Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită recompensă pentru a elibera cheia de decriptare. Bitdefender Small Office Security folosește funcția Advanced Threat Defense pentru a te proteja contra celor mai noi atacuri ransomware prin monitorizarea comportamentelor specifice amenințărilor și blocarea ulterioară a aplicațiilor suspecte. Documentele tale sunt protejate și împotriva criptării prin blocarea accesului neautorizat.

vpn premium
Bitdefender Premium VPN

1 Abonament anual

Bitdefender VPN este o rețea virtuală privată care îți criptează traficul web, făcându-te invizibil pentru hackerii care încearcă să îți fure datele personale și financiare.

Poate fi utilizat pe același număr de dispozitive pentru care este valabil abonamentul Bitdefender Small Office Security.

Bitdefender Small Office Security
reducere
Bitdefender

Small office security

  • Protecție completă pentru dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS
  • Protejează afacerea împotriva ransomware și a tuturor amenințărilor cibernetice noi sau existente
  • Previne încălcarea securității datelor și protejează informațiile personale și financiare ale clienților tăi
  • Instalare în mai puțin de 5 minute, fără să necesite abilități IT
Număr de dispozitive:
preț vechi:
Economii:
Total:
pentru primul an

Rapid de instalat

Protecție 24/7

De ce Bitdefender Small Office Security?

Odată cu apariția malware-ului în lumea digitală, cel puțin jumătate dintre companiile mici și mijlocii au devenit victime ale atacurilor cibernetice. Amenințările electronice devin din ce în ce mai sofisticate, astfel că ai nevoie de o soluție de securitate inovativă și fiabilă pentru a-ți proteja afacerea de hackeri și viruși.

Bitdefender Small Office Security oferă protecție de avangardă pentru toate dispozitivele tale, astfel încât nimic să nu-ți încetinească munca.

Este incredibil de ușor de instalat și are un impact extrem de redus asupra resurselor sistemului dumneavoastră.

Soluția inovatoare de securitate Bitdefender protejează peste

500 milioane de sisteme la nivel mondial

Product of the Year

AV-Comparatives, February 2020

Gestionare facilă cloud-based

Bitdefender oferă o consolă unică de gestionare și control centralizat pentru dispozitivele tale cu sisteme de operare Windows, Android, macOS sau iOS.

Cu Bitdefender Central este ușor să instalezi și să gestionezi mai multe dispozitive fără a fi nevoie de abilități IT avansate.

Poți monitoriza aceste dispozitive de la birou sau de pe telefon, pentru a fi tot timpul informat, oriunde te-ai afla.

Asistență gratuită pentru tine și echipa ta.

Atunci când lucrezi cu Bitdefender, ești tratat ca partenerul nostru.

Specialiștii noștri sunt la dispoziția ta și îi poți contacta cu ușurință prin e-mail, telefon sau chat, ori de câte ori tu sau echipa ta aveți nevoie de ajutor.

Nu este necesar să fii prezent pentru a autoriza sau pentru a beneficia de serviciile de asistență. Oricare dintre angajații tăi ne poate apela pentru a solicita ajutorul unui tehnician autorizat Bitdefender.

Dispozitivele pierdute sau furate pot fi raportate și blocate indiferent de oră. Eventualele problemele pot fi rezolvate înainte de a-ți începe ziua de lucru.

E-mail : [email protected]
Număr de telefon: (0040) 213001226

Straturi multiple de protecție anti-ransomware și remediere ransomware

Bitdefender Small Office Security furnizează multiple straturi de protecție împotriva amenințărilor ransomware. Utilizând tehnologia bazată pe detecție comportamentală, previne infectările și îți protejează documentele importante împotriva criptării de tip ransomware.

Caracteristica Remediere ransomware a fost dezvoltată pentru a-ți proteja datele personale – documente, poze, videoclipuri și muzică – împotriva oricărui tip de atac ransomware.

Află mai multe despre ransomware

Prevenire amenințări rețea

Bitdefender Small Office Security aduce modificări semnificative în ceea ce privește modul în care sunt detectate și blocate amenințările online. Cel mai recent strat de protecție adaptivă la nivel de rețea previne exploatarea vulnerabilităților sistemului tău, detectează și blochează atacurile de tip „brute force”, previne compromiterea dispozitivului tău prin atacuri botnet și împiedică trimiterea de informații cu caracter sensibil prin intermediul unor formulare necriptate.

Cerințe de sistem

Bitdefender Small Office Security
reducere
Bitdefender

Small office security

  • Protecție completă pentru dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS
  • Protejează afacerea împotriva ransomware și a tuturor amenințărilor cibernetice noi sau existente
  • Previne încălcarea securității datelor și protejează informațiile personale și financiare ale clienților tăi
  • Instalare în mai puțin de 5 minute, fără să necesite abilități IT
Număr de dispozitive:
preț vechi:
Economii:
Total:
pentru primul an