Protecție eficientă

Protecție eficientă

Profitați de o soluție de securitate pentru întreprinderi mici care oferă protecție demnă de companiile mari, dintr-o singură consolă ușor de administrat.

 

Expertiză extinsă

Expertiză extinsă

Securizați-vă afacerea fără a depinde de profesioniștii de securitate cibernetică greu de găsit. Bitdefender vă oferă control și vizibilitate automatizate.

Factorul uman

Factorul uman

Remediați vulnerabilitățile asociate utilizatorilor, parolele slabe și atacurile prin e-mail, cu o soluție actualizată care rămâne cu un pas înaintea amenințărilor.

 

 

securitate cibernetică pentru întreprinderile mici


Soluția avansată de securitate cibernetică de la Bitdefender minimizează riscul de apariție a unei breșe de securitate care v-ar putea încetini sistemele sau pune în pericol afacerea. 

Cu GravityZone , endpoint-urile dumneavoastră sunt protejate, iar dumneavoastră aveți încrederea care vine odată cu utilizarea unei soluții care depășește continuu instrumentele convenționale de securitate pentru IMM-uri.

Află mai multe

Tehnologii Anti-Ransomware

Preveniți și remediați amenințările folosind capabilități de top

Blocare și prevenție

Blocare și prevenție

Detectați, preveniți și blocați atât atacurile bazate pe fișiere, cât și atacurile fără fișiere, cu nivelul nostru de securitate bazat pe machine learning.

Protecție

Detecție

Monitorizați și identificați continuu activitățile suspecte și amenințările, astfel încât să puteți întreprinde rapid acțiuni de remediere.

Recuperare

Recuperare

Recuperare eficientă de pe mașinile locale sau de la distanță, cu confortul oferit de o consolă centralizată

Remedierea riscurilor

Remedierea riscurilor

Reduceți riscul de a avea sisteme configurate necorespunzător sau fără patch-uri de securitate aplicate, aplicații învechite și comportamente periculoase asociate utilizatorilor, care afectează operațiunile.

Remediere ransomware de la distanță

Remediere ransomware de la distanță

Monitorizați și blocați atacurile ransomware de la distanță sau din rețea și introduceți adresele IP suspecte pe lista neagră.

Backup-uri imune la ransomware

Backup-uri imune la ransomware

Creați backup-uri automate, actualizate, pentru fișierele utilizatorilor, fără să vă faceți griji cu privire la utilizarea de copii shadow predispuse la atacuri.

Găsiți soluția GravityZone potrivită pentru nevoile companiei dumneavoastră

GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

Beneficiați de capabilități antivirus, de evaluare a riscurilor și de reducere a suprafeței de atac de generație următoare, cu protecție la nivel de endpoint ușor de instalat.

GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Extindeți capabilitățile de prevenție și vizibilitate cu acțiuni automate de detecție și răspuns.

GravityZone Patch Management

GravityZone Patch Management

Fortificați securitatea pentru IMM-uri și reduceți potențialele vulnerabilități ale software-urilor, sistemelor de operare și aplicațiilor, datorită capabilităților de aplicare automată a patch-urilor de securitate.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Image

Am beneficiat de acest lucru deoarece Bitdefender monitorizează endpoint-urile și, în cazul descoperirii unei infecții sau a activităților periculoase, va putea să detecteze și să prevină răspândirea amenințării înainte de a fi prea târziu. Aceste niveluri de protecție sunt de neegalat în industria programelor antivirus. Bitdefender devine mai mult o soluție de securitate decât un simplu antivirus. Produsele antivirus reprezintă doar o parte dintr-o soluție cu niveluri multiple identificată aici.

Jason Workman

IT Manager | Capstone Rural Health Ctr | Medical Practice | 51-200 de angajați
Image

Folosim toate nivelurile de protecție, inclusiv transferul pe serverul de scanare. În peisajul actual al amenințărilor de securitate cibernetică, securitatea cu niveluri multiple a devenit status quo-ul. Cei care nu dau importanță măsurilor de securitate sunt cei mai expuși la amenințări. Utilizarea unei soluții cu niveluri multiple pentru combaterea celor mai noi amenințări este esențială.

Beat Kramer

CEO (Chief Executive Officer) | Contronex, Inc. | Computer Software | 11-50 de angajați

Unul dintre cele mai mari beneficii. Suntem o companie mică și nu avem personal IT dedicat, așadar asistența noastră IT la distanță poate întreține, monitoriza și gestiona după cum este necesar. Administrarea centralizată este cel mai mare beneficiu pentru noi. „Soluțiile” anterioare au costat considerabil mai mult în ceea ce privește cheltuielile IT continue, deplasările regulate la fiecare computer pentru a-l verifica etc.

Scott Ingham

President | Expedition Imports Corporation | Automotive | 1-10 angajați

Resurse

Prevenție ransomware
Prezentare soluție

Prezentarea soluției pentru prevenție și remediere ransomware

Vedeți cum pot tehnologiile Bitdefender să blocheze atacurile ransomware și să minimizeze daunele provocate de acestea.

Citește mai multe
Citește mai multe Whitepaper

Raport tehnic Ransomware

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

GravityZone Business Security Datasheet

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

GravityZone Business Security Premium

Citește mai multe