Soluții de securitate cibernetică pentru furnizorii de servicii IT

Soluții de securitate cibernetică pentru furnizorii de servicii IT

Asigurați performanță și protecție remarcabile cu soluțiile de securitate cibernetică de ultimă generație de la Bitdefender. Reduceți complexitatea și costurile asociate administrării mai multor soluții de securitate, cu ajutorul capabilităților centralizate și complete de reducere a suprafeței de atac, prevenție și detecție.

Securitate cibernetică integrată pentru furnizorii de servicii IT

Furnizați servicii de securitate avansate

Furnizați servicii de securitate avansate

Utilizați capabilitățile extinse de reducere a suprafeței de atac, prevenție și detecție de la Bitdefender pentru a furniza securitate IT avansată. Tehnologia machine learning integrată, perfecționată de-a lungul a peste 10 ani cu date provenite de la peste 500 de milioane de senzori, asigură protecție și performanță de top. Cu antimalware, anti-exploit avansat, monitorizare continuă a proceselor și controlul conținutului și dispozitivelor, aveți o soluție completă care să întrunească toate cerințele de securitate ale clienților dumneavoastră.

Furnizați securitate cibernetică excepțională

Furnizați securitate cibernetică excepțională

Oferiți servicii IT mai eficiente, cu soluții de securitate complete, pe niveluri multiple, care maximizează protecția. Bitdefender acoperă o gamă largă de instanțe — de la stații de lucru și servere la infrastructuri virtualizate și servicii în mediile Microsoft Azure și AWS. În plus, Bitdefender reduce considerabil numărul de interogări legate de securitate și vă ajută să îmbunătățiți timpul de răspuns cu acțiuni automate.

Extindeți-vă portofoliul, oferind acțiuni automate

Extindeți-vă portofoliul, oferind acțiuni automate

Bitdefender vă ajută să economisiți timp și bani, oferindu-vă automatizare robustă și securitate IT optimizată. Cu ajutorul capabilităților de monitorizare de la distanță a mai multor instanțe și a rapoartelor relevante care acoperă întreaga infrastructură administrată, vă puteți ocupa de mai mulți clienți, fără să fie nevoie de personal suplimentar. Soluțiile premiate de la Bitdefender vă oferă puterea de a transforma productivitatea într-un diferențiator. Furnizați constant servicii și performanță impecabile pentru a vă remarca pe piață.

Analiștii și experții de top din industrie recunosc avantajele serviciilor noastre IT administrate

  • Sarcini care consumă mult timp
  • Provocări referitoare la personal
  • Vizibilitate limitată
Sarcini care consumă mult timp

Treceți de la sarcinile de întreținere la activități profitabile

Reduceți sarcinile dificile și repetitive, cum ar fi remedierea infectărilor, reinstalarea sistemului de operare sau administrarea configurărilor. Bitdefender automatizează sarcinile esențiale, simplifică instalarea instrumentelor care reduc suprafața de atac și asigură conformitatea cu standardele de securitate din industrie. În loc să petreacă ore întregi eliminând software-ul vechi, echipa dumneavoastră poate lucra pentru proiectele strategice.

Provocări referitoare la personal

Faceți din echipa dumneavoastră un avantaj competitiv mai mare

Evitați întreruperile și activitățile care scad productivitatea. Bitdefender permite echipei dumneavoastră să se concentreze pe proiecte interesante, care permit o mai bună dezvoltare a abilităților și vă ajută să furnizați servicii avantajoase pentru clienți. Având în vedere numărul redus al profesioniștilor din domeniul securității cibernetice din ziua de astăzi, utilizarea unor instrumente de top în industrie vă poate ajuta să atrageți și să păstrați cei mai buni profesioniști.

Vizibilitate limitată

Sporiți vizibilitatea pentru un serviciu mai eficient

Vizualizați întregul mediu al clientului dumneavoastră într-o singură consolă centralizată de administrare în cloud. Rapoartele generate de Bitdefender acoperă complet infrastructura administrată. Lista transparentă și verificabilă de remedieri automate permite echipei dumneavoastră să știe întotdeauna ce se întâmplă. Și cu o suită completă de instrumente integrate, puteți optimiza performanța și vă puteți demonstra în mod regulat fiabilitatea în fața clienților dumneavoastră.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

  • FORRESTER
  • MITRE ATT&CK
  • CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE
  • av comparatives
  • inovatori
  • THE RADICATI
 John Williams

„Nu ne-am mai confruntat cu nicio breșă de securitate de când am instalat Bitdefender, lucru care este remarcabil având în vedere faptul că înainte ne confruntam săptămânal cu câte o infecție.”

John Williams, Managing Director,

Northstar, Ltd.
Enable Resource Group

„Principalul motiv pentru care am ales Bitdefender a fost eficiența. În cadrul testărilor noastre, nu a existat nicio instanță de malware și ransomware căreia Bitdefender nu i-a putut face față.”

James Vavra, Senior Engineer,

Enable Resource Group
Enable Resource Group

„Ne place consola Bitdefender în cloud deoarece simplifică utilizarea și vizualizarea mai multor clienți și permite administrarea dintr-o singură locație. Statutul de lider în industrie deținut de Bitdefender și clasările pe primele poziții în cadrul testărilor independente de securitate an după an ne asigură un avantaj competitiv.”

Patrick Terwal, Team Leader, Senior Engineers,

MEOS
Stored tech

„Datorită faptului că Bitdefender își face treaba, nu mai suntem nevoiți să ne petrecem timpul realizând sarcini care nu aduc venituri, iar clienții noștri nu își pierd timpul și banii din cauza întreruperilor de activitate. Dispunem de mai mult timp pentru a aduce contribuții clienților noștri și pentru a crea servicii administrate.” 

Mark Shaw, President,

StoredTech

Resurse

Bitdefender GravityZone
Fișă de produs

Fișa de produs Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Citește mai multe
Fișă de produs

Fișă produs XDR pentru MSP

Citește mai multe
Fișă de produs

Fișa de produs MDR Foundations pentru MSP

Citește mai multe