Threat Intelligence

Bitdefender Advanced Threat Intelligence

Informații contextualizate, in timp real, privind amenințările cibernetice la nivel global

Trierea eficientă a alertelor

Trierea eficientă a alertelor

Determinați severitatea unei amenințări identificând cu precizie amenințările periculoase pe baza scorului, popularității, încrederii și a altor contexte.

Răspuns mai rapid la incidentele de securitate cibernetică

Răspuns mai rapid la incidentele de securitate cibernetică

Îmbunătățiți răspunsul la incidente și capabilitățile de analiză pentru combaterea eficientă a celor mai recente amenințări periculoase și sofisticate la adresa companiei dumneavoastră. 

Descoperiți în mod proactiv atacurile

Descoperiți în mod proactiv atacurile

Efectuați misiuni de threat hunting mai eficiente cu informații precise și detaliate despre infractorii cibernetici cel mai probabil să pătrundă în mediul dumneavoastră de afaceri. 

Caracteristici și beneficii

Insights unice

Detalii unice privind cele mai recente amenințări

Blocați atacurile înainte ca acestea să fie lansate, cu informații unice despre APT-urile (amenințările persistente avansate) dificil de detectat și fluxurile de adrese IP asociate serverelor de comandă și control. Accesați date reale centrate pe amenințări, identificate și procesate de senzorii globali Bitdefender folosind o multitudine de tehnologii, cum ar fi anti-malware, anti-spam, anti-phishing și anti-fraudă.

Surse de calitate

Surse de calitate pentru threat intelligence

Folosiți informațiile noastre privind amenințările cibernetice reale colectate dintr-o gamă variată de surse care includ: sisteme de web crawling, capcane pe e-mail, servere „honeypot”, botnet-uri monitorizate, date partajate de la partenerii din industrie și de la agențiile responsabile de aplicare a legii, precum și de la un ansamblu de mașini virtuale care analizează mai mult de 200.000 de mostre de programe malware în fiecare zi.

Experiență în domeniul informațiilor privind amenințările cibernetice (Threat Intelligence)

Experiență în domeniul informațiilor privind amenințările cibernetice (Threat Intelligence)

Sporiți-vă capabilitățile de securitate cu ajutorul expertizei Laboratoarelor Bitdefender de Cyber-Threat Intelligence, lider global de cercetare și dezvoltare în cadrul testelor și investigațiilor, cu peste 100 de brevete emise doar în ultimii trei ani pentru tehnologiile de bază. Cei peste 800 de cercetători și dezvoltatori abordează securitatea cibernetică pe mai multe niveluri, utilizând inteligența artificială, tehnologia deep learning și detecția pe bază de anomalii pentru a asigura precizia sistemelor de apărare cibernetică ce se află în centrul activității noastre de threat intelligence.

Acces ușor la informații operative privind amenințările

Acces ușor la informații operative privind amenințările

Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence este integrată cu platformele de threat intelligence (TIP) cu SIEM-uri și aplicații SOAR, inclusiv ThreatConnect, Anomali și altele. Integrările ajuta clienții să profite de fiecare dintre caracteristicile specifice platformelor fără a configura sau administra orice modificări de API.

Aflați mai multe

Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence

 

 

Colectând date de la întregul pachet de tehnologii Bitdefender, inclusiv Network Sandbox Analyser, precum și de la partenerii de securitate cibernetică, agențiile globale de aplicare a legii și rețeaua Global Protective Network (GPN), formată din sute de milioane de mașini, soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence oferă informații de top privind amenințările.

 

 

 

 

 

machine learning și euristice avansate

Care sunt sursele de colectare a datelor pentru soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence?

R: Datele utilizate de soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence sunt colectate dintr-o varietate largă de surse, cum ar fi tehnologiile anti-spam, anti-phishing și anti-fraudă, baza globală de senzori care utilizează Bitdefender, formată din sute de milioane de endpoint-uri; serviciile de monitorizare pentru dark web, sistemele de monitorizare web, capcane de pe e-mail, sisteme honeypot și date provenite de la botnet-urile monitorizate, tehnici de euristică avansată și analiza conținutului, precum și colaborarea cu alte companii din domeniul securității cibernetice, organizații internaționale și agenții de aplicare a legii.

Î. Ce include soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence?

R: Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence include informații contextuale despre codurile hash ale fișierelor, adrese IP, domenii APT/malware/de phishing, URL-uri, vulnerabilități etc.

Î. Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence este integrată cu instrumentele TIP/SIEM/SOAR?

R: Da, soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence este integrată cu principalele platforme TIP și SIEM. Pentru mai multe informații, consultați pagina principală pentru integrări.

Povestea de succes a Recorded Future

Povestea de succes a Recorded Future

Recorded Future, cel mai mare furnizor de informații pentru securitatea companiilor din lume, a format un parteneriat de partajare de threat intelligence cu Bitdefender, îmbunătățind astfel amploarea și gradul de profunzime al threat intelligence-ului ambelor companii, pentru a le oferi clienților vizibilitate sporită la nivel domeniului sursă (domeniul principal) și informații care permit luarea de măsuri de remediere pentru eliminarea amenințărilor din mediile lor. 

Aflați mai multe

Aflați mai multe despre Bitdefender Advanced Threat Intelligence:

inamic nevăzut
Whitepaper

Inamicul din umbră - Partea I: Modul în care darkweb modelează infracționalitatea cibernetică

De la rețelele darkweb la grupurile sponsorizate de stat, infracționalitatea cibernetică și-a depășit de mult imaginea tradițională. În prezent, imaginea lupului singuratic care desfășoară de unul singur operațiuni complexe aproape că a dispărut.

Aflați mai multe
Whitepaper

Inamicul din umbră - Partea II: De ce este esențială monitorizarea darkweb

Aflați mai multe
Whitepaper

Unul pentru toți și totul într-unul: Recâștigați controlul securității dumneavoastră cu Bitdefender și ThreatConnect®

Aflați mai multe