Opriți amenințările bazate pe e-mail înainte de a intra în rețeaua dumneavoastră

Urmăriți videoclipul de prezentare a GravityZone Security for Email

GravityZone Security for Email oferă companiilor securitate completă pentru e-mailuri și protecție împotriva amenințărilor cunoscute și emergente, inclusiv atacuri de însușire a unei identități, atacuri de tip „BCE” (Business Email Compromise), atacuri de tip „CEO Fraud”, phishing, ransomware și multe altele.

Pentru MSP-uri, caracteristicile de administrare multi-tenancy, licențierea lunară și rapoartele privind utilizarea contribuie la optimizarea activității și asigurarea eficienței operaționale.

Află mai multe
protecție prin email

Securitate completă pentru e-mail-uri

Motoarele și tehnologiile de scanare multiple asigură capabilități de detecție a amenințărilor la nivel de companie, care sunt ușor de implementat și gestionat pentru companiile de orice dimensiune.

protecția împotriva fraudei prin e-mail

Oprește fraudele

Blochează amenințările non-malware, cum ar fi phishing-ul datelor de autentificare, atacurile de tip BEC și „CEO fraud” și multe altele.

Managementul securității cibernetice

Control complet

Oferă control complet asupra fluxului de e-mail-uri, este compatibilă cu mai mulți furnizori de e-mail și se integrează perfect cu Microsoft 365.

Capabilități și beneficii

Model
securitatea aplicațiilor e-mail pe mai multe niveluri

Mai multe motoare de securitate utilizează o combinație de tehnologii avansate pentru a detecta spam-ul, precum și atacurile targetate, mai sofisticate, de phishing și de asumare a identității.

Model
Securitate completă a fluxului de corespondență

Un motor puternic de politici permite controlul asupra livrării e-mailurilor și filtrării mesajelor pe baza atributelor precum dimensiunea, sursa, destinația, cuvintele cheie și multe altele.

Model
analiza comportamentelor suspecte

Utilizează analiza comportamentală avansată care include peste 10.000 de algoritmi ce analizează peste 130 de variabile extrase din fiecare mesaj de e-mail, pentru capabilități puternice de detecție și prevenție a amenințărilor.

Model
securitate în timp real

Protecția instantanee rescrie link-urile din mesaje și protejează angajații în timp real prin blocarea și avertizarea utilizatorilor privind link-urile periculoase.

Model
Securitatea e-mailurilor trimise

Filtrarea mesajelor trimise ajută la controlul conținutului din aceste mesaje pentru a preveni includerea adreselor IP pe lista neagră.

Model
Control complet

Motorul avansat de direcționare a e-mail-urilor asigură un control complet asupra fluxului acestora și este compatibil cu mai mulți furnizori de e-mail, totul într-un singur domeniu.

Arhitectura GravityZone Security for Email

Soluția noastră este 100% bazată pe cloud și ușor de instalat. Motorul nostru de politici folosește mai multe motoare AV, inclusiv introducerea statică în sandbox a fișierelor atașate și oferă o analiză completă a e-mail-urilor trimise și primite, utilizând liste de cuvinte cheie nelimitate.

Arhitectura GravityZone Security for Email - cum funcționează

GravityZone Security for Email

Securitate pentru e-mail pe niveluri multiple, pentru companii și MSP-uri, care asigură protecție la nivelul tuturor furnizorilor de servicii de e-mail pentru companii.

model_grid

Advanced Threat Intelligence

Combină mecanismele tradiționale de determinare a corespondenței dintre șabloane, atributele mesajelor și caracteristicile de corelare cu analiza pe bază de algoritmi pentru a oferi cele mai avansate capabilități de detecție a amenințărilor și protejează rețelele împotriva atacurilor targetate prin e-mail - aproape fără niciun rezultat fals pozitiv.

Scanare pe niveluri multiple

Multiplele motoare tradiționale antivirus și anti-spam, bazate pe semnături și pe comportamente, pot detecta toate formele de malware și spam, inclusiv variantele de tip „zero-day”.

Analiză și inspecție amănunțită

Multiplele motoare de scanare efectuează o analiză amănunțită prin care inspectează toate aspectele e-mail-urilor, inclusiv dimensiunea acestora, conținutul, atașamentele, antetul, expeditorul, destinatarii și link-urile, după care se întreprind automat acțiuni, cum ar fi trimiterea, introducerea în carantină, redirecționarea, notificarea sau respingerea e-mail-ului.

Administrare și control

Administratorii IT dispun de control complet pentru a configura cu precizie modul în care sunt primite și trimise e-mail-urile la nivelul organizației, a crea liste nelimitate de cuvinte cheie și a utiliza reguli pentru a analiza mesajele și a întreprinde acțiuni bazate pe informații confidențiale sau cu caracter sensibil.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Andrew Black's (CIO) - recenzie despre securitatea aplicațiilor de e-mail

„Îmi doresc să eficientizez, să simplific și să îmbunătățesc consecvența în toate privințele.
Așadar, Bitdefender ne-a oferit o oportunitate excelentă de a consolida și gestiona securitatea endpoint-urilor și a e-mailului în mediile noastre fizice și Azure cloud, dintr-o o singură consolă.”

 

Andrew Black

Chief Information Officer, A-Core Concrete Specialists

De ce au companiile nevoie de soluții de securitate pentru e-mail?

E-mail-ul reprezintă în continuare cel mai comun canal pentru propagarea atacurilor oportuniste sau targetate, precum și o sursă semnificativă de pierderi de date. Conform studiului efectuat de Radicati Group, 94% dintre atacurile cu malware sunt lansate prin e-mail.

Cum se folosesc hackerii de e-mail pentru a lansa atacurile?

În majoritatea cazurilor, e-mail-ul este primul care trimite:

1.     URL-ul inițial, sub formă de link către un kit de exploit-uri sau un site web de phishing

2.     Atașamentul, sub forma unui vector de infectare sau a unui playload. 

3.     Punctul de pornire pentru un atac de inginerie socială, cum ar fi atacurile BEC sau atacurile de phishing de date de autentificare

Protecția standard la nivel de endpoint nu este suficientă?

Amenințările prin e-mail au devenit suficient de sofisticate pentru a evita caracteristicile de detecție ale tehnologiilor tradiționale de securitate pentru e-mail, în special ale celor care se bazează exclusiv pe capabilitățile standard de antivirus și verificare a reputației. De asemenea, amenințările prin e-mail se îmbină cu alte amenințări, combinând inginerie socială, tehnici de însușire a identității, site-uri de phishing, malware și exploit-uri pentru a evita soluțiile standard de securitate pentru e-mail și a se infiltra în organizații.

Ce reprezintă atacurile de tip „BEC” (Business email compromise)/ atacurile de tip „CEO Fraud”?

Atacurile de tip „BEC” (Business email compromise), cunoscute și ca atacuri de tip „CEO Fraud”, sunt atacurile în cadrul cărora un atacator își însușește identitatea unei alte persoane pe e-mail, de obicei directorul unei companii sau un senior manager, pentru a convinge un angajat să redirecționeze fonduri către un cont bancar controlat de atacator, sau pentru a păcăli angajatorii să partajeze date cu caracter sensibil cu atacatorul. Aceste fraude de redirecționare de fonduri au dus la pierderi de 8 milioane de dolari în 2019.

De ce ar trebui să aleg GravityZone Security for Email?

GravityZone Security for Email oferă cea mai bună protecție împotriva atacurilor de însușire a identității și a celor de inginerie socială, a spear-phishing-ului, a malware-ului și a ransomware-ului.

Atunci când este integrată cu un serviciu de e-mail în cloud, soluția GravityZone Security for Email filtrează e-mail-ul organizației dumneavoastră înainte ca acesta să ajungă pe endpoint-uri, crescând astfel probabilitatea de a împiedica e-mail-urile periculoase să intre în rețeaua organizației dumneavoastră.

Care sunt primii pași în utilizarea GravityZone Security for Email?

Soluția GravityZone Security for Email este disponibilă ca add-on la consola GravityZone bazată pe cloud. Nu trebuie decât să modificați înregistrările MX pentru a redirecționa e-mail-urile primite către serverele Bitdefender de securitate pentru e-mail, bazate în cloud.

Pentru filtrarea e-mail-urilor trimise, configurați gazdele inteligente pentru a redirecționa e-mail-urile. Pentru mai multe detalii, consultați ghidurile noastre de instalare pentru companii și MSP-uri.

Soluția GravityZone Security for Email include instrumente de raportare?

GravityZone Security for Email include rapoarte de analiză a spam-ului, rapoarte de audit și rapoarte privind cele mai importante tendințe. În plus, un generator de rapoarte permite administratorilor să își definească propriile rapoarte, care pot fi salvate și exportate.

Cum oferă soluția GravityZone Security for Email protecție împotriva atacurilor de însușire a unei identități, a celor de falsificare (spoofing) și a celor de tip „CEO fraud”?

GravityZone Security for Email utilizează metode de autentificare a cheii expeditorului, cum ar fi SPF, DKIM și DMARC, în combinație cu liste executive de monitorizare care pot detecta numele reale ale utilizatorilor din câmpurile pentru header și pentru adrese de expediere, pentru a asigura protecție împotriva atacurilor sofisticate bazate pe însușirea unei alte identități sau a celor de tip „CEO fraud”.

La ce rate de acuratețe a filtrărilor mă pot aștepta de la soluția GravityZone Security for Email?

Este demonstrat faptul că GravityZone Security for Email are rate mari de acuratețe în ceea ce privește filtrarea virușilor și a spam-ului. Protecția superioară oferită de soluțiile de securitate Bitdefender este demonstrată în cadrul testărilor independente și confirmată de clienții noștri.

Modificați înregistrările MX pentru a redirecționa e-mail-urile primite către serverele Cloud Email Security.

Configurați gazde inteligente pentru a redirecționa e-mailurile trimise către serverele Cloud Email Security.

Resurse

Fișă de produs GravityZone Security for Email
Fișă de produs

 Fișă de produs (Integrată)  

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs 

Fișă de produs - GravityZone Security for Email securitatea MSP

Citește mai multe