Soluții cu tehnologie OEM de la Bitdefender

Peste 150 de producători de hardware, furnizori de software și companii de soluții bazate pe cloud și-au crescut veniturile integrând SDK-urile noastre (kit-uri de dezvoltare software)..

Soluții de licențiere pentru tehnologii

SDK-uri pentru protecția endpoint-urilor

Protecția stațiilor de lucru

SDK-uri performante de securitate pentru endpoint-uri, ușor de integrat, cu rezultate excelente pe toate sistemele de operare.

Aflați mai multe
Protecție gateway

Protecție gateway

Pachet de securitate complet, cu impact redus asupra resurselor, personalizat pentru calea dumneavoastră de acces sigur la e-mail sau web.

Descoperiți mai multe
Protecție IoT

Protecție IoT

Tehnologie premiată, utilizată de companii mari de hardware și capabilă să transforme soluția dumneavoastră de securitate IoT într-o soluție complet protejată împotriva malware-ului.

Citiți mai multe
Advanced Threat Intelligence

Advanced Threat Intelligence

Informații contextuale, în timp real, privind peisajul amenințărilor globale, pentru organizațiile cu un Centru de operațiuni de securitate (SOC).

Mai multe
Threat Intelligence Feeds & Services

Threat Intelligence Feeds & Services

Un portofoliu cuprinzător de fluxuri de date și servicii unice, în format prelucrabil electronic (MRTI), pentru furnizorii de soluții de securitate.

Descoperiți mai multe

Profitați de tehnologiile noastre premiate

Deținând cea mai mare infrastructură de furnizare de servicii de securitate din lume, Bitdefender a întrecut întotdeauna competitorii la testele independente.

Bitdefender oferă peste 20 de soluții modulare de licențiere pentru tehnologii pentru cei peste 150 de parteneri ai săi.

Tehnologiile noastre de securitate numărul 1 asigură o procedură ușoară de integrare, furnizare de soluții cu rebranding sau combinare de soluții software și protejează peste 500 de milioane de endpoint-uri în fiecare zi.

Soluțiile noastre antimalware pot face față cu ușurință atacurilor ransomware, amenințărilor persistente avansate și atacurilor „zero-day”.

Opțiuni de licențiere

Integrare SDK

Alegeți dintre peste 20 de kit-uri de dezvoltare modulară de software și nenumărate scenarii de integrare și duceți serviciile dumneavoastră la următorul nivel.

Aflați mai multe
Integrare SDK-uri pentru software de securitate cibernetică
Software de securitate cibernetică cu rebranding sau marcă proprie (white label)

Rebranding/marcă proprie (white label)

Extindeți-vă portofoliul cu soluții antimalware premium și personalizați-le în funcție de stilul companiei dumneavoastră.

Descoperiți mai multe

Grupare

Alegeți dintr-o gamă largă de soluții care pot fi utilizate imediat, fără instalare complicată și cu asistență gratuită.

Mai multe
Combinare cu alte soluții software de securitate cibernetică

Partenerii noștri în tehnologie

Aflați mai multe