Bitdefender GravityZone
Business Security

Cea mai bună protecție,
Cea mai bună performanță

GravityZone este cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor de securitate independente, garantând o securitate de încredere pentru companii, indiferent de dimensiunea acestora.

reducere

3 50

PREȚ VECHI:
Economii:
Total:
TVA-ul nu este inclus

Cumpără Cumpărați cu ajutorul unui partener
Bitdefender GravityZone Business Security

Protecție superioară în mod constant, combinată cu managementul riscurilor și evaluarea vulnerabilităților

O singură consolă vă oferă o protecție completă pentru stații de lucru și servere (fizice sau virtuale), informându-vă totodată cu privire la factorii de risc, prin descoperirea și prioritizarea configurațiilor eronate riscante ale sistemelor de operare și ale programelor software.
GravityZone Business Security combină învățarea automată și euristicile cu semnăturile și alte tehnici, pentru a oferi protecție împotriva tuturor tipurilor de programe malware, dar și a amenințărilor precum practicile phishing, programele ransomware, exploit-urile și atacurile de tip zero-day. Tehnologiile inovatoare și patentate precum Inspectorul de procese și algoritmii de învățare automată au fost dezvoltate în mod continuu, fiind antrenate și utilizate din anul 2008.
citeșteafișează mai puțin

Descriere și caracteristici

NOU Protecție împotriva atacurilor din rețea

Beneficiați de un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care urmăresc să obțină acces la sistemul dumneavoastră folosind vulnerabilitățile din rețea.
Extindeți zonele protejate, acum cu securitate bazată pe rețea care blochează amenințările de tip brute force, password stealer, exploit-urile de rețea și amenințările care se răspândesc lateral (lateral movement), înainte ca acestea să poată fi executate.

PROTECȚIE MULTISTRATIFICATĂ PENTRU ENDPOINT-URI

Desktop-urile, laptopurile și serverele dumneavoastră sunt protejate cu mai multe straturi de securitate: învățare automată, euristici, semnături, protejarea memoriei și monitorizarea continuă a proceselor în curs, blocarea programelor malware, dezinfectare, carantină și revenire la starea anterioară.

SECURITATE BAZATĂ PE WEB – NU NECESITĂ HARDWARE

Nu va fi nevoie de servere dedicate sau de personal IT suplimentar, deoarece GravityZone centralizează toate caracteristicile de securitate într-o singură consolă. Angajații nu trebuie să actualizeze sau să monitorizeze activitățile de securitate. Puteți economisi timp prin instalarea de la distanță a protecției pe toate computerele neprotejate prin intermediu unei proceduri simple și complete. Soluția de securitate poate fi executată local sau poate fi găzduită de Bitdefender în cloud.

Protecție integrată cu Endpoint Risk Management

Identificarea, evaluarea și remedierea punctelor slabe ale endpoint-urilor este esențială pentru a avea un program de securitate solid și pentru a reduce riscul organizațional. Endpoint Risk Management este o infrastructură pentru diminuarea expunerii și consolidarea la suprafață a endpoint-urilor prin descoperirea și prioritizarea configurațiilor eronate riscante ale sistemelor de operare și ale programelor software. Administratorii au acum posibilitatea de a remedia vulnerabilitățile folosind această interfață.

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ȘI ÎNVĂȚAREA AUTOMATĂ PERFECȚIONATE DE-A LUNGUL ANILOR

Inteligența artificială și învățarea automată sunt esențiale pentru a combate mediul plin de amenințări, care este mai mare și mai complex ca oricând. Spre deosebire de alți furnizori, Bitdefender are ani de experiență în perfecționarea acestor tehnologii, iar rezultatele dovedesc pe deplin acest lucru: rate de detecție mai bune, cu mai puține rezultate fals pozitive.

CEL MAI MARE CLOUD DE INFORMAȚII DE SECURITATE

Cu mai mult de 500 de milioane de mașini protejate, rețeaua globală de protecție a Bitdefender efectuează 11 miliarde de interogări pe zi și utilizează învățarea automată și corelarea evenimentelor pentru a detecta amenințările fără a încetini utilizatorii.

MONITORIZARE AVANSATĂ A COMPORTAMENTULUI APLICAȚIILOR

Inspectorul de procese al Bitdefender monitorizează în permanență procesele aflate în execuție pentru a detecta semne de comportament periculos. O tehnologie inovatoare cu caracter proprietar lansată în anul 2008 drept (AVC), aceasta a fost îmbunătățită în mod continuu, ceea ce a făcut ca Bitdefender să fie cu un pas în fața noilor amenințări.

Doriți să aflați mai multe?
Obțineți detalii referitoare la toate funcțiile

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Beneficii

Lista extinsă a caracteristicilor

Antivirus și antimalware

Antivirus și antimalware

Semnături, euristică, monitorizarea continuă a proceselor și o rețea globală de informații cu privire la amenințări.

Firewall bidirecțional cu detecția/prevenirea intruziunilor

Firewall bidirecțional cu detecția/prevenirea intruziunilor

Firewall-ul bidirecțional complet, cu sistem de detectare a intruziunilor, este esențial în blocarea intruziunilor și a atacurilor de tip hijack.

MAI MULTE DETALII MAI PUȚINE DETALII

O singură consolă pentru toate evenimentele și rapoartele dumneavoastră

Cadru de monitor pentru capturile de ecran ale interfeței GravityZone GravityZone Busines Security - sumar date centralizate Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control web Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control conținut Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Rețea Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control dispozitive
Cadru de monitor pentru capturile de ecran ale interfeței GravityZone Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Panou de control Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control web Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control conținut Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Rețea Interfața GravityZone Business Security - Exemplu captură de ecran setări Control dispozitive

Platforma Bitdefender cu multiple niveluri de protecție, de generație următoare,

utilizează o arhitectură adaptivă, care include funcții de control al endpoint-urilor, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate.

Înapoi Înainte

Niveluri de protecție și servicii suplimentare

Înapoi Înainte

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Nu ați găsit informațiile pe care le căutați?

Transmiteți o solicitare

Bitdefender GravityZone Business Security

Pentru afacerea dvs., obțineți cea mai bună soluție de protecție care blochează atacurile cibernetice mai bine decât oricare alta!

Bitdefender este cotată în mod continuu ca fiind pe primul loc la
testele independente de protecție, performanță sau utilizare.

Nu ești sigur(ă)?

TESTAȚI-L GRATUIT TIMP DE 30 DE ZILE
reducere

PREȚ VECHI:
Economii:
Total:
TVA-ul nu este inclus

Cumpără Cumpărați cu ajutorul unui partener

Specificații și întrebări frecvente

SPECIFICAȚII / CERINȚE DE SISTEM

GravityZone Business Security protejează desktop-uri și servere, fizice sau virtuale. Ponderea serverelor nu trebuie să depășească 30% din numărul total de unități.

Sisteme de operare suportate:

Actualizarea pentru Windows 10 din mai 2020 (20H1), actualizarea pentru Windows 10 din noiembrie 2019 (19H2), actualizarea pentru Windows 10 din mai 2019 (19H1), actualizarea pentru Windows 10 din octombrie 2018 (Redstone 5), actualizarea pentru Windows 10 din aprilie 2018 (Redstone 4), actualizarea pentru Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3), actualizarea pentru Windows 10 Creators Update (Redstone 2), actualizarea pentru Windows 10 Anniversary Update (Redstone 1), actualizarea pentru Windows 10 din noiembrie (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versiunea 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS sau mai recent, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 sau mai recent, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 sau mai recent, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 sau mai recent, Debian 8.0 sau mai recent, Oracle Linux 6.3 sau mai recent, Amazon Linux AMI 2016.09 sau mai recent

macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12), OS X El Capitan (10.11)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Cerințe hardware:

Cerințe minime: CPU single-core de 2,4 GHz Recomandat: CPU Intel Xeon multi-core de 1,86 GHz sau mai rapid
Memorie: RAM disponibil minim: 512 MB RAM disponibil recomandat: 1 GB Spațiu HDD: 1,5 GB de spațiu disponibil pe hard-disk

GravityZone Control Center (consolă on-premise)

GravityZone Control Center este furnizat ca și aplicație virtuală și este disponibil în următoarele formate:
OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
Suport pentru alte formate și platforme de virtualizare disponibil la cerere.

FAQs

Cum pot obține o licență pentru GravityZone Business Security?

Puteți cumpăra online o licență pentru până la 50 de locuri. De asemenea, puteți contacta un Partener Bitdefender și puteți solicita o cheie de licență.
Dacă nu aveți încă un Partener, găsiți aici Partenerii cei mai apropiați din regiunea dumneavoastră.

Cum pot obține asistență pentru instalare?

Configurarea și instalarea soluției GravityZone Business Security sunt extrem de simple; nu este nevoie de cunoștințe IT avansate.
Dacă aveți nevoie totuși de ajutor, un Partener Bitdefender sau un reprezentant al departamentului de asistență al Bitdefender vă pot ajuta să instalați și să configurați soluția dumneavoastră Bitdefender pentru o protecție optimă și pentru performanța de care au nevoie aplicațiile folosite de compania dumneavoastră.
Obțineți ajutor pentru instalarea produsului

Există și alte caracteristici suplimentare pe care le pot adăuga în GravityZone Business Security?

Puteți adăuga mai multe straturi de protecție oricărei soluții pentru endpoint-uri de la Bitdefender, astfel încât să extindeți zonele securizate. Puteți adăuga modulul Patch Management pentru a păstra actualizate sistemul Windows și aplicațiile sau modulul Full Disk Encryption, pentru a proteja datele stocate pe endpoint-urile dvs. (->Patch Management, Full Disk Encryption).

ETAPELE INSTALĂRII

Folosind opțiunea Consolă Cloud
(infrastructură de securitate găzduită și întreținută de Bitdefender)

Avantaje:

  • Consola web este disponibilă instantaneu, iar gestionarea acesteia nu necesită aptitudini tehnice
  • Eliminați costurile asociate serverelor și operațiunilor de întreținere
  • Control și monitorizare în timp real a utilizatorilor din afara locației și de la distanță fără VPN

Etapele instalării:

1. Autentificați-vă în gravityzone bitdefender folosind datele de autentificare pe care le-ați primit pe e-mail. 2. Începeți instalarea protecției oferite de Bitdefender pe calculatoarele dumneavoastră folosind link-ul de descărcare sau opțiunile de configurare în masă.. 3. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați ghidul rapid pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare.

Dacă doriți să vă bucurați de experiența
Bitdefender GravityZone Business Security
, puteți începe în câțiva pași simpli, după cum urmează:

VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență