Comparați produsele noastre

GravityZone este o soluție pentru companii, ce poate fi instalată local sau găzduită de Bitdefender. Fiecare dintre opțiunile de mai jos include funcțiile de protecție multi-stratificată cu învățare automată, euristică avansată, anti-ransomware, funcție anti-exploatare puternică, semnături, Firewall și Control dispozitive.

SUITĂ DE SECURITATE PENTRU COMPANII MICI

Ideal pentru companiile în căutare de securitate simplă și puternică

 

GravityZone
Elite

Recomandat companiilor care se află în căutarea unei protecții agresive împotriva amenințărilor sofisticate

- 30%

GravityZone Advanced Business Security

Se recomandă pentru companiile de dimensiui medii în căutare de protecție complexă

- 30%

GravityZone Business Security

Ideal pentru companiile mici care caută o soluție de securitate simplă și eficientă

OPȚIUNI DE ADMINISTRARE

Versiune On Premises / Cloud
Versiune On Premises / Cloud
Versiune On Premises / Cloud

TIPURI DE ENDPOINT-URI PROTEJATE

Niveluri de protecție consecvente, de generație următoare, pentru toate tipurile de endpoint-uri

 
 
 

Stații de lucru și servere fizice și virtuale

Securitate de ultimă generație pentru dispozitivele utilizatorilor finali.

Securitate la nivel de server cu scanare inteligentă centralizată (VDI, DaaS)- on-premises sau în cloud (disponibil și prin licențierea socket-ului procesorului)

Niveluri de protecție Pro-VM și Pro-Cloud cu scanare inteligentă centralizată pentru o performanță înaltă și o experiență optimă pentru utilizator.

 

Dispozitive mobile

Securitate pentru dispozitive mobile, indiferent de dispozitiv și platformă.

(Doar pentru consola on-premises)
(Doar pentru consola on-premises)
 

Microsoft® Exchange

Apărare puternică împotriva malware-ului, mesajelor spam și atacurilor de tip phishing.

 

Dispozitive pentru locuința inteligentă

Niveluri de protecție fără agent care pot detecta amenințările pentru dispozitivele IIoT, IoMT și alte tipuri de dispozitive IoT.

Disponibil cu produsul NTSA
Disponibil cu produsul NTSA
Disponibil cu produsul NTSA

TEHNOLOGII

 
 
 

Endpoint Risk Analytics

Evaluează, ierarhizează și reduce suprafața de atac la nivelul configurărilor necorespunzătoare ale securității endpoint-urilor cu o listă ierarhizată ușor de înțeles.

(Doar consolă în cloud)
(Doar consolă în cloud)
(Doar consolă în cloud)

Protecție împotriva amenințărilor web

Scanează traficul web de intrare, inclusiv traficul SSL, HTTP și HTTPS, pentru prevenirea descărcării de malware la nivelul endpoint-ului. Blochează automat atacurile de tip phishing și paginile web frauduloase. Afișează evaluările căutărilor, semnalând paginile sigure și cele nesigure.

Device Control

Amenințările sunt de multe ori introduse într-o companie prin dispozitive amovibile. Alegeți cărora dintre dispozitive le permiteți să ruleze și decideți care vor fi blocate sau scanate automat.

Lista neagră de aplicații

Permite vizibilitatea completă și controlul aplicațiilor care rulează, prin includerea programelor software nedorite pe lista neagră. Ajută la micșorarea riscului privind nedetectarea codului periculos.

Application Control (Whitelisting)

Oferă vizibilitate completă și control asupra aplicațiilor instalate sau care rulează la nivelul endpoint-urilor companiei și previne executarea oricărei aplicații care este blocată de politică.

(Doar pentru consola on-premises)
 
 

Firewall

Firewall cu funcții complete, bidirecțional, care controlează accesul aplicațiilor la rețea și internet. În plus, firewall-ul poate proteja sistemul împotriva scanării porturilor, restricționează ICS-ul și trimite avertismente când noi noduri se conectează la o rețea Wi-Fi

Sandbox Analyzer

Trimite fișierele suspecte pentru a fi detonate, analizează și oferă un rezultat cert în timp real. Detectează atacurile de tip „zero-day” și atacurile targetate; Prevenție în timp real a atacurilor cu auto-trimitere; Analizează o singură dată și blochează amenințările la nivelul întregii companii.

 
 

HyperDetect™ (Tehnologie machine learning personalizabilă)

Nivel personalizabil cu tehnologii machine learning care detectează amenințările sofisticate. Blochează instrumentele de hacking, atacurile fără fișiere, atacurile cu malware de tip „zero-day” și multe altele.

 
 

Scanare centralizată inteligentă

Permite cu până la 30% mai multe mașini virtuale comparativ cu soluțiile tradiționale, prin optimizarea și centralizarea sarcinilor de scanare.

 

Învățare automată în cloud și local

Detecție predictivă a malware-ului necunoscut; Analiză dinamică a fișierelor, dezvoltată cu miliarde de mostre; Tehnologii machine learning locale, dezvoltate dezvoltate pe baza analizei a 80.000 de programe malware. Informații privind amenințările provenite de la peste 500 de milioane de endpoint-uri din toată lumea.

Anti-Exploit avansat

Se axează pe instrumentele și tehnicile de atac pentru a detecta exploit-urile cunoscute și pe cele de tip „zero-day” care au drept țintă aplicații software populare.

Process Inspector

Detecție în timp real, bazată pe comportament; Monitorizează toate procesele care rulează în sistemul de operare și, în cazul în care procesul este considerat a fi periculos, îl oprește. Cunoscut anterior sub denumirea Advanced Threat Control (ATC).

Remediere ransomware

Creează în timp real copii de siguranță ale fișierelor înainte ca acestea să fie modificate de procesele suspecte, pentru a reduce riscul de pierderi de date în timpul atacurilor ransomware avansate.

Dezinfectare și eliminare automată

Blochează automat amenințările confirmate printr-un set de reguli predefinite, inclusiv oprirea proceselor, mutarea în carantină sau blocarea accesului.

Protecție împotriva atacurilor fără fișiere

Protejează împotriva atacurilor care încearcă să introducă modificări direct în memorie.

 

Network Attack Defense

Protejează împotriva amenințărilor care profită de vulnerabilitățile la nivelul rețelei.

EXTINDEȚI SECURITATEA CU PRODUSE COMPATIBILE

 
 
 

ADD-ON-URI DISPONIBILE

 
 
 

Email Security

Pentru toți clienții de e-mail, inclusiv Office 365

disponibil (Doar consolă în cloud)
disponibil (Doar consolă în cloud)
disponibil (Doar consolă în cloud)

GravityZone Patch Management

Menține sistemele de operare și aplicațiile actualizate pe întreaga bază de instalare Windows

Full Disk Encryption

Protejează datele de pe hard disk-ul endpoint-urilor folosind mecanismele de criptare oferite de Windows (BitLocker) și macOS (FileVault).

Security for AWS

Concepută pentru virtualizare, soluția oferă prețuri flexibile și poate fi scalată în funcție de dimensiunea și nevoile companiei dumneavoastră pentru un randament optim al investiției

disponibil
disponibil
disponibil

PRODUSE COMPATIBILE

 
 
 

Hypervisor Introspection

Protejează datele cu caracter sensibil ale companiei înainte ca acestea să fie expuse, prin detecția și blocarea în timp real a atacurilor cibernetice la nivelul hypervisorului

compatibil (Doar pentru consola on-premises)
compatibil (Doar pentru consola on-premises)
 

Securitate pentru spațiile de stocare

Soluții complete de securitate pentru protecția sistemelor de stocare a datelor pentru sistemele de partajare a fișierelor compatibile cu ICAP și sistemele de stocare din rețea ale companiilor

compatibil
compatibil
 

Network Traffic Security Analytics

Informații stocate în cloud cu privire la amenințări, tehnologie Machine Learning și analiza comportamentală a traficului din rețea pentru a detecta din timp atacurile avansate și pentru a permite monitorizarea eficientă a amenințărilor

compatibil
compatibil
compatibil

SERVICII DISPONIBILE

 
 
 

Servicii Profesionale

Asigurați companiei dumneavoastră puterea pe care o conferă configurarea optimă a securității, protecția eficientă și serviciile personalizate.

disponibil
disponibil
disponibil

Suport Premium

Alegeți pachetul Silver, Gold sau Platinum Premium Enterprise Support, în funcție de timpul de răspuns și tipul de servicii proactive necesare companiei dumneavoastră.

disponibil
disponibil
disponibil

Advanced Threat Intelligence

Colectează date de la senzorii din toată lumea, corelând sute de mii de indicatori de compromitere a sistemului, și transformă datele în informații în timp real, pe baza cărora se pot întreprinde acțiuni.

disponibil
disponibil
disponibil

Detalii

Acoperă desktop-urile, serverele și căsuțele de e-mail Exchange. Nu pot fi utilizate mai mult de 35% dintre licențe pe servere.
Acoperă desktop-urile, serverele și căsuțele de e-mail Exchange. Nu pot fi utilizate mai mult de 35% dintre licențe pe servere.
Protejează servere și desktop-uri. Serverele trebuie să reprezinte mai puțin de 30% din numărul total de unități.

SUITĂ DE SECURITATE PENTRU COMPANII MIJLOCII ȘI MARI

Ideal pentru întreprinderi mijlocii și companii mari cu nevoi de securitate complexe și avansate și cerințe stricte privind conformitatea

 

GravityZone Ultra

Recomandat companiilor care se află în căutarea unei protecții integrate de generație următoare pentru endpoint-uri și a unei platforme EDR care protejează cu precizie împotriva amenințărilor cibernetice sofisticate.


Căutați o soluție EDR independentă?

- 60%

GravityZone
Elite

Se recomandă companiilor care caută o singură platformă care integrează prevenția, reducerea suprafeței de risc și analiza riscurilor și a incidentelor.

GravityZone Enteprise Licensing (à la carte)

Se recomandă companiilor care își doresc securitate integrată cu flexibilitate maximă de licențiere.

OPȚIUNI DE ADMINISTRARE

On premises / Cloud
On premises / Cloud
On premises

TIPURI DE ENDPOINT-URI PROTEJATE

Niveluri de protecție consecvente, de generație următoare, pentru toate tipurile de endpoint-uri

 
 
 

Stații de lucru și servere fizice și virtuale

Securitate de ultimă generație pentru dispozitivele utilizatorilor finali.

Securitate la nivel de server cu scanare inteligentă centralizată (VDI, DaaS)- on-premises sau în cloud (disponibil și prin licențierea socket-ului procesorului)

Niveluri de protecție Pro-VM și Pro-Cloud cu scanare inteligentă centralizată pentru o performanță înaltă și o experiență optimă pentru utilizator.

Dispozitive mobile

Securitate pentru dispozitive mobile, indiferent de dispozitiv și platformă.

(Doar pentru consola on-premises)
(Doar pentru consola on-premises)

Microsoft® Exchange

Apărare puternică împotriva malware-ului, mesajelor spam și atacurilor de tip phishing.

TEHNOLOGII DE SECURITATE

 
 
 

MODULE DE PREVENȚIE

 
 
 

Învățare automată în cloud și local

Detecție predictivă a malware-ului necunoscut; Analiză dinamică a fișierelor, dezvoltată cu miliarde de mostre; Tehnologii machine learning locale, dezvoltate dezvoltate pe baza analizei a 80.000 de programe malware. Informații privind amenințările provenite de la peste 500 de milioane de endpoint-uri din toată lumea.

Anti-Exploit avansat

Se axează pe instrumentele și tehnicile de atac pentru a detecta exploit-urile cunoscute și pe cele de tip „zero-day” care au drept țintă aplicații software populare.

Dezinfectare și eliminare automată

Blochează automat amenințările confirmate printr-un set de reguli predefinite, inclusiv oprirea proceselor, mutarea în carantină sau blocarea accesului.

Protecție împotriva atacurilor fără fișiere

Protejează împotriva atacurilor care încearcă să introducă modificări direct în memorie.

Network Attack Defense

Protejează împotriva atacurilor care încearcă să introducă modificări direct în memorie.

HyperDetect™ (Tehnologie machine learning personalizabilă)

Nivel personalizabil cu tehnologii machine learning care detectează amenințările sofisticate. Blochează instrumentele de hacking, atacurile fără fișiere, atacurile cu malware de tip „zero-day” și multe altele.

add-on

Sandbox Analyzer

Trimite fișierele suspecte pentru a fi detonate analizează și oferă un rezultat cert în timp real. Detectează atacurile de tip „zero-day” și atacurile targetate; Prevenție în timp real a atacurilor cu auto-trimitere; Analizează o singură dată și blochează amenințările la nivelul întregii companii.

add-on

MODULE DE DETECȚIE ȘI RĂSPUNS

 
 
 

Process Inspector

Detecție în timp real, bazată pe comportament; Monitorizează toate procesele care rulează în sistemul de operare și, în cazul în care procesul este considerat a fi periculos, îl blochează. Cunoscut anterior sub denumirea Advanced Threat Control (ATC).

Remediere ransomware

Creează în timp real copii de siguranță ale fișierelor înainte ca acestea să fie modificate de procesele suspecte, pentru a reduce riscul de pierderi de date în timpul atacurilor ransomware avansate.

Vizualizarea incidentelor

Vizualizarea vectorilor de atac pentru analiza rapidă a drumului critic în cazul unui potențial atac.

add-on

Analiza principalelor cauze

Evidențiază vectorul de atac, punctul de intrare al atacului și originea atacului. Contribuie la identificarea nodului de origine a atacului, evidențiat în pagina Incidente. Scorul de încredere oferă context pentru evenimentele de securitate.

add-on

Protecție împotriva anomaliilor

Resurse pentru sistemele de referință pentru evidențierea comportamentului neobișnuit pe baza tehnicilor de atac MITRE și cercetării proprii Bitdefender.

 
add-on

Etichetarea de tip MITRE a evenimentelor

Tehnicile de atac MITRE și indicatorii de compromitere oferă informații actualizate privind amenințările descoperite sau alte posibile programe malware.

 
add-on

MODULE PENTRU REDUCEREA SUPRAFEȚEI DE ATAC ȘI ANALIZA RISCURILOR

 
 
 

Endpoint Risk Analytics

Evaluează, ierarhizează și reduce suprafața de atac la nivelul configurărilor necorespunzătoare ale securității endpoint-urilor cu o listă ierarhizată ușor de înțeles.

(Doar consolă în cloud)
(Doar consolă în cloud)
 

Protecție împotriva amenințărilor web

Scanează traficul web de intrare, inclusiv traficul SSL, HTTP și HTTPS, pentru prevenirea descărcării de malware la nivelul endpoint-ului. Blochează automat atacurile de tip phishing și paginile web frauduloase. Afișează evaluările căutărilor, semnalând paginile sigure și cele nesigure.

Device Control

Amenințările sunt de multe ori introduse într-o companie prin dispozitive amovibile. Alegeți cărora dintre dispozitive le permiteți să ruleze și decideți care vor fi blocate sau scanate automat.

Controlul aplicațiilor (includerea pe lista neagră)

Permite vizibilitatea completă și controlul aplicațiilor care rulează, prin includerea programelor software nedorite pe lista neagră. Ajută la micșorarea riscului privind nedetectarea codului periculos.

Application Control (Whitelisting)

Oferă vizibilitate completă și control asupra aplicațiilor instalate sau care rulează la nivelul endpoint-urilor companiei și previne executarea oricărei aplicații care este blocată de politică.

(Doar pentru consola on-premises)
(Doar pentru consola on-premises)

Firewall

Firewall cu funcții complete, bidirecțional, care controlează accesul aplicațiilor la rețea și internet. În plus, firewall-ul poate proteja sistemul împotriva scanării porturilor, restricționează ICS-ul și trimite avertismente când noi noduri se conectează la o rețea Wi-Fi

EXTINDEȚI SECURITATEA CU PRODUSE COMPATIBILE

 
 
 

ADD-ON-URI DISPONIBILE

 
 
 

Email Security

Pentru toți clienții de e-mail, inclusiv Office 365

disponibil (Doar consolă în cloud)
disponibil (Doar consolă în cloud)

GravityZone Patch Management

Menține sistemele de operare și aplicațiile actualizate pe întreaga bază Windows

disponibil
disponibil
disponibil

Full Disk Encryption

Protejează datele de pe hard disk folosind mecanismele de criptare oferite de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault).

disponibil
disponibil
disponibil

HyperDetect™ și Cloud Sandbox

Activați tehnologiile HyperDetect™ și Cloud Sandbox pentru licențele Enterprise a la carte

 
 
disponibil

Modulul Endpoint Detection and Response

Activează caracteristicile EDR pentru licențele Enterprise a la carte

 
 
disponibil

Endpoint Detection and Response Storage

Permite stocarea pe termen lung a datelor brute EDR (30, 90 și 180 de zile)

disponibil (Doar consolă în cloud)
 
 

PRODUSE COMPATIBILE

 
 
 

Hypervisor Introspection

Tehnologie revoluționară care utilizează hypervisorul pentru a proteja mașinile virtuale împotriva exploit-urilor avansate la nivel de kernel

compatibil (Doar pentru consola on-premises)
compatibil (Doar pentru consola on-premises)
compatibil

Securitate pentru spațiile de stocare

Scanare antimalware cu tehnologii machine learning pentru sistemele NAS (network-attached-storage) și de partajare a fișierelor, compatibile cu ICAP

compatibil
compatibil
compatibil

Advanced Threat Intelligence

Colectează date de la senzorii din toată lumea, corelând sute de mii de indicatori de compromitere a sistemului, și transformă datele în informații în timp real, pe baza cărora se pot întreprinde acțiuni.

compatibil
compatibil
compatibil

Sandbox Analyzer On-Premises

Sandbox on-premises de generație următoare, bazat pe tehnologie AI, cu funcții avansate de detecție, raportare și vizibilitate asupra atacurilor

compatibil
compatibil
compatibil

SERVICII DISPONIBILE

 
 
 

Pachet de servicii administrate de detecție și răspuns (MDR)

Serviciul MDR este administrat de analiștii noștri de securitate cu experiență, utilizând o suită premiată de tehnologie. Serviciul monitorizează telemetrie detaliată pentru a răspunde rapid și eficient la activitățile periculoase, eliminând în mod activ amenințările pentru reducerea timpului de infiltrare și limitarea daunelor.

disponibil (Doar consolă în cloud)
 
disponibil atunci când există add-on-ul EDR

Servicii Profesionale

Asigurați companiei dumneavoastră puterea pe care o conferă configurarea optimă a securității, protecția eficientă și serviciile personalizate.

disponibil
disponibil
disponibil

Suport Premium

Alegeți pachetul Silver, Gold sau Platinum Premium Enterprise Support, în funcție de timpul de răspuns și tipul de servicii proactive necesare companiei dumneavoastră.

disponibil
disponibil
disponibil

Detalii

Acoperă desktop-urile, serverele și căsuțele de e-mail Exchange. Nu pot fi utilizate mai mult de 35% dintre licențe pe servere.
Acoperă desktop-urile, serverele și căsuțele de e-mail Exchange. Nu pot fi utilizate mai mult de 35% dintre licențe pe servere.
Licențiere a la carte
 

Pentru toate soluțiile antivirus de generație următoarele și soluțiile de securitate la nivel de endpoint (produs de bază) pentru MSP-uri

Recomandat pentru MSP-urile care caută acoperire completă și conformitate

Recomandat pentru MSP-urile care caută soluții avansate și unificate de securitate

FUNCȚIONALITATE

 
 
 

Risk Analytics

Evaluează, ierarhizează și reduce suprafața de atac la nivelul configurărilor necorespunzătoare ale securității endpoint-urilor cu o listă ierarhizată ușor de înțeles.

Învățare automată în cloud și local

Detecție predictivă a malware-ului necunoscut; Analiză dinamică a fișierelor, dezvoltată cu miliarde de mostre; Tehnologii machine learning locale, dezvoltate cu 80.000 de funcții malware.

Informații privind amenințările din cloud

Informații privind amenințările, inclusiv informații privind URL-urile periculoase, modelele, site-urile web etc., colectate și actualizate în 3 secunde, utilizând Bitdefender Global Protective Network, cu cele peste 500 de milioane de endpoint-uri

Exploatează protecția

Se axează pe instrumentele și tehnicile de atac pentru a detecta exploit-urile cunoscute și pe cele de tip „zero-day” care au drept țintă aplicații software populare.

Controlul conținutului web

Restricționarea accesului utilizatorilor la site-uri web posibil periculoase sau la anumite categorii web, precum jocurile de noroc

Network Attack Defense

Protecție împotriva amenințărilor care exploatează vulnerabilitățile din rețea, precum atacurile de tip „brute force” sau furtul de parole

Protecție împotriva amenințărilor web

Scanează traficul web de intrare, inclusiv traficul SSL, http și https, pentru prevenirea descărcării de malware la nivelul endpoint-ului. Blochează automat atacurile de tip phishing și paginile web frauduloase. Afișează evaluările căutărilor, semnalând paginile sigure și cele nesigure.

Firewall

Endpoint-urile sunt protejate prin intermediul unui firewall cu funcții complete, bidirecțional, cu funcție de detecție a intruziunilor, esențial pentru protejarea dispozitivelor de la distanță.

Device Control

Amenințările sunt de multe ori introduse într-o companie prin dispozitive amovibile. Alegeți cărora dintre dispozitive le permiteți să ruleze și decideți care vor fi blocate sau scanate automat.

Process Inspector (Detecție automată)

Detecție în timp real, bazată pe comportament; Monitorizează toate procesele care rulează în sistemul de operare și, în cazul în care procesul este considerat a fi periculos, îl oprește. Cunoscut anterior sub denumirea Advanced Threat Control (ATC).

Full Disk Encryption

Protejează datele de pe hard disk folosind mecanismele de criptare oferite de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault).

 
Add-on
Add-on

GravityZone Patch Management

Aplicare manuală și automată de patch-uri pentru Windows și aplicații terțe care remediază vulnerabilitățile aplicațiilor și riscurile atacurilor de tip exploit

 
Add-on
Add-on

Securitate și protecție antispam pentru e-mail, găzduite în cloud

Protecție pentru Office 365 sau alte sisteme pentru e-mail-uri în cloud sau on-premises, detecția încercărilor de însușire a identității, blocarea spam-ului, atacurilor de tip phishing și atacurilor avansate înainte ca acestea să ajungă la utilizatori.

 
Add-on
Add-on

Security for Virtualized Environments

Protecție optimizată pentru desktop-uri sau servere virtuale care

 
Add-on
Add-on

Security for AWS

Protecție pentru mașinile virtuale, integrată cu Amazon Web Services și optimizată pentru o performanță superioară

 
Add-on
Add-on

Antispam și securitate pentru Exchange on-premises

Antispam pentru e-mail-uri și protecție antimalware pentru companiile care își găzduiesc server-ul Exchange

 
Add-on
Add-on

HyperDetect (Tehnologie machine learning personalizabilă)

Nivel personalizabil cu tehnologii machine learning care detectează amenințările sofisticate. Blochează instrumentele de hacking, atacurile fără fișiere, atacurile cu malware de tip „zero-day” și multe altele.

 
 
Add-on (Advanced Threat Security)

Protecție împotriva atacurilor fără fișiere

Protecție împotriva atacurilor bazate pe scripturi care rulează în memorie, utilizând instrumente precum PowerShell sau Command Prompt

 
 
Add-on (Advanced Threat Security)

Sandbox Analyzer

Analiza automată a fișierelor suspecte prin detonarea acestora într-un mediu sigur din cloud, oferind un rezultat cert, vizibilitate completă și context privind activitatea amenințării

 
 
Add-on (Advanced Threat Security)

Vizualizarea incidentelor

Reprezentare vizuală a fiecărei etape a atacului, care contribuie la înțelegerea impactului, identificarea potențialelor puncte vulnerabile și compatibilitatea privind conformitatea

 
 
Disponibil sub formă de add-on sau ca produs individual, compatibil cu soluțiile antivirus sau platformele de protecție la nivel de endpoint (EPP) oferite de concurență (Endpoint Detection and Response)

Investigarea alertelor prioritare

Vedeți activitatea suspectă sub formă de alerte care utilizează evenimentele MITRE și investighează breșele potențiale de securitate

 
 
Disponibil sub formă de add-on sau ca produs individual, compatibil cu soluțiile antivirus sau platformele de protecție la nivel de endpoint (EPP) oferite de concurență (Endpoint Detection and Response)

Răspuns la incidente

Răspundeți incidentelor utilizând opțiuni precum Endpoint Isolation, care deconectează un sistem de la rețea, sau Live Response, care activează conexiunea de la distanță și colectarea jurnalelor de la endpoint-ul afectat

 
 
Disponibil sub formă de add-on sau ca produs individual, compatibil cu soluțiile antivirus sau platformele de protecție la nivel de endpoint (EPP) oferite de concurență (Endpoint Detection and Response)

Protecție împotriva anomaliilor

Resurse pentru sistemele de referință pentru evidențierea comportamentului neobișnuit pe baza tehnicilor de atac MITRE și cercetării proprii Bitdefender.

 
 
Disponibil sub formă de add-on sau ca produs individual, compatibil cu soluțiile antivirus sau platformele de protecție la nivel de endpoint (EPP) oferite de concurență (Endpoint Detection and Response)

Suntem aici pentru tine

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte întrebări ați mai putea avea.

Get support