Bitdefender
Total Security 2016
a devenit MULTI-DEVICE

 • Securitate 3-în-1 pentru Windows, Mac OS și Android
 • Detectează și elimină chiar și programele periculoase necunoscute
 • Ușor de utilizat: un singur cont pentru toate dispozitivele
 • Protecție completă a confidențialității pe toate platformele
 • Tranzacții online sigure
 • Instrumente eficiente contra pierderilor și furturilor
 • Compatibil cu Windows 10
Doriți să ne ocupăm noi de instalarea și configurarea soluției antivirus?

PREȚ VECHI:

Instalare și Configurare Multi-Platform:

Total:

Economisiți:

Prețul include TVA

Bitdefender Total Security a devenit Multi-Device

Tot ceea ce-ți place la Bitdefender Total Security, este acum disponibil și pentru dispozitivele Mac și Android

Nu trebuie să separați produsele de securitate pentru fiecare dintre laptopuri, desktopuri, tablete și smartphone-uri. Soluția multiplatformă Bitdefender vă protejează toate dizpozitivele Windows, Mac OS și Android.
Acest produs incredibil de puternic, însă extrem de ușor de utilizat detectează chiar și cele mai performante programe periculoase, cum ar fi atacurile,de tip 0-day și amenințările persistente care avansate.

Produsul a expirat? Reînnoiește aici.

Cea mai bună rată de detecție a virușilor

5 ani consecutiv

În laboratoarele noastre, exploatăm Inteligența artificială și dezvoltăm cele mai avansate
tehnologii din lume pentru a vă oferi cea mai bună rată de detecție antivirus din lume, fără a compromite viteza de operare.

Bitdefender

5.9

Kaspersky

5.8

Symantec

5.7

McAfee

4.9

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Scor general. Ianuarie 2011 – iunie 2016. AV TEST.

Bitdefender

5.7

Kaspersky

5.6

Symantec

5.0

McAfee

4.7

Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai redus impact)

Scor general. Ianuarie 2013 – iunie 2016. AV TEST.

cea mai avansată protecție împotriva programelor malware din categorie
Tom's Guide | Noiembrie 2015

Un produs

pentru toate nevoile tale de securitate

Un cont. O soluție. Trei platforme..

Elimină chiar și programele periculoase necunoscute, protejează informațiile confidențiale și împiedică fraudele pentru toate dispozitivele tale.

O soluție de securitate care a câștigat încrederea a numeroși utilizatori

SECURITATEA ÎNTÂLNEȘTE INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

Protecție pentru peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial

Bitdefender este în permanență nr. 1, grație capacității sale de a evolua mai rapid decât programele periculoase. Tehnologiile noastre premiate folosesc algoritmi patentați de învățare automată pentru a descoperi amenințări noi sau necunoscute în fracțiuni de secundă și cu precizie.

Bitdefender protejează datele confidențiale ale utilizatorilor săi, precum și dispozitivele acestora. Tehnologiile noastre de securitate premiate protejează împotriva
tuturor amenințărilor cibernetice de astăzi, de la enervantele aplicații adware la programele periculoase care se infiltrează pentru a sustrage date, pentru a intercepta plăți online, pentru a spiona
sau pentru a solicita răscumpărări în schimbul informațiilor tale.

ACCESEAZĂ CEA MAI AVANSATĂ
REȚEA DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Cea mai avansată rețea de securitate cibernetică

Numeroase tehnologii avansate își combină puterile în Cloud pentru scanare ultra-rapidă și răspuns super-eficient la adresa amenințărilor.

Anti-Ransomware. Întotdeauna pregătit

Vă prezentăm prima tehnologie proactivă din lume împotriva programelor de tip ransomware. Protejați-vă fișierele importante împotriva criptării malițioase.

OneClick Security. Protecție care rulează singură

Odată activată, tehnologia Autopilot™ de la Bitdefender rulează automat toate procesele de securitate cibernetică pentru a te putea bucura de calculatorul tău la maxim. Fără nicio grijă.

Menține viteza și performanța dispozitivelor

Tehnologia inovatoare Photon optimizează procesele de scanare în funcție de configurația PC-ului tău astfel încât să nu fie afectate viteza și performanța.

Scanare la cerere extrem de rapidă

Cu SmartScan, Bitdefender află cum îți folosești calculatorul pentru a nu te încetini atunci când scanează fișierele pentru a detecta programele periculoase.

Protecție invincibilă împotriva spam-ului

Bitdefender blochează mesajele nesolicitate și chiar anticipează apariția aplicațiilor de tip spam utilizând tehnologii avansate precum cele de recunoaștere a imaginilor și procesare a limbajelor naturale.

Securitate imbatabilă pentru tranzacții online

Nu îți vei mai face vreodată griji în legătură cu activitățile de tip phishing sau orice tip de fraudă online atunci când faci cumpărături, operațiuni bancare sau navighezi pe internet. Bitdefender poate, de asemenea, filtra conținutul neadecvat.

Elimină amenințări sofisticate în fază incipientă

Bitdefender împiedică programele periculoase să acceseze sistemele Windows la pornire, eliminând, astfel, unul dintre cele mai semnificative pericole din prezent.

Zero impact asupra performanței

Bitdefender Photon™ se asigură că dispozitivul tău rulează la aceeași viteză, chiar și în timpul scanării. Bitdefender Photon™ menține Bitdefender pe locul 1 în testele de performanță. Această tehnologie este dezvoltată de Bitdefender pentru a se asigura că procesul de scanare nu are impact asupra performanței unui dispozitiv și face acest lucru treptat, adaptându-se la modul în care se utilizează dispozitivul.

Ușor de utilizat. OneClick Security.

Bitdefender protejează și curăță automat dispozitivele. Detectează și blochează silențios toate amenințările cibernetice, fără să îți dai seama de acest lucru, grație tehnologiei Autopilot™ Bitdefender Autopilot™. Zero configurare. Zero întrebări.

Bitdefender Total Security

Protecție completă a datelor

Bitdefender elimină orice tip de amenințare electronică, de la virușii tradiționali, programele de tip worm și troieni până la aplicațiile de tip RAT, ransomware, atacuri de zi zero și alte atacuri, programe de tip rootkit, botnet și spyware.

Protecție Ransomware

Bitdefender împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

Efectuați tranzacții bancare online fără griji

Efectuați tranzacții online dintr-un browser unic, dedicat, care vă protejează conturile împotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat detaliile cardurilor de credit în câmpurile de plată.

Funcție Anti-phishing puternică

Detectează și blochează site-urile web care încearcă să sustragă date financiare, precum parolele sau numerele cardurilor de credit, dându-se drept o entitate de încredere.

Browsing sigur. Marcaje de siguranță.

Află dacă rezultatele căutărilor tale pe Google, Yahoo și Bing sunt sigure înainte de a face clic pe vreunul din ele. Bitdefender blochează, de asemenea, accesul la link-uri infectate pe care le-ai accesat deja.

Element de control de siguranță discret

Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Advanced Threat Control

Tehnologia de detecție comportamentală care acționează ca un strat suplimentar de protecție prin monitorizarea constantă a programelor active și etichetarea activităților suspecte.

FIREWALL

Noul firewall de la Bitdefender oferă o performanță superioară de detectare a intruziunilor, filtrând eficient traficul înspre și dinspre dispozitiv, chiar și atunci când se utilizează o rețea Wi-Fi.

Mediu Securizat

Pentru amenințări electronice, precum programele de tip rootkit, ce nu pot fi îndepărtate din sistemul de operare Windows, calculatorul este repornit în modul de salvare pentru curățare și restaurare.

Funcție Antifraudă sensibilă

Te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care prezintă posibile riscuri de fraudă, precum cazinourile online, site-urile pornografice, cele care oferă servicii de împrumut și multe altele.

Raport săptămânal de securitate

Bitdefender operează întotdeauna silențios în fundal, blocând programe periculoase noi și îndepărtând infectările. Vă trimitem un raport săptămânal.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate și de oriunde, folosind Bitdefender Central.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Bitdefender blochează link-urile periculoase sau amenințările electronice pe care le primiți de la prietenii dvs. pe Facebook, Twitter, Pinterest sau orice altă rețea socială.

 • Cerințe minime de sistem :

  • Sistem de operare: Microsoft Windows 7 SP1 , Windows 8 , Windows 8.1 sau Windows 10
  • CPU: Procesor de 1.6 GHz
  • Memorie (RAM): 1GB
  • Spațiu liber disponibil pe disc: 1 GB spațiu liber (cel puțin 800 MB pe unitatea de sistem)
 • Cerințe recomandate de sistem:

  • Sistem de operare: Microsoft Windows 7 SP1 , Windows 8 , Windows 8.1 sau Windows 10
  • Procesor: Intel CORE 2 Duo (1,66 GHz) sau un procesor echivalent
  • Memorie (RAM): 1.5 GB (Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 sau Windows 10)
  • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2 GB spațiu liber (cel puțin 800 MB pe hard disk)
 • Cerințe software:

  • Internet Explorer 10 sau o variantă mai recentă
 • Se integrează cu:

  • Yahoo Messenger 9 și o versiune mai recentă
  • Skype 6.3 și o variantă mai recentă
  • Mozilla Firefox 14 și o versiune mai recentă
  • Google Chrome 20 și o versiune mai recentă
  • Thunderbird 14 și o versiune mai recentă
  • Outlook 2007, 2010, 2013
  • Outlook Express și Windows Mail pe x86

Bitdefender Antivirus for Mac

Blochează și șterge programele deranjante de tip adware

Îți eliberează Mac-ul de aplicații adware enervante. Chiar și Mac-urile pot fi infectate cu programe intruzive de tip adware de pe internet. Noul Bitdefender Antivirus for Mac detectează și elimină programele adware, programele malițioase de tip hijacker, barele de instrumente supărătoare și alte add-on-uri de browser instalate cu sau fără consimțământul dumneavoastră.

Oferă o experiență minunată de utilizare

Cu o interfață de utilizare intuitivă și un nou design, noul Bitdefender Antivirus for Mac se potrivește perfect cu Mac OS X. Acum îți poți menține pornit tot timpul programul antivirus deoarece nu te va deranja în niciun fel.

Asigură o scanare ultra-rapidă

Bitdefender Antivirus pentru Mac oferă scanare rapidă și protecție imbatabilă contra programelor periculoase, fără a reduce viteza de operare. Bitdefender este atât de rapid și discret încât nici nu veți ști că este acolo, lucrând pentru a menține siguranța Mac-ului dvs.

Protejează împotriva programelor periculoase pentru Mac și PC-uri

Bitdefender Antivirus for Mac detectează și îndepărtează nu numai programele periculoase concepute pentru Mac, ci și conținuturile malițioase concepute pentru sistemul de operare Windows. În acest fel, nu vei transmite niciodată accidental fișiere infectate familiei tale, prietenilor sau colegilor care utilizează sistemul de operare Windows.

Asigură protecție non-stop cu Bitdefender Autopilot™

Funcția Autopilot are grijă de toate nevoile tale de securitate pentru ca să nu trebuiască să îți bați capul cu aspectele dificile. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și uită complet de ea.

Securizează cumpărăturile online

Fraudele online nu fac diferențe între sistemele de operare. Bitdefender Antivirus for Mac are un sistem special anti-phishing care scanează paginile web pe care le accesezi și te avertizează atunci când ai de-a face cu tentative de fraudă.

Îți scanează Mac-ul fără a influența negativ performanța sa

Noul Bitdefender Antivirus for Mac a fost conceput să colaboreze perfect cu Mac OSX. Știe cum să îți scaneze fișierele astfel încât să beneficiezi de aceeași protecție imbatabilă împotriva programelor periculoase, fără ca acest lucru să influențeze negativ performanța și viteza Mac-ului tău.

Asigură protecție prin intermediul tehnologiei Cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Deoarece amenințările pe internet apar tot timpul, am conceput Bitdefender pentru a-și actualiza constant librăria de programe periculoase. Conectat la tehnologii pe bază de Cloud incredibil de puternice care detectează și elimină amenințările, acesta asigură protecție instant, la nivel mondial. Cu majoritatea operațiunilor importante efectuate în Cloud, resursele tale nu sunt afectate, iar datele tale confidențiale sunt în continuare stocate în siguranță pe Mac-ul tău.

 • Cerințe minime de sistem :

  • OS X El Capitan (10.11.x), OS X Mountain Lion (10.8.x), OS X Mavericks (10.9.x) sau OS X Yosemite (10.10.x)
  • Memorie (RAM): 1GB
  • Spațiu liber disponibil pe disc: 1 GB spațiu liber (cel puțin 800 MB pe unitatea de sistem)
 • Se integrează cu:

  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Safari

Bitdefender Mobile Security

Securitate web

Bitdefender Mobile Security & Antivirus folosește serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau conținuturi frauduloase.

Blocare aplicații

Protejează-ți acele aplicații ce conțin date confidențiale printr-un strat suplimentar de protecție! Funcția Blocare Aplicații listează aplicațiile de pe telefonul tău, astfel că vei putea să le selectezi cu ușurință pe cele pe care dorești să le blochezi cu ajutorul unei parole.

Scanare la instalare

Bitdefender Mobile Security & Antivirus se va asigura că dispozitivul tău cu sistem de operare Android rămâne în siguranță scanând automat orice aplicație imediat după instalare. Acest lucru permite utilizatorilor să fie în permanență informați și protejați atunci când testează o nouă aplicație.

Securitate Aplicații

Bitdefender Mobile Security & Antivirus permite utilizatorilor să urmărească cerințele de acces ale fiecărei aplicații, afișând aplicațiile care încearcă să se conecteze la internet sau să acceseze informații confidențiale (lista de contacte, mesaje, evenimente din calendar, galerie de imagini). De asemenea, această funcție va indica aplicațiile cu drept de acces la serviciile cu plată, cum ar fi efectuarea de apeluri sau trimiterea de mesaje text.

WearON

Beneficiază de un strat suplimentar de protecție prin extensia Bitdefender Mobile Security pentru ceasuri inteligente.

Antifurt

Modulul Antifurt are propriul panou de comandă web care include opțiuni de blocare, localizare, inițiere a unei alarme sau ștergere a dispozitivului Android de la distanță. Aveți la dispoziție o gamă largă de instrumente menite exclusiv să vă ajute să vă păstrați telefonul în propriul buzunar, cum ar fi Comenzi SMS, Semnalizare sau Alertă Sim.


În același timp, îți poți utiliza ceasul inteligent pentru a-ți supraveghea smart phone-ul cu ajutorul funcției WearON concepute pentru dispozitivele Android Wear.

Scanare la cerere

Puteți iniția oricând o scanare la cerere pentru a vă asigura că toate aplicațiile de pe dispozitiv, inclusiv cele stocate pe telefon, sunt sigure.

Vizualizare evenimente

Funcția Vizualizare evenimente permite urmărirea tuturor evenimentelor și acțiunilor importante înregistrate de Bitdefender Mobile Security for Android.

 • Cerințe minime de sistem :

  • Sistem de operare: Android 3.0 sau o versiune superioară
  • Caracteristica WearON necesită un smartphone care funcționează pe Android 4.3 sau o versiune superioară, conectat la un dispozitiv Android Wear.
 • Se integrează cu:

  • Browser Android
  • Google Chrome

NOTĂ PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Bitdefender nu încarcă sau stochează fișierele în cloud pentru a le scana, utilizând, în schimb, o tehnologie proprietară care scanează doar o amprentă a fișierului pentru a identifica vreun comportament malițios.

Capturi de ecran ale produsului

Bitdefender
Total Security
Multi-Device 2016

Securitate 3-în-1 pentru Windows, Mac OS și Android

Securitatea întâlnește inteligența artificială. itdefender Total Security Multi-Device 2016 utilizează tehnologii de auto-învățare pentru a oferi cea mai bună capacitate de detectare din lume, clasându-se pe locul 1 la nivel mondial timp de 3 ani la rând.

Doriți să ne ocupăm noi de instalarea și configurarea soluției antivirus?

PREȚ VECHI:

Instalare și Configurare Multi-Platform:

Total:

Economisiți:

Prețul include TVA