securitate edr

Endpoint Detection and Response

Detecție extinsă a amenințărilor, investigații direcționate și răspuns eficient. Securitatea EDR de la Bitdefender monitorizează continuu rețeaua dumneavoastră pentru a descoperi activitatea suspectă și vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a combate atacurile cibernetice.

Ce este Endpoint Detection and Response (EDR)?

Urmăriți videoclipul „Endpoint Detection and Response (EDR): caracteristici și beneficii”.

Endpoint Detection and Response (EDR) este o soluție de securitate pentru endpoint-uri care combină monitorizarea continuă, în timp real, și colectarea de date și informații despre endpoint-uri cu capabilități de detecție și acțiuni automate de răspuns.

GravityZone EDR Cloud detectează în timp real amenințările avansate, inclusiv atacurile fără fișiere, ransomware-ul și alte amenințări de tip „zero-day”. Caracteristica de înregistrare a evenimentelor pe baza analizei amenințărilor și pe bază de cloud monitorizează în permanență endpoint-urile și ierarhizează evenimentele de securitate într-o listă de incidente pentru investigații și răspuns.

Include tehnologie de corelare între endpoint-uri care combină granularitatea și contextul bogat de securitate al securității EDR cu vizualizări asupra amenințărilor la nivel organizațional, pentru a vă ajuta să vă focalizați investigațiile și să răspundeți mai eficient la amenințări. Oferind vizualizări asupra amenințărilor la nivel organizațional, GravityZone EDR Cloud vă ghidează investigațiile și vă permite să răspundeți în mod mai eficient la amenințări. 

Află mai multe
cea mai bună detecție a malware-ului și a atacurilor cibernetice

Cea mai bună detecție din industrie

Detecție și vizibilitate îmbunătățite pentru amenințări, îmbunătățind capabilitățile XDR pentru protecția endpoint-urilor. Capabilități de căutare cuprinzătoare pentru indicatori specifici de compromis (IoC-uri), tehnici MITRE ATT&CK și alte artefacte pentru a descoperi atacuri în stadiu incipient.

Investigare și răspuns la incidente

Investigații și răspunsuri targetate

Vizualizările la nivel organizațional asupra amenințărilor vă permit să răspundeți eficient, să limitați răspândirea laterală și să opriți atacurile în curs. 

securitate EDR ușor de implementat

Eficiență maximă

Agentul nostru ușor de instalat, cu impact redus asupra resurselor, asigură eficiență și protecție maximă, cu eforturi minime. Pentru o soluție administrată complet, faceți ușor upgrade la Bitdefender Managed Detection and Response (MDR).

Capabilități și beneficii

Model
informații despre securitatea datelor

Tehnologia noastră avansată de analiză a riscurilor nu examinează doar endpoint-urile, ci și comportamentul utilizatorilor, analizând în permanență riscul dumneavoastră organizațional, bazându-se pe sute de factori pentru a identifica, ierarhiza și a oferi îndrumări cu privire la atenuarea riscurilor la nivel de utilizator, rețea și endpoint.

Model
Securitate EDR - tehnologie de top pentru detecția amenințărilor

Solutia GravityZone Endpoint Detection and Response (EDR) detectează în timp real amenințările avansate, inclusiv atacurile fără fișiere, ransomware-ul și alte amenințări de tip „zero-day”. Caracteristica de înregistrare a evenimentelor pe baza analizei amenințărilor și pe bază de cloud monitorizează în permanență endpoint-urile și ierarhizează evenimentele de securitate într-o listă de incidente pentru investigații și răspuns.

Model
extended endpoint detection and response

Tehnologia de corelare între endpoint-uri duce capabilitățile de detecție și vizibilitate ale soluției noastre de securitate EDR (endpoint detection and response) asupra amenințărilor la un nou nivel, activând detectarea atacurilor avansate care implică mai multe endpoint-uri din infrastructurile hibride (stații de lucru, servere sau containere cu diferite sisteme de operare).

Model
vizualizarea securității datelor

Vizualizările cuprinzătoare asupra acțiunilor adversare, îmbunătățite cu informații privind contextul și threat intelligence, evidențiază căile critice de atac, ușurând sarcinile personalului IT. Ajută la identificarea lacunelor de protecție și impactului incidentelor pentru a sprijini conformitatea.

Model
Investigare și răspuns la incidente

Bitdefender EDR oferă o vizualizare inovativă și ușor de înțeles, cu contexte ample și informații privind amenințările care să ajute personalul IT să înțeleagă căile de atac și să identifice lacunele de protecție. Aceste vizualizări optimizează investigațiile și răspunsurile, minimizând sarcinile personalului IT. Sandbox Analyzer permite personalului să execute automat playload-uri suspecte într-un mediu izolat și virtual, pentru a izola și neutraliza fișierele suspecte.

Model
gestionarea incidentelor

Panourile configurabile, notificările prin e-mail și capabilitățile complete de raportare, atât pentru rapoartele instantanee, cât și pentru cele programate, administrate cu ajutorul unei console centralizate, economisesc timp și minimizează eforturile echipelor IT.

Cum funcționează Bitdefender EDR?

Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) este o soluție în cloud, construită pe platforma Bitdefender GravityZone XDR. Fiecare agent EDR instalat pe endpoint-urile companiei dumneavoastră are o funcție de înregistrare a evenimentelor, care monitorizează în permanență endpoint-ul și trimite în siguranță informații și detalii privind evenimentele suspecte către consola centralizată GravityZone Control Center.

 

În Control Center, motorul de corelație la nivelul endpoint-urilor Bitdefender colectează și clasifică evenimentele de pe endpoint-uri și generează vizualizări ierarhizate, la nivel organizațional, asupra incidentelor de securitate, permițând administratorilor să investigheze rapid și să răspundă eficient la amenințări .

Diagrama ce prezintă modul de funcționare al soluției Bitdefender EDR Security

Capabilitățile de detecție și răspuns la nivel de endpoint-uri sunt disponibile în toate pachetele EDR?

Capabilitățile de detecție și răspuns la nivel de endpoint-uri sunt disponibile în toate pachetele EDR: Bitdefender EDR, GravityZone Business Security Enterprise și Bitdefender MDR.

Cum poate beneficia o companie de EDR dacă nu are personal de securitate dedicat?

Pentru a beneficia pe deplin de EDR, o organizație fără personal de securitate dedicat (cum ar fi analiștii de securitate) poate opta pentru serviciul Bitdefender MDR. Acest serviciu complet administrat include, în afară de soluția EDR, și operațiuni de securitate 24/7 livrate de către specialiști în domeniul threat-hunting-ului și experți în securitate de la Bitdefender Security Operations Center.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

Resurse

Consultați raportul Forrester New Wave 2022
Raport

Endpoint Detection and Response Providers, trimestrul 2 2022 [EN]

Bitdefender a primit titlul „Strong Performer” în raportul Forrester Wave™

Citește mai multe
Fișă de produs

Fișă de produs Endpoint Detection and Response  

Citește mai multe
Video

Securitate EDR: Amenințări avansate și cazuri de utilizare [EN]

Vizionați
Video

Securitate EDR: Prezentare tehnică și demonstrație de produs [EN]

Vizionați