Bitdefender
Antivirus for Mac

Protecție absolută. Concepută pentru Mac.

 • Blochează și șterge programele deranjante de tip adware
 • Impact negativ zero asupra vitezei
 • Asigură protecție non-stop cu Bitdefender AutopilotTM
 • Securizează cumpărăturile online
 • Protejează împotriva programelor periculoase pentru Mac și PC-uri
 • Asigură protecție prin intermediul tehnologiei Cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

"Bitdefender Antivirus for Mac oferă o protecție de înaltă calitate cu impact mic asupra sistemului și un design grozav, ceea ce-l face produsul nostru de top de protecție antivirus pentru Mac."
August 5, 2016

PREȚ VECHI:

Total: 249.95 RON

Economisiți:

Prețul include TVA

Protecție absolută cu impact negativ zero asupra vitezei și performanței

Bitdefender Antivirus for Mac asigură protecția absolută împotriva amenințărilor noi și necunoscute, fără a-ți încetini Mac-ul. Soluția se conectează la tehnologiile avansate Cloud ale Bitdefender pentru a detecta și bloca amenințările instant, indiferent de unde provin din lume.

Protecție absolută. Concepută pentru Mac.

Protecție împotriva programelor periculoase pentru Mac OS X ( pe o scală de la 0 la 100, 100 fiind cel mai mare scor )

Bitdefender

5.9

Intel (McAfee)

5.8

Intego

5.6

Sophos

4.9

                   
 • 0%
 • 100%

Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scală de la 0 la 100, 100 fiind cel mai redus impact )

Bitdefender

5.9

Intel (McAfee)

5.6

Kaspersky

5.3

Intego

4.8

                   
 • 0%
 • 100%
Bitdefender a obținut din nou un punctaj de 100% la capitolul Mac.
Protecție anti-malware.
Andreas Marx, CEO AV-TEST

Protecție permanentă

Bitdefender Autopilot™

Cu funcția Autopilot pornită, Bitdefender monitorizează automat și continuu modificările aduse fișierelor și sistemului tău Mac pentru a se asigura că nicio aplicație rău intenționată nu accesează dispozitivul.

Pornește-l și uită că rulează o soluție de securitate.

Nu vei mai avea de-a face cu ferestre de dialog enervante. Și pentru că a fost conceput pentru a nu folosi la maxim resursele Mac-ului tău, nici nu vei simți vreo încetinire a performanțelor sale.

Un singur cont pentru toate nevoile tale de securitate.

Conectați-vă la contul dvs. unic Bitdefender Central pentru a vă instala și gestiona cu ușurință soluția de securitate.

Descărcați, instalați și administrați soluția de securitate dintr-o singură locație

Efectuați scanări și optimizări de la distanță

Lista completă de funcții

 • Blochează și șterge programele deranjante de tip adware

  Îți eliberează Mac-ul de aplicații adware enervante. Chiar și Mac-urile pot fi infectate cu programe intruzive de tip adware de pe internet. Noul Bitdefender Antivirus for Mac detectează și elimină programele adware, programele malițioase de tip hijacker, barele de instrumente supărătoare și alte add-on-uri de browser instalate cu sau fără consimțământul dumneavoastră.

 • Asigură protecție non-stop cu Bitdefender Autopilot™

  Funcția Autopilot are grijă de toate nevoile tale de securitate pentru ca să nu trebuiască să îți bați capul cu aspectele dificile. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și uită complet de ea.

 • Oferă o experiență minunată de utilizare

  Cu o interfață de utilizare intuitivă și un nou design, noul Bitdefender Antivirus for Mac se potrivește perfect cu Mac OS X. Acum îți poți menține pornit tot timpul programul antivirus deoarece nu te va deranja în niciun fel.

 • Securizează cumpărăturile online

  Fraudele online nu fac diferențe între sistemele de operare. Bitdefender Antivirus for Mac are un sistem special anti-phishing care scanează paginile web pe care le accesezi și te avertizează atunci când ai de-a face cu tentative de fraudă.

 • Asigură o scanare ultra-rapidă

  Bitdefender Antivirus pentru Mac oferă scanare rapidă și protecție imbatabilă contra programelor periculoase, fără a reduce viteza de operare. Bitdefender este atât de rapid și discret încât nici nu veți ști că este acolo, lucrând pentru a menține siguranța Mac-ului dvs.

 • Îți scanează Mac-ul fără a influența negativ performanța sa

  Noul Bitdefender Antivirus for Mac a fost conceput să colaboreze perfect cu Mac OSX. Știe cum să îți scaneze fișierele astfel încât să beneficiezi de aceeași protecție imbatabilă împotriva programelor periculoase, fără ca acest lucru să influențeze negativ performanța și viteza Mac-ului tău.

 • Protejează împotriva programelor periculoase pentru Mac și PC-uri

  Bitdefender Antivirus for Mac detectează și îndepărtează nu numai programele periculoase concepute pentru Mac, ci și conținuturile malițioase concepute pentru sistemul de operare Windows. În acest fel, nu vei transmite niciodată accidental fișiere infectate familiei tale, prietenilor sau colegilor care utilizează sistemul de operare Windows.

 • Asigură protecție prin intermediul tehnologiei Cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

  Deoarece amenințările pe internet apar tot timpul, am conceput Bitdefender pentru a-și actualiza constant librăria de programe periculoase. Conectat la tehnologii pe bază de Cloud incredibil de puternice care detectează și elimină amenințările, acesta asigură protecție instant, la nivel mondial. Cu majoritatea operațiunilor importante efectuate în Cloud, resursele tale nu sunt afectate, iar datele tale confidențiale sunt în continuare stocate în siguranță pe Mac-ul tău.


NOTĂ PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Bitdefender nu încarcă sau stochează fișierele în cloud pentru a le scana, utilizând, în schimb, o tehnologie proprietară care scanează doar o amprentă a fișierului pentru a identifica vreun comportament malițios.

Capturi de ecran ale produsului

Bitdefender
Antivirus for Mac

Protecție absolută. Concepută pentru Mac.

Bitdefender Antivirus for Mac oferă cele mai avansate tehnologii împotriva amenințărilor cibernetice, alături de o abordare unică pentru cea mai bună experiență posibilă de utilizare.

PREȚ VECHI:

Total: 249.95 RON

Economisiți:

Prețul include TVA