Bitdefender GravityZone
Business Security

Cea mai bună protecție,
Cea mai bună performanță

GravityZone este cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor de securitate independente, garantând o securitate de încredere pentru companii, indiferent de dimensiunea acestora.

Stay open for Business during the Holiday Season

Alegeți planul dumneavoastră acum cu

reducere

- +

Dispozitive:

Introduceți numărul total de dispozitive (laptopuri, desktopuri, servere de fișiere) pe care vreți să le protejați, între 3 și 100.

Puteți acoperi până la servere.
Serverele reprezintă până la 30% din totalul dispozitivelor.

-25% EXTRA
-50% EXTRA/yr

reducere
$369.99
$240.49
TVA-ul nu este inclus


Cumpără

Aveți nevoie de peste 100 de dispozitive?

Transmiteți o solicitare sau cumpărați cu ajutorul unui partener

Aveți nevoie de peste 100 de dispozitive?

Transmiteți o solicitare
Bitdefender GravityZone Business Security

Protecție superioară în mod constant, combinată cu managementul riscurilor și evaluarea vulnerabilităților

O singură consolă vă oferă o protecție completă pentru stații de lucru și servere (fizice sau virtuale), informându-vă totodată cu privire la factorii de risc, prin descoperirea și prioritizarea configurațiilor eronate riscante ale sistemelor de operare și ale programelor software.
GravityZone Business Security combină învățarea automată și euristicile cu semnăturile și alte tehnici, pentru a oferi protecție împotriva tuturor tipurilor de programe malware, dar și a amenințărilor precum practicile phishing, programele ransomware, exploit-urile și atacurile de tip zero-day. Tehnologiile inovatoare și patentate precum Inspectorul de procese și algoritmii de învățare automată au fost dezvoltate în mod continuu, fiind antrenate și utilizate din anul 2008.
citeșteafișează mai puțin

Descriere și caracteristici

nou PREVENȚIE ȘI REMEDIERE RANSOMWARE

Bitdefender oferă utilizatorilor și administratorilor de securitate instrumente pe niveluri multiple pentru combaterea ransomware-ului. Pachetul anti-ransomware complet al soluției GravityZone cuprinde backup-uri automate și actualizate, imune la ransomware,  pentru fișierele utilizatorului, fără să utilizeze copii shadow; capabilități de blocare și prevenție (Protecție împotriva atacurilor din rețea; Tehnologie avansată anti-exploit; Machine Learning Anti-Malware); monitorizarea în timp real a proceselor (Advanced Threat Control) și tehnologii de remediere a riscurilor asociate utilizatorilor și sistemelor. AFLAȚI MAI MULTE: Prezentarea soluției pentru prevenție și remediere ransomware

NOU Protecție împotriva atacurilor din rețea

Beneficiați de un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care urmăresc să obțină acces la sistemul dumneavoastră folosind vulnerabilitățile din rețea.
Extindeți zonele protejate, acum cu securitate bazată pe rețea care blochează amenințările de tip brute force, password stealer, exploit-urile de rețea și amenințările care se răspândesc lateral (lateral movement), înainte ca acestea să poată fi executate.

PROTECȚIE MULTISTRATIFICATĂ PENTRU ENDPOINT-URI

Desktop-urile, laptopurile și serverele dumneavoastră sunt protejate cu mai multe straturi de securitate: învățare automată, euristici, semnături, protejarea memoriei și monitorizarea continuă a proceselor în curs, blocarea programelor malware, dezinfectare, carantină și revenire la starea anterioară.

SECURITATE BAZATĂ PE WEB – NU NECESITĂ HARDWARE

Nu va fi nevoie de servere dedicate sau de personal IT suplimentar, deoarece GravityZone centralizează toate caracteristicile de securitate într-o singură consolă. Angajații nu trebuie să actualizeze sau să monitorizeze activitățile de securitate. Puteți economisi timp prin instalarea de la distanță a protecției pe toate computerele neprotejate prin intermediu unei proceduri simple și complete. Soluția de securitate poate fi executată local sau poate fi găzduită de Bitdefender în cloud.

Protecție integrată cu Endpoint Risk Management

Identificarea, evaluarea și remedierea punctelor slabe ale endpoint-urilor este esențială pentru a avea un program de securitate solid și pentru a reduce riscul organizațional. Endpoint Risk Management este o infrastructură pentru diminuarea expunerii și consolidarea la suprafață a endpoint-urilor prin descoperirea și prioritizarea configurațiilor eronate riscante ale sistemelor de operare și ale programelor software. Administratorii au acum posibilitatea de a remedia vulnerabilitățile folosind această interfață.

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ȘI ÎNVĂȚAREA AUTOMATĂ PERFECȚIONATE DE-A LUNGUL ANILOR

Inteligența artificială și învățarea automată sunt esențiale pentru a combate mediul plin de amenințări, care este mai mare și mai complex ca oricând. Spre deosebire de alți furnizori, Bitdefender are ani de experiență în perfecționarea acestor tehnologii, iar rezultatele dovedesc pe deplin acest lucru: rate de detecție mai bune, cu mai puține rezultate fals pozitive.

CEL MAI MARE CLOUD DE INFORMAȚII DE SECURITATE

Cu mai mult de 500 de milioane de mașini protejate, rețeaua globală de protecție a Bitdefender efectuează 11 miliarde de interogări pe zi și utilizează învățarea automată și corelarea evenimentelor pentru a detecta amenințările fără a încetini utilizatorii.

MONITORIZARE AVANSATĂ A COMPORTAMENTULUI APLICAȚIILOR

Inspectorul de procese al Bitdefender monitorizează în permanență procesele aflate în execuție pentru a detecta semne de comportament periculos. O tehnologie inovatoare cu caracter proprietar lansată în anul 2008 drept (AVC), aceasta a fost îmbunătățită în mod continuu, ceea ce a făcut ca Bitdefender să fie cu un pas în fața noilor amenințări.

Doriți să aflați mai multe?
Obțineți detalii referitoare la toate funcțiile

FIȘA DE PRODUS Fișă de produs

Beneficii

Lista extinsă a caracteristicilor

Antivirus și antimalware

Antivirus și antimalware

Semnături, euristică, monitorizarea continuă a proceselor și o rețea globală de informații cu privire la amenințări.

Firewall bidirecțional cu detecția/prevenirea intruziunilor

Firewall bidirecțional cu detecția/prevenirea intruziunilor

Firewall-ul bidirecțional complet, cu sistem de detectare a intruziunilor, este esențial în blocarea intruziunilor și a atacurilor de tip hijack.

MAI MULTE DETALII MAI PUȚINE DETALII

O singură consolă pentru toate evenimentele și rapoartele dumneavoastră

Cadru de monitor pentru capturile de ecran ale interfeței GravityZone GravityZone Busines Security - sumar date centralizate Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control web Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control conținut Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Rețea Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control dispozitive
Cadru de monitor pentru capturile de ecran ale interfeței GravityZone Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Panou de control Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control web Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control conținut Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Rețea Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control dispozitive

Platforma Bitdefender cu multiple niveluri de protecție, de generație următoare,

utilizează o arhitectură adaptivă, care include funcții de control al endpoint-urilor, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate.

Înapoi Înainte

Niveluri de protecție și servicii suplimentare

Înapoi Înainte

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Specificații și întrebări frecvente

SPECIFICAȚII / CERINȚE DE SISTEM

GravityZone Business Security protejează desktop-uri și servere, fizice sau virtuale. Ponderea serverelor nu trebuie să depășească 30% din numărul total de unități.

Sisteme de operare suportate:

Actualizare Windows 10 octombrie 2020 (20H2), Actualizare Windows 10 mai 2020 (20H1), Actualizare Windows 10 noiembrie 2019 (19H2), Actualizare Windows 10 mai 2019 aprilie 2018 (Redstone 4), Actualizare Windows 10 Fall Creators (Redstone 3), Actualizare Windows 10 Creators (Redstone 2), Actualizare Windows 10 Anniversary (Redstone 1), Actualizare Windows 10 noiembrie (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versiunea 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS sau mai recent, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 sau mai recent, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 sau mai recent, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 sau mai recent, Debian 8.0 sau mai recent, Oracle Linux 6.3 sau mai recent, Amazon Linux AMI 2016.09 sau mai recent

macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Cerințe hardware:

Cerințe minime: CPU single-core de 2,4 GHz Recomandat: CPU Intel Xeon multi-core de 1,86 GHz sau mai rapid
Memorie: RAM disponibil minim: 512 MB RAM disponibil recomandat: 1 GB Spațiu HDD: 1,5 GB de spațiu disponibil pe hard-disk

GravityZone Control Center (consolă on-premise)

GravityZone Control Center este furnizat ca și aplicație virtuală și este disponibil în următoarele formate:
OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
Suport pentru alte formate și platforme de virtualizare disponibil la cerere.

FAQs

Ce este GravityZone Business Security?

GravityZone Business Security este cel mai simplu mod de a proteja chiar și cele mai mici companii, fără sacrificarea resurselor IT, timpului sau bugetului.

Pentru cine se potrivește GravityZone Business Security cel mai bine?

Fiind ideală pentru companiile care își doresc o soluție economică și ușor de administrat pentru securitatea endpoint-urilor, GravityZone Business Security a fost concepută pentru a proteja companiile mici și mijlocii, acoperind un număr nelimitat de servere de fișiere, desktop-uri sau laptop-uri, mașini fizice sau virtuale.

Cum protejează GravityZone Business Security companiile împotriva atacurilor cibernetice și cum garantează securitatea datelor?

GravityZone Business Security este un antivirus de generație următoare pentru companii, conceput pe baza celor mai performante capabilități de prevenție, detecție și blocare din industrie, care utilizează machine learning, euristică avansată, tehnici avansate anti-exploit și alte tehnici patentate de Bitdefender pentru asigurarea protecției endpoint-urilor dumneavoastră.

Pot încerca soluția înainte să o cumpăr?

Da, puteți încerca soluția înainte să o cumpărați. Cu doar câteva clicuri puteți obține o versiune GRATUITĂ de evaluare pentru GravityZone Business Security astfel încât să puteți pune la încercare tehnologiile noastre. Înainte de încheierea perioadei de evaluare, dacă doriți să continuați să utilizați serviciile noastre, trebuie să alegeți un plan de abonament plătit și să efectuați achiziția.

Care este modelul de licențiere pentru Business Security?

Soluția Business Security poate fi achiziționată fie online, fie de la unul dintre partenerii noștri. Online, puteți alege o acoperire de 1, 2 sau 3 ani și puteți acoperi până la 100 de endpoint-uri. De asemenea, puteți adăuga licențe suplimentare ori de câte ori este nevoie.
Dacă aveți nevoie de protecție pentru mai multe endpoint-uri, puteți contacta unul dintre partenerii noștri oficiali din regiunea în care vă aflați. Puteți găsi partenerii din apropierea dumneavoastră utilizând instrumentul nostru de localizare a partenerilor.

Cum îmi pot reînnoi licența Business Security?

Se poate reînnoi online sau prin intermediul unui partener, după preferința dumneavoastră.
Online este nevoie doar să introduceți cheia dumneavoastră actuală de licență pentru GravityZone Business Security, să alegeți numărul de endpoint-uri și de ani pentru care doriți să reînnoiți licența dumneavoastră și asta e tot.

Care tipuri de dispozitive terminale ale sistemelor de operare (endpoint-uri) sunt compatibile cu Business Security?

GravityZone Business Security protejează desktopurile și serverele, fizice sau virtuale. Vedeți care sunt toate condițiile.

Cum pot obține asistență pentru instalare?

Configurarea și instalarea soluției GravityZone Business Security este extrem de simplă, nefiind nevoie de cunoștințe în domeniul securității IT.
Descărcați ghidul nostru rapid pentru instrucțiuni detaliate: cloud și on-premise.

Există și alte caracteristici suplimentare pe care le pot adăuga în GravityZone Business Security?

Puteți adăuga niveluri suplimentare de protecție oricărei soluții Bitdefender pentru endpoint-uri, pentru mărirea zonei protejate. Puteți îmbunătăți postura de securitate dacă: - Email Security pentru protecția utilizatorilor de e-mail din compania dumneavoastră împotriva celor mai importante amenințări pe e-mail, pentru diferiți furnizori de e-mail (Office365, Gmail, Exchange); - Patch Management pentru actualizarea sistemului dumneavoastră de operare Windows și aplicațiilor dumneavoastră; - Full Disk Encryption pentru protecția datelor de pe endpoint-urile dumneavoastră.

ETAPELE INSTALĂRII

Folosind opțiunea Consolă Cloud
(infrastructură de securitate găzduită și întreținută de Bitdefender)

Avantaje:

  • Consola web este disponibilă instantaneu, iar gestionarea acesteia nu necesită aptitudini tehnice
  • Eliminați costurile asociate serverelor și operațiunilor de întreținere
  • Control și monitorizare în timp real a utilizatorilor din afara locației și de la distanță fără VPN

Etapele instalării:

1. Autentificați-vă în gravityzone bitdefender folosind datele de autentificare pe care le-ați primit pe e-mail. 2. Începeți instalarea protecției oferite de Bitdefender pe calculatoarele dumneavoastră folosind link-ul de descărcare sau opțiunile de configurare în masă.. 3. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați ghidul rapid pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare.

Dacă doriți să vă bucurați de experiența
Bitdefender GravityZone Business Security
, puteți începe în câțiva pași simpli, după cum urmează:

VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență