Platformă unică ce securizează întreaga organizație

border-tl
border-tl

Investigații

răspuns

Threat Hunting

Recomandări

Identitate

Identitate

productivitate

Aplicații de productivitate

edr

EDR

Rețea.

Rețea.

cloud

Cloud

produse

product-right
technologies-left

TEHNOLOGII

technologies-right

Managementul riscurilor

Identifică, stabilește priorități și atenuează vulnerabilitățile la nivel de software, configurațiile periculoase și comportamentele riscante asociate utilizatorilor.

remediere ransomware

Detectează tentativele de criptare suspecte, creează back-up-uri imune la amenințări pentru fișierele criptate, blochează criptarea și restabilește fișierele. 

Protecția proceselor

Monitorizarea continuă a comportamentului tuturor proceselor active, pentru a detecta semne de activitate suspectă și a bloca automat procesele atunci când este atins un anumit prag. 

Tehnologie machine learning personalizabilă

Algoritmi de machine learning care pot fi configurați astfel încât să identifice și să blocheze atacurile targetate și avansate înainte de execuție. 

Inteligență amenințări

Date de la sute de milioane de senzori și peste 260 de cercetători de top care îi permit soluției GravityZone să anticipeze, să detecteze și să răspundă mai eficient la atacuri.

Incident Advisor

O descriere a cauzelor principale ale incidentului, a tacticilor și tehnicilor MITRE utilizate, a impactului și a răspunsurilor recomandate, toate într-un format ușor de înțeles.

Control Conținut

Capacitatea de a restricționa sau de a programa accesul la anumite site-uri web, categorii web sau URL-uri și aplicații și de a configura reguli de protecție a datelor. 

 

Aflați mai multe

Protecție împotriva exploit-urilor

Protejează împotriva exploiturilor de tip 0-day prin monitorizarea anumitor tehnici de exploatare și comportamente și blochează procesele care sunt suspecte. 

Network Attack Defense

Verifică traficul de intrare, de ieșire și din rețea și protejează împotriva atacurilor din rețea, cum ar fi atacurile de tip „brute force”, scanările de porturi, furtul de parole sau răspândirea în rețea.

Sandbox Analyzer

Analiza automată sau manuală a amenințărilor potențiale într-un sandbox sigur, găzduit în cloud, care oferă un verdict și un raport despre comportamentele identificate.

Protecție împotriva anomaliilor

Detectarea, cu ajutorul algoritmilor de machine learning, a modelelor neobișnuite sau a abaterilor de la modelele de comportament normal, care pot necesita investigații suplimentare. 

Căutare live

Interogați sistemele în timp real pentru a efectua acțiuni de threat hunting, căutând indicatori specifici de compromitere (IOC), sau pentru a simplifica sarcinile administrative, de inventariere sau de asigurare a conformității.

Cloud

On-Premise

GravityZone

border-bl

Prevenție

Protecție

Detecție

răspuns

border-br

Maximizați eficiența operațională

Consolidați și automatizați operațiunile de securitate și reduceți cu până la 70% din timpul petrecut pentru investigarea și răspunsul la incidente.

Combateți atacurile mai eficient

Identificați și atenuați riscurile mai rapid, asigurați o conformitate totală în ceea ce privește patch-urile și reduceți timpul de remediere a atacurilor cu până la 50%.

Optimizarea investițiilor în securitate

Optimizați cheltuielile cu securitatea prin consolidarea furnizorilor și a soluțiilor și reducerea costurilor operaționale cu până la 50%, fără a afecta eficiența.

70

îmbunătățire a eficienței administrative.

85

răspuns mai rapid la incidente.

100

conformitate cu politicile privind patch-urile, acestea fiind implementate mai rapid.

90

mai puține incidente de securitate asociate endpointurilor.

Combateți amenințările moderne și viitoare cu ajutorul unei platforme de top

Aflați care sunt caracteristicile care fac diferența și care le permit echipelor să prevină atacurile într-un mod mai eficient și să răspundă mai rapid, cu costuri mai mici.

 • 01

  Protecție și detecție de nivel înalt

  Opriți atacurile ransomware cunoscute sau noi și atacurile avansate cu o soluție de securitate, evaluată constant pe primul loc în testele independente.

 • 02

  Cel mai complet set de niveluri de protecție și acoperire

  Optimizați cel mai extins set de niveluri de securitate pentru a proteja endpointuri Windows, Linux și Mac, medii cloud, identități, rețea, aplicații de productivitate și nu numai.

 • 03

  Analiza automată a incidentelor, grad ridicat de fidelitate, costuri reduse 

  Soluția nativă GravityZone XDR oferă detecții de înaltă fidelitate și generează automat o analiză a incidentului, într-un format ușor de înțeles, precum și o imagine completă a anvergurii atacului.

Trusted. Always.

Securitate  recunoscută  în mod constant în cadrul evaluărilor independente

Cele mai multe clasări pe prima poziție în testele AV-Comparatives Enterprise

Pe baza rezultatelor obținute la testele Real-world Protection Test, Malware Protection Test, Advanced Threat Protection Test, Endpoint Protection and Response Test, 2021-2023.

placement

Cea mai bună protecție. Cea mai bună performanță pentru utilizatorii business

Bitdefender GravityZone Endpoint Security a obținut distincția AV-TEST Award 2023 pentru cea mai bună protecție și cea mai bună performanță în categoria utilizatorilor business.

avtest-award

Detecție 100% și cel mai înalt nivel de descriere 3 ani la rând

Bitdefender a detectat 100% din pașii de atac în evaluările MITRE Engenuity ATT&CK efectuate în 2023, oferind în același timp cel mai înalt nivel posibil de descriere.

mitre award

Named a Leader

by Forrester

forrester-wave-leader

Companie „Vizionară” conform raportului Gartner® Magic Quadrant™ for EPPs, ediția 2023

gartner

„Alegerea clienților” în regiunea EMEA în ediția din 2023 a raportului Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer for EPPs

Gartner Peer Insights

Suntem aici

pentru a vă ajuta să:

Gravity looking right

Furnizați servicii de securitate administrate

Soluții proiectate pentru furnizorii de servicii administrate (MSP) cu licențe lunare în funcție de utilizare și caracteristici multi-tenancy.

Securizați companiile mici și mijlocii

Protejați-vă activitatea împotriva amenințărilor cibernetice cu o soluție de securitate de top, ușor de gestionat și la un preț potrivit pentru dumneavoastră.

Securizați-vă postura în cloud

Obțineți vizibilitate și control total asupra inventarelor și drepturilor din cloud și identificați configurațiile riscante sau neconforme.

Securizați workload-urile din cloud

Protejați workloadurile din mai multe medii cloud publice și private cu o soluție de securitate de înaltă performanță, concepută special pentru mediile cloud.

Automatizați gestionarea patch-urilor

Îmbunătățiți-vă postura de securitate reducând timpul până la remedierea vulnerabilităților prin instalarea automată și manuală a patch-urilor prin intermediul GravityZone.

shield

Pachete GravityZone

Securitate flexibilă și modulară pentru a îndeplini nevoile companiilor și ale MSP-urilor indiferent de dimensiune.

Eficiență dovedită și inegalabilă în securitatea cibernetică

Vă suntem la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți soluția sau serviciul care se potrivește cel mai bine companiei dumneavoastră Vedeți toate produsele