Detecție avansată a amenințărilor cibernetice

HyperDetect - modul de securitate cibernetică bazat pe machine learning

HyperDetect este un nivel de securitate care îmbunătățește sistemele de apărare împotriva amenințărilor avansate, cum ar fi atacurile fără fișiere, atacurile targetate, fișierele suspecte și atacurile care vizează traficul în rețea, exploit-urile, ransomware-ul și grey ware-ul.

HyperDetect utilizează machine learning și analiză euristică pentru a identifica amenințările pe care modulele tradiționale antimalware nu le detectează, pentru a descoperi infecțiile și tehnicile de confuzie ale programelor malware HyperDetect permite administratorilor să ajusteze nivelurile de granularitate ale motoarelor de machine learning pentru detectarea diferitelor amenințări, astfel încât să se potrivească contextului și profilului de risc al organizației lor. Acest lucru permite clienților să detecteze atacurile cu probabilitate și impact ridicat, minimizând rezultatele fals pozitive generate de amenințările cu risc redus.

Află mai multe
  • Consolidați sistemul de apărare
  • Securizați fișierele și atașamentele
Protecție personalizabilă pentru machine learning

HyperDetect este personalizabil, pentru a satisface nevoile individuale ale companiilor prin toleranță la risc și organizare verticală.

Consolidează securitatea cu analize euristice avansate în întregul cadru de securitate, accelerând și eficientizând operațiunile de securitate cu un număr redus de rezultate fals pozitive.

protejați-vă toate fișierele și atașamentele de e-mail

HyperDetect conține modele de machine learning și tehnologie de detectare a atacurilor ascunse. Fiind un nivel suplimentar de protecție a securității, HyperDetect descoperă și analizează codul încorporat în fișiere sau atașamente, scripturi neclare, conținut web și adrese URL care pot evita sistemele de apărare statice și native.

Fie semnalează procesele periculoase și evenimentele de sistem, fie le blochează prompt la execuție pe baza poziției de securitate cibernetică configurată a companiei.

Utilizați securitatea bazată pe machine learning pentru a preveni ATP-urile

Preveniți breșele de securitate din timp

Companiile sunt în mod constant expuse riscului de focare și breșe de securitate cauzate de amenințări persistente avansate (APT), deoarece acestea pot evita semnăturile, euristica și tehnologiile rudimentare de machine learning. HyperDetect este conceput pentru a detecta și opri aceste amenințări cibernetice înainte de a fi executate pe endpoint.

detectați activități suspecte și preveniți breșele de securitate

Detecția atacurilor fără fișiere

Bitdefender HyperDetect extrage semnificații și instrucțiuni din liniile de comandă și scripturi pentru a lucra împreună cu tehnologia la acces și la execuție pentru combaterea atacurilor fără fișiere.

Execută analize de comportament și corelează comportamentul suspect generat de mai multe procese. HyperDetect găsește atacuri cu probabilitate ridicată și cu impact ridicat, reducând în același timp rezultatele fals pozitive pentru amenințările cu risc mai mic.

Proces de securitate cibernetică bazată pe machine learning, care poate fi personalizat

Administrare simplă

Bitdefender HyperDetect ajută la definirea indicilor de detecție și a nivelurilor de remediere pe baza posturii de securitate a companiei.

Administratorii pot personaliza sistemele de apărare pe baza profilului de amenințări al companiei lor, a toleranței la riscuri și a nevoilor de securitate. Excepțiile pot fi definite rapid pentru a reduce rezultatele fals pozitive și este setată o gestionare ușoară a fluxului de lucru.

Obțineți HyperDetect cu GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează compania împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Achiziționați HyperDetect cu GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

Cea mai performantă soluție pentru protecție, detecție, răspuns și analiza riscurilor. Concepută pentru a acoperi întreaga perioadă de activitate a amenințării.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
securitate cibernetică bazată pe machine learning - recenzie

„Am fost impresionați de capabilitățile de machine learning și de analiză în sandbox ale soluției GravityZone Business Security Premium care ne ajută să detectăm și să evităm amenințările avansate, cum ar fi atacurile fără fișiere și atacurile de tip zero-day.”

Johan Vorsterman van Oijen

Technical Project Lead, HAN

Resurse

Aflați mai multe în Fișa tehnică HyperDetect
Prezentare tehnică

Hyperdetect

Citește mai multe
Vizionați Video

Bitdefender HyperDetect oprește atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Vizionați