Capabilități centralizate de securitate și analiză

GravityZone se bazează pe o arhitectură cu o singură consolă/un singur agent, cu opțiuni de implementare în cloud (Software as a Service) și on-premises.

bitdefender enterprise security for iOS and android mobile devices
Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc

Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc

- Analizarea riscurilor: înțelegeți riscurile de securitate cibernetică asociate cu configurarea endpoint-urilor și acțiunile utilizatorului.

 

- Vizualizarea posturii de securitate: obțineți informații despre riscurile identificate și lista prioritizată a elementelor care expun compania la riscuri.

 

- Implementarea măsurilor de consolidare: reduceți suprafața de atac și expunerea la riscurile asociate acesteia.

Prevenție

Prevenție

- Protecție eficientă: peste 99% din toate amenințările sunt oprite de tehnologiile de prevenție.

 

- Vizualizarea atacurilor: vizibilitate completă și informații despre lanțul atacului blocat.

 

- Complexitate redusă prin tehnologii complet automate și foarte precise.

eXtended Detection and Response

eXtended Detection and Response

- Detecție extinsă: detecție și vizibilitate îmbunătățite pentru amenințări, îmbunătățind capabilitățile XDR pentru protecția endpoint-urilor.

 

- Investigații targetate: vizualizări ale amenințărilor la nivel organizațional pentru investigații targetate și o analiză mai rapidă a cauzelor principale.

 

- Răspuns eficient: răspuns automat și orientat la incidente pentru limitarea rapidă a atacului.

 • Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc
 • Prevenție
 • eXtended Detection and Response
Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc

Identificarea și remedierea riscurilor cibernetice

Gestionarea riscurilor cibernetice este de importanță critică pentru reziliența cibernetică. Prin caracteristicile Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc, GravityZone oferă companiilor instrumentele necesare pentru a înțelege și gestiona poziția lor de securitate.

Prevenție

Opriți amenințările sofisticate folosind cele mai eficiente tehnologii de prevenție din lume.

Capabilitățile avansate de prevenție sunt esențiale pentru a împiedica amenințările cibernetice să afecteze infrastructura IT. GravityZone oprește automat 99% din atacuri cu tehnologiile de prevenție clasate pe locul 1 in testele de industrie.

detecție și răspuns

Detecția atacurilor sofisticate

Contribuie la reziliența cibernetică prin capabilități extinse de detecție a amenințărilor, investigații targetate a activităților periculoase și facilitează răspunsuri rapide la incidente.

Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc

Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc

 • Evaluare avansată a riscurilor asociate endpoint-urilor și utilizatorilor: analizele, panourile de control și rapoartele privind evaluarea avansată a riscurilor asociate endpoint-urilor și utilizatorilor vă permit să minimizați potențialele riscuri de securitate cibernetică.
 • Gestionarea vulnerabilităților: un proces continuu care identifică și remediază în mod proactiv vulnerabilitățile în materie de securitate pentru a îmbunătăți reziliența cibernetică, a consolida apărarea și a reduce suprafața de atac.
Prevenție

Prevenție

 • Anti-ransomware: apărare împotriva atacurilor ransomware prin crearea automată a unei copii de rezervă a fișierelor țintă, care sunt restaurate după ce malware-ul este blocat.
 • Application Control:: nivel esențial pentru controalele IT, prevenind atacurile malware de tip „zero-day”, și îmbunătățind securitatea, fără impact asupra productivității.
 • Exploit Defense: tehnologia avansată anti-exploit vizează exploit-urile evazive și blochează atacurile de tip zero-day care profită de vulnerabilitățile software-urilor.
 • Fileless Attack Defense: combină capabilitățile de securitate necesare pentru a proteja împotriva atacurilor moderne care valorifică tehnicile fără fișiere pentru a rula scripturi și a încărca cod periculos direct în memorie.
 • Machine Learning (HyperDetect): tehnologie puternică preventivă cu machine learning concepută special, astfel încât companiile să poată detecta amenințări sofisticate și atacuri de securitate cibernetică la execuție.
 • Network Attack Defense: modul de tehnologie care se axează pe prevenirea unei game extinse de atacuri care utilizează rețeaua gazdă pentru a viza activele și informațiile cu caracter sensibil.
 • Sandbox Analyzer: detectează amenințări avansate de tip zero-day înainte de execuție, iar fișierele suspecte sunt încărcate automat într-un mediu securizat pentru o analiză aprofundată a comportamentului.
detecție și răspuns

eXtended Detection and Response

 • Vizualizarea incidentelor: oferă vizibilitate completă asupra ciclului de viață al incidentelor, pentru a vă permite să investigați eficient comportamentul malware-ului.
 • Analiza comportamentelor (Process Inspector): conține algoritmi avansați de machine learning pentru detectarea anomaliilor comportamentale ale proceselor și sub-proceselor și descoperirea amenințărilor cunoscute și necunoscute.
 • Network Traffic Analytics: aplică threat intelligence, tehnologii machine learning și analiză comportamentală traficului din rețea pentru a detecta din timp atacurile avansate și pentru a permite răspunsul eficient la amenințări.
 • Analiza cauzei rădăcină identifică fiecare pas pe care atacatorul îl face pentru a oferi o analiză comportamentală aprofundată pentru a determina cauza rădăcină a incidentului.

Produse asociate

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

Combină cea mai eficientă protecție cu capabilitățile EDR (Endpoint Detection and Response) pentru a ajuta să vă protejați infrastructura de endpoint-uri (stații de lucru, servere sau containere) pe parcursul întregului ciclu de viață al amenințării, cu un nivel ridicat de eficiență și eficacitate.

GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează organizația împotriva atacurilor cibernetice, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Monitorizează rețelele

GravityZone EDR Cloud

Monitorizează rețelele pentru a descoperi din timp activitatea suspectă și vă oferă instrumentele pentru a combate atacurile cibernetice. Caracteristicile de vizualizare a amenințărilor ghidează investigațiile și maximizează abilitatea de a răspunde direct la amenințări.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

 • Gartner logo
 • FORRESTER
 • Gartner Customer Choice 2023
 • Mitre Engenuity
 • AV Test
 • AV Comparatives