Bun venit în aplicația

White Papers

Pacifier APT

Pacifier APT

Bitdefender detected and blocked an ongoing cyber-espionage campaign against Romanian institutions and
other foreign targets.

CITIȚI MAI MULT

Cum să profitați la maximum de mediul cloud

Mașinile virtuale din cloud sunt la fel de expuse exploatării neautorizate - acolo unde datele sunt extrem de importante - ca și mașinile fitice. Se aplică același profil de expunere, indiferent de platforma pe care se bazează (tradițională, fizică, virtuală, cloud personal sau public). Deși securitatea tradițională poate fi folosită în cloud, aceasta nu este nici construită, nici optimizată pentru cloud.

CITIȚI MAI MULT

Next Generation Security for Virtualized Datacenters

Pentru a accelera beneficiile comerciale oferite de virtualizare, companiile nu trebuie să ignore siguranța. Oricât de izolate și independente ar fi, containerele virtuale sunt totuși vulnerabile la atacurile periculoase din ce în ce mai complexe inițiate de rețele dedicate de infractori informatici. Cu cât mediul virtual este mai mare, cu atât securizarea eficientă a mașinilor virtuale poate deveni mai problematică.

CITIȚI MAI MULT

Protejarea infrastructurii virtuale, fără impact asupra performanței

Virtualizarea oferă numeroase beneficii, dar ridică și alte probleme de performanță în domeniul securității. De aici, întrebarea: virtualizarea este contraproductivă din punctul de vedere al securității? Mai mult, soluțiile de securitate disponibile în prezent afectează o parte dintrre beneficiile oferite de virtualizare, ducând la blocaje și alte probleme în mediile de virtualizare, comparativ cu serverele fizice?

CITIȚI MAI MULT

Impactul securității virtualizării asupra mediului dumneavoastră VDI

VDI conferă numeroase avantaje angajaților și angajatorilor, indiferent de dimensiunea organizației. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă cu orice mediu, securitatea trebuie să joace întotdeauna un rol central și trebuie să completeze mediul de afaceri. Lucrurile nu stau altfel nici în cazul VDI; securitatea trebuie să fie fluidă, fără să afecteze experiența utilizatorului în niciun mod.

CITIȚI MAI MULT