Protecție ransomware pentru sectorul comerțului cu amănuntul

Securitatea POS și protecția plăților

Asigurați continuitatea operațiunilor de comerț cu amănuntul

Amenințarea atacurilor ransomware crește exponențial. Bitdefender protejează fiecare dispozitiv din rețeaua dumneavoastră — de la stații de lucru și POS la servere, pentru a vă securiza organizația împotriva atacurilor ransomware și expunerii, indiferent dacă e vorba de mediul online sau de cel fizic. Securitatea nu trebuie să fie în detrimentul eficienței IT. Prin eliminarea lacunelor de securitate și simplificarea ierarhizării și întreprinderii de acțiuni eficiente de remediere, Bitdefender oferă protecție puternică, fără încetiniri sau suprasolicitarea echipelor de IT.

companiile de retail si protectia clientilor

Vedeți clar. Acționați ferm.

Abilitatea de a vedea și reacționa rapid la atacuri este critică. Sporiți vizibilitatea la nivelul întregii operațiuni și îmbunătățiți eficiența investigațiilor. Bitdefender analizează zilnic 30 de miliarde de înregistrări de posibile amenințări provenite de la sute de milioane de senzori din întreaga lume pentru a furniza informații mai amănunțite, pentru o protecție sporită și un proces de luare a deciziilor mai proactiv. Cu o perspectivă remarcabilă asupra întregului lanț de atac, aveți informațiile de care aveți nevoie pentru a asigura întotdeauna securitatea datelor dumneavoastră referitoare la comerțul cu amănuntul.

 

soluții și software-uri de securitate cibernetică de retail end-to-end

Sporiți acuratețea și eficiența

Utilizați niveluri robuste de securitate și automatizare pentru a reduce rezultatele fals pozitive și a economisi timp. Având un cost total de proprietate mic și licențiere flexibilă, Bitdefender asigură economii substanțiale și scalabilitate. În plus, având posibilitatea de a activa module de reducere a suprafeței de atac și atribui politici dintr-o singură consolă, puteți optimiza fluxurile de lucru de securitate și preveni epidemiile paralizante, cum ar fi cele de ransomware.

Securitate pentru sectorul comerțului cu amănuntul și al comerțului electronic

  • Întârzieri ale tranzacțiilor
  • Conformitate complicată
  • Escalating Threats
Optimizați securitatea retailului

Preveniți încetinirile vânzărilor

Mențineți productivitatea personalului dumneavoastră din magazine prin scanări eficiente și evitați suprasolicitarea echipelor de IT minimizând rezultatele fals pozitive. Securitatea pe niveluri multiple de la Bitdefender blochează 99% dintre atacuri – inclusiv atacurile ransomware – pentru a elimina aproape în totalitate întreruperile și a preveni încetinirile bazei de date. Dispunând de automatizare pentru o eficiență sporită și o perspectivă mai largă asupra amenințărilor, puteți proteja vânzările pe măsură ce volumul scalează și infrastructura lanțului de aprovizionare devine mai complexă.

soluție conformă cu securitatea pentru retail

Optimizați conformitatea prin rapoarte globale    

Simplificați respectarea reglementărilor stricte ale sectorului, cum ar și RGPD, și obțineți certificarea PCI DSS folosind securitate de top. Bitdefender oferă capabilități integrate și complete de raportare, care automatizează colectarea de probe la nivelul întregului dumneavoastră mediu. Datorită actualizărilor automate ale endpoint-urilor și politicilor, respectarea celor mai noi cerințe de reglementare implică un efort minim.

protecție sporită a securității cibernetice

Eliminați în mod proactiv lacunele de securitate    

Maximizați performanța de securitate la toate nivelurile, cu peste 30 de niveluri adaptive care blochează 99% dintre atacuri. Modulul Patch Management de la Bitdefender acoperă întreaga dumneavoastră infrastructură, inclusiv software-ul POS terț care poate fi ținta atacurilor la nivelul lanțurilor de aprovizionare. Și, datorită serviciilor administrate de la Bitdefender, aveți la dispoziție o echipă de experți de securitate care se concentrează non-stop pe compania dumneavoastră pentru a vă ajuta să rămâneți cu un pas înaintea atacatorilor și să preveniți epidemiile de ransomware.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Ofițer de securitate IT - mărturie client

„Bitdefender detectează în mod regulat malware-ul și îl blochează automat. Rapoartele ne oferă multe informații care ne ajută să aflăm mai multe despre potențialele amenințări și despre modul în care putem răspunde în viitor.”

Louis

Sascha Neuhaus, IT Security Officer
Network Manager - mărturie client

„Nu numai că Bitdefender a redus efortul personalului de IT, dar experiența utilizatorilor noștri s-a îmbunătățit considerabil. Anterior, era nevoie de o săptămână pentru a curăța și restabili stațiile de lucru infectate, astfel încât funcționarea acestora era întreruptă. Acum, utilizatorii noștri abia realizează că soluția rulează în fundal și face toată treaba.”

U.S. Furniture Designer

Manager de rețea

Resurse

soluții anti ransomware pentru industria de retail
Blog

Cum să rămâneți cu un pas înainte ransomware-ului

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

Managed Detection and Response

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

EVALUĂRI MITRE Engenuity ATT&CK®

Aflați mai multe
Aflați mai multe Rapoarte

Raportul Forrester SAS din 2021

Aflați mai multe