Obține protecție completă pentru afacerea ta de mici dimensiuni sau pentru biroul tău de acasă

Începe astăzi de la doar {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/lună

Economisești
Abonament pe 1 an

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
* pentru primul an
Economisești
Abonament pe 2 ani

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 2 ani
Economisești
Abonament pe 3 ani

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 3 ani

Cum se compară Bitdefender cu alți vendori de securitate cibernetică

Icon

Cea mai bună protecție

Cea mai bună protecție împotriva amenințărilor online (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Icon

Cea mai bună performanță

Cel mai mic impact asupra performanței (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai scăzut nivel de impact)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Bitdefender. Alegerea experților.

Beneficiezi de cele mai inovatoare tehnologii care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice, în întreaga lume.

Protecție completă

Protecție completă pentru dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS

Bitdefender Small Office Security menține siguranța companiei tale împotriva virușilor, programelor periculoase, ransomware-ului și a tuturor amenințărilor cibernetice noi și existente.

Vizualizează toate caracteristicile
breșe de securitate

Protecție împotriva breșelor de securitate a datelor

Indiferent de dimensiunea, experiența sau volumul companiei tale, ai nevoie de cel mai bun sistem de apărare împotriva fraudei. Bitdefender Small Office Security previne breșele de securitate și protejează datele personale și financiare ale clienților tăi.

Împiedică video

Împiedică scurgerile de date din timpul apelurilor video

Protecția pentru camera web și microfon îți trimite notificări atunci când aplicațiile încearcă să îți acceseze camera web sau microfonul și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

500 MB de trafic VPN zilnic

500MB trafic VPN zilnic pentru activitate anonimă și siguranță online

Păstrează-ți afacerea în siguranță. Protejează-ți informațiile bancare, parolele și materialele descărcate mai ales atunci când folosești rețelele Wi-Fi publice.

Tranzacții bancare online sigure

Tranzacții bancare online sigure

Tranzacții sigure prin procesarea plăților într-un browser dedicat pentru prevenirea fraudelor și furtului datelor financiare.

Instalați-l și uitați de el

Instalați-l și uitați de el

Bitdefender Small Office Security are o interfață foarte intuitivă și ușor de utilizat, instalat, configurat și administrat, în funcție de nevoile companiei tale.

Asistenţă nelimitată

Îți stăm la dispoziție 24/7

Deși toate soluțiile noastre sunt foarte ușor de configurat, actualizat și utilizat, vei primi asistență din partea experților 24/7, indiferent de ce ai nevoie.

Protecție de nouă generație pentru Windows, macOS, iOS și Android

Bitdefender Small Office Security îți protejează compania împotriva virușilor, programelor periculoase, ransomware-ului și tuturor amenințărilor cibernetice, pe toate sistemele principale de operare.

Selectează un sistem de operare de mai jos pentru a afla mai multe informații:

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele de la birou în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Protecție completă în timp real a datelor

Îmbunătățit

Putere absolută cu cea mai eficientă soluție de securitate cibernetică disponibilă în prezent pentru a-ți proteja biroul de acasă sau mica afacere. Bitdefender Small Office Security combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni, la ransomware, exploit-uri de tip „zero-day”, rootkit-uri și spyware. Datele companiei și clienților tăi sunt în siguranță.

Prevenire amenințări rețea

Bitdefender Small Office Security aduce schimbări majore în modalitatea în care sunt detectate și respinse amenințările online. Noile tehnologii inteligente pentru amenințările cibernetice incluse pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploit-uri, programe malware și atacuri informatice care utilizează botnet-uri, precum și atacurile prin brute-force.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Small Office Security folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, proiectele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor importante împotriva criptării de către programele ransomware.

Evaluarea vulnerabilităților

Îmbunătățit

Scanează cu un singur clic pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile. Bitdefender Small Office Security verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

Prevenirea atacurilor web

Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța. Află dacă rezultatele tale de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a da clic pe un link. Bitdefender Small Office Security blochează de asemenea toate linkurile infectate cunoscute.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță de compania ta. Bitdefender Small Office Security detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parole sau numerele cardurilor bancare.

Antifraudă

Sistemul nostru de filtrare avansată te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri care ar putea încerca să te fraudeze.

Antispam

Filtrează mesajele irelevante în Inbox-ul tău. Funcția este disponibilă pentru clienții de e-mail instalați local (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Mediu de recuperare

Anumite programe malware sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterse înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Small Office Security detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în modul Mediu de recuperare pentru curățare și recuperare.

Performanţă

Soluția de securitate Bitdefender Small Office Security reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Small Office Security să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Rețea Globală de Protecție

Majoritatea operațiunilor de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă

Bitdefender Small Office Security detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce este important. În funcție de activitatea pentru care utilizezi dispozitivele, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Mărește viteza de operare a dispozitivelor

Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.

Confidențialitate

Protecția completă Bitdefender Small Office Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN, nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la confidențialitatea online, în special atunci când utilizezi rețele Wi-Fi publice. Păstrează confidențialitatea companiei tale și protejează-ți identitatea online, criptând tot traficul pe internet. Bitdefender Small Office Security include până la 500 MB de trafic criptat pe zi pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Monitorizare microfon

Te ajută să redobândești controlul asupra propriilor dispozitive. Utilizează-l și vei putea controla ce aplicații au acces la microfonul dispozitivului tău și când anume.

Protecție cameră web

Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

Tranzacții bancare online sigure

Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Firewall de confidențialitate

Cu Bitdefender Small Office Security primești un puternic nivel de protecție a rețelei, astfel încât informațiile privind compania ta și datele clienților tăi sunt protejate împotriva hackerilor și a furturilor de date.

Anti-furt

Bitdefender Small Office Security include instrumente eficiente împotriva pierderii sau a furtului pentru tableta sau laptopul tău Windows, accesibile de la distanță de oriunde în lume prin intermediul contului tău Bitdefender Central.

Evaluare securitate rețele Wi-Fi

Evaluează securitatea rețelei tale Wi-Fi și a routerului, indiferent de unde te-ai conecta.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care cunoscuții tăi ți le-ar putea transmite fără să-și dea seama prin intermediul rețelelor de socializare sau a altor tipuri de rețele.

Ștergere definitivă fișiere

Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele de la birou în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Protecție fișiere

Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.

Protecție Time Machine

Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu aceasta funcționalitate complexă, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate.

Funcție de blocare adware

Reclamele pop-up nesolicitate care apar în browser sunt neplăcute, însă chiar și Mac-urile se pot infecta cu adware care îți afectează concentrarea și îți încetinesc munca. Bitdefender Small Office Security detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.

Detecție malware pe mai multe platforme

Bitdefender Small Office Security detectează și elimină atât programele periculoase care au drept țintă macOS, cât și amenințările create pentru Windows, astfel încât poți fi sigur că fișierele pe care le trimiți altora de la birou sunt curate.

Extensia de browser Traffic Light

Bitdefender Small Office Security asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță de compania ta. Bitdefender Small Office Security detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parole sau numerele cardurilor bancare.

Bitdefender Shield

Are grijă de toate cerințele tale de securitate pentru ca tu să nu trebuiască să te ocupi cu detalii insignifiante. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și apoi uită complet de ea.

Performanţă

Soluția de securitate Bitdefender Small Office Security reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Scanare ultra-rapidă

Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender Small Office Security combină precizia și viteza pentru ca tu să beneficiezi de scanări ultra-rapide și de cea mai bună rată de detecție din industrie.

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24/7

Prin actualizări permanente, Bitdefender Small Office Security este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările electronice, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe dispozitivul tău.

Confidențialitate

Protecția completă Bitdefender Small Office Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN, nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la confidențialitatea online, în special atunci când utilizezi rețele Wi-Fi publice. Păstrează confidențialitatea companiei tale și protejează-ți identitatea online, criptând tot traficul pe internet. Bitdefender Small Office Security include până la 500 MB de trafic criptat pe zi pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele de la birou în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Notă: Cu suport pentru iPad.

Protecție web

Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când încerci să accesezi pagini cu conținut fraudulos. Bitdefender Web Protection filtrează întregul trafic, nu numai paginile accesate în mod intenționat, și oferă protecție în timp real împotriva tuturor pericolelor online.

Scanare

Îți protejează telefonul și datele stocate pe acesta prin detectarea configurărilor necorespunzătoare ale securității și te ajută să le remediezi.

Confidențialitate

Protecția completă Bitdefender Small Office Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

 

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN, nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la confidențialitatea online, în special atunci când utilizezi rețele Wi-Fi publice. Păstrează confidențialitatea companiei tale și protejează-ți identitatea online, criptând tot traficul pe internet. Bitdefender Small Office Security include până la 500 MB de trafic criptat pe zi pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Confidențialitate cont

Află direct din iPhone-ul tău când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele de la birou în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Detecția anomaliilor la nivelul aplicațiilor

O premieră în industrie

O premieră în industrie, acest strat suplimentar de securitate protejează utilizatorii împotriva amenințărilor care evoluează constant de îndată ce acestea manifestă un comportament periculos. Aceasta reprezintă încă o măsură de protecție împotriva furtului de informații financiare, date cu caracter sensibil sau date personale cauzat de aplicații care încearcă să evite mijloacele obișnuite de detecție.

Scanare la cerere și la instalare

Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt protejate. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol.

Protecție web

Navigarea pe internet te poate duce în locuri periculoase, însă Bitdefender Small Office Security este întotdeauna acolo pentru a te proteja pe tine și compania ta. Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos.

Alertă Scam

Cea mai nouă tehnologie a noastră te protejează în mod proactiv împotriva unui număr tot mai mare de atacuri asupra dispozitivelor mobile, bazându-se pe linkuri pentru a pătrunde pe dispozitivul tău. Aceasta îți păstrează în siguranță notificările, mesajele SMS și mesajele transmise prin serviciile de mesagerie instantanee pentru a te împiedica pe tine și pe alte persoane să deveniți victime ale unor escrocherii. Necesită Android 6 sau mai recent.

WearON

WearON extinde securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Iar dacă nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul, folosește funcția WearON de pe dispozitivul tău Android pentru a activa un semnal sonor astfel încât să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lași în urmă niciodată.

Anti-furt

Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge de la distanță sau trimite un mesaj pe dispozitivul tău în caz de pierdere sau furt. În plus, telefonul tău Android este capabil de auto-apărare: acesta face o poză oricui încearcă să-ți acceseze telefonul în lipsa ta și o trimite in contul tău Bitdefender Central.

Performanţă

Soluția de securitate Bitdefender Small Office Security reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Economizor de baterie și performanță

Am proiectat Bitdefender Small Office Security pentru a oferi dispozitivelor tale mobile de birou cea mai puternică protecție combinată cu gestionarea eficientă a bateriei. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, acestea nu vor consuma resursele dispozitivului tău, iar durata de funcționare a bateriei rămâne aproape neafectată.

Rapid și cu impact redus

Bitdefender Small Office Security este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, ca atare nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței. Scanarea la cerere este extrem de rapidă, iar aplicația adaugă doar o secundă la timpul de repornire.

Confidențialitate

Protecția completă Bitdefender Small Office Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN, nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la confidențialitatea online, în special atunci când utilizezi rețele Wi-Fi publice. Păstrează confidențialitatea companiei tale și protejează-ți identitatea online, criptând tot traficul pe internet. Bitdefender Small Office Security include până la 500 MB de trafic criptat pe zi pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Blocare Aplicații

App Lock protejează cele mai sensibile aplicații, astfel încât nimeni să nu poată interveni asupra setărilor sau datelor tale personale. Bitdefender Small Office Security adaugă un strat suplimentar de protecție oferindu-ți posibilitatea de a bloca aplicațiile cu ajutorului unui cod PIN. Folosind funcția Deblocare inteligentă, îți poți seta telefonul astfel încât să-ți permită accesul direct la aplicațiile protejate atunci când utilizezi o rețea Wi-Fi sigură.

Confidențialitate cont

Află când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

CERINȚE SOFTWARE

Internet Explorer versiunea 11

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Microsoft Edge

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: macOS X Yosemite (10.10) sau mai recent

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1 GB

Browsere acceptate: Safari, Firefox, Google Chrome

*Poți instala Bitdefender VPN numai pe dispozitivele macOS

Sierra (10.12 sau o versiune ulterioară)

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Safari 10.0 sau mai recent

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 11.2 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Bitdefender Central

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 11 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

Caracteristicile Alertă escrocherii și Detecția anomaliilor la nivelul aplicațiilor necesită Android 6 sau mai recent.

O conexiune activă la Internet

Bitdefender Central

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

circle

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

Tot ce trebuie să știi despre Bitdefender Central.

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Office Security

Descarcă aplicația pentru mobil