Threat Intelligence

Bitdefender Advanced Threat Intelligence

Informații contextualizate, in timp real, privind amenințările cibernetice la nivel global

Trierea eficientă a alertelor

Trierea eficientă a alertelor

Determinați severitatea unei amenințări cibernetice ierarhizând fluxul de alerte și diferențiind cu acuratețe între situațiile benigne și cele periculoase.

Accelerați răspunsul la incidente 

Accelerați răspunsul la incidente 

Îmbunătățiți răspunsul la incidente și capabilitățile de analiză pentru combaterea celor mai recente amenințări sofisticate la adresa companiei dumneavoastră.

Luați decizii strategice

Luați decizii strategice informate

Îmbunătățiți procesul de luare a deciziilor cu date contextualizate, livrate în timp real, despre, IP-uri, URL-uri, domenii, fișiere, APT-uri, servere C&C, certificate, vulnerabilități.

Caracteristici și beneficii

Insights unice

Detalii unice privind cele mai recente amenințări

Blocați atacurile înainte ca acestea să fie lansate, cu informații despre APT-urile dificil de detectat și fluxuri de adrese IP asociate serverelor C&C. Acces la Indicatorii de compromitere (IoC-uri) identificați și procesați de baza globală de clienti care utilizează Bitdefender și de tehnologiile sale anti-malware, anti-spam, anti-phishing și anti-fraudă.

Surse de calitate

Surse de calitate pentru threat intelligence

Foloseste informațiile noastre privind amenințările cibernetice cu IoC-uri colectate dintr-o gama variata de surse: sisteme de web crawling, capcane e-mail, servere „honeypot”, botnet-uri monitorizate, date partajate de la partenerii din industrie și de la agențiile responsabile de aplicarea legii, precum și de la un ansamblu de mașini virtuale care realizează mai mult de 200.000 de mostre de programe malware în fiecare zi.

Cyber-Threat Intelligence

Experiență în domeniul informațiilor privind amenințările cibernetice (Threat Intelligence)

Sporiți-vă capabilitățile de securitate cu expertiza Laboratoarelor Bitdefender Cyber-Threat Intelligence, lider global de cercetare și dezvoltare în cadrul testelor și investigațiilor, cu peste 100 de brevete emise doar în ultimii trei ani pentru tehnologiile de bază. Cei peste 800 de cercetători și dezvoltatori au o abordare pe niveluri multiple asupra securității cibernetice, folosind inteligența artificială, modele deep learning și detecția bazată pe anomalii pentru a asigura acuratețea datelor din solutia de threat intelligence.

Acces facil la soluția Threat Intelligence

Acces ușor la informații operative privind amenințările

Solutia Bitdefender Advanced Threat Intelligence este integrata cu platformele de threat intelligence (TIP) cu SIEM-uri și aplicații SOAR, inclusiv ThreatConnect, Anomali, Splunk. Integrările ajuta clientii sa profite de fiecare dintre caracteristicile specifice platformelor fara a configura sau administra orice modificări de API.

Aflați mai multe

Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence

 

 

Colectând date de la întregul pachet de tehnologii Bitdefender, inclusiv Network Sandbox Analyser, precum și de la partenerii de securitate cibernetică, agențiile globale de aplicare a legii și rețeaua Global Protective Network (GPN), formată din sute de milioane de mașini, soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence oferă informații de top privind amenințările.

 

 

 

 

 

machine learning și euristice avansate

Care sunt sursele de colectare a datelor pentru soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence?

R: Datele utilizate de soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence sunt colectate dintr-o varietate largă de surse, cum ar fi tehnologiile anti-spam, anti-phishing și anti-fraudă, baza globală de senzori care utilizează Bitdefender, formată din sute de milioane de endpoint-uri; serviciile de monitorizare pentru dark web, sistemele de monitorizare web, capcane de pe e-mail, sisteme honeypot și date provenite de la botnet-urile monitorizate, tehnici de euristică avansată și analiza conținutului, precum și colaborarea cu alte companii din domeniul securității cibernetice, organizații internaționale și agenții de aplicare a legii.

Î. Ce include soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence?

R: Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence include informații contextuale despre codurile hash ale fișierelor, adrese IP, domenii APT/malware/de phishing, URL-uri, vulnerabilități etc.

Î. Soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence este integrată cu instrumentele TIP/SIEM/SOAR?

R: Da, soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence este integrată cu principalele platforme TIP și SIEM. Pentru mai multe informații, consultațipagina principală pentru integrări .

Povestea de succes a Recorded Future

Povestea de succes a Recorded Future

Recorded Future, cel mai mare furnizor de informații pentru securitatea companiilor din lume, a format un parteneriat de partajare de threat intelligence cu Bitdefender, îmbunătățind astfel amploarea și gradul de profunzime al threat intelligence-ului ambelor companii, pentru a le oferi clienților vizibilitate sporită la nivel domeniului sursă (domeniul principal) și informații care permit luarea de măsuri de remediere pentru eliminarea amenințărilor din mediile lor. 

Aflați mai multe

Aflați mai multe despre Bitdefender Advanced Threat Intelligence:

inamic nevăzut
Whitepaper

Inamicul din umbră - Partea I: Modul în care darkweb modelează infracționalitatea cibernetică

De la rețelele darkweb la grupurile sponsorizate de stat, infracționalitatea cibernetică și-a depășit de mult imaginea tradițională. În prezent, imaginea lupului singuratic care desfășoară de unul singur operațiuni complexe aproape că a dispărut.

Citește mai multe
Whitepaper

Inamicul din umbră - Partea II: De ce este esențială monitorizarea darkweb

Aflați mai multe
Whitepaper

Unul pentru toți și totul într-unul: Recâștigați controlul securității dumneavoastră cu Bitdefender și ThreatConnect®

Aflați mai multe