GravityZone Incident Visualization - o modalitate ușoară de a înțelege faptele

Vizualizarea incidentelor

Bitdefender oferă vizibilitate completă asupra ciclului de viață al incidentelor, pentru a vă permite să investigați eficient comportamentul malware-ului. Instrumentele noastre de vizualizare a securității cibernetice identifică fiecare mișcare a atacatorului și le prezintă într-un panou ușor de citit, oferind o prezentare generală completă și o analiză comportamentală detaliată.

Vizualizați incidentele de securitate cibernetică în tablouri de bord dedicate

Se știe că atacurile cibernetice avansate pătrund chiar și în infrastructuri riguroase de securitate cibernetică. Atacatorii pot încerca să distrugă, să expună sau să obțină acces neautorizat la rețelele de computere, infrastructură sau informații sensibile.

O platformă eficientă de protecție trebuie să ofere meniuri privind securitatea cibernetică care vizualizează evenimentele în timp real pentru a ajuta la investigarea amenințărilor. Eforturile unei companii de asigurare a rezistenței cibernetice sunt consolidate prin euristici care identifică proactiv atacurile în curs și oferă vizibilitate completă a ciclului de viață al evenimentelor pentru a oferi rezultate de securitate îmbunătățite.

Modelele avansate de machine learning de la Bitdefender pot corela și combina în mod eficient mai multe evenimente din rețea pentru a determina dimensiunea și scopul breșei de securitate. Construiește o linie temporală a activității, aranjată cronologic, afișând contextul complet al unui atac.

Află mai multe
  • Vizualizarea atacurilor
  • Observarea modelelor anormale
  • Remediere cuprinzătoare
Vizualizați activitățile rău intenționate

Obțineți o vizibilitate completă asupra impactului atacurilor cibernetice

Infractorii cibernetici folosesc tactici, tehnici și proceduri ascunse pentru a se sustrage majorității tehnologiilor de detecție pentru a compromite activele și a-și menține persistența. Protecția pe niveluri multiple de la Bitdefender monitorizează procesele pe tot parcursul ciclului lor de viață și oferă dovezi vizuale pentru a permite echipelor de securitate să efectueze investigații eficiente.

identificați modele suspecte

Înțelegeți comportamentul malware-ului pentru a efectua investigații eficiente

Tehnologiile de machine learning de la Bitdefender identifică rapid activitatea suspectă și interceptează evenimentele periculoase. Oferă dovezi cu marcaj de timp pentru atacurile cibernetice detectate și efectuează analize comportamentale prin rapoarte de sandbox.

vizualizați întreg lanțul de atacuri cibernetice în timp real

Identificați rapid cauza principală a atacurilor cibernetice și atenuați riscurile de securitate

Tehnologiile de machine learning de la Bitdefender oferă vizualizări asupra tuturor etapelor atacului.Clienții pot vizualiza în mod clar impactul, pot înțelege comportamentul și pot implementa rapid instrumente pentru a împiedica infractorii cibernetici să își atingă obiectivele.

Cuantificați și evaluați riscurile cibernetice

Clasificare bazată pe scor

Bitdefender clasifică riscurile și evenimentele pe baza valorilor scorului care indică gradul lor de intenție periculoasă.

Echipele de securitate pot identifica și aborda rapid incidentele cu impact ridicat, reducând probabilitatea unei breșe de securitate.

Vizibilitate completă de securitate într-o singură consolă

Investigați amenințările dintr-o singură consolă

Bitdefender oferă vizibilitate completă asupra evenimentelor și instrumente interactive pentru a investiga atacurile cibernetice dintr-o singură consolă.

Folosind tehnologii integrate, echipele de securitate pot acționa rapid pentru a vizualiza analiza comportamentală, pentru a evalua impactul razei de acțiune a malware-ului și pentru a utiliza instrumente bazate pe informații open source cu doar câteva apăsări de buton.

luați măsuri cu privire la perspectivele de vizualizare

Remediați atacurile cibernetice în timp real

Procesele periculoase și cauzele principale probabile sunt evidențiate pentru ca echipele de securitate să acționeze rapid și să prevină atacurile cibernetice în timp real.

Echipele de securitate pot vizualiza și implementa cu ușurință instrumente de remediere pentru a fortifica sistemele de apărare și a securiza activele cu risc ridicat împotriva atacurilor cibernetice moderne. Permite companiilor să își atingă și să își mențină în mod eficient standardele de igienă cibernetică.

Vizualizarea incidentelor este inclusă în GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Obțineți modulul de vizualizare a incidentelor cu GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise combină cea mai eficientă protecție din lume cu eXtended Endpoint Detection and Response (XEDR) pentru a vă ajuta să vă apărați infrastructura de endpoint-uri (stații de lucru, servere sau containere) pe tot parcursul ciclului de viață al amenințărilor. 

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

  • mitre att&ck - Cel mai mare scor de detecție
  • AV Test 2020 - premii pentru cea mai bună protecție
  • AV Comparatives - Certificare Enterprise ATP 2020
  • CRN - Câștigător al inovatorilor în tehnologie 2020
  • Lider în raportul Forrester Wave 2019 - securitatea workload-urilor în cloud
  • Radicati Group - Top Player din cadranul pieței APT 2021
Modulul de vizualizare a incidentelor GravityZone - mărturie

„Soluțiile Bitdefender au demonstrat că sunt cele mai eficiente în detectarea și rezolvarea amenințărilor și sunt foarte ușor de utilizat.GravityZone Business Security Enterprise ne oferă cele mai recente capabilități de detecție și răspuns la nivelul endpoint-urilor și ne protejează întreaga proprietate în mediile virtuale, cloud și fizice din centrul de date și de pe endpoint-uri.”

Alberto Santini

CISO, SeSa

Resurse

Rezumat tehnic GravityZone
Prezentare tehnică

Machine Learning

Află mai multe
Prezentare tehnică

Sandbox Analyzer

Află mai multe