Parteneriate de tehnologie OEM

Performanță dovedită de nenumărate premii.
Folosit de sute de parteneri în tehnologie.

De 18 ani, echipa noastră creează tehnologii premiate pe care le puteți integra acum cu ușurință în produsele sau serviciile dumneavoastră.

Surprindeți-vă clienții și lăsați concurența în urmă cu soluțiile noastre de securitate de top!

Trimiteți-ne feedback

De ce să deveniți partenerul nostru?

Fără costuri suplimentare datorită parteneriatului cu Bitdefender pentru tehnologia OEM

Creați produse cu funcții complete fără costuri suplimentare.

Soluțiile noastre de securitate pot fi instalate instantaneu, iar tehnologiile noastre premiate sunt întotdeauna actualizate. În plus, multiplele noastre opțiuni de integrare vor reduce semnificativ timpul de producție până la introducerea pe piață a produsului dumneavoastră.

Transformați-vă clienții în ambasadori de brand.

Nu numai că tehnologiile noastre vă vor permite să aveți o sursă nouă și stabilă de încasări, dar reputația noastră impecabilă și cei 18 ani de expertiză vă vor asigura clienții că au făcut alegerea corectă.

Satisfacția și încrederea garantată a clienților datorită tehnologiei Bitdefender OEM
Asistență gratuită și completă pentru partenerii OEM

Aveți o echipă suplimentară la îndemână.

Atunci când alegeți soluțiile Bitdefender, alegeți și echipa Bitdefender. O echipă dedicată de profesioniști care vă va oferi asistență gratuită și completă și care este deja renumită pentru comunicarea impecabilă. Nu trebuie să angajați personal suplimentar, aveți propria echipă de experți chiar aici!

Extindeți-vă pe mai multe piețe.

Soluțiile noastre sunt compatibile atât cu dispozitivele mobile Windows și MacOS, cât și cu cele Android. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă nu ați plănuit încă să vizați anumite piețe sau dispozitive, această extindere va fi posibilă instantaneu prin intermediul soluțiilor noastre.

Tehnologie de securitate cibernetică OEM compatibilă cu sistemele de operare Windows, Mac OS și Android
Asistență completă din partea experților Bitdefender în securitate și tehnologie.

Profitați de serviciile noastre personalizate de integrare.

Echipa noastră vă va asista în timpul instalării SDK-urilor noastre, astfel încât, dacă aveți solicitări speciale, arhitecții noștri de sistem răspândiți în întreaga lume să vă poată ajuta. Aceștia vor asigura un proces de integrare fără impedimente și, în cele din urmă, succesul noii dumneavoastră soluții de securitate.

Partenerii noștri

Încă de la înființarea sa în 1873, Konica Minolta și-a extins afacerea în numeroase domenii, inclusiv echipamente pentru birou, sisteme optice pentru uz industrial și sisteme de diagnostic imagistic.

Lider în revoluționarea rețelelor încă de la înființarea sa, acum aproape 20 de ani, misiunea companiei Juniper a fost crearea de produse și soluții inovatoare care îndeplinesc cererea în creștere a lumii conectate.

FireEye este liderul mondial în securitatea bazată pe inteligență. Oferă o singură platformă care îmbină tehnologii inovatoare de securitate, informații referitoare la amenințări la nivel de țară și consultanță din partea renumitei companii Mandiant®.

Având sediul în Seattle, WatchGuard este un lider mondial în securitatea rețelelor, rețele Wi-Fi sigure și produse și servicii network intelligence pentru IMM-uri și organizații cu locații distribuite geografic la nivel mondial.

NETGEAR este o companie de rețelistică la nivel mondial, care furnizează produse inovatoare utilizatorilor, companiilor și furnizorilor de servicii, ce constau din dispozitive cu fir sau fără fir care permit crearea de rețele, acces în bandă largă și conectivitate la rețea.

Înființată în 2003, Acronis stabilește standardele de securitate cibernetică prin soluțiile sale inovatoare de creare de copii de siguranță, anti-ransomware, recuperare după dezastru, stocare și sincronizarea și partajarea fișierelor companiilor.

TitanHQ este un furnizor SaaS de 25 de ani ce oferă servicii premiate de filtrare web, filtrare pentru e-mail și arhivare de e-mail-uri. TitanHQ protejează peste 7500 de companii și lucrează zilnic cu peste 1500 MSP-uri.

AdaptiveMobile Security este liderul mondial în materie de securitate cibernetică pentru telecomunicații, bazându-se pe expertiza sa principală în securitate, cu un accent unic pe implementarea rețelelor mobile în timp real.

LogMeIn simplifică modul în care oamenii se conectează atât între ei, cât și cu lumea din jur, pentru a crea interacțiuni semnificative, consolida relații și crea rezultate mai bune pentru utilizatori și companii.

GFI dezvoltă soluții IT inteligente, care permit administratorilor IT să descopere, să administreze și să securizeze eficient rețelele, sistemele, aplicațiile și comunicațiile companiei lor, în orice mediu.

Parte a familiei de software-uri GFI, Kerio oferă soluții de e-mail, UTM/firewall, VoIP și colaborare pentru mai mult de 60.000 de companii și milioane de utilizatori la nivel mondial.

Endian este un producător de soluții de securitate de top din domeniul Industry 4.0. Gama de produse se extinde de la soluții de securitate pentru gestionarea hotspot-urilor dedicate IMM-urilor la soluții pentru unități industriale de producție.

Soluții de licențiere pentru tehnologii

SDK-uri pentru protecția endpoint-urilor

Protecția stațiilor de lucru

SDK-uri performante de securitate pentru endpoint-uri, ușor de integrat, cu rezultate excelente pe toate sistemele de operare.

Aflați mai multe
Protecție gateway

Protecție gateway

Pachet de securitate complet, cu impact redus asupra resurselor, personalizat pentru calea dumneavoastră de acces sigur la e-mail sau web.

Descoperiți mai multe
Protecție IoT

Protecție IoT

Tehnologie premiată, utilizată de companii mari de hardware și capabilă să transforme soluția dumneavoastră de securitate IoT într-o soluție complet protejată împotriva malware-ului.

Citiți mai multe
Advanced Threat Intelligence

Advanced Threat Intelligence

Informații contextuale, în timp real, privind peisajul amenințărilor globale.

Mai multe