nativ de operare sunt adesea utilizate pentru această tehnică de colectare a informațiilor după compromitere. Soluțiile de protecție pentru rețea oferite de Bitdefender pot identifica și opri rapid aceste tehnici de descoperire. 

întăriți apărarea punctului final

Blocarea răspândirii în rețea

Infractorii cibernetici se răspândesc în rețea pentru a invada și controla sistemele de la distanță la nivelul acesteia. După descoperirea activelor, infractorii fie încearcă să propage infectarea, fie să obțină drepturi superioare de acces. Infractorii pot chiar să instaleze instrumente personalizate utilizând date de autentificare legitime, cu ajutorul instrumentelor sistemului de operare și rețelei native. Tehnologia noastră patentată poate consolida sistemele de apărare ale rețelei printr-un nivel suplimentar de securitate.

Securizarea informațiilor sensibile

Protecție sporită împotriva crimeware-ului

Crimeware-ul nu este o simplă amenințare tehnică, ci are implicații socio-tehnice, scopul fiind câștigul financiar. Infractorii cibernetici descoperă și fură date tranzacționale, cum ar fi numere de securitate socială, numere de telefon, adrese personale, dosare medicale etc. Protecția la nivel de rețea de la Bitdefender oferă vizibilitate completă pentru a detecta tehnici care evită mecanismele de securitate, împiedicând astfel infractorii cibernetici să folosească informații sensibile.  

Securizează-ți rețeaua cu GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Protecție la nivel de organizație a dispozitivelor de rețea cu GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează organizația împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Apărare împotriva atacurilor în rețea GravityZone - mărturie

„Am redus timpul de răspuns la atacurile cibernetice cu aproape 94%. Asta înseamnă că avem timp să lucrăm la proiecte care ajută în mod direct compania.”

Matt Ulrich

Speedway Motorsports, Inc.

Resurse

Prezentare tehnică privind protecția rețelei GravityZone
Prezentare tehnică

Prezentare tehnică: Protecția rețelei

Aflați mai multe
Aflați mai multe Prezentare tehnică

Lectură recomandată 

Aflați mai multe
Vizionați Video

Prezentare Network Attack Defense Q4-2020

Vizionați