De ce să alegeți serviciul Professional Services?

Securitatea cibernetică este o investiție și doriți să profitați la maximum de ea, rapid.Serviciile profesionale Bitdefender îi ajută pe profesioniștii dumneavoastră în domeniul securității pentru a pune în funcțiune rapid și eficient soluția Bitdefender și a vă proteja mediul.

Serviciile profesionale Bitdefender oferă expertiză detaliată în domeniul securității cibernetice, ajută la îmbunătățirea eficienței și consolidează postura de securitate a companiei dumneavoastră și rezistența cibernetică, prin colaborarea cu experții noștri.

Află mai multe

Reduceți riscurile și costurile

Contribuie la evitarea erorilor grave care pot reduce protecția companiei dvs., pot afecta productivitatea în mod negativ sau pot cauza întreruperi și costuri generale mai ridicate.

Maximizați ROI-ul

Profitați la maximum de beneficiile produselor dvs. Bitdefender GravityZone, minimizând costurile și gradul de complexitate operațională. 

Optimizați securitatea

Experții noștri se asigură că organizația dvs. operează conform celor mai bune practici din industrie și că vă optimizați soluția de securitate GravityZone pentru a răspunde în mod eficient la amenințările avansate.

Pachete Professional Services

Pachete potrivite pentru orice companie

Model

Conceput pentru organizațiile cu cerințe specifice și pune la dispoziție un expert Bitdefender care lucrează împreună cu clientul pentru a crea o infrastructură capabilă să găzduiască soluția de securitate Bitdefender aleasă. Include următoarele servicii:  
-Planificare și design 
- Instalare și configurare 
- Verificarea integrității 
- Actualizarea produsului


Instalare: on-site sau de la distanță.

Limba: engleză

Model

Conceput pentru clienții care au nevoie ca echipa lot de IT să afle rapid informațiile de bază despre soluția GravityZone, pentru a putea administra și opera soluția GravityZone imediat după finalizarea instalării. 
Potrivit pentru companiile mici și IMM-uri, acesta conține servicii care includ asistență pentru planificare, configurare și instalare. 


Inslatare: de la distanță 

Limba: engleză

Model

În completarea serviciului Professional Services, oferim numeroase opțiuni de Servicii educaționale care oferă personalului dvs. experiență practică, în conformitate cu cerințele necesare pentru administrarea sistemului de securitate. Cursurile de instruire sunt alegerea ideală atunci când clienții au nevoie de acoperire completă pentru instalare, administrarea, performanța și optimizarea GravityZone. 


Formate: De bază și Avansat
Instalare: online sau la fața locului 

Limba: engleză

Oferte de asistenţă pentru companii

model_grid

Panificare și design

Potrivit pentru clienții care au deja o infrastructură bine definită, dar care nu dispun de resursele, experiența sau expertiza necesare pentru a a elabora specificații de proiectare detaliate pentru producție.
Acest serviciu facilitează determinarea modalității specifice clientului de a proiecta, implementa și opera cu succes un mediu GravityZone virtualizat și securizat.

Instalare și configurare

Potrivit pentru clienții care au finalizat procesul „Planificare și design” și care beneficiază de îndrumări de la experți pe parcursul procesului de implementare.
Implică instalarea și configurarea produsului GravityZone pe endpoint-urile clientului și validarea soluției GravityZone. 

Verificare privind buna funcționare a produsului

Potrivit pentru clienții care au finalizat procesul „Instalare și configurare” și care caută recomandări care permit luarea de măsuri pentru îmbunătățirea eficienței produsului. 
Acest serviciu pune accentul pe identificarea componentelor care este posibil să nu funcționeze corespunzător, a anomaliilor și a altor probleme de performanță. 

Actualizarea produsului

Experții noștri Bitdefender fac o recomandare de upgrade în cazul lansării unui nou produs, pe baza cerințelor clientului. Această analiză conține o prezentare generală a potențialului impact asupra rețelei clientului și recomandări privind lansarea Bitdefender GravityZone care poate întruni cel mai bine cerințele clientului. 

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives

"Niciun furnizor nu mi-a oferit niciodată servicii cu un grad atât de înalt de personalizare"

Mike Turbutt, Dotter

"Am fost încântați să descoperim că Bitdefender GravityZone poate livra soluția de securitate de care aveam nevoie cu caracteristicile de administrare dorite. În plus, reacția rapidă a echipei lor de servicii profesionale a asigurat o instalare fără probleme."

Brian Alexander, Arhitect Senior Cloud și Virtualizare

Mentor Graphics

Cine poate obține serviciul Professional Services?

Bitdefender Professional Services este disponibil pentru organizațiile de orice dimensiune. Disponibil cu două oferte diferite, Pachetul Enterprise and Provisioning asigură faptul că organizațiile beneficiază de cel mai înalt nivel de protecție și performanță.

Ce produse acoperă Pachetul de configurare?

Sunt acoperite toate produsele Bitdefender GravityZone*, inclusiv Cloud Security for MSPs. (cu excepția Sandbox Analyzer) 

Care este diferența dintre cele două servicii educaționale: De bază și Avansat?

Pachetul de bază este disponibil pentru toți clienții GravityZone, oferind acces gratuit la videoclipuri despre produsele GravityZone și la cursuri de e-learning. 
Sesiunile avansate de instruire sunt sesiuni ținute de instructori, organizate cu până la opt participanți, iar prețul este stabilit în funcție de numărul locurilor disponibile. 

Resurse

Fișă de produs

Pachet Professional Services Provisioning

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

Pachetul de configurare de servicii profesionale pentru MSP

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

Pachet Professional Services Provisioning pentru MDR Foundations

Citește mai multe