Obține protecție esențială antivirus pentru Windows

Începe astăzi de la doar {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/lună

Economisești
Abonament pe 1 an

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
* pentru primul an
Economisești
Abonament pe 2 ani

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 2 ani
Economisești
Abonament pe 3 ani

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 3 ani

Cum se compară Bitdefender cu alți vendori de securitate cibernetică

Icon

Cea mai bună protecție

Cea mai bună protecție împotriva amenințărilor online (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Icon

Cea mai bună performanță

Cel mai mic impact asupra performanței (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai scăzut nivel de impact)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Cea mai bună protecție antivirus pentru PC-urile cu sistem de operare Windows

Bitdefender Antivirus Plus oferă aceeași securitate cibernetică de nouă generație care a câștigat premiul „Produsul anului” de la AV-Comparatives. Acesta protejează PC-urile cu sistem de operare Windows împotriva tuturor tipurilor de amenințări online și oferă instrumente de confidențialitate cum ar fi Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Protecție

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările noi sau existente.

Protecție completă în timp real a datelor

Îmbunătățit

Putere absolută cu cea mai eficientă soluție de securitate cibernetică disponibilă în prezent. Bitdefender Antivirus Plus combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni, la ransomware, exploit-uri de tip „zero-day”, rootkit-uri și spyware. Datele tale și confidențialitatea ta sunt în siguranță.

Prevenire amenințări rețea

Bitdefender Antivirus Plus oprește atacurile înainte ca acestea să înceapă. Noile tehnologii bazate pe informațiile aprofundate cu privire la amenințările cibernetice incluse în această soluție, pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploit-urile sofisticate, adresele URL asociate programelor malware și rețelelor de tip botnet, precum și atacurile de tip „forță brută”.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Antivirus Plus folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor importante împotriva criptării de către programele ransomware.

Evaluarea vulnerabilităților

Îmbunătățit

Scanează cu un singur clic pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile. Bitdefender Antivirus Plus verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

Prevenirea atacurilor web

Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța. Află dacă rezultatele tale de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a da clic pe un link. Bitdefender Antivirus Plus blochează de asemenea toate linkurile infectate cunoscute.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță de compania ta. Bitdefender Antivirus Plus detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parole sau numerele cardurilor bancare.

Antifraudă

Sistemul nostru de filtrare avansată te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri care ar putea încerca să te fraudeze.

Mediu de recuperare

Anumite programe malware sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterse înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Antivirus Plus detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în modul Mediu de recuperare pentru curățare și recuperare.

Performanţă

Performanţă

Bitdefender Antivirus Plus reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Antivirus Plus să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Rețea Globală de Protecție

Majoritatea operațiunilor de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă

Bitdefender Antivirus Plus detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce este important. În funcție de activitatea pentru care utilizezi dispozitivele, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.

Confidențialitate

Confidențialitate

Bitdefender Antivirus Plus are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Antivirus Plus include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale Windows.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Tranzacții bancare online sigure

Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Evaluare securitate rețele Wi-Fi

Evaluează securitatea rețelei tale Wi-Fi și a routerului, indiferent de unde te-ai conecta.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe, prin intermediul platformelor de socializare.

Ștergere definitivă fișiere

Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Compară produsele Bitdefender

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.

Bitdefender Total Security

5 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Bitdefender Internet Security

3 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Bitdefender Antivirus Plus

3 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Protecție totală pentru Windows, macOS, Android și iOS

yes
Windows
Windows

Optimizare dispozitiv

yes
no
no

Firewall de confidențialitate

yes
yes
no

Control Parental

yes
yes
no

Protecție împotriva malware, spyware și adware

yes
yes
yes

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

yes
yes
yes

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus Plus

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

CERINȚE SOFTWARE

Internet Explorer versiunea 11

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Microsoft Edge

Cum poate Bitdefender Antivirus Plus să mă protejeze împotriva virușilor și a altor amenințări cibernetice?

Bitdefender Antivirus Plus oferă cea mai bună protecție antivirus din industrie, așa cum au dovedit-o rezultatele obținute la testele independente din ultimii 10 ani.

Sunt disponibile numeroase caracteristici avansate de securitate și confidențialitate pentru Windows, Android și iOS - plus multe funcții bonus, inclusiv VPN Antri-Tracker și Security Advisor.

Bitdefender Antivirus Plus mă protejează împotriva ransomware-ului?

Bitdefender Antivirus Plus oferă protecție imbatabilă împotriva ransomware-ului, protejând documentele, fotografiile și videoclipurile tale împotriva tuturor amenințărilor cibernetice cunoscute și emergente.

Această soluție antivirus poate identifica chiar și cele mai recente familii de ransomware utilizând straturi multiple de protecție.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Antivirus Plus?

Bitdefender Antivirus Plus este un program antivirus conceput special pentru PC-urile cu Windows.

De ce am nevoie de Bitdefender Antivirus Plus pe Windows 10?

Windows 10 îți permite să alegi programul antivirus pe care să-l rulezi, iar Bitdefender Antivirus Plus este opțiunea perfectă dacă ai nevoie de cea mai bună protecție disponibilă astăzi.

Cum se compară Bitdefender Antivirus Plus cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Antivirus Plus este un program antivirus conceput special pentru PC-urile cu Windows.

Ai nevoie de siguranță pentru toate sistemele de operare? Bitdefender Total Security oferă protecție pe mai multe platforme, acoperind PC-uri Windows, Mac-uri, smartphone-uri și tablete Android sau iOS, pentru maxim 10 dispozitive.

Ai nevoie de mai multe dispozitive? Bitdefender Family Pack include Bitdefender Total Security pentru maximum 15 dispozitive.

Ai nevoie de trafic VPN nelimitat? Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Premium VPN pentru trafic nelimitat și Suport Premium.

Primesc VPN odată cu abonamentul meu Bitdefender Antivirus Plus?

Bitdefender Antivirus Plus are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (200 MB / zi, în total 6 GB lunar), gratuit.

Dacă ai nevoie de trafic nelimitat, adaugă Bitdefender Premium VPN la abonamentul tău Bitdefender.

Pot să testez Bitdefender Antivirus Plus înainte să cumpăr?

Întotdeauna poți testa produsul înainte să-l cumperi. Descarcă gratuit versiunea ta completă de evaluare pentru 30 de zile a soluției Bitdefender Antivirus Plus și testează pachetul complet, fără a fi nevoie să plătești.

Cum activez Bitdefender Antivirus Plus?

Accesează-ți e-mail-ul după ce ai făcut achiziția, urmează pașii pentru crearea unui Cont Bitdefender Central și activează-ți abonamentul. Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Antivirus Plus?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc abonamentul Bitdefender Antivirus Plus?

Pentru a te ajuta să rămâi protejat, Bitdefender Antivirus Plus poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai ales această variantă la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Antivirus Plus, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să cumperi abonamentul pentru încă un an (sau să actualizezi) aproape de data expirării, în funcție de valabilitatea abonamentului tău.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

E-mailurile de confirmare sunt primite de obicei la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam dacă clientul tău de e-mail clasifică e-mailurile automat. Pentru mai multe informații, consultă acest articol pentru asistență.

Pentru alte articole utile și tutoriale video, accesează Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

Tot ce trebuie să știi despre Bitdefender Central.

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Office Security

Descarcă aplicația pentru mobil