cea mai bună detecție a malware-ului și a atacurilor cibernetice

Cea mai bună protecție pentru endpoint

Bitdefender EDR folosește un stack extins de tehnologii de securitate care s-a dovedit în cadrul unor teste independente importante că are cea mai mare eficacitate împotriva amenințărilor persistente avansate și blochează majoritatea atacurilor înainte de executare.

Investigare și răspuns la incidente

Investigații și răspunsuri targetate

Vizualizările la nivel organizațional asupra amenințărilor vă permit să răspundeți eficient, să limitați răspândirea laterală și să opriți atacurile în curs.

securitate EDR ușor de implementat

Eficiență maximă

Ușor de implementat și având costuri reduse de administrare, soluțiile Bitdefender EDR asigură o protecție maximă cu un efort minim. Reduceți timpul alocat pentru a răspunde la incidente și sporiți productivitatea organizației.

Ce este Endpoint Detection and Response (EDR)?

Urmăriți videoclipul „Endpoint Detection and Response (EDR): caracteristici și beneficii”.

GravityZone Business Security Enterprise vă ajută să gestionați atacuri cibernetice complexe, ce implică mai multe endpointuri (stații de lucru, servere sau containere). Caracteristicile de detecție și răspuns compatibile cu orice endpoint vă oferă posibilitatea unică de a vizualiza amenințările la nivel organizațional astfel încât să vă concentrați pe investigații și să răspundeți mai eficient. Aflați mai multe

GravityZone EDR Cloud monitorizează endpoint-urile pentru a descoperi din timp activitatea suspectă și vă oferă instrumentele pentru a combate atacurile cibernetice. Caracteristicile de vizualizare a amenințărilor ghidează investigațiile și maximizează abilitatea de a răspunde direct la amenințări.

Descărcați compararea caracteristicilor

Fiecare agent EDR instalat pe endpoint-urile companiei dumneavoastră are o funcție de înregistrare a evenimentelor, care monitorizează în permanență endpoint-ul și trimite în siguranță informații și detalii privind evenimentele suspecte către consola centralizată GravityZone Control Center.

Spre deosebire de GravityZone Business Security Enterprise, anumite caracteristici (precum Protecția împotriva atacurilor fără fișiere, Analiză în Sandbox etc.) sunt doar detectate.

Află mai multe
Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Bitdefender desemnată companie „vizionară”

Suntem mândri că Bitdefender a fost desemnată companie „Vizionară” în raportul Gartner® Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms, ediția 2023. Aflați motivele pentru care Bitdefender a fost desemnată companie „Vizionară” – accesați acum raportul! 

Capabilități și beneficii

Model
informații despre securitatea datelor
Model
Securitate EDR - tehnologie de top pentru detecția amenințărilor
Model
extended endpoint detection and response
Model
vizualizarea securității datelor
Model
Investigare și răspuns la incidente
Model
gestionarea incidentelor
Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Bitdefender, desemnat „Lider” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023

Acest raport independent a evaluat cei mai importanți furnizori și a comparat performanțele acestora, confirmând, în opinia noastră, că Bitdefender este lider global în domeniul securității cibernetice.Raportul menționează că Bitdefender „se diferențiază de concurență prin abordarea sa agresivă axată pe prevenție înainte de toate”.

De ce să alegeți soluțiile Bitdefender EDR?

securitate pentru organizații pentru dispozitivele mobile iOS și Android

„Datorită funcționalităților EDR ale GravityZone, pot monitoriza toate elementele mobile ale infrastructurii noastre diverse. Dacă observ că Bitdefender blochează ceva, pot investiga și analiza modalități de a preveni astfel de tentative în viitor. Suntem norocoși că Bitdefender ne-a protejat de orice intruziune”, Dan Reynolds, Director of IT, BLDD Architects.

BLDD Architects utilizează GravityZone Business Security Enterprise pentru a asigura funcționalitățile de detecție și răspuns la nivel de endpoint (EDR) pentru endpointuri, precum stații de lucru și servere Microsoft Windows și macOS, desktop-uri VMware Horizon și servere VMware vSphere.

Citește studiul de caz în întregime și vezi care sunt realizările altor clienți.

Află mai multe

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives

Am un software antivirus, de ce am nevoie de o soluție EDR?

Soluțiile EDR oferă funcționalități avansate de detecție și răspuns la amenințări, ce depășesc capabilitățile unui software antivirus (AV) tradițional.

În timp ce soluțiile antivirus previn în principal infectarea cu malware-ul cunoscut, EDR utilizează analize comportamentale pentru a detecta amenințările sofisticate de la nivel local și de la nivelul întregii companii și oferă o vizibilitate cuprinzătoare asupra activității la nivel de endpoint.

Acest lucru permite un răspuns mai rapid la incidente, o monitorizare continuă și sprijină acțiunile de threat hunting și analiza atacurilor. Împreună, EDR și AV oferă o strategie de apărare cu mai multe straturi, adaptându-se la peisajul amenințărilor în permanentă evoluție.

Cum pot beneficia de EDR dacă nu am personal de securitate dedicat?

Pentru a beneficia pe deplin de avantajele oferite de EDR, o organizație fără personal de securitate dedicat (cum ar fi analiști de securitate) poate opta pentru serviciul Bitdefender MDR.

Acest serviciu complet administrat include, în afară de soluția EDR, și operațiuni de securitate 24/7 livrate de către specialiști în domeniul threat-hunting-ului și experți în securitate de la Bitdefender Security Operations Center.

Este soluția Bitdefender EDR potrivită pentru companiile mici?

Instrumentele EDR de la Bitdefender au o interfață intuitivă, care asigură o utilizare ușoară, chiar și pentru companiile mici care nu dispun de multe resurse IT.

Dacă organizația dvs. nu are personal de securitate dedicat, puteți opta pentru serviciul Bitdefender MDR. Pe măsură ce compania dvs. se dezvoltă, soluția noastră scalabilă se poate adapta nevoilor dvs. în creștere, oferind protecție completă la fiecare pas.

Se poate integra Bitdefender EDR cu instrumentele de securitate existente?

În timp ce soluția GravityZone Business Security Enterprise este concepută să ofere o perspectivă globală asupra tuturor nevoilor dvs. de securitate, incidentele și evenimentele detectate de GravityZone EDR pot fi redirecționate către diverse instrumente standard din industrie (Splunk, QRadar, Azure Sentinel etc.). 

Pot încerca soluția înainte să o cumpăr?

Pentru soluția Gravity Zone Business Security Enterprise este disponibilă o versiune de evaluare gratuită valabilă timp de 1 lună . Dacă vă interesează soluția noastră independentă GravityZone EDR Cloud, vă rugăm să completați acest formular de cerere și vă putem oferi un demo.

Ar trebui să adaug funcționalitatea XDR la soluția mea EDR?

Luați în calcul posibilitatea de a adăuga XDR la soluția dvs. EDR dacă organizația dvs. operează în medii IT complexe, care necesită vizibilitate unificată la nivelul întregii rețele (inclusiv pe platformele cloud).

XDR oferă protecție sporită împotriva amenințărilor cu mai mulți vectori de atac prin corelarea datelor provenite de la diverse surse și oferă răspunsuri automate la incidente, reducând volumul de muncă pentru personalul de securitate deja limitat.

Perspectiva de ansamblu asupra securității pe care o oferă ajută și la respectarea standardelor de conformitate și facilitează acțiunile avansate de threat hunting. Aflați mai multe despre Bitdefender XDR

Resurse

Consultați raportul Forrester New Wave 2022
Raport

Bitdefender, desemnată lider în securitate la nivel de endpoint

Citește mai multe
Citește mai multe Fișă de produs

Fișă de produs Endpoint Detection and Response  

Citește mai multe
Vizionați Video

Securitate EDR: Amenințări avansate și cazuri de utilizare [EN]

Vizionați
Vizionați Video

Securitate EDR: Prezentare tehnică și demonstrație de produs [EN]

Vizionați