Datele senzorului de analiză a traficului de rețea GravityZone

Bitdefender NTA, sau senzorul de rețea, folosește o combinație de machine learning și analize comportamentale cu informații din cloud-ul de threat intelligence Bitdefender pentru a detecta amenințările pentru toate entitățile, administrate sau neadministrate, pentru traficul de rețea criptat sau necriptat.

Senzorul de rețea furnizează informații despre evenimentele de securitate motorului de corelare a evenimentelor GravityZone XDR, completând telemetria la nivel de endpoint și celelalte tipuri de telemetrie care nu țin de endpoint, pentru detecția îmbunătățită a amenințărilor și vizibilitatea incidentelor la nivel organizațional.

Află mai multe
  • Atacuri avansate
  • Vizibilitate
  • IOT&BYOD
identificarea atacurilor cibernetice avansate

Detectează amenințările avansate în timp real

Tehnicile de acces inițial utilizează diferiți vectori de acces pentru a dobândi controlul asupra rețelei.

Tehnicile includ spear-phishing-ul targetat și exploatarea punctelor slabe ale diferitelor dispozitive conectate la rețea.NTA oferă informații despre activitatea din rețea legată de amenințări pentru orice dispozitiv din rețea.

Vizibilitate completă asupra incidentelor cibernetice

Obțineți informații despre vizibilitatea la 360 de grade și amenințările cibernetice

Obținerea unei vizibilități rapide și cuprinzătoare asupra evenimentelor de securitate din întregul mediu reduce timpul de investigare și accelerează răspunsul la incidente.

Informațiile despre evenimente obținute de la senzorii de rețea completează o altă sursă de telemetrie endpoint/non-endpoint și permite motorului de corelare a evenimentelor GravityZone să construiască o vizualizare organizațională a fiecărui incident de securitate.

protecție în rețeaua dvs. pentru toate tipurile de endpointuri

Protejați dispozitivele IOT și BYOD

Componenta Network Traffic Analysis permite soluției GravityZone să învețe și să monitorizeze toate entitățile conectate la mediul corporativ.

Oferă companiilor o opțiune eficientă de detecție a activităților periculoase care afectează endpoint-urile care nu pot fi protejate prin utilizarea unui agent (cum ar fi IOT) sau care nu se află sub administrarea directă a echipei IT corporative (cum ar fi BYOD)

EDR în XDR cu Network Traffic Security Analytics

Treceți de la EDR la XDR

Bitdefender le permite clienților să adopte treptat tehnologii de securitate și implementează o arhitectură de securitate adaptabilă care poate evolua pe măsură ce cerințele de securitate ale companiei evoluează.

Pentru un client care a început prin implementarea pachetului de securitate pentru endpoint-uri (eXtended EDR), un următor pas eficient este să adauge telemetria de rețea pentru a începe să se bucure de avantajele unei platforme complete de securitate XDR.

reducerea suprafeței de atac a rețelei

Detectarea răspândirii în rețea

Infractorii cibernetici se răspândesc în rețea pentru a invada și controla sistemele de la distanță la nivelul acesteia. După descoperirea activelor, infractorii fie încearcă să propage infectarea, fie să obțină drepturi superioare de acces.

Infractorii pot chiar să instaleze instrumente personalizate utilizând date de autentificare legitime, cu ajutorul instrumentelor sistemului de operare și rețelei native. Tehnologia noastră patentată poate consolida sistemele de apărare ale rețelei printr-un nivel suplimentar de securitate.

protecția rețelei împotriva celor mai complexe atacuri cibernetice

Protecție sporită împotriva crimeware-ului

Pe măsură ce gradul de sofisticare a infracționalității cibernetice crește, este din ce în ce mai dificil pentru soluțiile punctuale să detecteze atacuri complexe.

Modulul Network Traffic Analytics completează tehnologiile de securitate bazate pe endpoint-uri și oferă vizibilitate asupra tehnicilor de atac care au reușit să evite alte mecanisme de securitate.

Creșteți securitatea rețelei cu GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise  combină cea mai eficientă protecție din lume cu capabilități eXtended Endpoint Detection and Response (XEDR), pentru a vă ajuta să vă apărați infrastructura pentru endpoint-uri (stații de lucru, servere sau containere) pe tot parcursul ciclului de viață al amenințărilor, cu eficiență și eficacitate ridicate.

Protejați-vă dispozitivele de rețea cu GravityZone EDR

GravityZone EDR

Monitorizează rețelele pentru a descoperi din timp activitatea suspectă și vă oferă instrumentele pentru a combate atacurile cibernetice. Caracteristicile de vizualizare a amenințărilor ghidează investigațiile și maximizează abilitatea de a răspunde direct la amenințări.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives