GRAVITYZONE EMAIL SECURITY

Protecție completă pentru email, pentru organizații și MSP-uri.

Adaugă funcționalități esențiale de prevenire a amenințărilor în mediile Office 365 standard .

Opriți fraudele prin e-mail înainte ca atacatorii să-și atingă scopul

Cea mai eficientă protecție cu niveluri multiple împotriva amenințărilor cunoscute, necunoscute și emergente transmise prin e-mail, pentru întreaga dumneavoastră organizație. Puneți capăt atacurilor de tip phishing la scară largă, atacurilor targetate, fraudelor de tip „CEO fraud” și virusurilor înainte ca acestea să devină o problemă. Această funcționalitate este disponibilă sub formă de add-on la GravityZone Ultra Security.

Solicitați versiunea de evaluare ULTRA
GravityZone Email Security
privacy icon

Protecție inegalabilă împotriva amenințărilor

Pachet complet de tehnologii pentru asigurarea unei protecții precise împotriva amenințărilor de securitate cunoscute, necunoscute și emergente transmise prin e-mail

security icon

Protecție împotriva atacurilor de tip „CEO fraud”/ Business Email Compromise

Detectează amenințările care nu presupun malware, cum ar fi phishing-ul datelor de autentificare și e-mailurile trimise de impostori.

radar icon

Multiple motoare de scanare

Motoare tradiționale bazate pe semnături combinate cu motoare antivirus cu funcționalități de analiză comportamentală pentru o protecție automată împotriva noilor tehnici bazate pe pachete de malware.

Funcționalități

features and benefits

Control total asupra fluxului de e-mail-uri

Vizibilitate completă, protecția datelor și conformitate

Peste 10.000 de algoritmi

Protecție în momentul accesării

Filtrarea mesajelor trimise

Motor avansat de direcționare a e-mail-urilor

Control total asupra fluxului de e-mail-uri

Un motor puternic de politici de securitate permite controlul asupra trimiterii de e-mail-uri și filtrarea mesajelor, bazându-se pe o serie de atribute cum ar fi dimensiunea, sursa, destinația, cuvinte cheie și multe altele.

Vizibilitate completă, protecția datelor și conformitate

Graficele oferă vizibilitate asupra fluxului de e-mail-uri, regulilor declanșate și acțiunilor întreprinse. Administratorii pot utiliza rapoarte standard sau pot crea rapoarte și alerte personalizate, în baza unor criterii de declanșare specifice. Este disponibilă o verificare detaliată, ce include acțiunile întreprinse și criteriile de declanșare, iar jurnalele pot fi obținute automat în decurs de 90 de zile. Soluția contribuie la protejarea informațiilor confidențiale și la simplificarea conformității cu funcționalitatea, cum ar fi prevenirea pierderii de date și abilitatea de a aplica criptarea TLS.

Peste 10.000 de algoritmi

Numai analiza comportamentală include peste 10.000 de algoritmi care analizează peste 130 de variabile extrase din fiecare e-mail.

Protecție în momentul accesării

Rescrie link-urile din mesaje și protejează utilizatorii în momentul în care aceștia accesează un link, indiferent că e vorba de câteva secunde sau chiar zile de la primirea unui e-mail, cu politici flexibile și pagini de notificare pentru blocare și avertizare (continuați cu atenție). Diverse servicii cu o bună reputație sunt combinate cu analiza în timp real a conținutului paginilor pentru a determina exact dacă o pagină țintă este periculoasă în momentul în care utilizatorul accesează link-ul respectiv.

Filtrarea mesajelor trimise

Filtrează și controlează conținutul din mesajele trimise.

Motor avansat de direcționare a e-mail-urilor

Oferă control total asupra fluxului de e-mail-uri și este compatibil cu mai mulți furnizori de e-mail, totul într-o singură consolă.

Securitate pentru e-mail dedicată MSP-urilor

Soluția Bitdefender GravityZone Email Security este disponibilă pentru furnizorii de servicii administrate cu instanțe multiple și model simplu de licențiere lunară, în baza unor rapoarte de utilizare automate. Acest lucru permite MSP-urilor să optimizeze și să automatizeze administrarea, configurarea drepturilor de acces și licențierea furnizorilor și a utilizatorilor prin consolidarea securității e-mail-urilor și a protecției la nivel de endpoint în cadrul suitei complete Bitdefender MSP Security Suite

msp email security

Soluția GravityZone Email Security este disponibilă cu consola GravityZone bazată pe cloud..

Cerințe tehnice

  • Modificați înregistrările MX pentru a redirecționa e-mail-urile primite prin serverele de securitate pentru e-mail bazate pe cloud.
  • Configurați sisteme gazdă inteligente pentru a redirecționa e-mail-urile trimise prin serverele de securitate pentru e-mail bazate pe cloud.

Resurse

Fișa produsului GravityZone Email Security pentru endpoint-uri

Fișa produsului GravityZone Email Security pentru endpoint-uri

Fișa produsului GravityZone Email Security pentru MSP-uri

Fișa produsului GravityZone Email Security pentru MSP-uri

Aveți în continuare întrebări?

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte întrebări ați mai putea avea.

Asistență

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.