capabilități extinse de prevenție, detecție și răspuns la nivel de endpoint, rețea și cloud

Extended Detection and Response (XDR)

Bitdefender GravityZone XDR detectează si analizează atacurile cibernetice asupra întregii infrastructuri și aplicațiilor unei organizații prin triajul rapid al incidentelor și remedierea automatizată

Ce este XDR (Extended Detection and Response)?

Extindeți securitatea cibernetică automatizată cu telemetrie la nivelul endpoint-urilor, rețelelor și cloud-ului

XDR extinde capabilitățile de securitate cibernetică EDR (detecție și răspuns la nivel de endpoint) și îndeplinește nevoile out-of-the-box ale experților care răspund la incidente de a integra surse suplimentare de telemetrie, de a furniza incidente de securitate contextualizate, oferind și capabilități de răspuns mai cuprinzătoare.

XDR își propune să reducă lacunele de vizibilitate asupra activelor companiilor de tip enterprise și să folosească analizele de securitate la scară cloud pentru a oferi informații de înaltă fidelitate, pe baza cărora pot fi luate măsuri concrete. Principalele capabilități ale XDR includ:

 • Detecție eficientă – detecția XDR se bazează pe endpoint și este corelată cu alte surse de telemetrie în care sunt stocate și accesate datele companiei
 • Investigații rapide – XDR extinde capacitățile de investigare prin construirea unei analize automate a root cause-ului în contextul unor surse de telemetrie integrate din întreaga companie
 • Răspuns rapid și complet - extinde capacitățile de răspuns în afara EDR pentru a oferi recomandări de răspuns atât la nivel de endpoint, cât și în afara sa, precum și acțiuni rapide.
Află mai multe

GravityZone XDR

Soluția de securitate cibernetică Bitdefender GravityZone XDR (extended detection and response) analizează și detectează atacurile din infrastructura și aplicațiile unei companii cu o rată de detecție mai precisă și un răspuns rapid și ghidat.

 • Capabilități de observare îmbunătățite
 • Cele mai bune funcționalități de detecție
 • Investigație rapidă
 • Răspuns non-endpoint cu un singur clic
Date de securitate cibernetică din toate mediile dumneavoastră de rețea

Soluție cuprinzătoare oferită de un singur furnizor pentru endpoint-uri, rețea, identități și workload-uri în cloud . Senzorii noștri ușor de implementat și gestionat permit companiilor să colecteze date de la nivelul întregii companii, nu doar de la endpoint-urile administrate. Contextul și corelarea triază automat incidentele și aduc cele mai importante amenințări în prim-plan.

XDR - cea mai bună detecție

Metodele de prevenție și detecție performante sunt aplicate unui set larg de surse de date. Am dezvoltat algoritmi de corelare și detecție pe mai multe niveluri, furnizați atât la nivel local senzorului, cât și la nivel de platformă cloud. Nu ne bazăm pe tehnologiile altor furnizori de securitate pentru detecție. În plus, permitem echipelor de securitate să își creeze cu ușurință propriile reguli de detecție.

soluție extinsă de detecție și răspuns, complet automatizată

Identificarea automată a amenințărilor, triajul, ierarhizarea și răspunsul concepute pentru echipe cu seturi diferite de competențe. Construim automat analiza cauzei rădăcină și o contextualizăm cu investigații automate și ghidate ale incidentelor. Un singur ecran cu toate datele necesare pentru a lua măsuri cu încredere.

Securitate XDR automatizată

Răspunsul este executat direct din platforma XDR . Spre deosebire de furnizorii de soluții XDR hibride, nu cerem echipelor de securitate să integreze fluxurile de lucru sau să se bazeze pe tehnologii separate SOAR (orchestrarea, automatizarea și răspunsul de securitate), oferim acțiuni de răspuns imediate la nivel de endpoint, identități, e-mail și aplicații cloud și controale de rețea pentru a răspunde rapid amenințărilor dintr-o singură consolă centralizată.

Cum funcționează XDR?

Cum funcționează XDR?

 • Monitorizați și efectuați analize sofisticate asupra datelor de securitate care cuprind rețeaua, endpoint-ul, identitatea și cloud-ul, chiar și atunci când nu există niciun agent instalat pe endpoint.
 • Detecție și triere rapidă și automată în întreaga companie
 • Acces rapid la date pentru căutarea amenințărilor și analiza cauzei rădăcină dintr-o singură consolă. Echipele de securitate trebuie să poată răspunde rapid: Ce s-a întâmplat? De ce a fost generat acest incident și care este cauza rădăcină? Cum a afectat acest incident compania? Și cum ar trebui să răspund pentru a minimiza impactul asupra companiei?
 • Răspundeți rapid la o amenințare prin instrumentele izolate, pe parcursul întregului ciclu de viață al atacului. Răspuns automat și ghidat pentru a ajuta echipele de securitate să se asigure că remediază întreaga amploare a atacului cât mai repede posibil.
De ce aveți nevoie de XDR?

De ce aveți nevoie de XDR?

Capacități de detecție extinse de-a lungul lanțului de atac pentru detectarea timpurie a atacurilor la nivelul unei varietăți de infrastructuri și medii cloud

 • Reduce rapid timpul de infiltrare a atacatorului, oferind contextul potrivit la îndemâna specialiștilor
 • Răspunde înainte să fie aduse daune companiei, izolând complet amenințarea
 • Optimizează costurile prin încorporarea mai multor funcții de securitate într-o singură platformă ușor de utilizat
 • Reduceți povara personalului de securitate, oferindu-i un context mai complex prin colectarea automată a dovezilor, analiza cauzei rădăcină și acțiunile de răspuns recomandate
 • Un singur furnizor pentru întregul pachet de tehnologie de securitate: prevenție, detecție și răspuns
Cazuri de utilizare pentru XDR

Cazuri de utilizare pentru XDR

 • Activați triajul automat rapid în mediul companiei
 • Efectuați analize sofisticate asupra datelor de securitate care cuprind rețeaua, endpoint-ul, identitatea și cloud-ul
 • Activați threat hunting-ul și analiza cauzei rădăcină
 • Oferiți răspuns rapid și ghidat la nivelul întregii companii
tipuri de soluții XDR

Soluții native XDR și XDR hibride

În funcție de măsura în care sursele suplimentare de telemetrie fac sau nu parte din același portofoliu de furnizori, o soluție XDR este clasificată de Forrester drept „nativă” sau „hibridă”.
Abordarea soluțiilor XDR (extended detection and response) native se bazează pe alinierea strânsă a portofoliului propriu al furnizorului și pe o integrare mai puternică între elementele care oferă telemetrie.

Prin urmare, acest tip de soluție XDR este mai rapid de implementat și oferă un timp mai scurt de valorificare. De asemenea, este de așteptat ca o soluție XDR nativă să includă un grad mai mare de automatizare și să fie mai puțin complexă din punct de vedere operațional, solicitând din ce în ce mai puține resurse superioare de securitate. Forrester sugerează în raport că organizațiile cu echipe de securitate mai mici și mai puțin dezvoltate vor beneficia cel mai mult de pe urma unei soluții XDR native. Alternativ, soluțiile XDR hibride oferă o flexibilitate mai mare și mai multe opțiuni de integrare cu diverse terțe părți, permițând echipelor de securitate să folosească instrumentele alese. Acest lucru indică faptul că soluțiile XDR hibride sunt o alegere potrivită pentru echipele de securitate mai mari și mai dezvoltate.

Produse Recomandate

Descoperiți soluția de securitate XDR Extended Detection and Response

GravityZone XDR

Detecție, descoperire, identificare și răspuns la nivelul întregii organizații.

GravityZone XDR pentru MSP

GravityZone XDR pentru MSP

Deveniți partenerul strategic al clienților dvs.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

 • Gartner Peer Insights - customer choice 2021
 • mitre att&ck - Cel mai mare scor de detecție
 • AV Test 2020 - premii pentru cea mai bună protecție
 • AV Comparatives - Certificare Enterprise ATP 2020
 • CRN - Câștigător al inovatorilor în tehnologie 2020
 • Radicati Group - Jucător de top din cadranul pieței APT 2021

Resurse

Extended Detection and Response
Rapoarte

Bitdefender un "Strong Performer" în The Forrester New Wave™

Citește mai multe
Fișă de produs

Fișă produs GravityZone XDR

Citiți mai multe
Webinar

Descoperiți noul spațiu XDR

Citiți mai multe
Blog

Îmbunătățirea rezilienței cibernetice prin Extended Detection and Response (XDR)

Citiți mai multe