soluții de securitate anti-exploit și "zero-days"

Exploit Defense

Tehnologia avansată anti-exploit de la Bitdefender vizează exploit-urile evazive și blochează atacurile de tip „zero-day” care profită de vulnerabilitățile software-urilor.

Blocați amenințările moderne

Blue pattern

Tehnologiile îmbunătățite anti-exploit de la Bitdefender asigură protecție împotriva amenințărilor de tip „zero-day” și oferă clienților un nivel suplimentar de protecție împotriva atacurilor care se bazează pe memorie sau pe vulnerabilitățile aplicațiilor, cum ar fi browserele, cititoarele de documente, fișierele multimedia și mediile de rulare (de exemplu, Flash, Java). Flash, Java).


Tehnologia avansată anti-exploit, împreună cu tehnologiile de machine learning, consolidează aplicațiile vulnerabile și contribuie la reducerea suprafeței de atac.

Află mai multe
  • Prevenirea exploit-urilor
  • Protecția memoriei
  • Suprafață de atac redusă
Evitați exploit-urile și zero-zile înainte de execuție

Tehnologia avansată  anti-exploit este o nouă tehnologie proactivă  care  previne  și detectează  tehnicile evazive de exploit. Aceasta poate identifica rapid vulnerabilitățile  la nivel de aplicație sau proces  pentru  a preveni breșele de securitate. 

Activitatea infractorilor cibernetici poate fi blocată rapid, înainte de compromiterea activelor valoroase.

dezactivați procesele periculoase la nivel de memorie

Tehnologia avansată anti-exploit monitorizează continuu memoria proceselor, unde efectuează o analiză structurală în timpul momentelor esențiale de executare.

Aceasta împiedică infractorii cibernetici să obțină drepturi superioare de acces și să lanseze atacuri în spațiul memoriei.Tehnologia avansată anti-exploit poate raporta activitatea sau poate bloca imediat procesul periculos, înainte ca atacatorul să-și îndeplinească obiectivele.

Green box with pattern

Tehnologia avansată anti-exploit oferă comenzi modulare care fortifică securitatea și previn preluarea controlului de către atacatori.

Orice vulnerabilitate recentă de tip „zero-day” sau orice CVE (catalog Common Vulnerabilities and Exposures ) publicat poate fi remediat rapid, prin stabilirea de controale agresive împotriva tehnicilor precum ROP (return-oriented programming) sau tentativele de executare de cod shell.

Girl with Ipad

Sisteme de apărare fortificate

Conform numeroaselor testări independente, Bitdefender este în continuare lider în industrie în materie de detecții, în special în ceea ce privește protecția împotriva amenințărilor de tip „zero-day”, atât de pe web, cât și de pe e-mail. Detecțiile sunt corelate cu evenimente de securitate și sunt trimise către soluția Endpoint Detection and Response (EDR) pentru o vizibilitate sporită.

cea mai bună protecție împotriva atacurilor de tip exploit în cadrul testelor independente

Securitate sporită

Bitdefender dispune de numeroase brevete și se clasează pe locul 1 în cadrul tuturor testărilor independente efectuate de laboratoarele independente. Tehnologiile noastre superioare de machine learning protejează resursele de rețea și împiedică atacatorii să preia controlul.Modelul de securitate pe mai multe niveluri efectuează investigații aprofundate și împiedică orice încercare de preluare forțată a controlului.Bitdefender depășește concurența la testele avansate în mediu real consolidând protecția împotriva atacurilor moderne.

Protecție împotriva atacurilor de tip exploit și zero-day pentru IMM-uri

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Protecție împotriva atacurilor de tip exploit și zero-day pentru companiile și organizațiile mari

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează organizația împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

  • mitre att&ck - Cel mai mare scor de detecție
  • AV Test 2020 - premii pentru cea mai bună protecție
  • AV Comparatives - Certificare Enterprise ATP 2020
  • CRN - Câștigător al inovatorilor în tehnologie 2020
  • 2019 Forrester Wave lider - securitatea volumului de lucru în cloud
  • Radicati Group - Top Player din cadranul pieței APT 2021
GravityZone - protecție împotriva atacurilor de tip exploit și zero-day - recenzie

"Bitdefender GravityZone oferă cea mai bună securitate la nivel de endpoint și rapoarte actualizate și bine organizate. De asemenea, ne-am bucurat că GravityZone a oferit vizibilitate centralizată la nivelul infrastructurii noastre diversă virtuală și în cloud pentru Windows, Mac.

Randy Whitten

Director IT & Operations, SambaSafety

Resurse

Tehnologiile de securitate GravityZone împotriva atacurilor de tip exploit
Blog

Bitdefender Adds Enhanced Anti-Exploit Technologies

Citește mai multe
Prezentare tehnică

Exploit Attack Defense

Citește mai multe
Studiu de caz

Exploit-uri de tip "zero day"

Citește mai multe
Prezentare tehnică

GravityZone - Lectură recomandată

Citește mai multe