Bun venit în aplicația

White Papers

Serviciul MDR reduce numărul provocărilor privind detecția și răspunsul la amenințări

Serviciul MDR reduce numărul provocărilor privind detecția și răspunsul la amenințări

Organizațiile se confruntă cu probleme legate de detecția și răspunsul la amenințări (TDR) din cauza volumului mare de alerte și atacurilor din ce în ce mai sofisticate. Responsabilii cu securitatea informațiilor (CISO) aleg serviciile administrate de detecție și răspuns la amenințări (MDR, managed detection and response) pentru a utiliza cunoștințele tehnice ale furnizorilor și tehnologiile acestora de detecție și triere automată a amenințărilor și pentru a oferi răspunsuri mai rapid. Cele mai bune soluții dispun de servicii care detectează amenințările cu înaltă fidelitate și care întreprind acțiuni proactive de răspuns, aprobate în prealabil în numele clientului.

CITIȚI MAI MULT

A fost găsită soluția: Competențe cibernetice prin servicii administrate de detecție și răspuns

A fost găsită soluția: Competențe cibernetice prin servicii administrate de detecție și răspuns

An de an, continuă să se înregistreze un deficit de specialiști în securitate cibernetică, astfel încât organizațiile recurg la serviciile administrate de detecție și răspuns (MDR, managed detection and response). Cunoștințele specializate ale personalului și datele particularizate privind amenințările oferite de serviciul MDR reduc volumul de lucru cu care se confruntă analiștii de securitate. Cele mai bune soluții dispun de date privind amenințările care sunt triate de un furnizor de servicii cu o experiență vastă în domeniul detecției amenințărilor, iar aceste date sunt analizate în contextul domeniului în care activează clientul și al cerințelor segmentului de piață pentru a întreprinde acțiuni proactive de răspuns pentru combaterea atacatorului.

CITIȚI MAI MULT

Pacifier APT

Pacifier APT

Bitdefender a detectat și blocat o campanie de spionaj cibernetic aflată în desfășurare împotriva instituțiilor române și
a altor ținte străine.

CITIȚI MAI MULT

Cum să profitați la maximum de mediul cloud

Mașinile virtuale din cloud sunt la fel de expuse exploatării neautorizate - acolo unde datele sunt extrem de importante - ca și mașinile fitice. Se aplică același profil de expunere, indiferent de platforma pe care se bazează (tradițională, fizică, virtuală, cloud personal sau public). Deși securitatea tradițională poate fi folosită în cloud, aceasta nu este nici construită, nici optimizată pentru cloud.

CITIȚI MAI MULT

Next Generation Security for Virtualized Datacenters

Pentru a accelera beneficiile comerciale oferite de virtualizare, companiile nu trebuie să ignore siguranța. Oricât de izolate și independente ar fi, containerele virtuale sunt totuși vulnerabile la atacurile periculoase din ce în ce mai complexe inițiate de rețele dedicate de infractori informatici. Cu cât mediul virtual este mai mare, cu atât securizarea eficientă a mașinilor virtuale poate deveni mai problematică.

CITIȚI MAI MULT

Protejarea infrastructurii virtuale, fără impact asupra performanței

Virtualizarea oferă numeroase beneficii, dar ridică și alte probleme de performanță în domeniul securității. De aici, întrebarea: virtualizarea este contraproductivă din punctul de vedere al securității? Mai mult, soluțiile de securitate disponibile în prezent afectează o parte dintrre beneficiile oferite de virtualizare, ducând la blocaje și alte probleme în mediile de virtualizare, comparativ cu serverele fizice?

CITIȚI MAI MULT

Impactul securității virtualizării asupra mediului dumneavoastră VDI

VDI conferă numeroase avantaje angajaților și angajatorilor, indiferent de dimensiunea organizației. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă cu orice mediu, securitatea trebuie să joace întotdeauna un rol central și trebuie să completeze mediul de afaceri. Lucrurile nu stau altfel nici în cazul VDI; securitatea trebuie să fie fluidă, fără să afecteze experiența utilizatorului în niciun mod.

CITIȚI MAI MULT