Colegii din IT discută despre vulnerabilitățile mediului de afaceri și cum să le remedieze.

Hackerii sunt în permanență în căutarea unor ținte ușoare și utilizează tactici, tehnici și practici avansate (TTP-uri) pentru a exploata punctele slabe ale sistemelor și ale aplicațiilor pentru a-și atinge obiectivele.

Bitdefender ajută companiile să își reducă riscul de expunere cu platforma centralizată de securitate și analiză a riscurilor Bitdefender GravityZone. Acest lucru permite gestionarea eficientă a riscurilor cauzate de vulnerabilități, configurații necorespunzătoare de securitate și erori umane.

Funcția Risk Analytics, împreună cu modulul add-on integrat Patch Management, permite companiilor să înțeleagă, să gestioneze și să elimine toate vectorii de amenințare pe care hackerii îi pot exploata.

Află mai multe

Provocări și soluții

  • Mențineți conformitatea
  • Înțelegeți riscurile
  • Preveniți compromiterea
  • Îmbunătățiți vizibilitatea
Analiza și gestionarea vulnerabilităților de la nivelul sistemelor IT

Vizibilitate și raportare îmbunătățite

Raportarea continuă a informațiilor de securitate din consolă permite companiilor să descopere și să gestioneze riscurile pentru securitatea sistemelor lor.

Tablourile de bord ușor de înțeles oferă informațiile necesare pentru a direcționa activitățile, în timp ce raportarea cuprinzătoare permite echipelor de securitate să cerceteze în profunzime datele pentru a monitoriza și a se asigura că se menține conformitatea.

Înțelegeți și rezolvați vulnerabilitățile de la nivel de rețea și endpoint

Reduceți probabilitatea unei breșe de securitate

Profesioniștii din domeniul securității pot investiga și aprofunda rapid privind anumite riscuri specifice ale endpoint-urilor, aplicațiilor și datelor de autentificare ale utilizatorului din meniul Integrated Risk Management.

Prin eliminarea vulnerabilităților din mediu, probabilitatea breșelor de securitate scade dramatic.

Eliminați riscurile IT din cauza vulnerabilităților sistemului

Obțineți protecție eficientă împotriva exploatărilor cibernetice

Modulul Risk Management identifică proactiv riscurile legate de configurările necorespunzătoare, vulnerabilități și comportamentul utilizatorului, permițând utilizatorilor să remedieze riscurile dintr-o singură consolă integrată.

Modulul Patch Management oferă un inventar actualizat, simplificând fluxurile de lucru pe întreaga bază de instalare Windows dintr-o singură consolă, fără a necesita prea mult efort.

Grad înalt de vizibilitate a tuturor vulnerabilităților

Evaluați și remediați în mod proactiv riscurile

Gestionarea vulnerabilităților asigurată de Bitdefender ajută prin evidențierea riscurilor potențiale și prin oferirea organizațiilor cu instrumentele necesare pentru a evalua comportamentele și pentru a obține o îmbunătățire continuă.

Modulul Patch Management monitorizează și raportează starea patch-urilor la nivelul întregii infrastructuri, inclusiv aplicațiile terțe care de obicei nu sunt preluate de serviciile de actualizare native.

Managementul vulnerabilităților - prioritizarea automată a riscurilor

Informații personalizate despre riscuri

Modulul Integrated Risk Management din GravityZone generează un scor de risc unic pentru compania dumneavoastră și oferă informații despre diferite configurări necorespunzătoare ale endpoint-urilor, vulnerabilități ale aplicațiilor și riscuri legate de utilizator, într-o imagine de ansamblu consolidată a poziției de securitate.

Lista ierarhizată permite echipei de securitate să se concentreze asupra elementelor cheie care expun compania la riscuri cibernetice.

Platforma ajustează în mod dinamic scorul de risc al companiei pe baza vulnerabilităților care au fost deja exploatate în industria companiei.

Grafice generate de platforma GravityZone care arată vulnerabilitățile generate de riscuri asociate utilizatorilor

Analiza riscurilor asociate utilizatorilor

Gestionarea vulnerabilităților – prioritizarea automată a riscurilor  oferă informații esențiale despre conduita greșită a utilizatorului, cum ar fi politicile încălcate privind parolele sau un număr mare de detectare a malware-ului. Acesta oferă factori cheie de risc care trebuie evaluați într-o manieră integrată și holistică.

Platforma GravityZone - grafice dedicate și informații despre vulnerabilitățile asociate sistemului

Vizibilitate asupra vulnerabilităților și amenințărilor

Gestionarea patch-urilor este esențială pentru reducerea riscului unei breșe de securitate. Modulul add-on Patch Management ajută echipele de securitate să identifice riscurile, vulnerabilitățile și să îmbunătățească securitatea. Integrarea și gestionarea ușoară dintr-o singură consolă îmbunătățește fluxul de lucru și reduce povara operațională.

Când furnizorii de software lansează patch-uri pentru a remedia vulnerabilitățile, cataloagele sunt actualizate automat cu cele mai recente revizuiri

IT security manager

GravityZone Business Security Premium

Vă protejează organizația împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenințările persistente avansate (APT-uri) și ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning.

chief information security officer (CISO)

GravityZone Business Security Enterprise

Cea mai performantă soluție pentru protecție, detecție, răspuns și analiza riscurilor. Concepută pentru a acoperi întreaga perioadă de activitate a amenințării. GravityZone Ultra reduce suprafața de atac la nivelul endpoint-urilor și sporește frustrarea infractorilor.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
recenzii anterioare privind vulnerabilitățile

„Bitdefender Patch Management este fantastic”, afirmă directorul IT. „Dacă apare o soluție pentru o vulnerabilitate de tip zero-day, Bitdefender poate actualiza rapid întreaga companie cu cel mai recent patch de securitate. Conformitatea patch-urilor a trecut de la 75% la aproape 99%. Înainte, nu era anormal ca endpoint-urile din locații îndepărtate să rămână neactualizate timp de mai mulți ani.”

Arhiepiscopia găsește un refugiu împotriva criminalității cibernetice cu Bitdefender MDR

recenzii anterioare privind gestionarea vulnerabilităților

Cu modulul add-on GravityZone Patch Management, echipa IT a crescut conformitatea patch-urilor de la 70 la 95%, explică Garancis. „Ne este mult mai bine cu GravityZone Patch Management. Rata noastră de succes a crescut mult și am redus cu 50% timpul petrecut pentru gestionarea patch-urilor.”

Commerce State Bank își protejează creșterea folosind o soluție avansată de securitate

promovare anterioară privind gestionarea vulnerabilităților

De când am trecut la o soluție terță de gestionare a patch-urilor la GravityZone Patch Management, conformitatea patch-urilor s-a îmbunătățit de la 5% la 80%. Deoarece GravityZone scanează și actualizează automat patch-urile, echipa IT petrece mai puțin timp și pentru gestionarea patch-urilor

Firma internațională de construcții avansează planul de securitate cibernetică

Resurse

Specialiștii în securitate cibernetică verifică datele privind acțiunile de corectare a vulnerabilităților
Whitepaper

Prezentare tehnică a aplicării patch-urilor pentru vulnerabilități 

Aflați mai multe
Aflați mai multe Whitepaper

Analiza riscurilor umane și modelul ZTC ( Zero-Trust Computing)  

Aflați mai multe
Aflați mai multe Whitepaper

Video: Analiza riscurilor la nivel de endpoint

Aflați mai multe
Aflați mai multe Whitepaper

Lectură recomandată - Fișa produsului Bitdefender Patch Management

Aflați mai multe