Securitate împotriva tehnicilor fără fișiere

securitate fără fișiere malware

Bitdefender HyperDetect, o tehnologie „machine learning” personalizabilă, extrage sensurile și instrucțiunile din liniile de comandă și scripturi. În plus, Process Inspector funcționează pe baza principiului de încredere zero, monitorizând procesele în curs și evenimentele de sistem.

Analiza comportamentală combinată cu corelarea evenimentelor asigură remedierea eficientă a amenințărilor.

Află mai multe
  • Detectare comportamentală a amenințărilor
  • Detectarea tehnicii living-off-the-land
  • Protecția memoriei
detectarea comportamentului malware fără fișiere

Bitdefender HyperDetect asigură securitate împotriva atacurilor fără fișiere în faza de pre-execuție. Modelele de machine learning foarte specializate identifică amenințările de tip zero-day cu o precizie ridicată.

Tehnologia adaptivă Bitdefender securizează cu succes endpoint-urile împotriva malware-ului în timpul mai multor etape ale lanțului de atac, analizând comportamentul la nivel de cod.

detectează execuția software suspectă

Payload-urile periculoase sunt adesea livrate și executate prin utilizarea abuzivă a instrumentelor legitime ale sistemului de operare, cum ar fi PowerShell, pentru a se sustrage sistemelor de apărare tradiționale.

Tehnologia comportamentală Bitdefender detectează arborii de execuție suspecți lansați de instrumentele interne și asigură remedierea rapidă.

blocați programele malware înainte de executarea codului

Tehnologiile de securitate bazate pe machine learning de la Bitdefender analizează liniile de comandă, examinează conexiunile la internet, monitorizează comportamentul  proceselor și protejează spațiul de memorie al procesului în curs de rulare.

Acestea interceptează, detectează intențiile ostile și blochează malware-ul fără fișiere  înainte de injectarea codului în memorie.   

protecție superioară împotriva programelor malware fără fișiere

Protecție modernă superioară împotriva amenințărilor

Bitdefender se situează pe locul întâi în urma testărilor independente terțe în medii reale simulate.Protecția superioară cu capabilități eficiente de remediere protejează clienții noștri de amenințări avansate precum WannaCry.Aceasta adaugă un nivel suplimentar de securitate împotriva infractorilor care exploatează configurațiile necorespunzătoare de securitate și lacunele de securitate pentru a căpăta acces la sisteme, fiind motivați din punct de vedere financiar.

protecție recunoscută împotriva atacurilor fără fișiere

Răspuns eficient la incidente

Echipele de securitate poartă pe umeri povara securității cibernetice, triind alertele și răspunzând la incidente.

În   cadrul testelor de evaluare MITRE ATT & CK® , Bitdefender s-a remarcat la capitolul detecții  și  alerte pe baza cărora pot fi luate măsuri în fiecare etapă a întregului lanț de atac. Bitdefender este  o soluție ideală  pentru companiile constrânse de resurse și abilități, care sunt dornice să își extindă capacitățile EDR,  dar  sunt îngrijorate de complexitatea acestor soluții.  

platformă de securitate cibernetică optimizată pentru un consum redus de resurse de sistem

Impact redus asupra performanței

Bitdefender consumă mai puține resurse, având performanțe și viteză de detecție îmbunătățite.

Securitatea  adaptivă și stratificată a endpoint-urilor  asigură o monitorizare continuă a comportamentului în timpul rulării și ajută la  prezicerea , prevenirea  și evitarea amenințărilor de tip zero-day și a altor atacuri cibernetice.

Soluția este intuitivă și ușor de reglat, ceea ce produce un număr mai scăzut de rezultate fals pozitive, comparativ cu soluțiile concurenței.

Produse Recomandate

protecție fără fișiere malware cu GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficientă din punct de vedere al resurselor, care asigură performanță și protecție sporite, oferind totodată o administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între o consolă de administrare găzduită în cloud sau on-premise.

Securitate împotriva atacurilor fără fișiere cu GravityZone Business Security

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează organizația împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
atac malware fără fișiere - mărturie

„Bitdefender EDR ne-a ajutat să ne sporim rezistența împotriva atacurilor cibernetice. Soluția EDR sporește precizia detecției și oferă informații amănunțite privind evenimentele la nivel de endpoint. Acest lucru ne ajută să decidem cum să răspundem—dacă blocăm fișierele sau procesele suspecte sau dacă izolăm un endpoint.”

Geraint Treharne

Head of Information Security and Compliance la Creditsafe

Resurse

Prezentare tehnică despre apărarea împotriva atacurilor fără fișiere
Prezentare tehnică

Prezentare tehnică a protecției împotriva atacurilor fără fișiere Q4-2020

Citește mai multe
Vizionați Video

Videoclip explicativ a protecției împotriva atacurilor fără fișiere Q4-2020

Vizionați
Citește mai multe Soluții

Opriți atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Citește mai multe
Citește mai multe Prezentare tehnică

Machine Learning

Citește mai multe