Securitate IT folosind GravityZone pentru a vă proteja împotriva atacurilor ransomware

Anti-ransomware

Bitdefender oprește ransomware-ul prin blocarea atacurilor și interceptarea încercărilor de criptare a datelor sensibile înainte ca acestea să fie executate.

Protecție proactivă împotriva ransomware-ului

Capacități anti-ransomware multistrat GravityZone

Bitdefender oferă mai multe straturi de protecție împotriva ransomware, analizând și interceptând malware-ul la acces și la executare.

Împiedicăm criptarea datelor cu caracter personal sau sensibil de către malware, menținându-ți organizația în siguranță. De asemenea, soluția vă protejează în mod proactiv prin crearea automată a unui backup al fișierelor vizate, care sunt restabilite după blocarea malware-ului.

Află mai multe
  • Reducerea riscurilor
  • Actualizarea
  • Protejarea datelor
  • Oprirea infecției inițiale
  • Protecție în timp real
  • Detecție și răspuns
SecOps folosind GravityZone pentru a proteja punctele finale mobile de ransomware

Mențineți poziția generală de securitate

Autorii atacurilor ransomware folosesc kituri de exploatare care profită de vulnerabilitățile de tip zero-day sau de lipsa unor patch-uri pentru a obține controlul asupra sistemelor.

Modulul GravityZone Patch Management ajută organizațiile să-și mențină sistemele de operare și aplicațiile la zi în întreaga bază de instalare.

Informații actualizate anti-ransomware în sistemele IT

Țineți pasul cu un peisaj de amenințări în continuă schimbare

Bitdefender ține pasul cu evoluția malware-ului cu ajutorul unuia dintre cele mai mari depozite din lumea reală din industrie, colectat dintr-o vastă rețea globală de senzori.

Motoarele puternice de machine learning și de emulare protejează împotriva noilor tipuri de malware care evită sistemele tradiționale de securitate. Bitdefender detectează continuu noi modele, previne criptarea fișierelor și păstrează accesul complet la sistem.

Backup și recuperare a datelor după infectarea cu ransomware

Recuperați rapid cu protecția proactivă a datelor

Cu securitatea Bitdefender, administratorii pot monitoriza partajările de rețea și pot împiedica criptarea fișierelor.​

Bitdefender creează back-up-uri automate, actualizate și inviolabile ale fișierelor utilizatorilor, identificând momentul în care ransomware-ul încearcă să cripteze fișierele și creând automat o copie de rezervă a acestora care sunt restaurate după ce malware-ul este blocat.

Preveniți infecțiile cu ransomware în rețele și puncte finale

Descoperiți breșele de securitate înainte ca acestea să provoace daune

Bitdefender se concentrează pe înțelegerea tehnicilor de atac pentru a proteja sistemele și a preveni răspândirea ransomware-ului. Tehnologiile avansate anti-exploit pot identifica rapid și încheia automat procesele malware

GravityZone Endpoint și Human Risk Analytics monitorizează utilizarea necorespunzătoare a datelor de autentificare ale utilizatorilor pentru obținerea drepturilor superioare de acces. Astfel, echipele de securitate pot investiga în continuare pentru a opri atacatorii în fazele incipiente ale atacului.

Colegii SecOps verifică datele în timp real și acțiunile de atenuare

Beneficiați de mai multiple tehnici pentru a bloca malware-ul

GravityZone monitorizează procesele care rulează în timp real, cum ar fi modificările cheilor de regiștri, accesul la fișiere, criptarea neașteptată și multe altele, pentru a identifica procesele suspecte sau periculoase care urmează a fi blocate automat sau manual de către echipele de securitate.

Tehnologia machine learning blochează exploit-urile ransomware care  pătrund prin punctele de intrare în rețea, oprind activitatea periculoasă  în stadiile incipiente de acces, accesul la datele de autentificare , descoperirea și răspândirea în rețea.​

Protecție împotriva ransomware cu tehnologie de detectare și răspuns la punctele finale

Reduceți timpul de infiltrare al atacatorilor pentru a minimiza costul breșelor de securitate

GravityZone Endpoint Detection and Response (EDR)  corelează automat mai mulți indicatori de atac și  de compromis (IOA/IOC) cu activitatea periculoasă observată la  nivel de sistem și rețea.  ​

EDR facilitează răspunsul rapid și precis la incidente, care reduce timpul de infiltrare al atacatorului și permite recuperarea rapidă după infectare.

protejați toate punctele finale împotriva ransomware-ului

Protecție completă împotriva ransomware-ului

Tehnologia adaptivă Bitdefender securizează endpoint-urile care sunt gateway-uri către servere de mare valoare și alte ținte care găzduiesc informații brevetate, date despre clienți, detalii de plată și alte proprietăți intelectuale valoroase.

protecție și atenuare a ransomware pentru afaceri

Continuitate perfectă a activității

Remedierea ransomware oferă protecție împotriva tuturor vectorilor obișnuiți de atac ransomware. În plus, securitatea endpoint-urilor corelează mai mulți indicatori de atac și de compromis cu activitatea periculoasă observată în sistem și în rețea, facilitând răspunsul rapid și precis la incidente, care reduce timpul de infiltrare a atacatorului și facilitează recuperarea rapidă a fișierelor după atacurile ransomware.  

Person sitting on computer

Productivitate crescută a utilizatorilor

Clienții sunt eliberați de dependența exclusivă de backup-uri problematice locale sau de perioade lungi de restaurare a backup-urilor din cloud. Utilizatorii pot sta liniștiți știind că Bitdefender se adaptează pentru a învinge tehnicile de ransomware noi și emergente, mutând raportul dintre securitatea restrictivă și echilibrul productivității utilizatorilor în favoarea acestora.  

Produse Recomandate

Obțineți protecție completă împotriva ransomware-ului cu GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Protecție ransomware de nivel enterprise cu GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează compania împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

mărturie de soluție anti-ransomware

Cu ajutorul Bitdefender, Kansas Public Finance (KDFA) își protejează endpoint-urile împotriva randomware-ului, evitând activitățile de remediere și scăderile de productivitate și asigurând un flux de lucru eficient. Mai important este faptul că KDFA poate fi productivă și poate răspunde la solicitările clienților. Una dintre repercusiunile dificile care au apărut după un atac ransomware de dinainte ca firma să utilizeze Bitdefender a fost recrearea documentelor financiare pierdute și informarea utilizatorilor cu privire la faptul că datele lor au fost pierdute.

Kansas Public Finance Corporation se protejează cu ușurință de ransomware

Studiu de caz
mărturie de soluție anti-ransomware

Când ransomware-ul Wannacry a atacat Europa, Universitatea nu a fost afectată. De asemenea, personalul a reușit să regleze setările GravityZone pentru a viza și a elimina câteva infecții persistente cu Cryptolocker

Bitdefender blochează malware-ul la o universitate veche de 500 de ani

Studiu de caz
mărturie software de afaceri anti-ransomware

În doi ani de funcționare, orașul nu a detectat niciun incident de securitate—și au rapoartele care dovedesc acest lucru. „Nu ne-am confruntat cu infecții”, spune el. „Nu ne-am confruntat cu nicio breșșă de securitate. Orice virus a fost combătut instantaneu. Am fost complet protejați de atacuri ransomware la nivel mondial sau de phishing-ul Google Docs.”

GravityZone conferă încredere în securitatea guvernului orașului

Resurse

Rezumat privind soluția de protecție și atenuare a ransomware-ului
Soluții

Prezentare tehnică pentru remediere ransomware

Aflați mai multe
Whitepaper

Raport tehnic Ransomware

Citește mai multe
Webinar la cerere

Modul în care companiile mici și mijlocii ar trebui să combată ransomware-ul

Vizionați
Webinar la cerere:

Prevenția fiabilă a ransomware-ului avansat și a breșelor de date

Vizionați