Securitate completă și simplificată

platformă de securitate cibernetică de generație următoare pentru IMM-uri

GravityZone Business Security este un pachet de securitate eficient din punct de vedere al resurselor, conceput pentru companiile mici și mijlocii care caută echilibrul perfect între ușurința de utilizare, performanță și costuri.

GravityZone Business Security este mult mai mult decât un software antivirus pentru companii. Iată de ce:

1. Asigură protecție completă împotriva tuturor tipurilor de malware: ransomware, phishing, atacuri de tip „zero-day”, viruși, spyware etc.

2. Utilizează numeroase tehnici de machine learning, analiză comportamentală și monitorizare continuă a proceselor active pentru a fi la curent cu cele mai noi amenințări.

Totul este disponibil într-o singură platformă ușor de utilizat, care acoperă toate dispozitivele dumneavoastră: desktop-uri, laptop-uri, servere fizice și virtuale, ceea ce vă permite să alegeți între o consolă de administrare găzduită în cloud sau on-premise.

Află mai multe
Cea mai bună protecție cu cea mi bună performanță.

Cea mai bună protecție cu cea mi bună performanță.

Cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor de securitate independente, garantând o securitate de încredere pentru companii, indiferent de dimensiunea acestora.

Administrare eficientă

Administrare eficientă

Toate activitățile de securitate sunt gestionate dintr-o consolă unică și cu ajutorul unui agent unic.

Control complet

Control operațional complet

Politicile granulare de securitate oferă un maximum de protecție cu un minimum de efort.

Capabilități și beneficii

Model
Protecție pe niveluri multiple pentru endpoint-uri

Desktop-urile, laptop-urile și serverele sunt protejate datorită securității bazate pe niveluri multiple, pentru detecția eficientă a malware-ului și un număr redus de rezultate fals pozitive. Un pachet cuprinzător de tehnologii vă ajută să obțineți protecție completă a companiei dumneavoastră împotriva tuturor tipurilor de amenințări. 

GravityZone Business Security se bazează pe o platformă de protecție la nivel de endpoint de generație următoare, pe niveluri multiple, cu cele mai bune capabilități de prevenție, detecție și blocare din industrie, folosind tehnici demonstrate de machine learning, analiză comportamentală și monitorizare continuă a proceselor active.

Modelele machine learning de la Bitdefender utilizează caracteristici statice și dinamice, antrenate în mod continuu pe baza a miliarde de fișiere sigure sau periculoase, colectate de la peste 500 de milioane de endpoint-uri la nivel global.

Odată ce se detectează o amenințare, GravityZone Business Security o neutralizează instantaneu folosind acțiuni care includ oprirea proceselor, introducerea în carantină, eliminarea și anularea modificărilor periculoase

Model
Soluție pentru prevenție și remediere ransomware

Ransomware-ul este o preocupare importantă pentru organizațiile din întreaga lume, iar cea mai bună protecție împotriva atacurilor ransomware moderne este implementarea unei arhitecturi complexe de apărare. Începeți prin reducerea suprafeței de atac, alături de funcții de prevenție pentru opri majoritatea incidentelor de securitate.

GravityZone Business Security oferă o caracteristică inovatoare de remediere a atacurilor ransomware, ce recuperează automat fișierele dumneavoastră locale și din rețea folosind backup-uri imune la ransomware.

Se bazează pe un set de funcții de prevenție de înaltă calitate, asigurând o acoperire mare și aplicând diferite tehnici pentru a recunoaște activitățile periculoase. Detectează cu acuratețe noile tipare de ransomware în modul executare, motiv pentru care puteți sta fără griji, deoarece toate sistemele dumneavoastră dispun de cea mai avansată protecție.

Model
o singură consolă pentru administrarea ușoară a securității cibernetice

Bitdefender GravityZone Business Security dispune de o singură consolă integrată de administrare, GravityZone Control Center, care oferă o vizibilitate unificată asupra tuturor componentelor de administrare a securității.

Evenimentele de securitate cibernetică sunt monitorizate, gestionate și automatizate cu ușurință, eliminând nevoia de servere dedicate, mentenanță suplimentară sau personal adițional.

Model
securitate bazată pe web - nu este nevoie de resurse hardware suplimentare

Economisiți timp instalând soluții de protecție pe toate computerele neprotejate printr-o procedură simplă și completă.

Soluția GravityZone Business Security poate fi instalată on-premises sau găzduită de Bitdefender în cloud.

Model
Administrare eficientă a riscurilor de la nivelul endpoint-urilor

Identificarea, evaluarea și remedierea eficientă a vulnerabilităților endpoint-urilor este esențială pentru desfășurarea unui program performant de securitate cibernetică și reducerea riscurilor la nivelul companiei.

Infrastructura de gestionare a riscurilor endpoint-urilor a soluției GravityZone Business Security reduce expunerea și suprafața de atac prin faptul că descoperă și ierarhizează sistemele de operare care prezintă riscuri și alte configurații necorespunzătoare ale software-urilor. 

Model
Securitate pentru rețea

Obțineți un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care profită de vulnerabilitățile din rețea cu Network Attack Defense.

Extindeți protecția în noi zone, cu securitate bazată pe rețea care blochează toate amenințările comune și neobișnuite, atacurile de tip „brute force”, furturile de parole, exploit-urile în rețea și răspândirile periculoase în rețea înainte ca acestea să fie executate. 

Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Bitdefender, desemnată „Lider” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023

Acest raport independent a evaluat cei mai importanți furnizori și a comparat performanțele acestora, confirmând, în opinia noastră, că Bitdefender este lider global în domeniul securității cibernetice.Raportul menționează că Bitdefender „se diferențiază de concurență prin abordarea sa agresivă axată pe prevenție înainte de toate”.

Tehnologii GravityZone Business Security

Arhitectură adaptabilă multistratificată, care include tehnologii de control, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate la nivel de endpoint.

Arhitectura de tehnologii de securitate cibernetică pe niveluri multiple Gravityzone Business Security

Tehnologii Anti-ransomware integrate în GravityZone Business Security

Securitatea cibernetică este ca un joc de-a șoarecele și pisica, în care ambele părți își inovează și îmbunătățesc constant instrumentele și tehnicile. Pentru a rămâne cu un pas înainte atacatorilor, trebuie să implementați funcții de prevenție automate și fiabile pentru a opri majoritatea incidentelor de securitate. 

model_grid

Protecție preventivă

Remedierea ransomware este o caracteristică menită să remedieze impactul unui atac ransomware activ. Identifică, oricând este posibil, noile tentative de criptare a fișierelor folosind ransomware și creează automat backup-uri pentru fișierele targetate, care vor fi restabilite după blocarea malware-ului. Bitdefender blochează procesele implicate în atac și inițiază remedierea, notificând totodată administratorii IT.

Blocare și prevenție

Există numeroase sisteme de apărare adaptive care acționează împotriva ransomware-ului:

-        Machine Learning Anti-Malware detectează cu acuratețe noile tipare la executare,

-        Advanced Anti-Exploit identifică și oprește rapid și automat procesele periculoase

-        Network Attack Defense blochează exploit-urile ransomware care intră în sistem prin intermediul punctelor de intrare în rețea.

Monitorizare în timp real

Numeroasele tehnologii de remediere a riscurilor ale GravityZone asigură faptul că vulnerabilitățile și configurațiile necorespunzătoare ale sistemului de ale aplicațiilor nu lasă organizațiile să fie susceptibile la atacurile de tip ransomware.

Modulul unic Human Risk Analytics blochează atacurile de tip ransomware care exploatează acțiunile și comportamentele riscante asociate utilizatorilor.

Remedierea riscurilor

Numeroasele tehnologii de remediere a riscurilor ale GravityZone asigură faptul că vulnerabilitățile și configurațiile necorespunzătoare ale sistemului de ale aplicațiilor nu lasă organizațiile să fie susceptibile la atacurile de tip ransomware. Modulul unic
Human Risk Analytics blochează atacurile de tip ransomware care exploatează acțiunile și comportamentele riscante asociate utilizatorilor.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Review GravityZone Business Security - Universitatea Trinity

Cu GravityZone, performanța endpoint-urilor a crescut cu 100%, în timp ce volumul apelurilor legate de problemele de securitate a scăzut de 10 ori. Satisfacția utilizatorilor este mai mare ca niciodată grație Bitdefender.

Joe Hatch

Systems Administrator, Trinity University
Review GravityZone Business Security - Advance Cabling

Lucrul extraordinar la Bitdefender este faptul că a folosit foarte puține resurse informatice, iar utilizatorilor din grupul nostru de testare le-a fost incredibil de ușor să-l folosească. Ne-am bucurat de setul bogat de caracteristici și de flexibilitatea stabilirii politicilor. De asemenea, rata de detectare a infestărilor a fost fantastică.

Christopher Shelton

IT director, Advanced Cabling

Pentru cine se potrivește GravityZone Business Security cel mai bine?

Fiind ideală pentru companiile care caută soluții de securitate ușor de administrat, cu un preț accesibil, soluția Business Security este concepută pentru a proteja organizațiile, indiferent de dimensiunea acestora, acoperind un număr nelimitat de servere de fișiere, desktop-uri, laptop-uri și mașini fizice și virtuale.

Pot încerca soluția înainte să o cumpăr?

Da, cu doar câteva clic-uri, puteți obține o versiune de evaluare GRATUITĂ a soluției GravityZone Business Security.Pentru a continua să utilizați acest serviciu, trebuie să achiziționați pentru un abonament plătit înainte de încheierea perioadei de evaluare.

Care este modelul de licențiere?

Soluția GravityZone Busines Security este disponibilă pentru achiziție online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. De asemenea, puteți adăuga licențe suplimentare oricând aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de protecție pentru mai multe endpoint-uri, puteți contacta unul dintre partenerii noștri oficiali din regiunea dumneavoastră. Găsiți cel mai apropiat partener folosind instrumentul nostru de localizare parteneri.

Cum îmi reînnoiesc licența Business Security?

Puteți reînnoi licența online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, în funcție de varianta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Pentru mai multe informații, faceți clic aici .

Care tipuri de dispozitive terminale ale sistemelor de operare (endpoint-uri) sunt compatibile cu Business Security?

GravityZone Business Security protejează desktop-uri și servere fizice sau virtuale. Consultați cerințele specifice de sistem de mai jos.

Cum pot beneficia de asistență la instalare?

Configurarea și instalarea soluției GravityZone Business Security este extrem de simplă și nu necesită cunoștințe avansate de securitate în domeniul IT. Descărcați ghidul nostru de inițiere rapidă pentru instrucțiuni detaliate atât pentru instalările în cloud, cât și pentru cele on-premises.

Există caracteristici suplimentare pe care le pot adăuga în GravityZone Advanced Business Security?


Consolidați toate celelalte soluții de securitate la nivel de endpoint de la Bitdefender și bucurați-vă de protecție îmbunătățită, adăugând oricare dintre soluțiile avansate de securitate:


 Email Security pentru protejarea utilizatorilor de e-mail ai companiei dumneavoastră împotriva tuturor amenințărilor majore transmise prin e-mail, la nivelul mai multor furnizori de servicii de e-mail (Office365, Gmail, Exchange și mulți alții) 
Patch Management pentru a vă menține sistemele de operare și aplicațiile Windows actualizate și protejate. 
Full Disk Encryption pentru protecția datelor de pe endpoint-urile dumneavoastră. 

Sisteme de operare compatibile

Actualizare Windows 10 noiembrie 2021 (21H2), actualizare Windows 10 mai 2021 (21H1) , actualizare Windows 10 octombrie 2020 (20H2), Actualizare Windows 10 mai 2020 (20H1), Actualizare Windows 10 noiembrie 2019 (19H2), Actualizare Windows 10 mai 2019 aprilie 2018 (Redstone 4), Actualizare Windows 10 Fall Creators (Redstone 3), Actualizare Windows 10 Creators (Redstone 2), Actualizare Windows 10 Anniversary (Redstone 1), Actualizare Windows 10 noiembrie (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versiunea 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS sau mai recent, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 sau mai recent, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 sau mai recent, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 sau mai recent, Debian 8.0 sau mai recent, Oracle Linux 6.3 sau mai recent, Amazon Linux AMI 2016.09 sau mai recent

macOS Monterey (12.x) macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2022 Windows Server 2019 Core Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

 

Consultați lista completă de cerințe și cerințe preliminare pe pagina noastră dedicată de asistență pentru companii.

Cerințe hardware

Cerințe minime: CPU single-core de 2,4 GHz Recomandat: CPU Intel Xeon multi-core de 1,86 GHz sau mai rapid
Memorie: RAM disponibil minim: 512 MB RAM disponibil recomandat: 1 GB Spațiu HDD: 1,5 GB de spațiu disponibil pe hard-disk

GravityZone Control Center (Consolă on-premise)

GravityZone Control Center este oferit ca aplicație virtuală este disponibil în următoarele formate:
OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
Pentru alte formate și platforme de virtualizare, se poate oferi asistență la cerere.

Resurse

Evaluare de top de către Gartner Peer Insights
Raport

Desemnată „Alegerea Clienților” în cadrul ediției din 2021 a Gartner Peer Insights „Voice of the Customer” la categoria Platforme de protecție a endpoint-urilor (EPP) în America de Nord [EN]

și „Strong Performer” la categoria EPP la nivel global și pe segmentul companiilor mijlocii

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

Fișa de produs GravityZone Business Security

Citește mai multe
Citește mai multe Whitepaper

Raport tehnic Ransomware [EN]

Citește mai multe