Selector produse

Haideți să găsim produsul potrivit nevoilor dumneavoastră!

Clasat în mod consecvent pe locul 1 la testele independente, GravityZone oferă o protecție inegalabilă împotriva celor mai sofisticate amenințări din lume. Acest selector vă ajută să identificați rapid soluția de securitate cibernetică potrivită pentru organizația dumneavoastră.

Care este dimensiunea companiei dumneavoastră după numărul de angajați?

Ce fel de endpoint-uri doriți să protejați?

Selectați toate variantele care se aplică.

Cum ar trebui să se instaleze soluția?

Ce fel de atacuri reprezintă o amenințare pentru compania dumneavoastră?

Activați într-o industrie puternic reglementată (sănătate, domeniul financiar, utilități etc.)?

Vă interesează o soluție EDR (Detecție și răspuns la incidente)?

Folosiți Amazon Web Services (AWS)?

Cele mai bune produse de securitate pentru afacerea dumneavoastră

Nu mai este decât un pas până când compania dumneavoastră va fi protejată împotriva amenințărilor cibernetice sofisticate.

GravityZone Enterprise Security

GravityZone Enterprise Security

Straturi multiple de securitate de generație următoare, clasată în mod constant pe primul loc la testele independente, ce oferă un mediu sigur pentru toate endpoint-urile.

Alegeți serviciile de securitate ce urmează a fi configurate pentru a obține o protecție dedicată pentru centre de date, endpoint-uri fizice, dispozitive mobile sau căsuțe de e-mail Exchange.

Toate serviciile sunt gestionate fără probleme din consola GravityZone Control Center on-premise, o consolă solidă, cu un nivel ridicat de scalabilitate.

GravityZone Ultra Security

GravityZone Ultra

Straturi multiple de protecție de generație următoare la nivel de endpoint și platformă EDR ușor de folosit, ce oferă o protecție precisă chiar și împotriva celor mai greu de detectat amenințări cibernetice.

Oferă funcționalități de prevenire, detecție automată, investigație și răspuns la incidente, astfel încât să vă puteți proteja bunurile digitale în mod eficient.

Funcționalități precise de prevenire împotriva instrumentelor de hacking, a exploit-urilor, a tehnicilor de ascundere malware, a ransomware-ului și a atacurilor pe bază de script sau fără fișier.

GravityZone Elite Security

GravityZone Elite

GravityZone Elite oferă o arhitectură stratificată, care permite prevenirea, detectarea, remedierea și gestiunea într-o singură platformă modulară.

Detectează și previne întreaga gamă de amenințări sofisticate și malware necunoscut, care nu sunt detectate de soluțiile tradiționale de protecție la nivel de endpoint.

Elimină supraîncărcarea agentului prin utilizarea unui singur agent integrat de securitate la nivel de endpoint, care oferă administratorilor flexibilitate maximă.

GravityZone Advanced Business Security

GravityZone Advanced Business Security

Soluție premiată de protecție completă pentru desktopurile și serverele fizice și virtuale ale companiei dumneavoastră.

Protecție pentru dispozitive mobile și funcționalități de securitate și antispam pentru căsuțele de e-mail Exchange - toate administrate dintr-o singură consolă.

Soluția de securitate poate fi găzduită în cloud sau instalată local și gata de utilizare în timp record - toate dintr-o singură consolă.

GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

Asigură funcționalități de monitorizare continuă a proceselor în curs, blocare malware, dezinfectare, carantină și revenire la starea anterioară.

Protejează desktopurile, laptopurile și serverele companiei dumneavoastră folosind o soluție de securitate ușor de utilizat, cu multiple straturi de protecție.

Protecția este instalată de la distanță pe toate computerele urmând o procedură simplă și cuprinzătoare.

Soluția de securitate poate fi găzduită în cloud sau instalată local și gata de utilizare în timp record - toate dintr-o singură consolă.

Add-on-uri compatibile

Îmbunătățiți-vă securitatea cu straturi suplimentare de protecție în funcție de cerințele dumneavoastră specifice.

Add-on GravityZone Patch Management

GravityZone Patch Management

Mențineți-vă OS-ul și aplicațiile actualizate pe întreaga bază de instalare Windows - stații de lucru, servere fizice și servere virtuale, cu GravityZone Patch Management.

Vizualizați toate sistemele, inventarul de patch-uri, caracterul critic și starea patch-urilor direct din consola integrată de administrare a securității.

Add-on GravityZone Full Disk Encryption

Full Disk Encryption

Evitați riscul de a vă pierde datele și respectați reglementările de conformitate prin criptarea completă a hard-disk-ului stațiilor de lucru mobile.

GravityZone FDE protejează datele de pe hard disk folosind mecanismele de criptare oferite de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault). Acesta profită de sistemele native de criptare existente la nivelul dispozitivelor pentru a asigura compatibilitate completă și performanță maximizată.

Add-on GravityZone Hypervisor Introspection

Hypervisor Introspection

Descoperiți breșele la nivel de memorie pe care le ratează uneori instrumentele de securitate pentru endpoint-uri, verificând prezența unor eventuale modificări efectuate de malware în liniile memoriei brute.

Ocolirea sau compromiterea sa de către rootkit-uri sau alte amenințări la nivel de kernel este imposibilă deoarece funcționează complet în afara sistemului de operare.

Add-on GravityZone Security for AWS

Security for AWS

Concepută pentru virtualizare, soluția Bitdefender for AWS oferă prețuri flexibile și poate fi scalată în funcție de dimensiunea și nevoile companiei dumneavoastră pentru un randament optim al investiției.

Reduceți efortul de administrare și gestionați instanțele dintr-o consolă de administrare integrată, situată în cloud și ușor de utilizat.

Tot nu puteți lua o decizie? Spuneți-ne ce căutați.