Bun venit în aplicația

Studii de caz

Clientul AWS alege Bitdefender pentru îmbunătățirea securității și asigurarea serviciilor la cerere

În prezent, multe organizații utilizează infrastructura ca serviciu datorită capacității de a instala soluții în cloud în mod rapid și eficient și de a răspunde cererii clienților.

Deseori, aceasta înseamnă găsirea unui furnizor de securitate ca serviciu (Security as a Service) pentru a se asigura că infrastructura este protejată atât de amenințările interne, cât și de cele externe.

CITIȚI MAI MULT

Gerawan Farms crește productivitatea prin managementul centralizat al securității

Din ce în ce mai mult, lumea agriculturii și cea a tehnologiei se întrepătrund, din motive întemeiate.

Gerawan Farms, cel mai mare producător și distribuitor de drupe din Statele Unite și din lume, depinde de o forță de muncă dispersată, însă extrem de bine conectată, atât la nivel de livezi, cât și la nivel de zone administrative / de procesare.

Conform Tad Uhl, Director Tehnologia Informației, întrucât dispozitivele mobile și alte tehnologii prezentau avantaje semnificative, compania trebuia să-și uniformizeze și să-și centralizeze securitatea.

CITIȚI MAI MULT

Bitdefender Security-As-A-Service for AWS înlocuiește securitatea tradițională

Client al Amazon Web Services (AWS), focusIT este specializată în soluții Software-as-a-Service, având un portofoliu de peste 1000 de clienți care activează în domeniul serviciilor ipotecare, financiare și profesionale pe întreg teritoriul Statelor Unite.

După ce a ajuns la concluzia că soluțiile antivirus tradiționale ar fi dificil de instalat și întreținut, focusIT și-a îndreptat atenția către Bitdefender.

CITIȚI MAI MULT

Citizens Savings and Loan înlocuiește securitatea tradițională într-un mediu virtualizat

Având sediul în Kansas, Citizens Savings and Loan deservește aproximativ 10.000 de clienți din acest stat, majoritatea constând în personal militar și familiile acestora, alături de mulți alți angajați ai forțelor de poliție și fabricilor locale.

În 2009, Citizens Savings and Loan au trecut la platforma de virtualizare VMware pentru reducerea costurilor și consolidarea serviciilor.

CITIȚI MAI MULT

Securitate și protecție de găzduire web superioare de la Bitdefender

Ca furnizor de servicii administrate, Webhosting.net oferă servicii esențiale multor companii din sudul Statelor Unite.

În calitate de client VMware convins, Jose Uribe, COO, căuta o tehnologie de securitate testată care să poată suporta și îmbunătăți ofertele Webhosting.net către clienții săi, în special pentru serviciul Desktop-as-a-Service (DaaS).

Compania avea nevoie de un mediu virtualizat complet protejat, cu o amprentă redusă la minimum și cel mai mic impact asupra performanței.

CITIȚI MAI MULT

Bitdefender oferă control, flexibilitate și un avantaj considerabil pe piața xSP

Una dintre provocările principale ale furnizorilor de servicii o reprezintă nu numai calitatea excelentă a protecției și serviciilor oferite clienților, ci și centralizarea administrării soluțiilor clienților.

Client VMware convins, Ideal Integrations, căuta o soluție de securitate care să facă exact acest lucru - să protejeze și să centralizeze securitatea - și, mai mult, să ofere companiei un avantaj competitiv.

CITIȚI MAI MULT

Autoritățile municipale daneze aleg Bitdefender pentru simplitatea și fiabilitatea serviciilor

Ca majoritatea autorităților municipale, Herning Kommune este responsabilă de siguranța și continuitatea livrării serviciilor către cetățenii săi.

Client VMware convins, autoritatea municipală folosește vCloud Director ca platformă preferată pentru a deservi departamentele IT cu o forță de muncă distribuită de peste 9000 de angajați.

Mikael Korsgaard Jensen, Director Servere, căuta un furnizor de securitate cu performanțe bune, care să nu afecteze productivitatea utilizatorilor. Însă era la fel de important să lucreze cu un furnizor de securitate extrem de receptiv.

CITIȚI MAI MULT

iPremise apelează la Bitdefender după erorile de detecție

Având sediul în Colorado, iPremise este responsabilă de livrarea de servicii și soluții IT sigure și esențiale clienților săi.

Ca multe alte companii, iPremise lucra cu un furnizor de securitate ale cărui soluții nu erau construite pentru mediile virtualizate și pe bază de cloud, astfel încât ei detectau dispozitivele neprotejate și împiedicau propagarea programelor periculoase prin intermediul unor dispozitive nedetectate.

Președintele companiei, Rob Bosch, avea nevoie să rezolve rapid această problemă sau să riște să-și pună clienții și propria afacere în pericol.

CITIȚI MAI MULT

Securizarea a 11.000 de stații de lucru înseamnă libertate semnificativă pentru cea mai importantă universitate din Kuweit.

Ca orice universitate sau colegiu, scara și numărul utilizatorilor individuali care accesează informațiile sunt semnificative.

Autoritatea Publică pentru Educație Aplicată și Training (PAAET), cea mai mare instituție de învățământ superior din Kuweit, are de-a face cu un mediu informativ complex.

Universitatea a folosit în trecut alte soluții de securitate, însă niciuna nu oferea controlul de care avea nevoie departamentul IT pentru a gestiona aplicațiile și vizibilitatea la nivel de campus, care permiteau dispozitivelor să acceseze rețeaua în orice moment.

CITIȚI MAI MULT

Bitdefender participă la protejarea mediului IT complex de la Universitatea din București

Instituțiile de mari dimensiuni și complexe, precum universitățile sau colegiile, lucrează cu o multitudine de tehnologii pentru a livra medii eficiente de învățare și de lucru.

Universitatea din București, Catedra de Informatică, asemeni multor instituții educaționale, se confruntă cu o infrastructură combinată care necesită nu doar protecție, dar și administrare și control centralizate.

Universitatea utiliza mai multe produse de securitate și administrarea era o provocare. Prin urmare, avea nevoie de o soluție care să ajute instituția să implementeze o politică de securitate unitară.

CITIȚI MAI MULT