Securitate completă și simplificată

platformă de securitate cibernetică de generație următoare pentru IMM-uri

Soluția de securitate eficientă din punct de vedere al resurselor, care asigură un nivel ridicat de performanță și protecție, oferind totodată administrare centralizată și instalare ușoară, cu un nivel minim de abilități tehnice necesare. Întrunește cel mai bine nevoile de securitate cibernetică ale companiei dvs., permițându-vă să alegeți între o consolă de administrare găzduită în cloud sau una on-premises.

Bitdefender GravityZone Business Security este mult mai mult decât un software antivirus pentru companii, deoarece utilizează tehnici demonstrate de machine learning, analiză comportamentală și monitorizare continuă a proceselor active.  Astfel, obțineți protecție completă împotriva tuturor tipurilor de malware (ransomware, phishing, atacuri de tip „zero-day”, viruși, spyware, etc.) într-o singură platformă ușor de utilizat, care acoperă toate dispozitivele dvs.: desktop-uri, laptop-uri, servere fizice și virtuale.

Află mai multe
Cea mai bună protecție cu cea mi bună performanță.

Cea mai bună protecție cu cea mi bună performanță.

Cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor de securitate independente, garantând o securitate de încredere pentru companii, indiferent de dimensiunea acestora.

Administrare eficientă

Administrare eficientă

Toate activitățile de securitate sunt gestionate dintr-o consolă unică și cu ajutorul unui agent unic.

Control complet

Control operațional complet

Controalele granulare de securitate oferă un maximum de protecție cu un minimum de efort.

Capabilități și beneficii

Pattern
Protecție pe niveluri multiple pentru endpoint-uri

Desktop-urile, laptop-urile și serverele sunt protejate datorită securității bazate pe niveluri multiple, pentru detectarea eficientă a malware-ului și un număr redus de rezultate fals pozitive.

Modelele machine learning de la Bitdefender utilizează caracteristici statice și dinamice și sunt antrenate în mod continuu pe baza a miliarde de fișiere sigure sau periculoase, colectate de la peste 500 de milioane de endpoint-uri la nivel global. După detectarea unei amenințări, aceasta este neutralizată instantaneu prin acțiuni de blocare a proceselor, introducere în carantină, eliminare și anulare a schimbărilor periculoase.

Pattern
Soluție pentru prevenție și remediere ransomware

Ransomware-ul constituie o preocupare majoră pentru organizațiile din toată lumea. Cercetările extensive și decriptorii din domeniul ransomware de la Bitdefender au salvat victimele de la plata a miliarde de dolari. Bitdefender detectează cu acuratețe noile modele de ransomware atât în modul de pre-execuție, cât și în modul de rulare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji, pentru că sistemele dumneavoastră beneficiază de cea mai avansată protecție.

GravityZone Business Security dispune de cea mai nouă tehnologie în materie de remediere ransomware, care include realizarea de copii de siguranță în timp real pentru fișierele inițiale și asigurarea faptului că atacurile ransomware de la distanță sunt monitorizate și blocate cu succes.

Pattern
o singură consolă pentru administrarea ușoară a securității cibernetice

Bitdefender GravityZone Business Security dispune de o singură consolă integrată de administrare, GravityZone Control Center, care oferă o vizibilitate unificată asupra tuturor componentelor de administrare a securității.

Consola unică înseamnă că evenimentele de securitate sunt monitorizare și gestionate cu ușurință, eliminând nevoia de servere dedicate, întreținere suplimentară sau personal adițional din domeniul IT.

Pattern
securitate bazată pe web - nu este nevoie de resurse hardware suplimentare

Nu e nevoie de servere dedicate sau de personal suplimentar din domeniul IT, deoarece GravityZone Business Security centralizează toate caracteristicile de securitate într-o singură consolă. Angajații nu trebuie să își actualizeze sau monitorizeze activitățile de securitate.

Economisiți timp instalând soluții de protecție pe toate computerele neprotejate printr-o procedură simplă și completă. Soluția GravityZone Business Security poate fi instalată on-premises sau găzduită de Bitdefender în cloud.

Pattern
Administrare eficientă a riscurilor de la nivelul endpoint-urilor

Identificarea, evaluarea și remedierea eficientă a vulnerabilităților endpoint-urilor este esențială pentru desfășurarea unui program performant de securitate și reducerea riscurilor la nivelul companiei. Infrastructura Endpoint Risk Management a soluției GravityZone Business Security reduce expunerea și consolidează suprafața endpoint-ului prin descoperirea și prioritizarea configurărilor necorespunzătoare ale sistemului de operare și ale software-ului. 

Pattern
Securitate pentru rețea

Obțineți un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care profită de vulnerabilitățile rețelei. Extindeți protecția la noi zone cu securitate bazată pe rețea, care blochează amenințările precum atacurile de tip „brute force”, furturile de parole, exploit-urile la nivel de rețea și răspândirile în rețea, înainte ca acestea să poată fi executate. 

Tehnologii GravityZone Business Security

Arhitectură adaptabilă multistratificată, care include tehnologii de control, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate la nivel de endpoint.

Arhitectura de tehnologii de securitate cibernetică pe niveluri multiple Gravityzone Business Security

Tehnologiile anti-ransomware integrate în GravityZone Business Security

GravityZone Business Security se bazează pe o arhitectură adaptabilă care include tehnologii de control, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate la nivel de endpoint. Bitdefender oferă utilizatorilor și administratorilor de securitate instrumente pe niveluri multiple pentru combaterea ransomware-ului. Tehnologiile de protecție împotriva ransomware-ului ale GravityZone’s Business Security includ:

pattern_grid

Protecție preventivă

Bitdefender creează backup-uri automate și actualizate, imune la ransomware, pentru fișierele utilizatorului, fără să utilizeze copii shadow,
care pot fi șterse cu ușurință de ransomware. Ransomware-ul nu poate accesa fișierele de backup protejate, iar utilizatorul nu este conștient de prezența acestora.

Blocare și prevenție

Numeroase soluții de protecție adaptive acționează împotriva ransomware-ului: Tehnologia machine learning anti-malware detectează cu precizie noile tipare de ransomware în faza de pre-executare și la rulare, tehnologia avansată anti-exploit identifică și blochează rapid și automat procesele periculoase, iar Network Attack Defense blochează exploit-urile ransomware care se infiltrează în rețea prin anumite puncte de intrare. 

Monitorizare în timp real

Modulul Advanced Threat Control de la GravityZone monitorizează în timp real procesele în curs de desfășurare—modificările cheilor de regiștri, citirea/scrierea fișierelor, acțiunile de criptare și multe altele—pentru a identifica procesele suspecte sau periculoase în vederea blocării automate sau manuale a acestora de către echipele de securitate. 

Remedierea riscurilor

Numeroasele tehnologii de remediere a riscurilor ale GravityZone asigură faptul că vulnerabilitățile și configurațiile necorespunzătoare ale sistemului de ale aplicațiilor nu lasă organizațiile să fie susceptibile la atacurile de tip ransomware. Modulul unic
Human Risk Analytics blochează atacurile de tip ransomware care exploatează acțiunile și comportamentele riscante asociate utilizatorilor.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

Review GravityZone Business Security - Universitatea Trinity

Cu GravityZone, performanța endpoint-urilor a crescut cu 100%, în timp ce volumul apelurilor legate de problemele de securitate a scăzut de 10 ori. Satisfacția utilizatorilor este mai mare ca niciodată grație Bitdefender.

Joe Hatch

Systems Administrator, Trinity University
Review GravityZone Business Security - Advance Cabling

Lucrul extraordinar la Bitdefender este faptul că a folosit foarte puține resurse informatice, iar utilizatorilor din grupul nostru de testare le-a fost incredibil de ușor să-l folosească. Ne-am bucurat de setul bogat de caracteristici și de flexibilitatea stabilirii politicilor. De asemenea, rata de detectare a infestărilor a fost fantastică.

Christopher Shelton

IT director, Advanced Cabling

Ce este GravityZone Business Security?

GravityZone Business Security este cea mai simplă metodă de a proteja chiar și cele mai mici companii, fără a face compromisuri în ceea ce privește resursele IT, timpul sau bugetul.

Pentru cine se potrivește GravityZone Business Security cel mai bine?

Fiind ideală pentru companiile care caută soluții de securitate ușor de administrat, cu un preț accesibil, soluția Business Security este concepută pentru a proteja organizațiile, indiferent de dimensiunea acestora, acoperind un număr nelimitat de servere de fișiere, desktop-uri, laptop-uri și mașini fizice și virtuale.

Cum protejează Business Security companiile împotriva atacurilor cibernetice și cum garantează securitatea datelor?

Business Security dispune de cele mai bune capabilități de prevenție, detecție și blocare a amenințărilor din industrie și utilizează tehnologii de machine learning, euristică avansată, tehnici avansate anti-exploit și alte tehnologii patentate pentru a vă proteja endpoint-urile.

Pot încerca soluția înainte să o cumpăr?

Da, cu doar câteva clic-uri, puteți obține o versiune de evaluare GRATUITĂ a soluției GravityZone Business Security.Pentru a continua să utilizați acest serviciu, trebuie să achiziționați pentru un abonament plătit înainte de încheierea perioadei de evaluare.

Care este modelul de licențiere?

Soluția GravityZone Busines Security este disponibilă pentru achiziție online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. De asemenea, puteți adăuga licențe suplimentare oricând aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de protecție pentru mai multe endpoint-uri, puteți contacta unul dintre partenerii noștri oficiali din regiunea dumneavoastră. Găsiți cel mai apropiat partener folosind instrumentul nostru de localizare a partenerilor.

Cum îmi reînnoiesc licența Business Security?

Puteți reînnoi licența online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, în funcție de varianta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Pentru mai multe informații, faceți clic aici .

Care tipuri de dispozitive terminale ale sistemelor de operare (endpoint-uri) sunt compatibile cu Business Security?

GravityZone Business Security protejează desktop-uri și servere fizice sau virtuale. Consultați cerințele specifice de sistem de mai jos.

Cum pot beneficia de asistență la instalare?

Configurarea și instalarea soluției GravityZone Business Security este extrem de simplă și nu necesită cunoștințe avansate de securitate în domeniul IT. Descărcați ghidul nostru de inițiere rapidă pentru instrucțiuni detaliate atât pentru instalările în cloud, cât și pentru cele on-premises.

Există caracteristici suplimentare pe care le pot adăuga în GravityZone Advanced Business Security?


Consolidați toate celelalte soluții de securitate la nivel de endpoint de la Bitdefender și bucurați-vă de protecție îmbunătățită, adăugând oricare dintre soluțiile avansate de securitate:


 Email Security pentru protejarea utilizatorilor de e-mail ai companiei dumneavoastră împotriva tuturor amenințărilor majore transmise prin e-mail, la nivelul mai multor furnizori de servicii de e-mail (Office365, Gmail, Exchange și mulți alții) 
Patch Management pentru a vă menține sistemele de operare și aplicațiile Windows actualizate și protejate. 
Full Disk Encryption pentru protecția datelor de pe endpoint-urile dumneavoastră. 

Sisteme de operare compatibile

Actualizare Windows 10 noiembrie 2021 (21H2), actualizare Windows 10 mai 2021 (21H1) , actualizare Windows 10 octombrie 2020 (20H2), Actualizare Windows 10 mai 2020 (20H1), Actualizare Windows 10 noiembrie 2019 (19H2), Actualizare Windows 10 mai 2019 aprilie 2018 (Redstone 4), Actualizare Windows 10 Fall Creators (Redstone 3), Actualizare Windows 10 Creators (Redstone 2), Actualizare Windows 10 Anniversary (Redstone 1), Actualizare Windows 10 noiembrie (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versiunea 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS sau mai recent, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 sau mai recent, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 sau mai recent, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 sau mai recent, Debian 8.0 sau mai recent, Oracle Linux 6.3 sau mai recent, Amazon Linux AMI 2016.09 sau mai recent

macOS Monterey (12.x) macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2022 Windows Server 2019 Core Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

 

Consultați lista completă de cerințe și cerințe preliminare pe pagina noastră dedicată de asistență pentru companii.

Cerințe hardware

Cerințe minime: CPU single-core de 2,4 GHz Recomandat: CPU Intel Xeon multi-core de 1,86 GHz sau mai rapid
Memorie: RAM disponibil minim: 512 MB RAM disponibil recomandat: 1 GB Spațiu HDD: 1,5 GB de spațiu disponibil pe hard-disk

GravityZone Control Center (Consolă on-premise)

GravityZone Control Center este oferit ca aplicație virtuală este disponibil în următoarele formate:
OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
Pentru alte formate și platforme de virtualizare, se poate oferi asistență la cerere.

Resurse

Evaluare de top de către Gartner Peer Insights
Raport

Desemnată „Alegerea Clienților” în cadrul ediției din 2021 a Gartner Peer Insights „Voice of the Customer” la categoria Platforme de protecție a endpoint-urilor (EPP) în America de Nord [EN]

și „Strong Performer” la categoria EPP la nivel global și pe segmentul companiilor mijlocii

Citește mai multe
Fișă de produs

Fișa de produs GravityZone Business Security

Citește mai multe
Prezentare soluție 

Prevenție și remediere ransomware [EN]

Citește mai multe
Whitepaper

Raport tehnic Ransomware [EN]

Citește mai multe