Instrument de prevenție

Descoperiți amenințările software ascunse


Sandbox Analyzer, construit de modelele interne integrate de machine learning și euristică comportamentală, reprezintă un instrument puternic de analiză folosit împreună cu modulul Endpoint Detection and Response (EDR) pentru a spori protecția organizației dvs. împotriva amenințărilor ascunse sofisticate. Acesta reprezintă o sursă de validare pentru a asigura vizibilitatea îmbunătățită și investigația axată pe anumite aspecte optimizând totodată menținerea sub control a amenințărilor.

Fișierele suspecte sunt analizate în profunzime prin detonarea payload-urilor în platforma cloud a Bitdefender sau într-un mediu virtual securizat al clientului. Tehnologia noastră sandbox observă comportamentul malware prin stimularea unei „ținte reale” astfel încât malware-ul să acționeze ca și când nu ar fi într-un mediu controlat. După analiză, se întreprind acțiuni adecvate pentru neutralizarea eficientă a amenințării.

Află mai multe
  • Investigații targetate
  • Mențineți conformitatea și confidențialitatea
  • Automat, consolidat și scalabil
identificați amenințările cu Sandbox Analyzer înainte ca acestea să vă afecteze dispozitivele

Sandbox Analyzer împreună cu EDR adaugă valoare incrementală capacității unei companii de a detecta în mod eficient amenințările înainte ca acestea să producă pagube.

Odată descoperită o amenințare, echipele de securitate pot utiliza grafice de vizualizare avansate și rapoarte sandbox care oferă vizibilitate completă asupra cauzei principale și a comportamentului prolific al malware-ului.

prevenirea breșelor de securitate

Informațiile sensibile ale clienților sunt păstrate în siguranță în cadrul rețelei companiei. Construit pe tehnologia brevetată Bitdefender, Sandbox Analyzer monitorizează și detectează eficient atacurile de tip zero-day și alte amenințări printr-o gamă de motoare de scanare, garantând faptul că clienții beneficiază de securitate și conformitate.

Sandbox Analyzer on-premises oferă control complet, clienții pot trimite fișiere într-un mediu virtual securizat, fără a se îngrijora de scurgerea datelor.

securitate și informații automate

Sandbox Analyzer optimizează semnificativ costurile și îmbunătățește randamentul investiției (return-on-investment) pentru companii. Se integrează perfect cu instalările Bitdefender existente pentru a asigura o securitate cuprinzătoare și automatizată la nivelul fiecărui endpoint al infrastructurii clienților.

analize AI puternice pentru a proteja împotriva APT-urilor

AI inteligent și puternic

Bitdefender Sandbox Analyzer oferă tehnologii machine learning de ultimă generație, rețele neuronale și analize comportamentale pentru a asigura o confidențialitate rapidă și precisă. Instrumentul este extrem de eficient în detectarea malware-ului, a amenințărilor persistente avansate (APT) și a adreselor URL periculoase, oferind informații  despre noile amenințări și contribuind la atenuarea riscurilor.  

sandboxing de malware la punctele finale și la rețea

Securitate multi-vector îmbunătățită

Introducerea malware-ului în sandbox consolidează securitatea companiei la nivelul fluxurilor de lucru și cazurilor de utilizare cheie de-a lungul vectorilor de atac  în care compania este expusă riscurilor  prin  descărcări de fișiere web, atașamente de e-mail și   transferuri de fișiere în rețea.Sandbox Analyzer  monitorizează  o gamă largă de  fișiere   sau împiedică accesul  utilizatorului la acestea în așteptarea verdictului sandbox.  

Vizualizarea și raportarea activităților GravityZone sandbox

Vizualizare și raportare detaliate

Sandbox Analyzer cuprinde o diagramă de vizualizare completă și elegantă, care oferă o vizualizare completă a fiecărei detecții și a contextului său de bază. Poate învăța comportamentul amenințărilor și poate oferi o afișare cronologică a modificărilor pe care acestea încearcă să le aducă sistemului, grafice arborescente și chiar o captură de ecran a mesajului sau a erorii pe care utilizatorul îl/o vede pe măsură ce este infectat - cum ar fi o notă ransomware.

analiza de filtrare a fișierelor într-un mediu sandbox

Trimitere automată

Tehnologia selectează fișierele suspecte și elimină scanarea redundantă, asigurându-se că numai fișierele necunoscute și relevante sunt trimise spre analiză. Trimiterea automată a fișierelor este susținută de senzorii de rețea încorporați, suportul protocolului ICAP și integrarea cu GravityZone ™

Obține analizor Sandbox cu GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează organizația împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Sanbox Analyzer integrat în GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

Cea mai performantă soluție pentru protecție, detecție, răspuns și analiza riscurilor. Concepută pentru a acoperi întreaga perioadă de activitate a amenințării. Business Security Enterprise minimizează suprafața de atac la punctul final și maximizează frustrarea atacatorului.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Modul GravityZone Sandbox Analyzer - mărturie

„Folosind informațiile și analiza atacurilor, Bitdefender ne avertizează imediat dacă există o problemă de investigat și folosește automatizarea pentru rezolvarea problemelor pe măsură ce apar.”

Thomas Reichssöllner

Director IT, Tauernklinikum
GravityZone

„GravityZone are o eficacitate remarcabilă în blocarea malware-ului. Are o rată de succes de 100% și ajută la eliminarea lacunelor în ceea ce privește abordarea malware-ului fără fișiere, care este o categorie ce se dezvoltă rapid. Sandbox Analyzer ne oferă, de asemenea, un sistem de apărare puternic împotriva amenințărilor de tip zero-day.”

Josh Gilliland

Government Employees Health Association (GEHA) Security Team Lead
Prezentare tehnică

Sandbox Analyzer

Citește mai multe
Vizionați Video

Bitdefender Sandbox Analyzer - Demonstrație scenariu de atac

Vizionați
Citește mai multe Blog

Bitdefender extinde fluxurile de lucru din sandbox și cazurile de utilizare cu instalare on-premise

Citește mai multe