Soluții esențiale de securitate cibernetică pentru școli

protecția datelor școlilor

Bazați-vă pe protecție continuă împotriva amenințărilor

Eliminați în mod proactiv lacunele de detecție și blocați 99% dintre atacuri cu peste 30 de niveluri din cele mai noi tehnologii de protecție și detecție. Bitdefender utilizează tehnologie de ultimă generație, inclusiv analiză comportamentală avansată, tehnici anti-exploit, un Sandbox Analyzer pentru fișiere suspecte și tehnologie machine learning Hyperdetect personalizabilă pentru a proteja sistemele IT ale școlii dumneavoastră, fără eforturi suplimentare pentru echipa de IT.

securitatea educatiei

Evitați problemele de performanță și întreruperile de funcționare

Școlile beneficiază de protecția sporită de la Bitdefender, menținând totodată timpul de funcționare și performanța sistemului. Îmbunătățirile produselor Bitdefender sunt furnizate fără probleme prin intermediul actualizărilor automate pentru utilizatorii finali. Prin reducerea suprafeței de atac și riscului de apariție a breșelor de securitate, Bitdefender le permite liderilor din domeniul IT să se concentreze pe principalele nevoi operaționale.

software de securitate cibernetică end-to-end

Mențineți-vă sistemele actualizate fără a împovăra echipa de IT

Ajutați-vă personalul de IT să rămână cu un pas înaintea activităților suspecte și să efectueze rapid investigații, cu evaluări continue și automate ale riscurilor și fluxuri de lucru de securitate optimizate. Instalați module de patch management, criptare și niveluri integrate de reducere a suprafeței de atac dintr-o singură consolă și asigurați accesul la stațiile de lucru în câteva minute, în loc de câteva ore – fără a angaja personal suplimentar. Ajutati la sustinerea securitatii împotriva atacurilor ransomware, de phishing, de tip „BEC” (business email compromise) și a altor atacuri care întrerup activitatea.

Securitate cibernetică avansată pentru școli

  • Suprasolicitarea echipei de IT
  • Acoperire ineficientă
  • Limitări de buget
Supraîncărcare de securitate IT

Optimizați fluxurile de lucru și protecția

Lipsa profesioniștilor din domeniul securității cibernetice și creșterea numărului de atacuri ransomware fac ca implementarea unor soluții eficiente de prevenție și protecție să fie vitală. Bitdefender oferă o singură soluție pentru a evita administrarea unui pachet copleșitor de instrumente de securitate. Solutia oferita reduce de una singură solicitările de asistență și depanare, automatizează administrarea securității și evaluările riscurilor și sporește eficiența investigațiilor.

soluții integrate de securitate cibernetică

Reduceți suprafața de atac și remediați lacunele

Reducerea insuficientă a suprafeței de atac, actualizările lente și detecția limitată pun în pericol infrastructura IT din sectorul educațional. Pentru a remedia aceste lacune de securitate și a deveni proactiv, aveți nevoie de o soluție integrată care acoperă toate endpoint-urile și activele. Implementați protecție detaliată, bazată pe sute de milioane de senzori din întreaga lume. Cu peste 400 de amenințări descoperite în fiecare minut, Bitdefender blochează atacurile cibernetice, prevenind epidemiile.

software de securitate rentabil

Protecție completă și rentabilă

Profitați la maxim de bugetul dumneavoastră pentru IT cu o soluție de securitate cibernetică ce poate face față creșterii exponențiale a numărului de endpoint-uri și atacurilor din ce în ce mai sofisticate. Cu soluții care acoperă o suprafață mare de atac, de la endpoint la cloud, la patch management și e-mail, Bitdefender este o soluție rentabilă care consolidează protecția și vă permite să scalați. Acoperiți toate endpoint-urile organizației dumneavoastră cu un grad mai ridicat de automatizare și instalați o soluție de securitate cibernetică pentru sectorul educațional care întrunește cererile organizației dumneavoastră.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Hogeschool - mărturie client

„Din punct de vedere al securității, totul este mai ușor de administrat și mai bine protejat. Păstrăm malware-ul la distanță și nu ne mai confruntăm cu întreruperi ale activității și probleme de performanță asociate securității.” A fost un proiect de mare succes pentru universitate.”

Johan Vorsterman van Oijen, Technical Project Lead

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Universitatea din Urbino - mărturie client

„Numărul apelurilor legate de probleme de securitate către departamentul nostru de It a scăzut cu 35% în decursul a patru săptămâni de la instalarea Bitdefender. De asemenea, am observat și o scădere cu 25% a numărului breșelor de securitate.”

Mauro Raimondi, Chief Information Officer

University of Urbino
Districtul școlar independent Socorro - mărturie client

„Pierdeam cam două ore pe zi lucrând la securitate. Acum ne ia doar 10 minute. Putem dedica timpul economisit pentru alte proiecte, fiind încrezători că mediul nostru este sigur.” 

David Akers, Coordinator for Technical Services

Socorro Independent School District

Resurse

 Blocarea atacurilor fără fișiere în faza de pre-execuție - Prezentarea soluției
Prezentare soluție

Opriți atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Citește mai multe
Citește mai multe Prezentare soluție

remediere ransomware

Citește mai multe
Citește mai multe report, gated

Era emergentă a analizei riscurilor asociate configurațiilor

Citește mai multe
Citește mai multe articol de blog

Mitre 2021

Citește mai multe