Bun venit în aplicația

Premii premium

Sigla Forrester

Titlul „Strong Performer” în cadrul raportului Forrester Wave(r) Endpoint Security Software As A Service, trimestrul 2 2021

În cadrul analizei stricte realizate de Forrester în contextul etaloanelor pieței, pe baza a 24 de criterii individuale, Bitdefender a avut cel mai mare scor pe baza criteriului Performanța produsului și a primit cele mai mari scoruri posibile pe baza criteriilor Strategie corporativă și Ecosistemul partenerilor.

CITIȚI MAI MULT

Sigla Radicati

Bitdefender a fost desemnată „Jucător de top” de raportul privind sectorul de piață pentru soluțiile de protecție împotriva APT-urilor, realizat de Radicati Group în 2021

“Bitdefender combină eficient diferite soluții, inclusiv securitate pentru endpoint-uri, detecție și răspuns la nivel de endpoint, XDR, MDR, dar și administrare a patch-urilor, criptare și securitate pentru e-mail, pentru asigurarea protecției împotriva amenințărilor avansate.”
Sara Radicati, președinte și CEO, The Radicati Group

CITIȚI MAI MULT

AV-TEST

Bitdefender câștigă patru premii pentru Cea mai bună protecție, acordate de AV-TEST

Anul acesta, compania s-a remarcat mai mult ca niciodată. Fiind câștigătoare a patru premii, Bitdefender își demonstrează superioritatea față de numeroase alte soluții de pe piață. În cadrul testelor privind produsele pentru utilizatori finali, precum și pentru companii și dispozitive mobile, Bitdefender a impresionat cu protecția sa extraordinară.”
Maik Morgenstern, Director Executiv al AV-TEST

CITIȚI MAI MULT

AV- Comparatives

Singurul furnizor de securitate cibernetică care a oprit toate amenințările avansate

„Pentru al doilea an consecutiv, Bitdefender este singurul furnizor care a obținut un scor perfect (15/15) împotriva amenințărilor persistente avansate.” 
AV-Comparatives Enhance Real-World Test - Enterprise (APT), decembrie 2020

CITIȚI MAI MULT

Sigla Radicati

Top Player în raportul Radicati Endpoint Security MQ 2020

„Criteriile noastre de selecție sunt riguroase și amănunțite, iar Bitdefender a dovedit din plin că merită distincția acordată în ceea ce privește toate aspectele pe care le-am putut cuantifica.”
Sara Radicati, CEO, The Radicati Group

CITIȚI MAI MULT

Sigla de câștigător al premiului CRN Tech Innovators pentru anul 2020

Premiul CRN Tech Innovator pentru anul 2020

Premiile CRN Tech Innovator celebrează cele mai inovatoare produse și servicii din sectorul IT. Aceste produse sunt atent concepute de furnizori care canalizează procesul de transformare IT și oferă furnizorilor de soluții, precum și clienților acestora, oferte inovatoare.

CITIȚI MAI MULT

Sigla MRG Effitas

Rata de detecție a atacurilor fără fișiere de 100%, MRG Effitas

Unul dintre singurii 3 furnizori care au obținut Calificativul de promovare de nivelul 1 la testele MRG Effitas după detectarea tuturor amenințărilor la prima expunere sau datorită protecției comportamentale. Bitdefender s-a remarcat prin atingerea unor rate ridicate de detecție împotriva ransomware-ului, a aplicațiilor potențial nedorite (PUA) și a amenințărilor reale, fiind singurul furnizor care a atins o rată de detecție de 100% împotriva exploit-urilor/atacurilor fără fișiere.

CITIȚI MAI MULT

SIGLA MITRE ATTACK

Participarea cu succes la evaluarea MITRE ATT&CK® pe anul 2020

Cu ocazia primei sale participări la MITRE ATT&CK Evaluation, Bitdefender a încheiat cu succes testările riguroase după ce a acoperit toate cele 19 faze de atac împotriva faimosului grup de infractori cibernetici APT 29. De asemenea, Bitdefender oferă un număr însemnat de tehnici, tactici și detecții generale pentru întregul lanț de atac, precum și alerte pe baza cărora pot fi luate măsuri pentru companii mijlocii.

CITIȚI MAI MULT

Sigla Forrester

„cel mai important furnizor de servicii EDR de care nu ai ținut seama, cu toate că ar fi trebuit să o faci”

Cu ocazia primei sale participări la The Forrester® Wave™: Enterprise Detection and Response, Q1 2020, Bitdefender a fost lăudată pentru performanța, analiza de securitate, răspunsul la incidente și capabilitățile simplificate de administrare, câștigând titlul de companie puternică în cadrul prestigiosului raport.

CITIȚI MAI MULT

Imagine cu premiul acordat de AV Test pentru anul 2019

Premiul pentru cea mai bună protecție a anului 2019

„Datorită ratelor consecvente de detecție a malware-ului care se situează, în mod evident, deasupra mediei din industrie, «Endpoint Security (Ultra)» de la Bitdefender merită premiul pentru cea mai bună protecție pentru companii“
Andreas Marx, CEO al AV-TEST.

CITIȚI MAI MULT

Imagine cu premiul de Lider Forrester - Wave în 2018 pentru Suita de securitate la nivel de endpoint (EPP)

Lider, Forrester WaveTM: Securitatea sarcinilor în cloud, trimestrul al IV-lea, 2019

Forrester®, importanta companie de analiză a industriei a desemnat Bitdefender drept unul dintre cei trei lideri ai săi, în cadrul evaluării primilor 13 furnizori aleși dintr-o listă extinsă a furnizorilor de securitate pentru sarcinile de lucru din cloud.

CITIȚI MAI MULT

Imagine cu premiul de Lider Forrester - Wave în 2018 pentru Suita de securitate la nivel de endpoint (EPP)

6/6 PENTRU DETECȚIE ȘI PERFORMANȚĂ

Punctaj maxim atât pentru protecție, cât și pentru performanță pentru produsul nostru de securitate pentru endpoint-uri în ultima rundă a testării AV-Test din perioada iulie-august 2019

Imagine cu premiul de Lider Forrester - Wave în 2018 pentru Suita de securitate la nivel de endpoint (EPP)

100% DETECȚIE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR DIN MEDIUL REAL

Numărul 1 în protecția în mediul real pe baza unui set de teste care conține 371 de cazuri de testare (cum ar fi ULR-uri periculoase), efectuate în perioada august-septembrie 2019

Imagine cu premiul de Lider Forrester - Wave în 2018 pentru Suita de securitate la nivel de endpoint (EPP)

Câștigător al premiului Hot 50

Acest premiu recunoaște introducerea cu succes a soluției Network Traffic Security Analytics (NTSA) în portofoliul Bitdefender de Soluții de securitate pentru companii pe anul 2019. Soluția NTSA de la Bitdefender detectează amenințări avansate în timp real și automatizează trierea alertelor pentru îmbunătățirea răspunsului la incidente.

CITIȚI MAI MULT

Imagine cu premiul de Lider Forrester - Wave în 2018 pentru Suita de securitate la nivel de endpoint (EPP)

The Forrester WaveTM: Endpoint Security Suites, T2 2018

Bitdefender s-a numărat printre puținele companii pe care Forrester le-a invitat să participe la evaluarea Forrester Wave™: Soluții de securitate pentru endpoint-uri, trim. II 2018.
În această evaluare, Bitdefender a fost menționat drept lider în soluțiile de securitate pentru endpoints. Concluziile s-au bazat pe oferta curentă, pe strategie și pe prezența pe piață.

CITIȚI MAI MULT

TESTUL VB100 DIN VIRUS BULLETIN pentru martie 2019

TESTUL VB100 DIN VIRUS BULLETIN pentru martie 2019

Bitdefender Mail Server Security

Premiul VB100 este câștigat de produsele care blochează toate fișierele din WildList (malware pe care profesioniștii din domeniul securității l-au văzut circulând liber), fără a genera rezultate fals pozitive la scanarea imensei colecții Virus Bulletin de fișiere sigure, care este actualizată periodic,

CITIȚI MAI MULT

Imagine cu premiul AV Comparatives în cadrul testării de performanță 2018

TEST DE PROTECȚIE ÎN MEDIU REAL MARTIE - APRILIE 2018

Rezultatele acestui test se bazează pe un set de teste care conține 620 de cazuri de testare (cum ar fi adrese URL malițioase), testate de la începutul lunii martie până la sfârșitul lunii aprilie.

Imagine cu premiul AV Comparatives pentru protecție împotriva malware-ului aprilie 2018

TEST PROTECȚIE ÎMPOTRIVA PROGRAMELOR PERICULOASE APRILIE 2018

Testul de Protecție împotriva Programelor Periculoase evaluează capacitatea unui program de securitate de a proteja un sistem împotriva infecțiilor cu fișiere malițioase înainte, în timpul și după executarea acestora. Pentru acest test au fost utilizate 1.470 de mostre recente de programe periculoase.

Premiul AV Test pentru cea mai bună performanță a anului 2017

PREMIUL ANUAL AV-TEST PENTRU CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ ÎN 2017

În ultimii patru ani, premiul anual AV-TEST a reafirmat capacitatea Bitdefender de a oferi în mod consecvent cel mai înalt nivel de protecție și performanță. Aceste realizări sunt o dovadă a dăruinței noastre de a ne proteja clienții și de a furniza produse care fac mult mai mult decât să răspundă doar nevoilor acestora.

Premiul AV Test pentru cea mai bună protecție a anului 2017

PREMIUL ANUAL AV-TEST PENTRU CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE ÎN 2017

Bitdefender Endpoint Security a obținut cel mai mare scor din categoria AV-TEST Cea mai bună protecție, datorită capacității sale de a preveni și bloca toate tipurile de programe malware, inclusiv pe cele noi. Cu mai mult de șase brevete referitoare la algoritmi de învățare automată pentru detectarea programelor malware și a altor amenințări online, tehnicile de învățare profundă (deep learning) și de detecție pe bază de anomalii au un rol esențial în lupta proactivă împotriva amenințărilor noi și necunoscute.

Premiul AV Test pentru cea mai bună protecție a anului 2017

PREMIUL "APPROVED" PENTRU SOLUȚII BUSINESS AV-COMPARATIVES 2017

(GravityZone Advanced Business Security)

Ca parte a certificării soluțiilor de securitate, AV Comparatives a rulat un Test de Protecție în Mediu Real utilizând propriul Cadru de Testare. Pentru a obține Premiul "Approved", a fost necesar ca produsele testate să obțină un nivel de protecție de cel puțin 90%, fără rezultate fals pozitive. Bitdefender GravityZone Advanced Business Security a obținut încă o dată un standard general foarte ridicat împreună cu Premiul "Approved".

Produs pentru companii aprobat de AV Comparatives 2017

AV-TEST Cel mai bun software antivirus pentru utilizatorii de clienți Windows de tip companie

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2, Windows 7)

În perioada ianuarie-februarie 2017, am evaluat în permanență 13 produse de protecție pentru stații de lucru folosind setările furnizate de distribuitor. Ne-am concentrat pe scenarii de testare realiste și am confruntat produsele cu amenințări reale. Produsele trebuiau să demonstreze capacitățile folosind toate componentele și straturile de protecție.

CITIȚI MAI MULT

AVTest - Protecție Corporate pentru endpoint-uri compatibilă cu Windows

PREMIUL AV-TEST CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ 2016

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2)

Bitdefender Endpoint Security se mândrește cu caracteristici impresionante

Pe parcursul anului 2016, s-au efectuat șase teste cu rezultate excelente la capitolul protecție, la care se adaugă calificativele extraordinare pentru performanță obținute de soluția de protecție Bitdefender. În gestionarea sarcinilor de rutină zilnice, sistemele de testate nu sunt încetinite de Endpoint Security, produsul obținând rezultate remarcabile și la categoriile de testare pentru performanță și ușurință în utilizare.

„Faptul că nu trebuie să renunți la o protecție bună în favoarea vitezei pe sistemele protejate a fost demonstrat în mod impresionant de către soluția Bitdefender Endpoint Security în cadrul testelor noastre anuale care durează un an întreg.” - Guido Habicht, CEO AV-TEST GmbH

CITIȚI MAI MULT

Premiul AVTest - Cea mai bună securitate pentru endpoint-uri a anului 2016

TESTUL VB100 DIN VIRUS BULLETIN PENTRU IUNIE 2017

(Bitdefender Endpoint Security)

Premiul VB100 este câștigat de produsele care blochează toate fișierele din WildList (malware pe care profesioniștii din domeniul securității l-au văzut circulând liber), fără a genera rezultate fals pozitive la scanarea imensei colecții Virus Bulletin de fișiere sigure, care este actualizată periodic,

CITIȚI MAI MULT

Testul vb100 din Virus bulletin pentru iunie 2017

VIRUS BULLETIN’S VB100 FEBRUARIE 2017

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2, Ubuntu Linux Server Edition)

Stabilitatea era impecabilă, fără probleme semnalate, [...] și un impact extrem de redus asupra activităților noastre. Detecția a fost la fel de puternică ca întotdeauna, cu rezultate bune pe toată linia, și o nouă poziție bună în seturile de certificare aduce încă un premiu VB100 pentru Bitdefender.

CITIȚI MAI MULT

Testul vb100 din Virus bulletin pentru februarie 2016

VIRUS BULLETIN’S VB100 FEBRUARIE 2016

(Bitdefender Security for Samba Linux)

Rata de detecție a fost excelentă [...] cu rezultate bune în toate domeniile, iar produsul a obținut fără probleme certificarea VB100.

CITIȚI MAI MULT

Premiul AV-Test din februarie 2016 pentru cel mai bun produs al anului 2016

„PRODUS DE TOP” AV-TEST PENTRU CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ LA TESTARE WINDOWS 10, 8 ȘI 8.1 - FEB 2016

(Bitdefender Endpoint security)

Soluția Bitdefender a obținut distincția „Produs de top” la categoria Testare Windows introdusă recent. Produsele care obțin 17,5 sau 18 puncte din 18 sunt eligibile pentru a purta marcajul PRODUS DE TOP.

CITIȚI MAI MULT

Premiul de excelență din partea PC MAG

PREMIUL PC MAG "EXCELLENT" - IANUARIE 2016

(Bitdefender gravityzone business security)

Bitdefender GravityZone Business Security combină protecția extraordinară antimalware, contra adreselor URL periculoase și anti-phishing cu o consolă de administrare cu personalizare avansată. - PC Mag

Testul vbspam+ din Virus bulletin pentru ianuarie 2016

PREMIUL VIRUS BULLETIN VBSPAM+ - IANUARIE 2016

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Bitdefender are un istoric îndelungat cu aceste teste, începând cu prima testare VBSpam din mai 2009, iar produsul a avut o performanță bună la fiecare testare. Cu toate acestea, nu s-a comportat nicicând mai bine ca acum: ratând numai patru mesaje spam și blocând un singur newsletter ca rezultate fals pozitive. Cu un scor final impresionant, dezvoltatorii Bitdefender câștigă un nou premiu VBSpam+ pentru colecția lor. - Virus Bulletin

Premiul anual AV-Test pentru cea mai bună performanță a anului 2015

PREMIUL AV-TEST CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ 2015

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 7)

„Companiile care se bazează pe soluția Bitdefender primesc în schimbul încrederii lor nu numai o soluție sigură, ci și un produs cu caracteristici exemplare în ceea ce privește gradul redus de încărcare a sistemului." -- Guido Habicht, CEO AV-TEST GmbH

Bitdefender Endpoint Security se mândrește cu caracteristici impresionante. La șase teste individuale pentru certificare, soluția și-a dovedit în mod consecvent capacitatea de a gestiona în mod inteligent resursele clientului Windows, menținând totodată un nivel foarte ridicat de securitate. Pentru acest test, operațiunile de rutină obișnuite erau efectuate cu soluția instalată pe clienți: lansare de site-uri web, descărcare software de pe Internet, copiere de fișiere și finalizare de instalări.

Premiul AV-Test pentru cea mai bună performanță a anului 2014

PREMIUL AV-TEST CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ 2014

(Bitdefender Endpoint Security)

„Bitdefender Endpoint Security este o soluție de protecție ne-invazivă care, pe lângă faptul că este ușor de folosit, asigură și o foarte bună protecție a companiei.” - Maik Morgenstern, CTO AV-TEST GmbH

La toate testele de certificare din 2014, Bitdefender Endpoint Security, la apogeul furnizării unei puternice funcții de protecție, nu a arătat nici un efect negativ asupra vitezei calculatorului gazdă în cursul utilizării uzuale. Pentru această performanță, Bitdefender primește premiul AV-TEST CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ 2014.

AV-Test iulie - august 2014

AV-TEST IULIE - AUGUST 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 7)

În perioada iulie-august 2014, am evaluat în mod continuu 9 produse de securitate pentru stații de lucru, folosind setările furnizate de distribuitor. Am folosit întotdeauna cea mai recentă versiune disponibilă la momentul respectiv pentru toate produsele testate. Ne-am concentrat pe scenarii de testare realiste și am pus la încercare produsele confruntându-le cu amenințări reale. Produsele trebuiau să-și demonstreze capacitățile folosindu-și toate componentele și straturile de protecție.

AV-Test martie - aprilie 2014

AV-TEST MARTIE- APRILIE 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 8.1)

Am folosit întotdeauna cea mai recentă versiune disponibilă pentru toate produsele folosite în cadrul testării. S-a permis actualizarea acestora oricând și interogarea serviciilor de tip cloud aferente. Ne-am concentrat pe scenarii de testare realiste și am testat produsele în condiții de amenințări reale. Produsele trebuiau să-și demonstreze abilitățile folosind toate componentele și straturile de protecție.

AV-Test ianuarie – februarie 2014

AV-TEST IANUARIE – FEBRUARIE 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3)

În perioada ianuarie-februarie 2014, am evaluat în permanență 9 produse de protecție pentru stații de lucru folosind setările furnizate de distribuitor. Ne-am concentrat pe scenarii de testare realiste și am confruntat produsele cu amenințări reale. Produsele trebuiau să demonstreze capacitățile folosind toate componentele și straturile de protecție.

AV-Comparatives - testul pentru cel mai bun produs al anului 2013 pentru protecție în mediu real

AV-COMPARATIVES - Cel mai bun produs 2013 Test de protecție reală

(Internet Security 2014)

Rapoarte complete ale testelor dinamice pe termen lung. Evaluăm cu grijă capacitățile de protecție „în lumea reală” a soluțiilor folosind setările implicite. Rezultate lunare și două rapoarte generale la 4 luni. Acest sistem este recunoscut drept inovație în domeniul informaticii.

AV-Comparatives - gold - protecție proactivă 2013

AV-COMPARATIVES - Gold - Protecție proactivă 2013

Testul de detectare a fișierelor este unul dintre cei mai buni factori determinanți pentru a evalua eficacitatea unui motor antivirus.

Testul vbspam+ din Virus bulletin pentru noiembrie 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Noiembrie 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Laboratoarele Antispam Bitdefender au ridicat încă o dată ștacheta în noiembrie, când Bitdefender Security for Mail Servers a demonstrat o rată de detecție remarcabilă de 99,96% și zero rezultate fals pozitive.

“La acest test, Bitdefender a ratat doar 29 de e-mail-uri nedorite, mărind astfel rata de detecție a acestor mesaje la un procent impresionant de 99,96%. Din nou, soluția a identificat în mod corect toate e-mail-urile legitime, dobândind un nou premiu VBSpam+ care continuă șirul neîntrerupt de premii VBSpam+ obținute în 2013.”

AV-TEST septembrie – octombrie 2013

AV-TEST SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

Institutul AV-TEST este un furnizor independent de servicii de renume internațional din domeniul securității IT și cercetării antivirus. Scopul activității de cercetare efectuată de AV-TEST este acela de a detecta în mod direct cele mai recente programe periculoase, de a le analiza folosind metode de ultimă generație și de a ne informa clienții cu privire la rezultatele de calitate superioară obținute.

Testul vbspam din Virus bulletin pentru 2013

VIRUS BULLETIN’S VB100 OCTOMBRIE 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

Testele comparative VB100 reprezintă o comparare regulată independentă a soluțiilor contra programelor periculoase. Fiecare raport de testare combină schema unică de certificare VB100 cu analiza aprofundată a performanțelor produsului, în baza unei serii de criterii.

Testul vbspam+ din Virus bulletin pentru septembrie 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Septembrie 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

“Produsul a avut întotdeauna performanțe bune, obținând un premiu VBSpam la fiecare dintre ultimele 26 de teste, cu un șir neîntrerupt de premii VBSpam+ pe întreg parcursul anului 2013. Succesul său continuă și la acest test, unde produsul a obținut al cincilea premiu VBSpam+ consecutiv.”

Testul vbspam+ din Virus bulletin pentru iulie 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Iulie 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Pentru a câștiga un premiu VBSpam+, un produs trebuie să obțină o rată de reținere smap de peste 99,50% și zero rezultate fals pozitive. La testul din luna iulie, Bitdefender a obținut a doua cea mai bună rată de detecție (99,94%) și cea mai mare dintre produsele câștigătoare ale premiului VBSpam+.

„Bitdefender își menține recordul pentru cele mai multe premii VBSpam, câștigând câte unul la fiecare dintre cele 26 de teste pe care le-am efectuat. Însă compania românească mai deține un record: fără a pierde un singur e-mail valabil în tot anul 2013, acesta a câștigat acum patru premii VBSpam+ consecutive.”

Testul vbspam+ din Virus bulletin pentru mai 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Mai 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Bitdefender Security for Mail Servers a primit al treilea premiu VBSpam+ consecutiv pentru rata ridicată de identificare a mesajelor spam și performanțele de detecție superioare. Cu cel de-al 22-lea premiu și 0 erori, Bitdefender își reconfirmă eficacitatea și dedicația în oferirea celei mai bune protecții contra programelor periculoase.

"Fiind singurul produs care a participat la fiecare test VBSpam și a obținut un premiu VBSpam de fiecare dată, Bitdefender are motive fondate să se mândrească cu rezultatele de testare VBSpam."

Testul vbspam+ din Virus bulletin pentru martie 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Martie 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Virus Bulletin a conferit Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2 premiul VBSpam+ award pentru rata ridicată de identificare a mesajelor spam și pentru nivelul superior de detecție. Cu acest premiu, Bitdefender marchează patru ani compleți de participare la fiecare test VBSpam, obținând constant rezultate superioare.

Conform raportului Virus Bulletin, produsul Bitdefender "a obținut întotdeauna premiul VBSpam și s-a numărat constant printre cei cu cele mai bune rezultate de testare....De fapt, rata ridicată de detecție a mesajelor spam oferită de produs, combinată cu lipsa rezultatelor fals pozitive a dus la obținerea celui de-al doilea premiu VBSpam+ consecutiv, cu al doilea scor cel mai ridicat scor final la acest test."

AV Comparatives – Produsul anului

AV-COMPARATIVES – Produsul anului 2012

(Bitdefender Antivirus)

"Bitdefender a preluat în mod incontestabil rolul de lider al industriei de software antivirus. Merită din plin acest premiu." Ianuarie 2013 | Andreas Clementi, CEO - AV-Comparatives.

AV-Comparatives – produs aprobat pentru companii 2012

AV-COMPARATIVES – Produs APROBAT pentru companii 2012

(Bitdefender Security for Virtualized Environments)

"Pentru noi, Bitdefender Cloud Security for Endpoints este perfect adaptată pentru rețelele companiilor mici. Email-ul inițial a inclus informații esențiale pentru începerea instalării, exprimate foarte simplu și clar. Instalarea, monitorizarea și administrarea se realizează fără probleme."

AV-Comparatives – produs aprobat pentru companii 2012

AV-COMPARATIVES – Produs APROBAT pentru companii 2012

(Bitdefender Cloud Security for Endpoints)

"Pentru noi, Bitdefender Cloud Security for Endpoints este perfect adaptată pentru rețelele companiilor mici. Email-ul inițial a inclus informații esențiale pentru începerea instalării, exprimate foarte simplu și clar. Instalarea, monitorizarea și administrarea se realizează fără probleme."

Premiul anual AV-Test pentru cea mai bună protecție a anului 2012

PREMIUL ANUAL AV-TEST PENTRU CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE ÎN 2012

(Bitdefender Internet Security 2012 / 2013)

Bitdefender 2013 își confirmă poziția de lider și domină testele AV-Test, reușind să atingă cel mai mare punctaj în protecție, reparare și posibilitate de utilizare.

Premiul anual AV-Test pentru cea mai bună protecție a anului 2011

PREMIUL ANUAL AV-TEST PENTRU CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE ÎN 2011

(Bitdefender Internet Security 2011 / 2012)

„Bitdefender ne-a impresionat în mod repetat pe tot parcursul anului 2011”, a declarat Andreas Marx, Președintele și Directorul Executiv al AV-TEST. „Concurența a fost acerbă întregul an, însă am avut un câștigător detașat. Ne face plăcere să oferim primul premiu anual pentru "Cea mai bună protecție", la categoria utilizatori individuali, companiei Bitdefender.”

Acest premiu reafirmă calitatea protecției atât pentru produsele destinate utilizatorilor individuali cât și pentru cele destinate organizațiilor, care folosesc o tehnologie comună de detecție. Această distincție marchează debutul premiilor anuale acordate de Institutul AV-TEST, Magedeburg, firma de analiză a produselor software de securitate cu sediul în Germania, recunoscută ca autoritate în domeniu de către Bitdefender și întreaga concurență. Urmează o serie de premii pe tot parcursul anului 2011, care au poziționat Bitdefender în fața tuturor competitorilor la nivel de protecție.

Premiul CRN pentru produsul de securitate al anului 2011

PRODUSUL DE SECURITATE AL ANULUI 2011

(Bitdefender Business Solutions 3.5)

Am apreciat capacitatea acestui produs de a instala software-ul antivirus și de securitate la nivel de rețea, chiar și pe calculatoare neadministrate, pe care nu este instalat Active Directory. De asemenea: abordarea Bitdefender merge pe două direcții: țintim întreprinderile mici și mijlocii cu acest produs și în același timp începem să contactăm resellerii din ce în ce mai mult. Bitdefender este un produs bun ce poate fi promovat cu succes către parteneri.

Renumita listă a CRN „Produsele Anului” recunoaște cele mai impresionante noi produse din 2011. Pentru a stabili lista din acest an, redactorii CRN au colaborat cu Centrul de Testare CRN pentru a evalua cele mai recente produse intrate pe piață. Evaluatorii au testat sute de produse noi și inovatoare și au redus lista la acele produse care au adus o valoare semnificativă comunității de utilizatori finali, producând un impact imediat asupra comunității furnizorilor de servicii.

Testul vb100 din Virus bulletin pentru august 2018

VIRUS BULLETIN’S VB100 August 2018

(Bitdefender Endpoint Security)

Piața securității la nivel de endpoint se schimbă rapid, iar departamentele de marketing preferă să facă multă zarvă în ceea ce privește tehnologia de generație următoare (sau de după generația următoare), care folosește adesea tehnici de machine learning. Acestea sunt modificări importante, dar în centrul fiecărui produs există un motor care, atunci când i se prezintă un fișier, determină dacă acesta este periculos sau nu.

Rapoartele de certificare VB100 verifică dacă acest motor și, prin urmare, produsul îndeplinește un standard minim: când căutați să cumpărați un nou produs de securitate la nivel de endpoint, vă recomandăm să căutați un produs care să obțină în mod consecvent certificarea VB100.

Testul vb100 din Virus bulletin pentru august 2018

VIRUS BULLETIN’S VBSPAM

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.0.2)

Virus bulletin’s vb100 august 2018rt to a total lack of false positives, the product achieved this month’s second highest final score.” After the test in March 2012 Bitdefender has won total of 18 VBSpam awards in row.])

Soluțiile antispam ale Bitdefender au fost testate de laboratorul Virus Bulletin (VB) încă de la primul test anti-spam. Soluția pusă la dispoziție de Bitdefender este singura care a câștigat câte un premiu pentru fiecare test individual VBSpam, îmbunătățind continuu rata de detectare spam cu foarte puține fals pozitive, lucru care a condus întotdeauna la rezultate de top.

AV-Comparatives – Produs aprobat pentru companii 2011

AV-COMPARATIVES – Produs APROBAT pentru companii 2011

(Bitdefender Client Security 3.5, Bitdefender Security for File Servers 3.5, Bitdefender Security for Exchange 3.5)