Advanced
Threat Intelligence

Informații contextuale, în timp real, privind peisajul global al amenințărilor

Alimentat de Rețeaua Globală de Protecție Bitdefender (Global Protective Network - GPN), Bitdefender Advanced Threat Intelligence colectează date de la senzori din întreaga lume. Laboratoarele noastre Cyber-Threat Intelligence corelează sute de mii de indicatori de compromitere și transformă datele în timp real în informații operative.

Prin furnizarea datelor și experienței noastre de securitate de cel mai înalt nivel direct către companii și Centrele de Operațiuni de Securitate, Advanced Threat Intelligence consolidează succesul operațiunilor de securitate cu unele dintre cele mai cuprinzătoare și detaliate baze de cunoștințe în timp real.

Răspuns mai rapid la incidentele de securitate cibernetică

Îmbunătățiți acțiunile de depistare a amenințărilor și capacitățile de expertiză cu indicatori operativi contextuali asupra IP-urilor, URL-urilor, domeniilor și fișierelor despre care se știe că pot găzdui programe periculoase, programe de tip phishing, mesaje spam, fraude sau alte amenințări. Reduceți timpul de valorificare a investiției prin integrarea serviciilor noastre Advanced Threat Intelligence, indiferent de platformă, în arhitectura dumneavoastră de securitate, inclusiv SIEM, TIP și SOAR.

Detalii unice privind cele mai recente amenințări

Evitați atacurile chiar dinainte de a fi lansate cu informații unice asupra Atacurilor Persistente Avansate care sunt dificil de capturat și a fluxurilor de Comandă și Control IP. Accesați Indicatorii de Compromitere identificați și procesați de baza globală de instalare a Bitdefender și de tehnologiile sale premiate anti-malware, anti-spam, anti-phishing și anti-fraudă.

Surse de calitate pentru informații precise

Echilibrează informațiile noastre premium privind amenințările cibernetice cu IoC colectate de la una dintre cele mai cuprinzătoare serii de surse: sisteme de web crawling, capcane e-mail, servere „honeypot”, botnet-uri monitorizate, date partajate cu partenerii din industrie și cu agențiile responsabile de aplicarea legii, precum și de la un ansamblu de mașini virtuale care realizează mai mult de 200.000 de mostre de programe periculoase în fiecare zi.

Experiență în domeniul informațiilor privind amenințările cibernetice (Threat Intelligence)

Creșteți-vă capacitățile de securitate cu experiența Laboratoarelor Cyber-Threat Intelligence ale Bitdefender, lider global în domeniul cercetării și dezvoltării testelor și investigațiilor, cu peste 100 de brevete emise pentru tehnologii cheie doar în ultimii trei ani. Cei peste 800 de cercetători și dezvoltatori abordează securitatea cibernetică pe mai multe niveluri, utilizând inteligența artificială, tehnologia deep learning și detecția pe bază de anomalii pentru a asigura precizia fluxurilor noastre de informații privind amenințările.

Acces ușor la informații operative privind amenințările

Bitdefender Advanced Threat Intelligence este impecabil integrat cu platformele de top referitoare la informațiile privind amenințările (TIP, threat intelligence platforms), cu SIEM și aplicațiile SOAR, inclusiv ThreatConnect, Anomali, Splunk.

Integrările sunt implementate pentru a profita de fiecare dintre caracteristicile specifice platformei, eliberând utilizatorul de necesitatea de a configura sau administra orice modificări de API.

Aflați mai multe

Solicitați o evaluare.

Demonstrație gratuită a conceptului cu asistență tehnică specializată complementară.

Diagrama soluțiilor Bitdefender

Unificarea întregii game de tehnologii Bitdefender, inclusiv Network Sandbox Analyzer, Network Traffic Security Analytics, partenerii de securitate cibernetică, agențiile globale de aplicare a legii și o Rețea Globală de Protecție (Global Protective Network - GPN) de aproape 500 de milioane de calculatoare, Bitdefender Advanced Threat Intelligence furnizează date și experiență de cel mai înalt nivel în domeniul securității.

Diagrama soluțiilor Bitdefender

Analiză și procesare

Datele sunt procesate cu tehnologii multiple, care includ machine learning și heuristică avansată.

Îmbogățire

Datele sunt actualizate în timp real cu noile URL-uri periculoase, coduri hash de fișiere, domenii, APT și C&C.

Colectare

Rețeaua Globală de Informații privind Amenințările (Threat Intelligence) colectează și corelează toate sursele de informații privind amenințările.

100+
Un milion de URL-uri
127+
Un milion de domenii
2.7+
Un miliard de fișiere
143+
Million Unique IPs

Resurse

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Trimiteți-ne feedback