Bitdefender
INTERNET SECURITY 2016

Cea mai bună protecție. Cea mai bună performanță. Ușor de utilizat.

 • Cea mai bună soluție de securitate pentru Internet împotriva amenințărilor cibernetice. Produs declarat oficial PRODUSUL ANULUI
 • Impact zero asupra performanței - Premiul GOLD pentru Cea mai mare viteză a sistemului.
 • OneClick Security. Protecție automată, fără întrebări din partea aplicației.
 • Preveniți accesul neautorizat la datele dumneavoastră confidențiale. Firewall bidirecțional.
 • Protejați-vă copiii. Monitorizați-le activitatea. Control parental discret.
 • Compatibil cu Windows 10
Doriți să ne ocupăm noi de instalarea și configurarea soluției antivirus?

PREȚ VECHI:

Install & SetUp:

Total: 259.95 RON

Economisiți:

Prețul include TVA

Bitdefender Internet Security 2016 este cea mai puternică soluție de securitate pentru Internet disponibilă.

Se bazează pe tehnologia premiată drept PRODUSUL ANULUI și folosește învățarea automată pentru a contracara amenințările cibernetice, fără a compromite performanțele dispozitivului. Ia automat cele mai bune decizii de securitate, inclusiv în privința securității datelor, a plăților online și a datelor confidențiale. De asemenea, soluția împiedică accesul neautorizat la informațiile confidențiale cu ajutorul unui firewall bidirecțional și protejează discret copiii în timpul experiențelor online ale acestora.

Nu ești sigur(ă)?
TESTAȚI-L GRATUIT TIMP DE 30 DE ZILE

Produsul a expirat? Reînnoiește aici.

Cea mai bună rată de detecție a virușilor

5 ani consecutiv

În laboratoarele noastre, exploatăm Inteligența artificială și dezvoltăm cele mai avansate
tehnologii din lume pentru a vă oferi cea mai bună rată de detecție antivirus din lume, fără a compromite viteza de operare.

Bitdefender

5.9

Kaspersky

5.8

Symantec

5.7

McAfee

4.9

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Scor general. Ianuarie 2011 – iunie 2016. AV TEST.

Bitdefender

5.7

Kaspersky

5.6

Symantec

5.0

McAfee

4.7

Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai redus impact)

Scor general. Ianuarie 2013 – iunie 2016. AV TEST.

cea mai avansată protecție împotriva programelor malware din categorie
Tom's Guide | Noiembrie 2015


Protecție continuă pentru clienții Bitdefender

Dacă intenționați să faceți upgrade la Windows 10, puteți conta pe Bitdefender. După instalarea noului sistem de operare, fie așteptați ca Windows 10 să facă interogarea privind actualizarea securității, fie descărcați versiunea compatibilă de pe site-ul nostru și urmați pașii de instalare. Aflați cum puteți instala cea mai recentă versiune a produsului dumneavoastră Bitdefender.

* Pentru întrebări referitoare la securitatea noului dumneavoastră sistem de operare sau pentru orice alte nelămuriri, experții noștri în materie de securitate vă pot ajuta.

SECURITATEA ÎNTÂLNEȘTE INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

Protecție pentru peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial

Bitdefender este în permanență nr. 1, grație capacității sale de a evolua mai rapid decât programele periculoase. Tehnologiile noastre premiate folosesc algoritmi patentați de învățare automată pentru a descoperi amenințări noi sau necunoscute în fracțiuni de secundă și cu precizie.

Bitdefender protejează datele confidențiale ale utilizatorilor săi, precum și dispozitivele acestora. Tehnologiile noastre de securitate premiate protejează împotriva
tuturor amenințărilor cibernetice de astăzi, de la enervantele aplicații adware la programele periculoase care se infiltrează pentru a sustrage date, pentru a intercepta plăți online, pentru a spiona
sau pentru a solicita răscumpărări în schimbul informațiilor tale.

ACCESEAZĂ CEA MAI AVANSATĂ
REȚEA DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Cea mai avansată rețea de securitate cibernetică

Numeroase tehnologii avansate își combină puterile în Cloud pentru scanare ultra-rapidă și răspuns super-eficient la adresa amenințărilor.

Anti-Ransomware. Întotdeauna pregătit

Vă prezentăm prima tehnologie proactivă din lume împotriva programelor de tip ransomware. Protejați-vă fișierele importante împotriva criptării malițioase.

OneClick Security. Protecție care rulează singură

Odată activată, tehnologia Autopilot™ de la Bitdefender rulează automat toate procesele de securitate cibernetică pentru a te putea bucura de calculatorul tău la maxim. Fără nicio grijă.

Menține viteza și performanța dispozitivelor

Tehnologia inovatoare Photon optimizează procesele de scanare în funcție de configurația PC-ului tău astfel încât să nu fie afectate viteza și performanța.

Scanare la cerere extrem de rapidă

Cu SmartScan, Bitdefender află cum îți folosești calculatorul pentru a nu te încetini atunci când scanează fișierele pentru a detecta programele periculoase.

Protecție invincibilă împotriva spam-ului

Bitdefender blochează mesajele nesolicitate și chiar anticipează apariția aplicațiilor de tip spam utilizând tehnologii avansate precum cele de recunoaștere a imaginilor și procesare a limbajelor naturale.

Securitate imbatabilă pentru tranzacții online

Nu îți vei mai face vreodată griji în legătură cu activitățile de tip phishing sau orice tip de fraudă online atunci când faci cumpărături, operațiuni bancare sau navighezi pe internet. Bitdefender poate, de asemenea, filtra conținutul neadecvat.

Elimină amenințări sofisticate în fază incipientă

Bitdefender împiedică programele periculoase să acceseze sistemele Windows la pornire, eliminând, astfel, unul dintre cele mai semnificative pericole din prezent.

Zero impact asupra performanței

Bitdefender Photon™ se asigură că dispozitivul tău rulează la aceeași viteză, chiar și în timpul scanării. Bitdefender Photon™ menține Bitdefender pe locul 1 în testele de performanță. Această tehnologie este dezvoltată de Bitdefender pentru a se asigura că procesul de scanare nu are impact asupra performanței unui dispozitiv și face acest lucru treptat, adaptându-se la modul în care se utilizează dispozitivul.

Ușor de utilizat. OneClick Security.

Bitdefender protejează și curăță automat dispozitivele. Detectează și blochează silențios toate amenințările cibernetice, fără să îți dai seama de acest lucru, grație tehnologiei Autopilot™ Bitdefender Autopilot™. Zero configurare. Zero întrebări.

O soluție de securitate care a câștigat încrederea a numeroși utilizatori

Un singur cont pentru toate nevoile tale de securitate.

Conectați-vă la contul dvs. unic Bitdefender Central pentru a vă instala și gestiona cu ușurință soluția de securitate.

Descărcați, instalați și administrați soluția de securitate dintr-o singură locație

Efectuați scanări și optimizări de la distanță

Lista completă de funcții

cea mai bună soluție de securitate pe Internet

Consecvent și imbatabil

AV-COMPARATIVES, ian 2015, Andreas Clementi

 • Protecție completă a datelor

  Tehnologiile puternice Bitdefender elimină chiar și cele mai periculoase amenințări electronice de astăzi. Bitdefender Internet Security 2016 blochează orice de la virușii tradiționali, programe de top worm și troieni până la programe de tip ransomware, atacuri de tip zero-day, programe de tip rootkit și spyware.

 • Active Threat Control

  Tehnologia de detecție comportamentală care acționează ca un strat suplimentar de protecție prin monitorizarea constantă a programelor active și etichetarea activităților suspecte.

 • Protecție Ransomware

  Bitdefender Internet Security 2016 împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ

GOLD pentru cea mai bună viteză a sistemelor

Renumita organizație independentă de testare AV-Comparatives
ian 2015

 • Bitdefender Photon™

  Tehnologie inovatoare exclusivă, care îmbunătățește în mod vizibil viteza și performanța sistemului în doar câteva ore, adaptându-se treptat calculatorului dumneavoastră.

 • Integrare Cloud

  Bitdefender Internet Security 2016 rulează toate operațiunile posibile de scanare în Cloud și, astfel, nu influențează performanța dispozitivului tău. Se scanează numai semnătura datelor tale și nu se încarcă sau stochează fișiere.

 • Moduri jocuri, filme, muncă

  Bitdefender Internet Security 2016 se asigură că îți vezi de treburile tale liniștit. Soluția detectează când te joci, când lucrezi sau când te uiți la un film și elimină temporar popup-urile, reglează setările vizuale și pune pe pauză programele inutile care rulează în fundal.

OneClick Security

protecție ireproșabilă și utilizare extrem de ușoară

Renumita organizație independentă de testare AV-Comparatives
ian 2015

 • Bitdefender Autopilot™

  Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic.

 • Plăți rapide și sigure

  De fiecare dată când te afli pe o pagină de validare, Managerul de parole Bitdefender introduce automat datele de autentificare în pagina cu detaliile plății.

 • Funcție rapidă de scanare a vulnerabilității

  Cu un singur click, funcția de scanare a vulnerabilității avertizează automat dacă există software de securitate neactualizat sau vulnerabil, dacă sunt instalate toate patch-urile de securitate Windows, precum și dacă există evetuale setări de sistem nesigure.


NOTĂ PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Bitdefender nu încarcă sau stochează fișierele în cloud pentru a le scana, utilizând, în schimb, o tehnologie proprietară care scanează doar o amprentă a fișierului pentru a identifica vreun comportament malițios.

Cerințe de sistem

 • Cerințe minime de sistem:

  • Sistem de operare: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  • CPU: procesor Dual Core 1.6 GHz
  • Memorie (RAM): 1 GB
  • Spațiu liber disponibil pe disc: 1 GB spațiu liber (cel puțin 800 MB pe unitatea de sistem)
 • Cerințe de sistem recomandate:

  • Sistem de operare: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  • Procesor: Intel CORE 2 Duo (1,66 GHz) sau un procesor echivalent
  • Memorie (RAM): 2 GB (Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10)
  • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2 GB spațiu liber (cel puțin 800 MB pe hard disk)
 • Cerințe software:

  • Internet Explorer 10 și mai recent
 • Se integrează cu:

  • Yahoo Messenger 9 și o versiune mai recentă
  • Skype 6.3 și o variantă mai recentă
  • Mozilla Firefox 14 și o versiune mai recentă
  • Google Chrome 20 și o versiune mai recentă
  • Thunderbird 14 și o versiune mai recentă
  • Outlook 2007, 2010, 2013
  • Outlook Express și Windows Mail pe x86

Capturi de ecran ale produsului

Bitdefender Internet Security 2016

Bitdefender
Internet Security 2016

Cea mai bună protecție. Cea mai bună performanță.

Bitdefender Internet Security 2016 îți protejează dispozitivele impecabil, fără să îți dai măcar seama de prezența sa. Achiziționează-l acum!

Doriți să ne ocupăm noi de instalarea și configurarea soluției antivirus?

PREȚ VECHI:

Install & SetUp:

Total: 259.95 RON

Economisiți:

Prețul include TVA