Ghidul Programului

Beneficiile Partner Advantage Network sunt create special pentru a sprijini fiecare tip de partener în cel mai eficient mod posibil.

De ce să vă afiliați cu Bitdefender

Aflați de ce să deveniți partener Bitdefender

Aveți întrebări?

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Alăturați-vă astăzi viitorului securității cibernetice

Imagine video

Abordarea noastră se bazează pe canalele de distribuție și am creat astfel o rețea puternică de peste 20.000 de parteneri din toată lumea, oferind acces instantaneu la resurse inovative și beneficii care garantează dezvoltarea fiecărei companii.

Încă nu sunteți convins?

Verificați mai jos care sunt celelalte beneficii ale înregistrării în Programul PAN

Află mai multe
imagine excelența

Tehnologia nr. 1 in lume. Recomandată și utilizată de experți.

 • Securitate premiată. Excelență dovedită

  Recunoașterea vine odată cu calitatea la nivel de lider mondial. Ani la rând, Bitdefender câștigă cele mai râvnite din industrie. Certificată de experți, reputația noastră pentru excelență a fost remarcată de media și public.

imagine afacere

Lucrăm împreună. Simplu și direct

 • Întotdeauna în cunoștință de cauză

  Lucrăm în permanență la îmbunătățirea produselor și instrumentelor noastre și știm că partenerii noștri au nevoie să rămână în control. Ne ascultăm partenerii, avem încredere în ei și apreciem feedbackul lor. De aceea, prin intermediul sistemului nostru de comunicare, partenerii noștri nu vor pierde nimic.

imagine creștere

Venituri recurente garantate.

 • Execuție plătită garantată

  O filozofie cheie la Bitdefender este că succesul continuu vine atunci când rezultatele sunt răsplătite în mod direct și generos. De aceea, partenerii noștri câștigă marje ridicate și bonusuri pentru performanțe excepționale.

 • Tehnologie de top. Ușor de instalat

  În calitate de partener Bitdefender, veți livra GravityZone, singura soluție de securitate care are capacitatea de a reduce costul total cu securizarea stațiilor de lucru din mediile fizice, virtualizate și cloud, printr-o administrare extrem de eficientă și cel mai ridicat nivel de protecție și performanță.

 • Asistență completă

  Oamenii sunt bunul cel mai de preț al Bitdefender. Indiferent ce și oricând aveți nevoie, vă veți convinge că avem oamenii potriviți pentru a vă ajuta să creșteți și să reușiți. Mai mult, primiți materiale gratuite de vânzări și tehnice, create special pentru a vă ajuta la poziționarea, vânzarea și livrarea soluțiilor de securitate Bitdefender.

 • Înregistrare oportunitate nouă

  În calitate de partener Bitdefender, aveți acces la instrumente excelente, precum „Înregistrare oportunitate nouă”, ca recompensă pentru identificarea, dezvoltarea și finalizarea de tranzacții noi. Prin înregistrarea fiecărei oportunități, veți obține o marjă suplimentară pentru tranzacția respectivă și vei avea siguranță că toate contractele sunt asigurate, indiferent de valoarea acestora.

 • Utilizatori mulțumiți. Clienți care revin.

  Satisfacția Bitdefender de a avea servicii și o tehnologie de calitate superioară garantează securitatea și satisfacția clienților noștri. Excelența în materie de tehnologie se traduce în beneficii directe pentru partenerii noștri. Clienții economisesc timp prin prevenirea infecțiilor, care duce la costuri operaționale scăzute și, în cazul partenerilor, aceasta înseamnă creșterea loialității și a gradului de satisfacție al clienților.

 • Instrumente integrate

  Deoarece nu contenim să ne îmbunătățim, ne optimizăm în permanență sistemul și introducem noi caracteristici pentru a răspunde nevoilor dvs., cum ar fi portalul PAN, unde puteți găsi totul, 24/7, platforma noastră de eLearning, care vă oferă cursuri gratuite pentru vânzări și tehnice, și certificările pentru soluțiile noastre sau instrumentul de Localizare parteneri.

 • Program tip incumbency

  În calitate de partener tip incumbent, obțineți reînnoire suplimentară pentru soluțiile de protecție și recompense mai mari pentru faptul că depuneți mai multe eforturi pentru a menține și consolida relația cu clienții noștri și a asigura reînnoirea licențelor pentru soluțiile Bitdefender.

Încarcă mai multe beneficii

Programe pentru parteneri premiate de principalele organizații care evaluează canalele de distribuție

Povești de succes

Vedeți în ce mod vă poate ajuta parteneriatul cu Bitdefender să obțineți succesul

imagine ipad

Afiliați online

În calitate de Afiliat Bitdefender, beneficiați de dreptul de a promova soluțiile noastre de securitate premiate și câștigați astfel venituri suplimentare.

3 pași rapizi pentru a deveni partener Bitdefender

Succesul dvs. este esențial pentru succesul nostru. Pentru a înțelege beneficiile complete ale parteneriatului cu Bitdefender,
vă recomandăm să urmați câțiva pași importanți:

1. Înscrieți-vă

În platforma Bitdefender Partner Advantage Network, apăsați butonul JOIN și creați un scurt profil al companiei. Veți primi automat datele de autentificare pentru portalul PAN.

2. Descoperiți

Tehnologia de securitate numărul 1 în lume! Aflați tot ce trebuie să știți despre produsele Bitdefender pentru a înțelege cu adevărat valoarea acestora și beneficiile pe care vi le oferă.

3. Începeți

Echilibrați instrumentele și relațiile stabilite cu Bitdefender și sistemul său de distribuție pentru a descoperi noi oportunități și a încheia tranzacții.