De ce să alegeți Enterprise Premium Support?

Companiile se confruntă cu noi provocări, inclusiv suprafețe de atac extinse și amenințări din ce în ce mai complexe la adresa securității. Enterprise Premium Support de la Bitdefender oferă acces la experți în securitate care vă vor ajuta să vă maximizați investiția în soluțiile de securitate Bitdefender și să vă eliberați resursele IT pentru alte funcții critice.

Află mai multe

Răspuns rapid

Linie de suport dedicată, prioritară, menită să preia problemele pe care le aveți și să ofere cele mai bune soluții de remediere posibile. 

 

ROI demonstrat

Este necesar un minim de resurse pentru maximizarea performanței infrastructurii și administrarea soluției de securitate.

Expertiză Bitdefender

Acces la echipa Bitdefender de profesioniști din domeniul securității, care dispune de experiență și expertiză de neegalat.

 

Pachete de asistenţă

Alegeți nivelul dvs. de asistenţă

Model

Disponibil pentru toți clienții Bitdefender cu o cheie de licență GravityZone activă și care au achiziționat un abonament de asistenţă și își doresc suport suplimentar, superior celui standard. Pachetul Business Support oferă toate beneficiile include în pachetul de Standard Support, plus: o linie telefonică dedicată, asistență de la distanță și SLA-uri cu răspuns îmbunătățit. 

Model

Disponibil pentru toți clienții Bitdefender cu o cheie de licență GravityZone activă și validă și abonament Enterprise Support, care au nevoie de un timp scurt de răspuns. Enterprise Support oferă toate beneficiile incluse în Business Support, plus: servicii dedicate (transferarea cazurilor către un nivel superior, verificări de rutină sau sesiuni de instruire de la distanță) și SLA-uri cu răspuns excepțional. 

Model

Fiind cel mai înalt nivel de Asistenţă oferit de Bitdefender, Pachetul de Asistenţă Enterprise Plus include un Technical Account Manager (TAM) desemnat, care să lucreze îndeaproape cu dumneavoastră ca extensie a echipei dumneavoastră. Acest nivel de asistenţă este ideal pentru organizațiile cu cerințe de suport unice sau complexe.

Alegeți Pachetul de Premium Support care se potrivește cel mai bine cerințelor companiei dvs.

Pachet Standard Support

Promptitudine & Administrare a cazurilor în funcție de priorități

Sesiuni de mentenanță

Gestionarea transferurilor de cazuri către un nivel superior

Verificări de rutină privind buna funcționare a produsului

Servicii educaționale

Administrare de cont pe probleme tehnice

Vizite la fața locului

Enterprise Plus

Enterprise

Soluții pentru companii

Beneficii TAM

Technical Account Manager (TAM), Un singur punct de contact 

model_grid

Analiză trimestrială

Oferă o analiză pentru interacțiunile și tendințele de suport ale clientului. TAM efectuează trimestrial, la distanță, verificări tehnice ale serviciilor de asistenţă, care includ o analiză detaliată a activităților referitoare la suportul tehnic ale clientului. 

Asistenţă directă

TAM dedicat ajută la identificarea și remedierea rapidă și eficientă a problemelor tehnice ale clienților. TAM monitorizează cazurile de asistență și își va asuma răspunderea directă pentru problemele grave, facilitând remedierea rapidă a acestora.

Procesarea solicitărilor de caracteristici noi în funcție de priorități

TAM susține ierarhizarea solicitărilor de caracteristici noi ale clienților în cicluri de lansare, oferind informații despre întregul grafic de timp al Solicitării respective de caracteristici noi. TAM este mediatorul dintre echipa de administrare a produsului Bitdefender și client. 

Vizită la fața locului, la cerere

TAM dedicat programează întâlniri la fața locului la o dată asupra căreia s-a convenit, în timpul orelor standard de lucru (09:00 – 18:00, Lu - Vi), la cererea directă a clientului. 

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
servicii și asistenţă de calitate

"Bitdefender oferă cele mai bune servicii. Răspuns rapid, servicii de bună calitate și asistență permanentă."

Michael M. Kristensen

Clipper
servicii și asistenţă de calitate

"Am fost încântați să descoperim că Bitdefender GravityZone poate livra soluția de securitate de care aveam nevoie cu caracteristicile de administrare dorite. În plus, reacția rapidă a echipei lor de servicii profesionale a asigurat o instalare fără probleme."

Brian Alexander

Senior Cloud and Virtualization Architect la Mentor Graphics
servicii și asistenţă de calitate

"Bitdefender ne-a oferit asistență și servicii profesioniste."

Niklas Nikitin

Coordonator Securitate IT la Universitatea Karlstad

Care este diferența între pachetul de Standard Support și cel Premium?

Pachetul de Standard Support oferă asistență tehnică de bază, gratuită, și este disponibil pentru toți clienții Bitdefender Business cu o cheie de licență activă și corespunzătoare produsului utilizat. 
Pachetul de Premium Support necesită un abonament de suport dedicat și include toate beneficiile pachetului de suport Standard, plus beneficii suplimentare, conform pachetului Premium Support ales.

Care sunt beneficiile suplimentare esențiale pe care le oferă pachetul de Premium Support?

Pachetul de Premium Support oferă niveluri înalte de răspuns și suport pentru companii, echilibrând cerințele de securitate cu cele comerciale: 
- Soluții personalizate care să întrunească obiectivele dvs. de afaceri 
-Acces direct la experți în domeniu 
-Timpi mai scurți de răspuns 

Ce produse Bitdefender sunt acoperite de pachetul de Premium Support?

Pachetul de Premium Support este disponibil pentru toate produsele Bitdefender GravityZone.

Resurse

Fișă de produs

Fișă produs Premium Support

Citește mai multe