Securitate cibernetică în sectorul bancar

soluții bancare de securitate cibernetică

Îmbunătățiți securitatea și performanța

Sporiți reziliența fără a afecta performanța și bucurați-vă de spațiu pentru a vă dezvolta. Cu peste 30 de niveluri de protecție, inclusiv securitate pentru cloud și medii virtualizate, full-disk encryption, Sandbox Analyzer și HyperDetect, Bitdefender previne automat 99% dintre atacuri, utilizând totodată un minim de resurse CPU. În plus, funcționează fără probleme în fundal, astfel încât echipa dumneavoastră poate fi productivă în timpul instalării, scanărilor și actualizărilor.

dispozitive bancare îmbunătățite și securitatea datelor

Simplificați conformitatea cu vizibilitate completă

Simplificați conformitatea cu reglementările în curs de dezvoltare din sectorul financiar. Protejați-vă mediul virtualizat în creștere cu o soluție de securitate extrem de performantă, care acoperă toate aspectele și simplifică rapoartele pentru audituri. Bitdefender protejează datele financiare de la nivelul infrastructurii și endpoint-urilor, detectând atacurile avansate și amenințările de tip „zero-day”, cu eficiență de top în industrie.

 

siguranța datelor financiare

Reduceți sarcinile echipei de IT cu soluții flexibile

Eliberați timpul echipei de IT astfel încât să se poată concentra pe inițiativele strategice. Datorită instalării rapide și ușoare, inclusiv eliminarea automată a controalelor existente și integrarea fără probleme cu Active Directory, puteți spori securitatea fără costuri generale. Implementați criptarea în doar câteva minute și încorporați niveluri suplimentare de reducere a suprafeței de atac folosind o singură consolă. Beneficiile cresc pe măsură ce scalați — administrarea rămâne simplă.

Securitate cibernetică avansată pentru instituțiile financiare

  • Lacune de vizibilitate
  • Costuri și complexitate
  • Amenințări emergente
Vizualizarea lanțului de atac

Extindeți perspectiva, îmbunătățiți investigațiile

Vizualizați lanțul de atac pentru a întreprinde mai rapid activități de investigare, raportare și remediere. Bitdefender vă permite să vedeți ce s-a întâmplat înainte și după un incident, pentru a descoperi cauza principală și a fortifica măsurile de prevenție. În plus, identifică utilizatorii și dispozitivele care prezintă riscuri, astfel încât puteți prioritiza instruirea și remedierea.      

soluții de securitate cibernetică a serviciilor financiare rentabile

Centralizați și optimizați securitatea cibernetică

Utilizarea mai multor soluții de securitate creează lacune în sistemul dumneavoastră de protecție și adaugă sarcini suplimentare. În plus, integrarea de noi instrumente pe măsură ce scalați sporește complexitatea, încetinind activitatea echipelor de IT. Bitdefender rezolvă toate aceste probleme cu o singură consolă prin care se administrează întregul dumneavoastră mediu. Eliminați lacunele, reduceți alertele agasante și controlați costurile cu o soluție puternică și centralizată.

securitatea datelor financiare

Construiți reziliență cu niveluri proactive

Protejați-vă suprafața de atac în creștere pe măsură ce operațiunile bancare sunt mutate din sucursale în cloud. Bitdefender efectuează continuu evaluări ale riscurilor în fundal pentru a vă menține în mod proactiv cu un pas înaintea infractorilor cibernetici perseverenți și amenințărilor emergente. Bazați-vă pe capabilitățile extrem de performante de detecție a celor mai avansate atacuri și minimizați rezultatele fals pozitive ce consumă mult timp. 

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
W&W Informatik GmbH - mărturie client

„Bitdefender ne protejează mediul virtual fără a impune o taxă de securitate infrastructurii noastre. Am îmbunătățit semnificativ randamentul investițiilor în materie de hardware și am crescut satisfacția utilizatorilor noștri finali prin performanța aplicațiilor. Iar echipa noastră de IT are acum timp pentru a se concentra pe proiectele strategice și pe clienți.” 

Björn Beigl, Systems Engineer, W&W Informatik GmbH

Wüstenrot & Württembergische Group
Commerce State Bank - mărturie client

„Bitdefender detectează automat atacurile malware sau spyware și le elimină. „Cu tehnologiile de filtrare web și euristică, GravityZone Hyper-Detect detectează comportamentul malware-ului din timp, în loc să creeze o regulă sau o semnătură după atac. Este puternic.”

Peter Garancis, Vice President, Information Technology

Commerce State Bank
Creditsafe Group - mărturie client

„Implementarea criptării poate părea o sarcină dificilă. Cu doar câteva clicuri, am implementat criptarea în doar 30 de minute, iar utilizatorii nici nu au observat. Proiectul a fost un câștig uriaș pentru noi.”

Dan Crofts, Senior Infrastructure Engineer

Creditsafe Group

„Datorită consolei Bitdefender on-premise, este simplu să administrăm întregul mediu. Instrumentele de filtrare și raportare ne oferă vizibilitate din plin.”

Simon Gassman, CIO and Managing Director

Quilvest (Elveția) Ltd.

Resurse

Rezumat soluție de securitate cibernetică
Prezentare soluție

Blocarea atacurilor fără fișiere în faza de pre-execuție - Prezentarea soluției

Aflați mai multe
Aflați mai multe Prezentare soluție

Prezentarea soluției împotriva ransomware-ului

Aflați mai multe
Aflați mai multe Rapoarte

Era emergentă a analizei riscurilor asociate configurațiilor

Aflați mai multe