Soluții de securitate pentru sectorul tehnologic

protejați confidențialitatea datelor

Protejați-vă cu încredere împotriva amenințărilor

Evaluați, ierarhizați și remediați riscurile pentru a preveni amenințările cibernetice care vizează vulnerabilitățile de la nivelul endpoint-urilor. Tehnologiile de securitate de top, pe niveluri multiple, de la Bitdefender blochează amenințările avansate cu protecție pentru infrastructurile în cloud și on-premises. De la exploit-urile la nivel de kernel, la rootkit-uri și tentative de breșe de securitate, sunteți întotdeauna protejat. Cu Bitdefender, vă puteți menține echipele interne de securitate implicate și motivate, cu tehnologii proactive de threat hunting și analiza cauzelor principale, în timp ce Bitdefender automatizează principalele funcții de securitate pentru a proteja sistemele. Pentru acoperire suplimentară 24x7, utilizați serviciile administrate de detecție și răspuns (MDR) de la Bitdefender.

resurse optimizate de securitate cibernetică

Profitați la maxim de resursele dumneavoastră

Ușurați munca personalului dumneavoastră de securitate cu instalare simplificată și operațiuni de securitate, creare de politici, instalare pe endpoint-uri, elevarea incidentelor, extragerea și revizuirea rapoartelor. Consola accesibilă Bitdefender simplifică delegarea sarcinilor și maximizează securitatea workload-urilor dumneavoastră în cloud. În plus, Bitdefender utilizează resurse minime de infrastructură, rulând scanări mai rapide ale întregului sistem, fără a avea un impact observabil asupra productivității utilizatorului.

software-uri de securitate cibernetică pentru companii

Utilizați expertiza din domeniul securității cibernetice

 

 

Extindeți expertiza de securitate a echipei dumneavoastră cu serviciile și asistența oferite de Bitdefender. Serviciile noastre profesionale oferă planificare, proiectare și configurare de specialitate. Opțiunile de e-learning de la Bitdefender facilitează educarea echipelor dumneavoastră. Și, cu Serviciile administrate de detecție și răspuns (MDR), obțineți toată competența de threat hunting a unui centru de operațiuni de securitate format din analiști cu experiență. Atenția continuă este ceea ce vă menține cu un pas înaintea atacatorilor.

Rămâneți cu un pas înaintea infractorilor cibernetici

  • Suprasolicitarea echipelor de IT
  • Vizibilitate limitată
  • Ținând pasul
Instrumente software puternice de securitate cibernetică

Economisiți timp simplificând administrarea

Oferiți echipei dumneavoastră de IT posibilitatea de a administra central toate mediile și endpoint-urile organizației dumneavoastră dintr-o singură consolă. Simplificați aplicarea consecventă de politici și raportarea pentru a identifica mai rapid cauzele principale și a remedia problemele într-un mod mai eficient. Bitdefender automatizează majoritatea sarcinilor de administrare a securității și face ca accesarea datelor să fie incredibil de eficientă.

Vizibilitate și performanță îmbunătățite

Îmbunătățiți securitatea și reduceți impactul asupra performanței

Facilitați accesul la datele de securitate și măsurătorile de performanță. Bitdefender diminuează scăderile de performanță asociate scanărilor de securitate și facilitează accesul la jurnalele de scanare și rapoartele privind carantina. Dispunând de date cuprinzătoare privind atacurile malware, breșele de securitate, incidentele blocate și de un răspuns mai extins la nivelul infrastructurii, echipa dumneavoastră poate spori impactul muncii pe care o depune.

Ținând pasul

Sporiți încrederea în protecția dumneavoastră

Administrați protecția pentru extinderea suprafețelor de atac și împotriva amenințărilor agresive cu o soluție de securitate cibernetică ce continuă să se îmbunătățească. Bitdefender gestionează miliarde de înregistrări de posibile amenințări în fiecare zi, provenite de la milioane de senzori din întreaga lumea pentru a vă proteja organizația la nivelul tuturor endpoint-urilor și locațiilor. De la mediile virtualizate la sistemele tradiționale, Bitdefender utilizează informații de top pentru a bloca ransomware-ul, atacurile la nivelul lanțurilor de aprovizionare și alte amenințări distrugătoare.

Soluțiile de securitate cibernetică de care are nevoie sectorul tehnologic

Soluție de securitate cloud și server pentru companii din sectorul tehnologiei

Cloud and Server Security

Securizați workload-urile în cloud oriunde, cu securitate performantă, independentă de platformă, concepută pentru mediile dinamice din cloud.

GravityZone Business Security Enterprise - platformă dedicată companiilor mijlocii din domeniul tehnologiei

GravityZone Business Security Enterprise

Obțineți cel mai înalt nivel de prevenție, detecție extinsă și răspuns (corelare la nivelul endpoint-urilor), cu vizibilitate asupra evenimentelor și incidentelor de securitate.

Servicii Managed Detection and Response dedicate GravityZone Business Security Premium - companii cu platforme dedicate din industria tehnologiei

Servicii Managed Detection and Response

Bazați-vă pe informații globale și experți din domeniul threat-hunting-ului pentru monitorizare, detecție și prevenție 24x7, plus remediere automatizată.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Citrix - mărturie client de tehnologie

„Bitdefender a blocat tentativele de infiltrare în infrastructura noastră, având o rată de succes de 100%. Nu există nimic mai periculos decât necunoscutul. Prin intermediul tehnologiei sale în continuă dezvoltare, Bitdefender ne protejează de amenințările de care nici măcar nu suntem conștienți. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nimeni nu se infiltrează în sistemele noastre.”

John Carver

Director, Pre-Sales, Citrix
Mentor - mărturie client de tehnologie

„Deoarece GravityZone a redus atât de mult efortul serverelor noastre, tichetele de asistență privind performanța aproape că au dispărut. Când apar ocazional, cauza principală nu mai are niciodată legătură cu securitatea. Acest lucru asigură o experiență mai bună pentru utilizator și administrator.”

Brian Alexander

Systems Architect, Mentor
Brian Alexander

„GravityZone ne oferă o vizualizare holistică și informații amănunțite. Putem verifica dacă totul este criptat și dispune de cele mai recente definiții anti-malware. Vizualizarea centralizată asupra celor 8000 de servere virtuale și dispozitive fizice, care se extind pe distanțe de mii de mile, este extrem de valoroasă.”

Dan Leming

IT Manager, End User Services, Tyler Technologies
SeSa - - mărturie client de tehnologie

„De când am instalat GravityZone nu ne-am mai confruntat cu niciun atac care să aibă succes. Chiar și atunci când apar atacuri de tip zero-day care nu au semnături, GravityZone analizează comportamentul și blochează malware-ul aproape imediat.”

Alberto Santini

Chief Information Security Officer, SeSa

Resurse

Fișă produs GravityZone Business Security Premium
Fișă de produs

GravityZone Business Security Premium Datasheet

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

Fișa de produs pentru Serviciile administrate de detecție și răspuns (MDR)

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

Două căi pentru o securitate de succes

Aflați mai multe
Aflați mai multe Prezentare soluție

Prevenție și remediere ransomware cu Bitdefender GravityZone

Aflați mai multe