Soluții de securitate cibernetică concepute pentru succesul furnizorilor de servicii IT

Bitdefender Enterprise Security pentru dispozitive mobile iOS și Android

Bitdefender GravityZone oferă simplitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a furniza servicii administrate de securitate de top.

Soluția unică, integrată, oferă capabilități extraordinare de reducere a suprafeței de atac, prevenție, și detecție dintr-un singur panou centralizat. Aveți posibilitatea de a acoperi o gamă largă de dispozitive și infrastructuri, cu eficiență și răspuns rapid și fără impact negativ asupra resurselor.

Află mai multe
Tehnologie extraordinară și soluții inteligente pentru MSP-uri

Cea mai bună protecție

Cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor independente pentru protecție împotriva amenințărilor cibernetice, cu cel mai mic impact asupra performanței sistemului.

Afacere inteligentă

Afacere inteligentă

Automatizare optimizată a ofertelor de licențiere și asigurare a accesului, administrare dintr-o singură consolă și integrări API cu platformele RMM/PSA.

Oportunități privind profiturile

Oportunități privind profiturile

Instrumentele eficiente pentru furnizorii de servicii facilitează creșterea profiturilor și sporesc eficiența de administrare a bazei de clienți în continuă dezvoltare, cu o singură soluție.

Instrumentele premiate pentru MSP-uri maximizează profiturile și vă construiesc afacerea

Profituri mai mari

Profituri mai mari

Prelungiți abonamentele și sporiți profiturile cu add-on-uri de securitate, alte servicii IT și cereri minime de resurse suplimentare. 

Licențiere bazată pe utilizare

Licențiere bazată pe utilizare

Plătiți lunar pe baza rapoartelor automate privind utilizarea, fără bătăile de cap cauzate de chei, reînnoiri sau modificări ale cheilor.

Consolă centralizată

Consolă centralizată

Optimizați sarcinile de asigurare a accesului, de schimbare a sistemelor protejate și de activare a add-on-urilor folosind o singură consolă în cloud.

Previzibil și scalabil

Previzibil și scalabil

Profitați de un model de venituri recurente care este extrem de scalabil și complementar altor oferte. 

Suită de securitate demonstrată

Suită de securitate demonstrată

Obțineți niveluri esențiale de securitate de top, plus anti-exploit, tehnologie personalizabilă machine learning avansată, Sandbox și EDR. 

Resurse pentru companii

Resurse pentru companii

Accesați instrumentele și resursele de facturare, generare de potențiali clienți și vânzări prin intermediul portalului pentru parteneri.

Soluții pentru furnizorii de servicii administrate de securitate

Amenințare detectată

MDR Foundations pentru MSP-uri

Hunting bazat pe threat intelligence și servicii de monitorizare și răspuns 24/7 asigurate de experții Bitdefender SOC

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Northstar, Ltd.

„Nu ne-am mai confruntat cu nicio breșă de securitate de când am instalat Bitdefender, lucru care este remarcabil având în vedere faptul că înainte ne confruntam săptămânal cu câte o infecție.” 

John Williams

Managing Director, Northstar, Ltd.
Enable Resource Group

„Principalul motiv pentru care am ales Bitdefender a fost eficiența. În cadrul testărilor noastre, nu a existat nicio instanță de malware și ransomware căreia Bitdefender nu i-a putut face față.”

James Vavra

Senior Engineer, Enable Resource Group
MEOS

„Ne place consola Bitdefender în cloud deoarece simplifică utilizarea și vizualizarea mai multor clienți și permite administrarea dintr-o singură locație. Statutul de lider în industrie deținut de Bitdefender și clasările pe primele poziții în cadrul testărilor independente de securitate an după an ne asigură un avantaj competitiv.”

Patrick Terwal

Team Leader, Senior Engineers, MEOS
StoredTech

„Datorită faptului că Bitdefender își face treaba, nu mai suntem nevoiți să ne petrecem timpul realizând sarcini care nu aduc venituri, iar clienții noștri nu își pierd timpul și banii din cauza întreruperilor de activitate. Dispunem de mai mult timp pentru a aduce contribuții clienților noștri și pentru a crea servicii administrate.” 

Mark Shaw

President, StoredTech
Starport Managed Services

„Utilizând Bitdefender, putem administra un mediu mare și complex cu un minim de efort. Datorită capabilităților EDR avansate și automatizării oferite de Bitdefender, personalul nostru a trecut de la sarcinile de întreținere la sarcini valoroase de investigație și remediere de securitate.”

Brian Everest

CTO, Starport

Resurse

ghid esențial
Whitepaper

Cel mai bun ghid privind testările independente AV și EDR

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

GravityZone Cloud MSP Security

Citește mai multe