servicii mdr

Bitdefender Managed Detection and Response vă oferă acces 24x7 la o echipă de elită de experți în securitate cibernetică. De asemenea, serviciul nostru este susținut de tehnologii de securitate Bitdefender de top la nivelul industriei, precum GravityZone® eXtended Detection & Response (XDR).

Bitdefender MDR combină telemetria endpointurilor, a rețelei, a cloudului, a identității și a aplicațiilor de productivitate sub forma unei analize practice a securității, amplificată de expertiza de threat-hunting a unui centru de operațiuni de securitate (SOC) cu personal complet, cu analiști în domeniul securității proveniți din cadrul agențiilor de informații din întreaga lume.

Află mai multe
Serviciul MDR 24x7

Protecție proactivă

Operațiuni de securitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7 – inclusiv human threat hunting, evaluarea mediului, threat intelligence și analize privind amenințările – pentru a rămâne cu un pas înaintea hackerilor și pentru a vă apăra mediul.

Serviciul MDR - răspuns automat

Răspuns automat

Opriți atacurile prin acțiuni aprobate în prealabil, executate de analiștii SOC. În timpul procesului de onboarding și în orice moment ulterior, vom colabora cu dumneavoastră pentru a defini acțiunile pe care le putem întreprinde pentru a atenua rapid incidentele fără a afecta echipele dumneavoastră.

Serviciul MDR - experți în securitate cibernetică

Echipă de experți

Analiști de securitate specializați, disponibili permanent, care au lucrat pentru Forțele Aeriene SUA, Marina SUA, Serviciile Secrete Britanice (SIS) și NSA, colaborează cu dumneavoastră în calitate de prima linie a apărării cibernetice.

Capabilități de securitate MDR

Model
Servicii de monitorizare și răspuns 24x7

Echipa Bitdefender MDR este mereu disponibilă. Fie că este vorba despre monitorizarea la nivelul dark web, analiza mediului, identificarea tendințelor de threat hunting sau răspunsul la atacuri și eliminarea acestora, echipa noastră de experți se află în prima linie a apărării pentru a vă proteja compania în fiecare oră a fiecărei zile.

Model
Servicii MDR de threat hunting

La Bitdefender, threat huntingul este înscris în ADN-ul nostru. Este fundamentul serviciului nostru administrat de detecție și răspuns (MDR), iar noi obținem în mod proactiv și continuu threat intelligence și efectuăm threat hunting pentru a vă menține compania în siguranță și cu un pas înaintea amenințărilor.

Model
Servicii MDR - echipă de securitate dedicată

Ne dorim să vă simțiți apreciat. De aceea, vă punem la dispoziție un membru desemnat al echipei Bitdefender MDR care să vă ajute în timpul procesului de onboarding și să vă răspundă la orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ați putea avea cu privire la serviciul nostru MDR. Managerul contului de securitate va fi partenerul dumneavoastră pentru orice aveți nevoie, oricând aveți nevoie.

Model
Platformă GravityZone pentru servicii MDR

Platforma Bitdefender GravityZone vă monitorizează sistemele pentru a descoperi activități suspecte, oferind baza esențială pentru a evita atacurile cibernetice. Cu Bitdefender MDR, profitați de toate beneficiile platformei noastre premiate, inclusiv detecția și răspunsul la nivel de endpoint (EDR), remedierea automată, firewall-ul bazat pe gazdă și controlul web. În plus, veți putea colabora cu echipa noastră de analiști de securitate și cercetători în domeniul amenințărilor.

Model
Servicii extinse bazate pe tehnologia de detecție și răspuns pentru MDR

GravityZone XDR pentru MDR combină protecția împotriva amenințărilor avansate cu funcționalitățile de analiză la nivel de endpoint, cloud, identitate și rețea, gata de utilizare imediat, precum și un context de securitate bogat pentru corelarea alertelor distincte, triajul rapid al incidentelor, investigare în medii complexe și reducerea suprafeței de atac printr-un răspuns automat, îndrumat de experți. 

Model
Securitatea mărcii

Protecția mărcii și a IP-ului este esențială pentru a vă asigura că vă păstrați reziliența cibernetică. Experții în informații despre amenințări din echipa Bitdefender MDR efectuează activități specifice pentru a monitoriza riscurile și breșele de securitate a datelor din compania dumneavoastră în depozitele cunoscute utilizate de hackeri. Sunteți alertat în cazul oricărei expuneri, iar aceste descoperiri declanșează activități de threat hunting în mediile dumneavoastră.

Captură de ecran MDR

Experimentați portalul nostru MDR

În acest tur interactiv, puteți explora diverse aspecte ale portalului MDR și puteți vedea exact cum îl folosesc experții noștri analiști de securitate pentru a vă proteja.

Începeți demonstrația

Ciclul de viață operațional Bitdefender MDR

model_grid

Prevenție

Serviciul MDR Bitdefender vă va consolida sistemele și va preveni atacurile la nivelul endpoint-urilor, rețelelor și mediilor cloud. Veți obține expertiza de care aveți nevoie pentru a investiga rapid și a răspunde la amenințări.

Detecție

Colectare continuă de informații de telemetrie la nivel de sistem gazdă și rețea, combinată cu analize de securitate și automatizare pentru a permite managerilor desemnați pentru contul de securitate să efectueze activități de threat hunting proactiv, detectarea anomaliilor și investigații.

Răspuns

Acțiuni personalizate de răspuns, adaptate nevoilor dumneavoastră, asigură acțiuni eficiente de răspuns la incidente, în timp ce minimizează riscul de întrerupere a activității. Acțiunile de remediere automate reduc, de asemenea, timpul petrecut de atacator în rețea prin intermediul acțiunilor pre-aprobate.

Rapoarte

Rapoartele lunare oferă o imagine de ansamblu asupra serviciului dumneavoastră MDR, în timp ce rapoartele ulterioare vă oferă informații pentru a măsura impactul asupra activității dumneavoastră. Panourile cu informații în timp real oferă detalii cu privire la starea securității mediilor dumneavoastră. 

MDR Foundations
MDR Premium
MDR Enterprise
Operațiuni de securitate 24/7
yes
yes
yes
Gestionarea amenințărilor
yes
yes
yes
Notificare personalizată și recomandare din partea experților
Acțiuni pre-aprobate (PAA)
yes
yes
yes
Analiza cauzei și impactului incidentului
yes
yes
yes
Portal MDR
yes
yes
yes
Rapoarte lunare de service
yes
yes
yes
Threat hunting bazat pe informații
yes
yes
yes
Threat-hunting targetat
yes
yes
Stabilirea valorilor de bază în domeniul securității
yes
yes
Modele adaptate ale amenințărilor
yes
yes
Servicii Profesionale
yes
yes
Manager dedicat pentru contul de securitate
yes
yes
Evaluări trimestriale de business/securitate
Monitorizare pentru Dark Web
yes

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Bitdefender MDR

„Echipa Bitdefender MDR a fost receptivă, informată și a avut succes în protejarea datelor noastre valoroase. Prioritatea noastră numărul unu este să oferim îngrijire de top pentru pacienți, iar Bitdefender a reușit să ne sprijine la fiecare pas.”

Mostafa Mabrouk

Corporate Information Security Manager | Magrabi Hospitals and Centers

Ce este XDR pentru MDR?

Operațiunile de securitate moderne se bazează pe o asociere între context, expertiză și intuiție pentru a identifica activitățile periculoase care pot trece neobservate de instrumentele dvs. de securitate.

GravityZone XDR pentru MDR îi permite echipei noastre de securitate să analizeze și să detecteze accesul nepermis la nivelul infrastructurii dvs. cu ajutorul unor detecții mai precise și corelate.

Soluția extinde semnificativ contextul pus la dispoziția experților noștri în amenințări cibernetice, oferind o înțelegere mai detaliată a modului în care ar trebui să arate mediile pe care noi le protejăm. Mai mult, senzorii le oferă analiștilor noștri acces la o serie de acțiuni de răspuns suplimentare, precum ștergerea e-mailurilor și suspendarea utilizatorilor, ceea ce ne permite să ducem contextualizarea răspunsurilor la următorul nivel.

Soluția GravityZone XDR pentru MDR este disponibilă acum prin adăugarea unor senzori la serviciul MDR: aplicații de productivitate, identitate, rețea și cloud.

De ce ar trebui să aleg Bitdefender MDR pentru compania mea?

Bitdefender MDR presupune o operațiune modernă de securitate, cu personal calificat format din experți în securitate, care vă gestionează tehnologiile de securitate de la detecție până la răspuns. Ne concentrăm pe protejarea companiei dumneavoastră, astfel încât să vă puteți concentra pe orice doriți.

Cum ajută serviciul Bitdefender MDR companiile să economisească resurse?

Centrul de operațiuni de securitate (SOC) la cerere, cu personal Bitdefender complet ce se poate extinde odată cu nevoile dumneavoastră, pentru a ajuta la reducerea sarcinii operaționale și la economisirea costurilor prin eliminarea resurselor necesare pentru a construi și menține o echipă SOC internă.

Cum sunt generate alertele?

Datele provenite din platforma GravityZone a Bitdefender sunt combinate cu threat intelligence din platforma de analiză de securitate MDR a Bitdefender, pentru a oferi analiștilor informații contextualizate. Acestea sunt utilizate pentru a genera alerte pe care le investigăm în cadrul echipei SOC.

La ce instrumente de raportare mă pot aștepta de la Bitdefender MDR?

Informațiile în timp real despre starea operațiunilor dumneavoastră de securitate, rapoartele rezumative cu date istorice despre tendințe și rapoartele ulterioare cu informații detaliate despre incidente și acțiunile întreprinse oferă o transparență deplină mediului dumneavoastră. 

Oferiți MDR pentru furnizorii de servicii administrate (MSP)?

Da, Bitdefender MDR îi ajută pe furnizorii de servicii administrate care nu au experiență internă în domeniul securității să ofere cel mai înalt nivel de protecție clienților lor. Pentru mai multe informații, consultați Fișa de produs Bitdefender MDR pentru MSP

Resurse

Fișă de produs

Fișă de produs Bitdefender MDR

Citiți mai multe
Citește mai multe Raport

2023 Gartner® Market Guide pentru Managed Detection & Response [EN]

Citește mai multe
Vizionați Video

Bitdefender vă prezintă experții [EN]

Vizionați
Citește mai multe Prezentare soluție

MDR Threat Intelligence [EN]

Citește mai multe