Dezvoltați sursele de venit

Dezvoltați sursele de venit

Răspunzând nevoilor unui număr mai mare de clienți cu soluții care dispun de multiple funcții și servicii cu valoare adăugată.

Creați un avantaj competitiv

Creați un avantaj competitiv

Prin integrarea SDK-urilor (kit-urilor de dezvoltare software) în produsele și serviciile dumneavoastră de securitate.

Creați soluții cu valoare adăugată

Creați soluții cu valoare adăugată

Adăugând caracteristici valoroase ofertei dumneavoastră, printre care se numără cele mai bune capabilități antimalware și anti-spam din industrie.

Caracteristici și beneficii

Oem endpoint SDK

Protecție premiată.

Tehnologia Bitdefender de protecție pentru endpoint-uri a fost testată și a combătut amenințările avansate și sofisticate printr-o abordare adaptivă, cu niveluri multiple. Tehnologiile noastre machine learning brevetate, combinate cu capacitatea de monitorizare a comportamentului și a tehnicilor de atac, ne permit să prevenim, să detectăm și să blocăm amenințările pe care soluțiile tradiționale de protecție a endpoint-urilor le ratează.

Securitate stratificată OEM

Niveluri multiple de protecție pentru reducerea breșelor de securitate.

Bitdefender oferă unul dintre cele mai complete pachete de tehnologie de pe piață. Soluțiile noastre nu sunt limitate doar la capabilități antimalware, ci cuprind și multiple funcții anti-spam, anti-ransomware, anti-exploit și alte funcții de interceptare, dar și sisteme sandbox, soluții pentru dispozitivele mobile și chiar și pentru IoT. Toate aceste caracteristici și module performante pot fi integrate cu ușurință în soluțiile de protecție pentru endpoint-uri.

Licență Oem Sdk

Modele de licențiere flexibile

Bitdefender utilizează modele diferite de afaceri și opțiuni de licențiere pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră de afaceri. Puteți alege să integrați tehnologia Bitdefender în propriul produs sau serviciu, să o oferiți sub formă de add-on suplimentar sau să o transformați într-o opțiune de upselling/cross-selling pentru clienții existenți. Îl puteți chiar și instala pentru utilizare la nivel intern.

Tehnologia de securitate Bitdefender se clasează constant pe primul loc în cadrul testelor AV și EDR efectuate de cele mai cunoscute organizații independente de testare.

 • av comparatives
 • PCmag Award
 • PC
 • Tech Radar
 • Test Award
 • Tech Radar

SDK-uri și servicii API pentru protecția endpoint-urilor

Anti-Malware SDK

SDK-ul antimalware de la Bitdefender oferă un set de tehnologii de protecție de top cu niveluri multiple care pot fi integrate soluției dumneavoastră pentru a oferi valoare adăugată și pentru a justifica alegerea unei variante premium de către clienții existenți care utilizează soluții vechi. SDK-ul antimalware poate fi utilizat și pentru atragerea unor noi oportunități, profitând de cererea de suite de protecție prezentă pe piață. 

SDK-ul antimalware de la Bitdefender poate fi implementat cu ușurință la nivel de endpoint și poate fi însoțit de o gamă largă de tehnologii de securitate de la Bitdefender pentru consolidarea securității și protecția împotriva noilor vectori de atac.

Caracteristici

 • Creat pentru integrare la nivel de endpoint-uri
  Vine alături de un set complet de componente suplimentare necesare pentru o soluție de protecție a endpoint-urilor.
 • Toate platformele
  Compatibil cu diferite sisteme de operare (Windows, Linux, MacOS) cu același API.
 • Detecție
  Gamă largă de niveluri de protecție, inclusiv analiză euristică, detecție bazată pe semnături, emulație, detectare generică și modele de învățare automată pe baza semnăturilor.
 • Remediere
  Oferă remedierea completă a amenințărilor preponderente.
 • Integrare cu Bitdefender Global Protective Network.
 • Testat pe scară largă
  Utilizat cu precădere de către partenerii Bitdefender Technology și inclus în setul premium de produse de la Bitdefender.

Advanced Threat Control (ATC) SDK

SDK-ul Advanced Threat Control (ATC) de la Bitdefender utilizează o tehnologie proactivă și dinamică, bazată pe metode avansate de euristică pentru detectarea amenințărilor „zero-day” în timp real. Fiind un nivel se protecție la executare, SDK-ul fortifică tehnologiile complete de detecție la executare de la Bitdefender și permite organizațiilor să adauge încă un nivel de protecție care reduce semnificativ riscul ca un atac nou sau evaziv de tip malware să compromită un sistem. 

Bazat pe prezumția de încredere-zero, SDK-ul ATC monitorizează în permanență aplicațiile și procesele active pentru detectarea oricărei indicații de comportament periculos. Se bazează pe caracteristici reale de comportament, nu pe semnături sau amprente binare sau de cod, ceea ce permite SDK-ului să detecteze în permanență noi variante de ransomware, alte amenințări de tip „zero-day” și atacuri fără fișier.

Caracteristici

 • Eficacitate ridicată împotriva ransomware-ului, exploatărilor tip "zero-day" și amenințărilor persistente avansate (APT). Detectează atacurile avansate din timp și previne breșele, reducând costurile și eforturile de răspuns la incidente.
 • Tehnologie premiată - Bitdefender a înregistrat o rată medie de detecție de 99.9% în cadrul testărilor de protecție în lumea reală realizate de AV-Comparatives în 2020; și a câștigat premiul „Produsul anului”, primind calificativul „Avansat+” în cadrul tuturor celor 7 teste desfășurate în 2020.
 • Optimizarea inteligentă a performanței pentru monitorizarea aplicațiilor și proceselor asigură un impact redus asupra sistemului.
 • Creat pentru facilitarea remedierii și eliminării malware-ului detectat.
 • Are rol de nivel suplimentar sau ultim de protecție împotriva amenințărilor cunoscute sau necunoscute, completând tehnologiile de scanare pentru detectarea de malware și euristica Bitdefender.

Serviciul Sandbox

Un nivel puternic de protecție împotriva atacurilor ascunse, serviciul bazat pe Sandbox analizează fișierele suspecte în profunzime, detonâdu-le într-un mediu virtual controlat, analizează comportamentul acestora, raportează intențiile periculoase și oferă informații pe baza cărora se pot lua măsuri.

Serviciul Sandbox are funcție de „mediu real pentru ținte” pentru fișierele care pot fi periculoase, în care totul este proiectat în așa fel încât amenințările nu își modifică comportamentul, fiind un instrument puternic împotriva atacurilor de tip malware și a infiltrării malware-ului.

Caracteristici

 • Oferă protecție avansată împotriva amenințărilor și detecție a exploit-urilor de tip „zero-day”.
 • Utilizează informațiile furnizate de tehnologia Bitdefender Global Protective Network pentru detectarea de malware.
 • Utilizează algoritmi dedicați de învățare automată (machine learning), analiză agresivă a comportamentului, tehnici anti-evaziune și comparații între stările memoriei pentru detectarea amenințărilor.
 • Analizează o gamă largă de ținte (e-mailuri, documente, aplicații, fișiere și multe altele).
 • Oferă rapoarte detaliate despre comportamentul malware-ului și asigură vizibilitate timpurie pentru indicatori de compromis importanți (IOC).
 • Ajută la detectarea fișierelor periculoase, inclusiv viruși polimorfi și alte amenințări create pentru atacurile targetate care nu pot fi detectate.
 • Este extrem de simplu de integrat; nu este necesară instalarea locală, întrucât este un serviciu web.

SDK pentru filtrare web

SDK-ul Bitdefender pentru filtrare web oferă partenerilor capabilități eficiente de filtrare bazate pe categorii de URL-uri și pagini web, permițându-le să dezvolte soluții care clasifică URL-urile și site-urile web în timp real și facilitând monitorizarea și controlarea accesului web. Acest lucru permite partenerilor să răspundă cu succes cerințelor clienților în legătură cu securitatea, mărind în același timp productivitatea angajaților și eliberând resurse IT importante și lărgimea de bandă a rețelei.

Caracteristici

 • Acoperire mare, inclusiv milioane de URL-uri și site-uri web active, relevante, în mai multe limbi.
 • Peste 50 de categorii de domenii, inclusiv domenii cu risc ridicat (droguri, jocuri de noroc, hacking, instigare la ură, ilegalitate, pornografie etc.)
 • Detecție cu precizie superioară, asigurată de filtrare euristică și semnături și includere a URL-urilor pe blacklist.
 • Căutarea rapidă a URL-urilor în cloud, alături de memoria cache locală ce conține baza de date, previne orice întârziere.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud; domeniile sunt adăugate sau actualizate instantaneu.
 • Oferă un API ușor de utilizat, pentru toate platformele, care reduce timpul de integrare cât de mult se poate și este potrivit pentru diferite situații de utilizare.

SDK pentru amenințări online

SDK-ul pentru amenințări online detectează site-urile web periculoase, de tip phishing sau frauduloase înainte ca utilizatorii să fie expuși la tentativele de fraudă. Utilizează filtre avansate locale și în cloud pentru analizarea URL-urilor și conținutului paginilor web și oferă un verdict rapid (sigur, phishing, fraudulos etc.). 


SDK-ul combină detecția superioară susținută de euristică avansată cu actualizările bazate pe cloud oferite de cloud-ul de securitate Bitdefender Global Protective Network, care analizează miliarde de tranzacții realizate zilnic pe diferite pagini web. Utilizarea cloud-ului GPN asigură detecția instantanee și/sau actualizarea URL-urilor și site-urilor web, chiar și în cazul celor care nu sunt active decât pentru o perioadă scurtă de timp, dar și reacția rapidă în caz de noi atacuri, cum ar fi campaniile de phishing.

Caracteristici

 • SDK-ul pentru amenințări online oferă protecție în timp real împotriva amenințărilor cibernetice cum ar fi atacurile de tip phishing sau atacurile frauduloase.
 • Filtrele locale și din cloud asigură scanare rapidă și precizie, cu un impact foarte redus asupra resurselor.
 • Tehnicile avansate de euristică asigură o detecție mai bună a tentativelor de phishing.
 • URL-urile periculoase sunt actualizate în timp real cu ajutorul Bitdefender Global Protective Network.
 • Oferă un API pentru toate platformele, simplificat, ușor de utilizat, care asigură un proces de integrare rapid și ușor.
 • Tehnologii brevetate testate, utilizate cu precădere în portofoliul de produse și SDK-uri Bitdefender.

Endpoint Protection SDK

SDK-ul pentru protecția endpoint-urilor răspunde cerințelor celor mai stricte companii, oferind securitate pe mai multe platforme pentru endpoint-urile fizice și virtuale, inclusiv protecție antimalware pe niveluri multiple, scanarea comportamentului, firewall, securitate web, controlul dispozitivelor și criptare de disc etc.


Acest lucru este realizat prin simpla instalare a unui agent local care trimite comenzi către software-ul de securitate al clientului și poate fi controlat de la distanță prin apeluri JSON de la consola de administrare centralizată a partenerului.

Caracteristici

 • Scanarea fișierelor
  La accesare și la cerere, cu ajutorul motorului premiat anti-malware de la Bitdefender.
 • Scanare a comportamentului
  Tehnologie proactivă de detecție a malware-ului bazată pe monitorizare continuă a comportamentului pe toată durata ciclului de viață al aplicațiilor; include de asemenea tehnologie anti-exploit, o tehnologie bazată pe comportament, specializată în detectarea exploit-urilor de tip ROP.
 • Securitatea traficului web/de e-mail
  Scanare anti-malware, anti-phishing și anti-fraudă.
 • Firewall puternic la nivel de endpoint.
 • Criptarea volumelor
  Full disk encryption, pentru prevenirea pierderii de informații cu caracter sensibil
 • Control utilizator
  Control web, filtrare bazată pe categorii, lista neagră a aplicațiilor, protecția datelor.
 • Controlul dispozitivului
  Previne scurgerea datelor cu caracter sensibil și infecțiile cu malware cauzate de dispozitivele externe.
 • Controlul aplicațiilor/Includerea aplicațiilor pe lista albă.

Anti-Ransomware SDK

SDK-ul anti-ransomware oferă un nivel suplimentar de protecție împotriva peisajului din ce în ce mai vast al amenințărilor de tip ransomware, care, în prezent, reprezintă una dintre cele mai mari amenințări, atât pentru datele personale, cât și pentru datele companiilor.

Caracteristici

 • Protejează conținutul cu caracter critic împotriva ransomware-ului de tip „zero-day”.Influențează efectul unui atac de tip ransomware care, de altfel, ar fi avut succes.

 

Serviciu stare URL

Serviciul URL Status de la Bitdefender este o soluție bazată în totalitate în cloud, care detectează site-uri web periculoase, de tip phishing sau frauduloase, în timp real, înainte ca utilizatorul fie fie expus unui atac sau unei tentative de fraudă.


Informațiile despre URL-uri sunt actualizate în timp real, fiind adăugate noi URL-uri periculoase, cu domenii identificate și procesate de tehnologiile Bitdefender, și informații suplimentare de la mai multe surse.

Caracteristici

 • Acoperire mare, inclusiv milioane de URL-uri și site-uri web active, relevante, în mai multe limbi.
 • Peste 50 de categorii de domenii, inclusiv domenii cu risc ridicat (droguri, jocuri de noroc, hacking, instigare la ură, ilegalitate, pornografie etc.)
 • Detecție cu precizie superioară, sprijinită prin diferite tehnologii și surse de date.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud; detecția este actualizată instantaneu.

Traffic Interceptor SDK

SDK-ul Traffic Interceptor de la Bitdefender permite interceptarea și scanarea traficului HTTP, HTTPS, SMTP și POP3, dar și a altor protocoale personalizate.

Caracteristici

 • Inspecție în timp real a traficului de protocol HTTP.
 • Interceptare în timp real a e-mail-urilor trimise prin protocoale SMTP și POP3, cu posibilitatea de accesare și modificare a mesajelor de pe e-mail.
 • Asistență pentru interceptarea datelor brute, pentru a putea implementa propriile dumneavoastră decodoare de protocol.
 • Oferă integrare opțională cu serviciul Bitdefender URL Reputation.

SDK antimalware pentru Android

Bitdefender oferă tehnologii avansate pentru protecția dispozitivelor Android împotriva amenințărilor cunoscute și emergente. SDK-ul antimalware identifică și blochează aplicațiile malware înainte ca acestea să fie complet instalate pe telefoanele mobile sau tablete, permițând partenerilor să protejeze utilizatorii împotriva malware-ului, troienilor, phishing-ului sau altor amenințări.

Caracteristici

 • Detectează și blochează conținutul malițios pe dispozitivele mobile care rulează platforma Android.
 • Viteză mare cu impact redus asupra resurselor.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud prin utilizarea tehnologiei Bitdefender Global Protective Network.
 • Compatibil cu Android în platformele ARM.

Android Web Security SDK

Bitdefender Web Security SDK oferă detecție în timp real a conținutului din paginile de internet și a URL-urilor periculoase sau frauduloase. Scanează URL-urile prin intermediul cloud-ului Bitdefender Global Protection Network și returnează informații privind statusul acestora (sigur, fraudulos, phishing, etc.). De asemenea, oferă abilitatea de filtrare a conținutului pe baza a peste 50 de categorii web (motor de căutare, rețele sociale, pariuri, pornografie, droguri etc.)

Caracteristici

 • Detectează și blochează amenințările bazate pe web pe dispozitivele Android.
 • Interfață compatibilă Java: fără probleme de compatibilitate sau de transfer.
 • Compatibil cu Android în platformele ARM.
 • Compatibil cu browserul implicit Android și cu alte browsere cunoscute.

SDK de securitate web pentru iOS

SDK-ul Bitdefender Web Security pentru dispozitivele mobile iOS detectează conținutul web și URL-urile periculoase sau frauduloase. Scanează URL-urile prin intermediul cloud-ului Bitdefender și returnează informații privind statusul acestora (sigur, fraudulos, phishing, etc.).

Caracteristici

 • Confidențialitate
  Traficul real nu părăsește niciodată dispozitivul local; doar domeniile extrase din solicitarea DNS sunt trimise pentru analiză folosind comunicare criptată
 • Compatibilitatea aplicațiilor
  Tehnologia este compatibilă cu toate aplicațiile și browserele.
 • Simplitate și performanță
  Doar traficul DNS este decodat, ceea ce înseamnă că gradul de complexitate al SDK-ului este redusă, reducând suprafața atacului.
 • Compatibilitate protocol
  SDK-urile sunt compatibile cu toate protocoalele, inclusiv HTTP, HTTPS, HTTP/2 și altele.

Alegerea partenerilor globali din domeniul tehnologiei

Peste 180 de companii globale din domeniul tehnologiei utilizează tehnologiile și serviciile de securitate Bitdefender.

Pattern
double patttern

Povestea de succes a LogMeln

Povestea de succes a LogMeln
LogMeIn, un pionier în domeniul tehnologiei pentru munca de la distanță și o forță ce propulsează tendința de a lucra de oriunde din prezent, oferă securitate cibernetică avansată mediilor de lucru de acasă. Parteneriatul sporește securitatea, crește profitul asociat securității, stimulează creșterea și consolidează sarcinile de securitate și IT.

Aflați mai multe despre tehnologiile de securitate pentru endpoint-uri de la Bitdefender:

Radicati
Blog

Compania dumneavoastră rămâne competitivă cu un cost minim - Actualizați-vă oferta cu tehnologie licențiată

Dacă nenumăratele atacuri cibernetice din ultimele luni au evidențiat ceva, acel ceva este faptul că infractorii se mișcă repede. Extrem de repede. Mai rău, chiar dacă țintele și obiectivele lor diferă, infractorii cibernetici colaborează.

Citește mai multe
Citește mai multe Blog

De ce să construiți, dacă puteți integra? Cum vă puteți dezvolta compania cu ajutorul licențierii

Citește mai multe
Citește mai multe Blog

Tehnologiile dumneavoastră de detecție a malware-ului vor fi eficiente pe viitor? 7 tehnologii adaptabile pentru amenințări greu de combătut

Citește mai multe
Blog Blog

Tehnologii utilizate în motorul antimalware

Blog