Tehnologie premiată

Creați produse excepționale

Creați produse excepționale

Crearea de produse superioare și servicii fantastice nu ar trebui să reprezinte o povară. SDK-urile antivirus permit acelorași Interfețe de programare a aplicațiilor (API-uri) să fie utilizate pe mai multe sisteme de operare, cum ar fi Windows, macOS sau Linux, permițându-vă să economisiți timp și bani. Soluțiile noastre vă vor îmbunătăți produsele cu funcționalități de securitate premiate și asistență tehnică extinsă, pentru ca dumneavoastră să puteți:

 • Să reduceți costurile de angajare a propriilor analiști, de instruire a acestora și de cumpărare de hardware costisitor.
 • Să reduceți costurile de asistență și întreținere a produsului.
 • Să reduceți efortul de a vă promova soluțiile, pentru că soluțiile Bitdefender sunt deja renumite și apreciate la nivel mondial.
Time-to-Market

Reduceți timpul de producție până la introducerea pe piață

De ce să vă petreceți timpul creând funcționalități de bază când puteți utiliza o soluție antimalware gata de configurare și care vă va îmbunătăți oferta? SDK-urile Bitdefender se pot ocupa de toate componentele de bază ale ofertei dumneavoastră, iar dumneavoastră vă puteți concentra pe funcționalitatea competitivă care vă va scoate în evidență produsele. Lăsând componentele de bază în seama noastră, puteți:

 • Să dezvoltați caracteristici unice pe piața dumneavoastră.
 • Să vă folosiți întreaga echipă de cercetare și dezvoltare pentru inovare, nu pentru consolidare.
 • Să integrați funcționalitățile pe care le doresc clienții dumneavoastră, nu pe cele pe care le are deja toată lumea.
Integrare rapidă

Integrare rapidă

Bitdefender Endpoint SDK este un agent de protecție a endpoint-urilor care poate fi integrat și administrat cu ușurință de o consolă terță, prin intermediul unui API JSON. Cu alte cuvinte, este o soluție cu impact redus asupra resurselor, care funcționează cu aproape orice frontend și pe orice sistem de operare. SDK-urile noastre vă permit:

 • Să faceți rebranding sau cobranding complet pentru funcționalitățile Bitdefender pentru partenerii și clienții dumneavoastră.
 • Să acoperiți atât sistemele de operare de pe computerul personal (Windows, Linux, Mac OSX), cât și pe cele de pe dispozitivele mobile, cum ar fi Android, inclusiv sistemele fizice și virtualizate.
 • Să utilizați agentul nostru pentru a construi un Port paralel îmbunătățit (EPP) complet cu eforturi minime.
Protejați fiecare endpoint

Protejați fiecare endpoint

SDK-urile noastre oferă protecția completă la care se așteaptă utilizatorii și partenerii noștri din partea Bitdefender. Aceasta include protecția împotriva amenințărilor de pe internet, cum ar fi virușii, troienii, viermii, rootkit-urile, keylogger-ele, mesajele spam, atacurile de tip phishing, adware și spyware, dar și împotriva unor amenințări mai complexe, cum ar fi cele de tip ransomware sau amenințările persistente avansate. Integrând tehnologiile noastre, veți putea:

 • Să acoperiți și să protejați mai multe endpoint-uri.
 • Să vă adaptați portofoliul la nevoile clienților dumneavoastră fără a schimba furnizorii.
 • Să le oferiți clienților dumneavoastră protecție pentru mai multe dispozitive, permițându-vă să vindeți mai ușor.
Să obțineți o soluție personalizată

Să obțineți o soluție personalizată

Susținem numeroase scenarii și arhitecturi de integrare diferite. Fie că este o bibliotecă comună sau un model server-client, Windows pe un computer personal sau Linux pe un ARM, un serviciu cloud sau același serviciu rulat la nivel local, ne adaptăm soluțiile în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că:

 • Nu trebuie să vă modificați infrastructura.
 • Puteți configura soluțiile noastre imediat.
 • De asemenea, clienții dumneavoastră vor scăpa de schimbările costisitoare.