Obține cea mai bună protecție Android

Detecție imbatabilă a amenințărilor electronice, experiență inteligentă antifurt pentru dispozitivele dvs. Android, fără impact practic asupra bateriei.

Economisești %
Bitdefender MOBILE SECURITY
1 cont / facturat anual
Economisești

pentru primul an

Cum se compară Bitdefender cu alți vendori de securitate cibernetică

Icon

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor

(pe o scală de la 0 la 6 și 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

6.00

McAfee

5.96

Avast

5.88

AVG

5.88

Punctaj general. Iulie 2019 - mai 2021. AV TEST

Icon

Cel mai redus impact asupra performanței dispozitivelor

Cel mai redus impact asupra performanței dispozitivelor

(pe o scală de la 0 la 6 și 6 fiind cel mai redus impact)

Bitdefender

6.00

McAfee

5.83

Avast

5.50

AVG

5.50

Punctaj general. Iulie 2019 - mai 2021. AV TEST

Cea mai bună protecție pentru Android

Folosind tehnologia cloud, Bitdefender Mobile Security detectează programele malware și conferă o funcție antifurt inteligenta pentru dispozitivul tău Android, fără impact asupra bateriei.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Protecție

Protecție

Aplicația de securitate mobilă de la Bitdefender îți protejează dispozitivul Android împotriva tuturor amenințărilor noi și existente din mediul online.

Scanare malware

Obține informații detaliate despre tipul de amenințări împotriva cărora ești protejat, pentru a fi sigur că ai făcut alegerea corectă in vederea securizării dispozitivelor tale Android.

Scanare la cerere și la instalare

Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt protejate. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol.

Protecție web

Navigarea pe internet te poate duce în locuri periculoase, însă Bitdefender Mobile Security for Android este întotdeauna acolo pentru a te proteja. Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos.

Alertă Scam

Protecție proactivă care detectează atacurile provenite de la linkuri distribuite prin aplicații de mesagerie și notificări și previne propagarea acestora prin partajare.

WearON

WearON extinde securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Iar dacă nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul, folosește funcția WearON de pe dispozitivul tău Android pentru a activa un semnal sonor astfel încât să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lași în urmă niciodată.

Anti-furt

Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge de la distanță sau trimite un mesaj pe dispozitivul tău în caz de pierdere sau furt. În plus, telefonul tău Android este capabil de auto-apărare: acesta face o poză oricui încearcă să-ți acceseze telefonul în lipsa ta și o trimite in contul tău Bitdefender Central.

Performanţă

Performanţă

Bitdefender Mobile Security for Android reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța dispozitivului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Economizor de baterie și performanță

Am proiectat Bitdefender Mobile Security for Android pentru a-ți oferi cea mai eficientă protecție dar și o gestionarea eficientă a bateriei. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, acestea nu vor consuma resursele dispozitivului tău, iar durata de funcționare a bateriei rămâne neschimbată.

Rapid și cu impact redus

Bitdefender Mobile Security for Android este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, ca atare nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței. Scanarea la cerere este extrem de rapidă, iar aplicația adaugă doar o secundă la timpul de repornire.

Confidențialitate

Confidențialitate

Aplicația de securitate mobilă de la Bitdefender îți protejează confidențialitatea în mediul online și informațiile cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Mobile Security for Android include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivul tău pe Android.

Blocare Aplicații

App Lock protejează cele mai sensibile aplicații, astfel încât nimeni să nu poată interveni asupra setărilor sau datelor tale personale. Bitdefender Mobile Security for Android adaugă un strat suplimentar de protecție oferindu-ți posibilitatea de a bloca aplicațiile cu ajutorului unui cod PIN. Folosind funcția Deblocare inteligentă, îți poți seta telefonul astfel încât să-ți permită accesul direct la aplicațiile protejate atunci când utilizezi o rețea Wi-Fi sigură.

Confidențialitate cont

Află când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Compară produsele Bitdefender

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.

BitdefenderMobile Security

1 cont / facturat anual

Preț vechi $
Economii $

Prețul total:

$ pentru primul an.

Bitdefender Total Security

5 dispozitive

Preț vechi $
Economii $

Prețul total:

$ pentru primul an.
Protecție Windows
Protecție Windows

Protecție superioară și viteză fără compromis pentru Windows.

green tick
AVANSAT

Protecție completă în timp real a datelor

Putere absolută integrată în cea mai eficientă soluție anti-malware disponibilă în prezent. Protecție automată ce depășește limitele unei soluții antivirus.
green tick

Advanced Threat Defense

Tehnologia noastră îmbunătățită bazată pe detecție comportamentală descoperă și blochează amenințările avansate și pe cele de tip ransomware.
green tick

Prevenirea atacurilor web

Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța.
green tick

Antiphishing & Anti-fraudă

Previne amenințările de tip phishing sau frauda online atunci când faci cumpărături, tranzacții bancare sau navighezi pe internet.
green tick

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.
green tick

Rețea Globală de Protecție

Majoritatea operațiunilor masive de scanare au loc în cloud, ceea ce înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.
green tick

Prevenire amenințări rețea

Noile tehnologii inteligente in ceea ce priveste amenințările cibernetice pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea, pot bloca exploit-urile sofisticate, programele malware și atacurile informatice care utilizează botnet-uri, precum și atacurile prin forță brută.
green tick

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Mai multe niveluri de protecție ransomware îți securizează fișierele contra criptării.
green tick
AVANSAT

Evaluarea vulnerabilităților

Scanează cu un singur clic pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile.
green tick

Mediu de recuperare

Anumite programe malware sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterse înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în modul Mediu de recuperare pentru curățare și recuperare.
green tick

Autopilot

Cea mai recentă funcție a noastră Autopilot este concepută pentru a acționa ca <Security Advisor> pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
green tick

Profile Joc, Film, Lucru

Bitdefender detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.
green tick

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.
green tick
AVANSAT

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.
green tick

Anti-tracker

Îți păstrează confidențialitatea datelor în timp ce navighezi pe internet și îți permite să gestionezi tracker-ele care colectează datele tale.
green tick

Tranzacții bancare online sigure

Efectuează tranzacții bancare și cumpărături online cu Safepay, browserul nostru unic, dedicat, care îți securizează tranzacțiile.
green tick

Evaluare securitate rețele Wi-Fi

Evaluează securitatea rețelei Wi-Fi și a router-ului, indiferent de unde te conectezi.
green tick

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe, prin intermediul platformelor de socializare.
green tick

Password Manager

Îți păstrează parolele, datele cardului și orice alte informații confidențiale într-un mediu securizat pentru a putea fi accesate cu ușurință oricând ai nevoie de ele.
green tick

Ștergere definitivă fișiere

Șterge un fișier definitiv și nu lasă nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.
green tick

Monitorizare microfon

Te ajută să redobândești controlul asupra propriilor dispozitive. Utilizează-l și vei putea vedea ce aplicații au acces la microfonul dispozitivului tău și când.
green tick

Protecție cameră web

Te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.
green tick

Antispam

Filtrează mesajele irelevante în Inbox-ul tău. Funcția este disponibilă pentru clienții de e-mail instalați local (Microsoft Outlook, Thunderbird).
green tick

Control Parental

Oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi.
green tick

Firewall de confidențialitate

Blochează intruziunile și filtrează traficul în rețea.
green tick

Mărește viteza de operare a dispozitivelor

Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.
green tick

Anti-furt

Include instrumente eficiente anti-pierdere și antifurt și poate fi accesat de la distanță.
green tick
Protecție macOS
Protecție macOS

Protecție absolută, concepută pentru Mac-ul tău.

green tick

Protecție fișiere

Previne modificarea neautorizată a fișierelor tale importante.
green tick

Protecție Time Machine

Cu această caracteristică complexă, poți restaura fișierele din Mac-ul tău fără a fi nevoie să plătești răscumpărarea. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj împotriva malware-ului care ar putea încerca să îți cripteze sau să îți distrugă copiile de siguranță.
green tick

Funcție de blocare adware

Eliberează-ți Mac-ul de adware, programe de tip hijacker, bare de instrumente nedorite și alte add-on-uri pentru browser.
green tick

Detecție malware pe mai multe platforme

Detectează și elimină atât programele malware care vizează sistemele macOS, cât și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.
green tick

Extensia de browser Traffic Light

Te protejează mereu în timp ce navighezi, inclusiv când faci cumpărături și efectuezi operațiuni bancare, și poate filtra conținutul neadecvat.
green tick

Anti-Phishing

Bitdefender recunoaște și blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.
green tick

Bitdefender Shield

Combină o serie de tehnologii inovative brevetate pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău.
green tick

Autopilot

Cea mai recentă funcție a noastră Autopilot este concepută pentru a acționa ca <Security Advisor> pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
green tick

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24/7

Utilizăm tehnologii extrem de puternice pe bază de cloud pentru a detecta și elimina amenințările electronice, pentru ca tu să te bucuri de protecție instantanee oriunde în lume, fără vreun impact asupra resurselor Mac-ului tău.
green tick

Scanare ultra-rapidă

Scanarea este rapidă și nu consumă foarte multe resurse, deci nu există un impact negativ asupra vitezei și performanței Mac-ului tău.
green tick

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.
green tick

Anti-tracker

Îți păstrează confidențialitatea datelor în timp ce navighezi pe internet și îți permite să gestionezi tracker-ele care colectează datele tale.
green tick
Protecție Android
Protecție Android

Securitate premiată pentru telefonul și tableta ta Android.

green tick
green tick

Scanare la cerere și la instalare

Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt protejate. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol.
green tick
green tick

Protecție web

Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos.
green tick
green tick

WearON

Extinde securitatea Bitdefender și asupra ceasului tău inteligent.
green tick
green tick

Anti-furt

Localizează, blochează, șterge sau trimite un mesaj de la distanță dispozitivului tău în caz de pierdere sau furt.
green tick
green tick

Autopilot

Cea mai recentă funcție a noastră Autopilot este concepută pentru a acționa ca <Security Advisor> pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
green tick
green tick

Economizor de baterie și performanță

Securizează-ți experiența pe mobil, cu impact aproape zero asupra vitezei și duratei de funcționare.
green tick
green tick

Rapid și cu impact redus

Bitdefender este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, astfel încât nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței.
green tick
green tick

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.
green tick
green tick

Blocare Aplicații

Protejează-ți aplicațiile sensibile de accesul neautorizat folosind un cod PIN sau amprenta.
green tick
green tick

Confidențialitate cont

Verifică dacă conturile tale online au fost prezente într-o breșă de securitate a datelor. Funcția Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale cu caracter sensibil sunt expuse la risc și îți permite să iei măsuri în funcție de situație.
green tick
green tick
Protecție iOS
Protecție iOS

Protejează-ți datele și menține-ți iPhone-ul sau iPad-ul în siguranță.

green tick

Protecție web

Îți transmite notificări în legătură cu paginile web cu conținut de tip malware, phishing sau fraudulos.
green tick

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.
green tick

Confidențialitate cont

Verifică dacă conturile tale online au fost prezente într-o breșă de securitate a datelor. Funcția Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale cu caracter sensibil sunt expuse la risc și îți permite să iei măsuri în funcție de situație.
green tick
Actualizări automate
Actualizări automate

Fiecare produs Bitdefender este conceput astfel încât să se actualizeze în mod automat și să te protejeze împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă. În abonamentul tău sunt incluse actualizările la cea mai recentă versiune și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

green tick
green tick
Asistență online gratuită
Asistență online gratuită

Centrul nostru de asistență este deschis pe tot parcursul anului.

green tick
green tick

#

Get Bitdefender Small Office Security

Începeți să folosiți versiunea de evaluare gratuită timp de 30 de zile creându-vă un nou cont Bitdefender..

Versiunea de evaluare gratuită timp de 30 de zile funcționează numai pentru conturile noi. Dacă aveți deja un cont Bitdefender cu altă soluție de securitate, nu veți putea activa pe contul respectiv..

Mulțumim pentru descărcare Premium Security

Dacă descărcarea nu începe automat, te rugăm să efectuezi clic aici pentru a descărca versiunea de evaluare. După ce descărcarea s-a finalizat, poți găsi pachetul de instalare în directorul Descărcări al browserului.

Începe să folosești Bitdefender în 3 pași simpli::

Service Image
1.Fă dublu clic pe fișierul Bitdefender descărcat și va începe imediat procesul de instalare..
Service Image
2.Conectează-te pentru a-ți activa protecția Bitdefender
Service Image
3.Bucură-te de confortul și siguranța de a fi protejat de Bitdefender..

Cerințe de sistem

 

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender MOBILE SECURITY for Android

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Cum poate Bitdefender Mobile Security for Android să mă protejeze împotriva virușilor și amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Mobile Security for Android este cea mai avansată aplicație de securitate mobilă pentru dispozitivele Android, potrivit scorurilor obținute în cadrul testărilor independente din ultimii ani.

Obții numeroase caracteristici avansate de securitate și confidențialitate pentru smartphone-urile și tabletele tale Android – plus multe caracteristici bonus, inclusiv VPN, Anti-Furt și WearON.

Fiind ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Mobile Security for Android reacționează instantaneu la viruși și malware, fără niciun compromis de performanță al sistemului tău.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Mobile Security for Android?

Bitdefender Mobile Security for Android îți va proteja smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android împotriva tuturor amenințărilor cibernetice.

De ce am nevoie de Bitdefender Mobile Security for Android pe dispozitivul meu Android?

Smartphone-ul tău Android stochează unele dintre datele tale personale cele mai valoroase – și tu trebuie să știi că acesta este în siguranță în permanență. Bitdefender Mobile Security for Android oferă protecție absolută împotriva amenințărilor cibernetice și îți protejează confidențialitatea online și informațiile cu caracter personal, fără a-ți afecta activitățile de zi cu zi.

Primesc VPN odată cu abonamentul meu Bitdefender Mobile Security for Android?

Bitdefender Mobile Security for Android are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (200 MB / zi, în total 6 GB lunar), gratuit.

Dacă ai nevoie de trafic nelimitat, adaugă Bitdefender Premium VPN la abonamentul tău Bitdefender.

Pot să testez Bitdefender Mobile Security for Android înainte să cumpăr?

Întotdeauna poți testa produsul înainte să-l cumperi. Descarcă gratuit versiunea ta completă de evaluare pentru 14 de zile a soluției Bitdefender Mobile Security for Android și testează pachetul complet, fără a fi nevoie să plătești.

 

Cum activez Bitdefender Mobile Security for Android?

Accesează-ți e-mail-ul după ce ai făcut achiziția, urmează pașii pentru crearea unui Cont Bitdefender Central și activează-ți abonamentul. Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

Trebuie să reînnoiesc Bitdefender Mobile Security for Android?

Pentru a te ajuta să rămâi protejat, Bitdefender Mobile Security for Android poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Mobile Security for Android fără a opta pentru reînnoirea automată, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să cumperi abonamentul pentru încă un an (sau să actualizezi) aproape de data expirării, în funcție de timpul rămas al abonamentului tău.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

De obicei, e-mail-urile de confirmare sunt primite la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam în cazul în care clientul tău de e-mail distribuie e-mail-urile automat. Pentru mai multe informații, consultă acest articol pentru asistență.

Nu ai găsit ce căutai?

Autentifică-te în contul tău Bitdefender, accesând Bitdefender Central pentru a afla mai multe despre abonamentul tău Bitdefender Mobile Security for Android (videoclipuri pentru îndrumare incluse).

Pentru alte articole utile, accesează Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

Tot ce trebuie să știi despre Bitdefender Central.

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Imagine securitate

Descarcă aplicația pentru mobil

appstore playstore