Parteneri - Bitdefender Partner Advantage Network
Bitdefender

Partner Advantage Network

Programul pentru parteneri dedicat canalelor de revânzare

Ghidul Programului

Beneficiile Partner Advantage Network sunt create special pentru a sprijini fiecare tip de partener în cel mai eficient mod posibil.

CHANNEL PARTNER PROGRAM

De ce să vă afiliați cu Bitdefender

Aflați de ce să deveniți partener Bitdefender

FIȘA DE DATE A PARTENERULUI DE CANAL

Aveți orice întrebări?

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

puneți o întrebare

Alăturați-vă astăzi viitorului securității cibernetice

Datorită abordării noastre unice, axate pe canale, am creat o rețea puternică de peste 20.000 de parteneri din toată lumea, oferind acces instantaneu la resurse inovative și beneficii care garantează dezvoltarea fiecărei companii.

Încă nu sunteți convins?

Verificați mai jos care sunt celelalte beneficii ale înregistrării în Programul PAN

De ce să vă afiliați

cu BITDEFENDER

Abordarea unică a programului pentru parteneri Bitdefender (Bitdefender Partner Program) permite partenerilor să obțină profit substanțial, să beneficieze de protecția contului, să acceseze campanii de ultimă generație, toate acestea prin comercializarea de produse unice și de top alături de asistență și instrumente eficiente.

Tehnologia nr. 1 in lume. Recomandată și utilizată de experți..
Securitate premiată. Excelență dovedită

Recunoașterea vine odată cu calitatea la nivel de lider mondial. Ani la rând, Bitdefender câștigă cele mai râvnite din industrie. Certificată de experți, reputația noastră pentru excelență a fost remarcată de media și public.

Lucrăm împreună. Simplu și direct
Întotdeauna în cunoștință de cauză

Lucrăm în permanență la îmbunătățirea produselor și instrumentelor noastre și știm că partenerii noștri au nevoie să rămână în control. Ne ascultăm partenerii, avem încredere în ei și apreciem feedbackul lor. De aceea, prin intermediul sistemului nostru de comunicare, partenerii noștri nu vor pierde nimic.

Venituri recurente garantate.
Execuție plătită garantată

O filozofie cheie la Bitdefender este că succesul continuu vine atunci când rezultatele sunt răsplătite în mod direct și generos. De aceea, partenerii noștri câștigă marje ridicate și bonusuri pentru performanțe excepționale.

Tehnologie de top. Ușor de instalat

În calitate de partener Bitdefender, veți livra GravityZone, singura soluție de securitate care are capacitatea de a reduce costul total cu securizarea stațiilor de lucru din mediile fizice, virtualizate și cloud, printr-o administrare extrem de eficientă și cel mai ridicat nivel de protecție și performanță.

Utilizatori mulțumiți. Clienți care revin.

Satisfacția Bitdefender de a avea servicii și o tehnologie de calitate superioară garantează securitatea și satisfacția clienților noștri. Excelența în materie de tehnologie se traduce în beneficii directe pentru partenerii noștri. Clienții economisesc timp prin prevenirea infecțiilor, care duce la costuri operaționale scăzute și, în cazul partenerilor, aceasta înseamnă creșterea loialității și a gradului de satisfacție al clienților.

Asistență completă

Oamenii sunt bunul cel mai de preț al Bitdefender. Indiferent ce și oricând aveți nevoie, vă veți convinge că avem oamenii potriviți pentru a vă ajuta să creșteți și să reușiți. Mai mult, primiți materiale gratuite de vânzări și tehnice, create special pentru a vă ajuta la poziționarea, vânzarea și livrarea soluțiilor de securitate Bitdefender.

Instrumente integrate

Deoarece nu contenim să ne îmbunătățim, ne optimizăm în permanență sistemul și introducem noi caracteristici pentru a răspunde nevoilor dvs., cum ar fi portalul PAN, unde puteți găsi totul, 24/7, platforma noastră de eLearning, care vă oferă cursuri gratuite pentru vânzări și tehnice, și certificările pentru soluțiile noastre sau instrumentul de Localizare parteneri.

Înregistrare oportunitate nouă

În calitate de partener Bitdefender, aveți acces la instrumente excelente, precum „Înregistrare oportunitate nouă”, ca recompensă pentru identificarea, dezvoltarea și finalizarea de tranzacții noi. Prin înregistrarea fiecărei oportunități, veți obține o marjă suplimentară pentru tranzacția respectivă și vei avea siguranță că toate contractele sunt asigurate, indiferent de valoarea acestora.

Program tip incumbency

În calitate de partener tip incumbent, obțineți reînnoire suplimentară pentru soluțiile de protecție și recompense mai mari pentru faptul că depuneți mai multe eforturi pentru a menține și consolida relația cu clienții noștri și a asigura reînnoirea licențelor pentru soluțiile Bitdefender.

încarcă mai multe beneficii afișează mai puține beneficii

Premiat de auditori de top

partner program
Bitdefender a primit pentru a șasea oară consecutiv evaluarea de 5 stele în cadrul Ghidului CRN al programelor pentru parteneri pentru anul 2021. Ghidul anual oferă o listă concisă a celor mai renumite programe pentru parteneri de la companii de top în domeniul tehnologiei.
partner program
Bitdefender și-a câștigat înscrierea în renumitul Ghid al programelor pentru partenerii cloud (Cloud Partner Program Guide) pentru al șaselea an consecutiv. Ghidul CRN reprezintă o resursăv valoroasă pentru furnizorii de soluții care activează în piața serviciilor cloud aflată în expansiune, ajutându-i să identifice furnizorii de tehnologie cu oferte de servicii cloud și programe pentru parteneri inovatoare.
partner program
Victoria celor 5 obținută de Bitdefender pentru programul Partner Advantage Network Reselling Channel Program: 5 stele CRN de 5 ori în 5 ani
partner program
Bitdefender câștigă titlul Cloud Partner Program of the Year la premiile Channel Partner Insight Channel Innovation Awards
partner program
Bitdefender figurează în Ghidul CRN al programelor pentru parteneri cloud pentru anul 2019 cu programul său îmbunătățit Partner Advantage Network dedicat furnizorilor de servicii administrate (MSP).
partner program
Bitdefender primește pentru al patrulea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2019, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.
partner program
Bitdefender figurează pentru al patrulea an consecutiv în Ghidul CRN al programelor pentru parteneri cloud pentru anul 2018, o listă a celor mai buni furnizori de tehnologie cu programe pentru parteneri pe bază de cloud.
partner program
Bitdefender primește pentru al treilea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2018, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.

Povești de succes

Vedeți în ce mod vă poate ajuta parteneriatul cu Bitdefender să obțineți succesul

Recomandări video

Afiliați online

În calitate de Afiliat Bitdefender, beneficiați de dreptul de a
promova soluțiile noastre de securitate premiate și câștigați astfel venituri suplimentare.

Deveniți afiliat online

3 pași rapizi pentru a deveni revânzător Bitdefender

Succesul dvs. este esențial pentru succesul nostru. Pentru a înțelege
beneficiile complete ale parteneriatului cu Bitdefender, vă recomandăm să urmați câțiva pași importanți:

Pasul 1. Înscrieți-vă

În platforma Bitdefender Partner Advantage Network, apăsați butonul JOIN și creați un scurt profil al companiei. Veți primi automat datele de autentificare pentru portalul PAN.

Pasul 2. Descoperiți

Tehnologia antivirus numărul 1 în lume! Aflați tot ce trebuie să știți despre produsele Bitdefender pentru a înțelege cu adevărat valoarea acestora și beneficiile pe care vi le oferă.

Pasul 3. Începeți

Echilibrați instrumentele și relațiile stabilite cu Bitdefender și sistemul său de distribuție pentru a descoperi noi oportunități și a încheia tranzacții.