Soluții de securitate cibernetică dedicate guvernelor

soluție unificată de securitate cibernetică pentru sectorul public

O singură soluție, acoperire extensivă

Securizați infrastructurile complexe, menținând totodată controlul complet asupra datelor și menținând conformitatea cu reglementările stricte. Bitdefender vă permite să protejați stațiile de lucru, desktop-urile virtuale, serverele fizice și virtuale și workload-urile din cloud cu o singură soluție administrată dintr-o consolă în cloud sau on-premises.

Automatizare de securitate pentru sectorul guvernamental și public

Automatizare pentru o eficiență sporită

Economisiți timpul echipei dumneavoastră Implementarea automată vă permite să instalați Bitdefender de la distanță cu câteva clicuri din consola centrală, în timp ce administrarea ușoară reduce efortul operațional necesar pentru a vă proteja mediul în totalitate. În plus, puteți obține ajutor de la Bitdefender Professional Services pentru a planifica, proiecta, implementa și configura soluțiile noastre, pentru un avantaj maxim.

protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice noi și emergente

Rămâneți cu un pas înaintea amenințărilor noi

Rămâneți la curent cu activitățile suspecte și sporiți vizibilitatea, cu protecția avansată de la Bitdefender. Tehnologia de prevenție și detecție pe niveluri multiple este proiectată pentru a bloca automat atacurile complexe precum ransomware-ul, exploit-urile de tip „zero-day” și malware-ul.

Protejarea sectorului public

  • Performanța sistemului
  • Presiuni asupra echipelor de IT
  • Vizibilitate fragmentată
Performanța sistemului

Sporiți protecția și performanța

Preveniți atacurile și vulnerabilitățile fără a reduce performanța sistemului sau a spori responsabilitățile personalul de IT. Scanările dispozitivului și conformității efectuate de Bitdefender se desfășoară fără probleme pentru a proteja sistemele în timp real. În plus față de îmbunătățirea productivității utilizatorilor, Bitdefender reduce volumul de lucru al echipelor de IT prin minimizarea necesității de a repara sistemele afectate și de a restabili datele.

Presiuni asupra echipelor de IT

Facilitați eficiența IT

Eliminați presiunea asupra echipelor IT cu o soluție robustă de securitate cibernetică care eficientizează protecția. Bitdefender automatizează actualizările și elimină nevoia de soluții care se suprapun. Dispunând de capabilități certificate, echipa dumneavoastră are la îndemână niveluri multiple de reducere a suprafeței de atac pentru toate endpoint-urile. Și cu o singură consolă ușor de utilizat, administrarea, conformitatea, investigațiile și implementările sunt mai ușoare ca oricând.

Vizibilitate fragmentată

Extindeți informațiile de la nivelul întregii organizații

Accesați date cuprinzătoare despre performanța de securitate, atacurile malware, incidentele blocate și răspunsul la nivelul rețelei. Sporiți încrederea în securitatea organizației dumneavoastră la nivelul tuturor endpoint-urilor, cu un panou ușor de utilizat, relevant la nivelul întregii organizații. Bitdefender vă oferă puterea de a evalua rapid problemele prioritare, cum ar fi configurațiile necorespunzătoare și vulnerabilitățile generate de utilizator, pentru a asigura o protecție optimă.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Consiliul Barnsley Metropolitan Borough

„Nu pare să existe vreo problemă pe care Bitdefender să nu o poată remedia. Blochează pur și simplu amenințările și

le elimină — în mod continuu Nu există nimic mai plăcut decât să știm că suntem bine protejați. Steve Furniss, ICT Technical Specialist, Barnsley Council

Consiliul Barnsley Metropolitan Borough

produse

Unele produse se bazează pe procesorul utilizatorului pentru monitorizarea activităților, ceea ce încetinește lucrurile. Soluția GravityZone pentru endpoint-uri nu face deloc acest lucru. Este remarcabil de rapidă și are un impact redus asupra resurselor. City Senior Security Analyst.

Major U.S. City

Resurse

Ransomware
articol de blog

Cum să rămâneți cu un pas înainte ransomware-ului

Aflați mai multe
Aflați mai multe articol de blog

Mitre 2021

Aflați mai multe
Aflați mai multe report, gated

Raportul Forrester SAS din 2021

Aflați mai multe
Aflați mai multe comunicat de presă

Raportul Racicati privind APT-urile din 2021

Aflați mai multe