Bitdefender prezintă la Consumer Electronic Show din Las Vegas versiunea a doua a produsului Bitdefender BOX

06 January 2017

• Oferă confidențialitate completă și anonimizarea datelor personale, protecție împotriva soft-ului periculos ce vizează dispozitivele conectate la internet • Securizează toate terminalele cu acces la internet, de la console de jocuri la televizoare smart, termostate, camere de supraveghere sau lămpi inteligente • Evaluează gradul de vulnerabilitate a rețelei pentru a identifica accesul neautorizat, furtul de date și atacurile hackerilor


Amenințări cibernetice în 2017: ransomware și atacuri în masă prin dispozitive inteligente controlate de hackeri fără știința utilizatorilor

19 December 2016

Specialiștii în securitate cibernetică ai Bitdefender anticipează o creștere a numărului de atacuri cibernetice prin dispozitive inteligente, ceea ce va conduce la blocarea activității unor servicii online folosite frecvent precum site-uri de știri, rețele de socializare sau magazine online. În plus, amenințările ransomware, reclamele agresive și revigorarea internetului ascuns, destinat traficului ilegal de bunuri și servicii, reprezintă principalele tendințe pentru 2017.


Bitdefender se alătură inițiativei No More Ransom a Europol și oferă gratuit victimelor ransomware instrumente pentru recuperarea datelor

15 December 2016

Producătorul global de soluții de securitate Bitdefender aderă la proiectul No More Ransom, inițiat de Europol, destinat luptei contra ransomware, cea mai prolifică amenințare cibernetică a momentului.


Bitdefender se alătură Europol în anihilarea uneia dintre cele mai mari grupări de criminalitate cibernetică

05 December 2016

Utilizatorii afectați pot descărca gratuit un antidot pentru amenințarea cibernetică operată de gruparea de criminalitate transfrontalieră Avalanche, una dintre cele mai mari anihilate vreodată de autorități.


Produsele cu reduceri fabuloase, modalitatea preferată de înșelăciune în perioada Black Friday

15 November 2016

Specialiștii în securitate cibernetică ai Bitdefender avertizează asupra tentativelor de fraudă pe care răufăcătorii le operează în perioada de Black Friday, eveniment organizat în România în 18 noiembrie. Vectorul de atac principal folosit în timpul acestor acțiuni comerciale este țintirea potențialilor clienți cu e-mail-uri care promit chilipiruri.


Bitdefender avertizează utilizatorii asupra riscului de spionaj al locuințelor prin dispozitive inteligente

02 November 2016

Criminalii cibernetici pot controla de la distanță dispozitive inteligente video și filma în timp real activitatea din locuințele utilizatorilor.


Bitdefender se alătură Europol în proiectul CyberSecMonth, dedicat luptei contra amenințărilor mobile

24 October 2016

Bitdefender, cel mai mare producător român de software, se alătură Europol, instituția de combatere a criminalității la nivelul Uniunii Europene, și Agenției Europene de Securitate a Rețelelor și Informațiilor (ENISA), în inițiativa CyberSecMonth, cu scopul de a crește gradul de informare despre amenințările pentru terminale mobile și consecințele devastatoare ale acestora.


Bitdefender și Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul UBB au inaugurat un laborator de informatică de ultimă generație

12 October 2016

Bitdefender, cel mai mare producător român de software, a investit în amenajarea și dotarea unui laborator de informatică destinat studenților Facultății de Matematică şi Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


Înainte