Dezvoltați sursele de venit

Dezvoltați sursele de venit

Răspunzând nevoilor unui număr mare de clienți cu soluții care dispun de multiple funcții și servicii cu valoare adăugată. 

Creați un avantaj competitiv

Creați un avantaj competitiv

Prin integrarea SDK-urilor (kit-urilor de dezvoltare software) în produsele și serviciile dumneavoastră de securitate.

Creați soluții cu valoare adăugată

Creați soluții cu valoare adăugată

Adăugând caracteristici valoroase ofertei dumneavoastră, printre care se numără cele mai bune capabilități antimalware și anti-spam din industrie.

Caracteristici și beneficii

Protejarea perimetrului

Protejarea perimetrului

Profitați de cea mai avansată tehnologie de prevenție pentru a combate atacurile cibernetice complexe.Fie că soluțiile dumneavoastră de securitate la nivel de gateway pentru web sau e-mail sunt on-premises sau bazate pe cloud, tehnologiile de securitate Bitdefender vă consolidează capabilitățile de protecție cu niveluri suplimentare de apărare pentru îmbunătățirea posturii de securitate a clienților dumneavoastră.

Integrare rapidă

Integrare rapidă

Testat și utilizat de sute de parteneri, pachetul de tehnologie Bitdefender este simplu de integrat, fie că utilizați API-urile sau SDK-urile serviciilor noastre în cloud. Acest lucru înseamnă că puteți începe și duce cu ușurință la bun sfârșit procesul de configurare pentru clienți. Rezultatul este o mai bună protecție pentru clienți și dezvoltarea surselor de venit pentru dumneavoastră.

Viteza este esențială

Viteza este esențială

Rețelele companiilor sunt supuse unui flux continuu de date care consumă capacitatea hardware pentru procesare, aspect care crește latența. Acest lucru înseamnă că aplicațiile pentru care timpul este esențial și care necesită conexiuni la rețea de înaltă calitate (precum suitele de productivitate sau aplicațiile de videoconferință) sunt adesea afectate. Bitdefender remediază această problemă, oferind tehnologii cu impact redus asupra proceselor, concepute pentru a se conforma nevoilor stricte de performanță ale soluțiilor de securitate la nivel de gateway, prioritizand capacitatea de procesare pentru aplicațiile care stau la baza activității dumneavoastră.

Tehnologia de securitate Bitdefender se clasează constant pe primul loc în cadrul testelor AV și EDR efectuate de cele mai cunoscute organizații independente de testare.

 • av comparatives
 • PCmag Award
 • PC
 • Tech Radar
 • Test Award
 • Tech Radar

SDK-uri și API-uri pentru protecție la nivel de gateway

SDK Antimalware Client-Server

SDK-ul Client-Server Bitdefender permite integrarea rapidă a numeroase tehnologii de securitate Bitdefender, oferind partenerilor posibilitatea de securizare a perimetrului la nivel de gateway. Soluția noastră de securitate cu capabilități de top poate fi integrată cu ușurință in serviciile sau produsele dumneavoastră, cu un impact minim asupra resurselor.

Caracteristici

 • Filtrează constant traficul web și al e-mail-urilor prin detectarea amenințărilor la nivelul gateway-ului.
 • Permite integrarea modulară a tehnologiilor antimalware, antispam, de filtrare a URL-urilor și Sandbox.
 • Detectează instantaneu atacurile ransomware, troienii, APT-urile, atacurile de tip backdoor, spyware, dialer, worm, rootkit și alte tipuri de aplicații periculoase.
 • Suport nativ pentru mai multe sisteme de operare (atât pe platforme de 32 de biți, cât și pe cele de 64 de biți) folosind același API și același protocol.
 • Oferă un nivel suplimentar de securitate și autonomie, rulând într-un proces diferit.
 • Mai multe modele de integrare disponibile, inclusiv protocoale standard din industrie, cum ar fi ICAP și SPAMD.

Antispam SDK

SDK-ul Bitdefender Antispam scanează e-mail-urile primite de la parteneri și marchează conținutul considerat a fi spam. Pentru mesajele detectate ca fiind spam, SDK-ul oferă informații suplimentare, care pot fi folosite de aplicațiile partenere pentru imbunatatirea nivelului de detecție. Pentru o mai bună vizibilitate, SDK-ul poate adăuga antete specifice la e-mail-uri, indicând statusul de spam.

Caracteristici

 • Împiedică în timp real epidemiile de spam folosind tehnologia cloud Bitdefender.
 • Detecția este actualizată în fiecare secundă și este replicată la nivel mondial prin intermediul Bitdefender Global Protective Network.
 • Eficacitate sporită, cu un număr foarte redus de rezultate fals pozitive; dacă unul sau mai multe filtre detectează caracteristici spam, e-mail-urile vor fi marcate ca atare.
 • Diminuează impactul asupra dispozitivului datorită tehnologiei Thin Client.
 • Nu sunt necesare actualizări ale semnăturilor deoarece toate operațiunile de detectare se realizează în cloud.
 • Ușor de transferat folosind același API pentru Windows, Linux și Mac.

SDK pentru amenințări online

SDK-ul pentru amenințări online detectează site-urile web periculoase, de tip phishing sau frauduloase înainte ca utilizatorii să fie expuși la tentativele de fraudă. Utilizează filtre avansate locale și în cloud pentru analizarea URL-urilor și conținutului paginilor web și oferă un verdict rapid (sigur, phishing, fraudulos etc.).

SDK-ul combină detecția superioară susținută de euristică avansată cu actualizările bazate pe cloud oferite de cloud-ul de securitate Bitdefender (Global Protective Network / GPN), care analizează miliarde de tranzacții realizate zilnic pe diferite pagini web. Utilizarea cloud-ului GPN asigură detecția instantanee și/sau actualizarea URL-urilor și site-urilor web, chiar și în cazul celor care nu sunt active decât pentru o perioadă scurtă de timp, dar și reacția rapidă în caz de noi atacuri, cum ar fi campaniile de phishing.

Caracteristici

 • SDK-ul pentru amenințări online oferă protecție în timp real împotriva amenințărilor cibernetice cum ar fi atacurile de tip phishing sau atacurile frauduloase.
 • Filtrele locale și din cloud asigură scanare rapidă și precizie, cu un impact foarte redus asupra resurselor.
 • Tehnicile avansate de euristică asigură o detecție mai bună a tentativelor de phishing.
 • URL-urile periculoase sunt actualizate în timp real cu ajutorul cloud-ului Bitdefender (Global Protective Network).
 • Oferă un API pentru toate platformele, simplificat, ușor de utilizat, care asigură un proces de integrare rapid și ușor.
 • Tehnologii brevetate testate, utilizate cu precădere în portofoliul de produse și SDK-uri Bitdefender.

Serviciul Sandbox

Un nivel puternic de protecție împotriva atacurilor ascunse, serviciul bazat pe Sandbox analizează fișierele suspecte în profunzime, detonâdu-le într-un mediu virtual controlat, analizează comportamentul acestora, raportează intențiile periculoase și oferă informații pe baza cărora se pot lua măsuri.

Serviciul Sandbox are funcție de „mediu real pentru ținte” pentru fișierele care pot fi periculoase, în care totul este proiectat în așa fel încât amenințările nu își modifică comportamentul, fiind un instrument puternic împotriva atacurilor de tip malware și a infiltrării malware-ului.

Caracteristici

 • Oferă protecție avansată împotriva amenințărilor și detecție a exploit-urilor de tip „zero-day”.
 • Utilizează informațiile furnizate de tehnologia Bitdefender Global Protective Network pentru detectarea de malware.
 • Utilizează algoritmi dedicați de învățare automată (machine learning), analiză agresivă a comportamentului, tehnici anti-evaziune și comparații între stările memoriei pentru detectarea amenințărilor.
 • Analizează o gamă largă de ținte, precum e-mailuri, documente, aplicații și fișiere.
 • Oferă rapoarte detaliate despre comportamentul malware-ului și asigură vizibilitate timpurie pentru indicatori de compromis importanți (IOC).
 • Ajută la detectarea fișierelor periculoase, inclusiv viruși polimorfi și alte amenințări create pentru atacurile targetate care nu pot fi detectate.
 • Este extrem de simplu de integrat; nu este necesară instalarea locală, întrucât este un serviciu web.

SDK pentru filtrare web

SDK-ul Bitdefender pentru filtrare web oferă capabilități eficiente de filtrare bazate pe categorii de URL-uri și pagini web, permițându-vă să dezvoltați soluții care clasifică URL-urile și site-urile web în timp real și facilitând monitorizarea și controlarea accesului web. Acest lucru vă permite să răspundeți cu succes cerințelor clienților în legătură cu securitatea, mărind în același timp productivitatea angajaților și eliberând resurse IT importante și lărgimea de bandă a rețelei.

Caracteristici

 • Acoperire mare, inclusiv milioane de URL-uri și site-uri web active, relevante, în mai multe limbi.
 • Peste 50 de categorii de domenii, inclusiv domenii cu risc ridicat (droguri, jocuri de noroc, hacking, instigare la ură, ilegalitate, pornografie etc.)
 • Detecție cu precizie superioară, asigurată de filtrare euristică și semnături și includere a URL-urilor pe blacklist.
 • Căutarea rapidă a URL-urilor în cloud, alături de memoria cache locală ce conține baza de date, previne orice întârziere.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud; domeniile sunt adăugate sau actualizate instantaneu.
 • Oferă un API ușor de utilizat, pentru toate platformele, care reduce timpul de integrare cât de mult se poate și este potrivit pentru diferite situații de utilizare.

Serviciu stare URL

Serviciul URL Status de la Bitdefender este o soluție bazată în totalitate în cloud, care detectează site-uri web periculoase, de tip phishing sau frauduloase, în timp real, înainte ca utilizatorul fie fie expus unui atac sau unei tentative de fraudă.
Informațiile despre URL-uri sunt actualizate în timp real, fiind adăugate noi URL-uri periculoase, cu domenii identificate și procesate de tehnologiile Bitdefender și informații suplimentare colectate dintr-o varietate de surse.

Caracteristici

 • Acoperire mare, inclusiv milioane de URL-uri și site-uri web active, relevante, în mai multe limbi.
 • Peste 50 de categorii de domenii, inclusiv domenii cu risc ridicat (droguri, jocuri de noroc, hacking, instigare la ură, ilegalitate, pornografie etc.)
 • Detecție cu precizie superioară, sprijinită prin diferite tehnologii și surse de date.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud; detecția este actualizată instantaneu.

Bitdefender Streamdefender

Completând perfect soluțiile standard de securitate, Streamdefender permite companiilor să adauge protecție antimalware cu acțiune rapidă și latență scăzută împotriva amenințărilor, pentru securizarea perimetrului, conectarea la rețea sau configurarea gateway-ului dispozitivelor. Streamdefender nu este dependent de arhitectură, puterea procesorului sau memoria de sistem și vă va proteja perfect rețeaua la viteze Gigabit.

 

Caracteristici

 • Independent de platforma hardware sau software.
 • Scanare malware bazată pe fluxuri.
 • Viteză mare de transfer cu accelerare hardware.
 • Bază de date flexibilă, care poate fi personalizată pentru a satisface cerințele de detecție sau performanță.
 • Impact redus asupra dispozitivelor.

Alegerea partenerilor globali din domeniul tehnologiei

Peste 180 de companii globale din domeniul tehnologiei utilizează tehnologiile și serviciile de securitate Bitdefender.

Pattern
double patttern

Povestea de succes a LogMeln

placeholder
LogMeIn, un pionier în domeniul tehnologiei pentru munca de la distanță și o forță ce propulsează tendința de a lucra de oriunde din prezent, oferă securitate cibernetică avansată mediilor de lucru de acasă. Parteneriatul sporește securitatea, crește profitul asociat securității, stimulează creșterea și consolidează sarcinile de securitate și IT.

Aflați mai multe despre soluțiile de securitate la nivel de gateway de la Bitdefender:

Rămâneți competitiv cu un cost minim
Blog

Compania dumneavoastră rămâne competitivă cu un cost minim - Actualizați-vă oferta cu tehnologie licențiată

Dacă nenumăratele atacuri cibernetice din ultimele luni au evidențiat ceva, acel ceva este faptul că infractorii se mișcă repede. Extrem de repede. Mai rău, chiar dacă țintele și obiectivele lor diferă, infractorii cibernetici colaborează.

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

De ce să construiți, dacă puteți integra? Cum vă puteți dezvolta compania cu ajutorul licențierii

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

Tehnologiile dumneavoastră de detecție a malware-ului vor fi eficiente pe viitor? 7 tehnologii adaptabile pentru amenințări greu de combătut

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

Tehnologii utilizate în motorul antimalware

Aflați mai multe