Bitdefender

Password Manager

Windows® | macOS® | Android™ | iOS


Software de gestionare a parolelor ultra-sigur, cu multiple caracteristici.


Păstrează-ți parolele în siguranță și accesează-le de oriunde.


Bitdefender Password Manager este un serviciu multiplatformă care te ajută să stochezi și să organizezi toate parolele online.


Include cei mai puternici algoritmi criptografici cunoscuți, astfel încât datele tale de autentificare online sunt în siguranță.


Gestionează-ți cu ușurință conectările cu ajutorul unei singure parole principale.

alege planul potrivit pentru tine

Primești garantat banii înapoi în 30 de zile

 • Cele mai înalte protocoale pentru securitatea datelor
 • Rulează și se sincronizează pe diferite platforme și browsere
 • Simplifică administrarea identităților tale online. Ai o singură Parolă principală pentru toate conturile tale online.
 • Importă date cu ușurință dintr-o multitudine de managere de parole și formate de fișiere
 • Include o funcție de control al puterii parolei
 • Îți protejează experiența de cumpărături datorită caracteristicilor de administrare a cardurilor bancare

Bitdefender Password Manager

Începe astăzi de la doar /lună

cel mai bun raport calitate-preț

Plan pe 1 an

 

 /mo

Facturare  pentru primul an

Economisești  

 • Cele mai puternice protocoale de securitate a datelor

 • Rulează pe diferite platforme și browsere

 • Importă / exportă datele cu ușurință

PROTEJEAZĂ-MI PAROLELE ACUM

30-Day Money-Back Guarantee Primești garantat banii înapoi în 30 de zile

Serviciul este deja inclus în Bitdefender Premium Security.

Plan pe 1 an

 

 /mo

Facturare  pentru primul an

Economisești  

 • Cele mai puternice protocoale de securitate a datelor

 • Rulează pe diferite platforme și browsere

 • Importă / exportă datele cu ușurință

PROTEJEAZĂ-MI PAROLELE ACUM

30-Day Money-Back Guarantee Primești garantat banii înapoi în 30 de zile

Serviciul este deja inclus în Bitdefender Premium Security.

Beneficii

Cele mai puternice protocoale de securitate a datelorCele mai puternice protocoale de securitate a datelor

Bitdefender Password Manager conține protocoale AES-256-CCM, SHA512, BCRYPT, HTTPS, și WSS pentru transmiterea datelor.

Toate datele sunt criptate și decriptate local; doar titularul contului are acces la Parola principală.

Rulează și se sincronizează pe diferite platforme și browsereRulează și se sincronizează pe diferite platforme și browsere

Acest serviciu multiplatformă este disponibil sub formă de extensie de browser pentru Windows și macOS și este compatibil cu următoarele browsere: Chrome, Firefox, Safari (disponibil în curând), Edge. Oferă aplicații mobile pentru Android și iOS

Adaugă acces offline și ai acces la parolele tale oricând, de oriunde.

Importă datele cu ușurințăImportă datele cu ușurință

Preia parolele dintr-o multitudine de administratori de parole și formate de fișiere: Bitdefender Wallet, 1Password, Bitwarden, browserul Chrome, Dashlane, LastPass, browserul Firefox, Sticky Password

Este compatibil cu multe formate de fișiere: json, csv, xml, txt, 1pif, fsk și îți protejează exporturile prin parolă.

Include o funcție de control al puterii paroleiInclude o funcție de control al puterii parolei

Confidențialitatea ta este cu adevărat în siguranță? Îți recomandăm să îți desfășori activitatea zilnică în conformitate cu principiul „mai bine să previi decât să tratezi”. Serviciul nostru îți oferă verificarea puterii parolelor, astfel încât să afli imediat dacă o parolă are nevoie de mai multă complexitate.

Mai mult, generatorul de parole va crea parole aleatorii, extrem de complexe, cu un singur clic.

Simplifică administrarea identităților tale onlineSimplifică administrarea identităților tale online

Alege cu ușurință dintre identitățile online și lasă funcția Password Manager de la Bitdefender să completeze automat formularele online cu datele tale personale. Toate datele sunt criptate local și nicio terță parte nu are acces la ele.

Îți securizează experiența de cumpărăturiÎți securizează experiența de cumpărături

Introdu automat detaliile de plată și stochează-le în siguranță pentru a economisi timp cu fiecare comandă online pe care o dai.

Toate caracteristicile

Gestionarea parolelorGestionarea parolelor
Gestionarea parolelorAlte funcționalități
Gestionarea parolelorImport / Export

Cerințe de sistem

Întrebări frecvente

Cum mă protejează Bitdefender Password Manager împotriva amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Password Manager este un instrument de gestionare a parolelor care oferă criptarea datelor end-to-end, astfel încât datele de autentificare pentru conturile tale online să fie în siguranță.

Salvează automat, introduce automat, generează automat și gestionează parolele tale pentru toate site-urile web și serviciile online, cu ajutorul unei singure parole principale.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Password Manager?

Bitdefender Password Manager este un serviciu multiplatformă, astfel încât să îți poți proteja parolele pe toate site-urile și toate dispozitivele. Acoperă Windows, macOS, iOS și Android.

Password Manager vine ca o extensie de browser pentru Windows și macOS. Este compatibil cu Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge și Safari. (Disponibil în curând).

Este disponibil și ca aplicație mobilă pentru Android și iOS.

Cum îmi pot exporta parolele dintr-un alt instrument de stocare a parolelor?

Bitdefender Password Manager are o funcție care îți permite să imporți cu ușurință parole din alte servicii de gestionare a parolelor și browsere.

Poate importa date fără probleme dintr-o multitudine de manageri de parole, cum ar fi 1Password, Bitwarden, Bitdefender Wallet, Dashlane, browserul Chrome, browserul Firefox, LastPass, Sticky Password. Acceptă multe formate de fișiere: JSON, CSV, XML, TXT, 1pif, FSK.

Pentru instrucțiuni detaliate, citește Cum să imporți parole din alte aplicații sau browsere în Bitdefender Password Managerîn sectiunea dedicată Asistență.

Cum se compară Bitdefender Password Manager cu Bitdefender Wallet?

Bitdefender Wallet și Bitdefender Password Manager nu sunt același produs. Principala diferență este sincronizarea parolelor la nivelul mai multor platforme.

Password Manager este un software autonom de gestionare a parolelor compatibil cu Windows, Android, macOS și iOS, în timp ce Wallet este un modul de gestionare a parolelor cu funcționalități de bază care vine cu soluțiile noastre de securitate plătite Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security și Bitdefender Total Security.

Modulul Wallet este disponibil numai pentru Windows și nu funcționează pe dispozitivele Mac, Android sau iOS.

Cum îmi pot transfera datele din Bitdefender Wallet?

Bitdefender Password Manager are o caracteristică care îți permite să exporți cu ușurință parolele salvate (inclusiv date de autentificare pentru conturi, note securizate etc.) într-un CSV sau într-un fișier criptat dacă vrei să treci la alt serviciu de gestionare a parolelor.

Pentru instrucțiuni detaliate, citește Cum să exporți parolele din Bitdefender Password Managerîn sectiunea dedicată Asistență.

Pot încerca Bitdefender Password Manager înainte de a cumpăra?

Poți încerca produsul înainte de a-l cumpăra. Soluția Bitdefender Password Manager poate fi evaluată timp de 90 de zile, astfel încât poți testa serviciul la capacitate maximă. Este tot ce ai nevoie pentru a genera parole puternice pentru conturile tale online.

Cum instalez și activez Bitdefender Password Manager?

Poți instala rapid Bitdefender Password Manager pe telefoane mobile și computere Windows și Mac direct din contul tău Bitdefender Central. Accesează panoul „Dispozitivele mele”, selectează + ADAUGĂ DISPOZITIV și alege „Password Manager” din ecranul de selecție.

Accesează-ți e-mail-ul după finalizarea plății online și selectează ACTIVARE ÎN CENTRAL pentru a activa abonamentul tău Bitdefender.

Mi-am schimbat computerul/smartphone-ul. Cum reinstalez Bitdefender Password Manager?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc abonamentul Bitdefender Password Manager?

Pentru a te ajuta să-ți protejezi parolele, Bitdefender Password Manager poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Bitdefender Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Password Manager, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să îl cumperi pentru încă un an aproape de data expirării, în funcție de timpul rămas din abonament.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

E-mailurile de confirmare sunt primite de obicei la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam dacă clientul tău de e-mail clasifică e-mailurile automat. Pentru mai multe informații, citește Nu am primit codul meu de activare Bitdefender. Ce pot face?în sectiunea dedicată Asistență.

Condiții de utilizare

 • Abonamentul tău începe automat la data achiziției;
 • Prin abonare, achiziționezi un abonament recurent care se va reînnoi automat;
 • Planul de reînnoire automată Bitdefender este conceput pentru a te ajuta să economisești timp și să minimizezi riscul de vulnerabilitate prin prelungirea automată a abonamentului înainte să rămâi fără protecție.
 • Planul de abonament Bitdefender este conceput pentru a te ajuta să economisești timp și să minimizezi riscul de vulnerabilitate prin prelungirea automată a abonamentului înainte să rămâi fără protecție*.
 • Protecție continuă astfel încât să nu-ți faci niciodată griji că abonamentul tău va expira înainte să-l reînnoiești manual;
 • Upgrade gratuit de fiecare dată când apare o nouă versiune de Bitdefender;
 • Confortul că dispozitivele tale sunt întotdeauna protejate;
 • Economisești timp prin faptul că ne ocupăm noi de procesul de reînnoire automată;
 • Poți renunța oricând, astfel încât deții în permanență controlul asupra opțiunilor de reînnoire;
 • Securitate 24/7 - pe toată durata abonamentului, fără întrerupere;
 • Prețul oferit este valabil pentru primul an de abonament, după care abonamentul tău va fi facturat la prețul de reînnoire aplicabil care poate fi mai mare decât prețul inițial de achiziție;
 • Dacă este prezentată o reducere, aceasta descrie diferența dintre prețul abonamentului inițial și cel valabil la reînnoire (de exemplu, prețul pentru primul an comparativ cu fiecare an după aceea). Prețurile pot fi modificate, însă Bitdefender va trimite o notificare prealabilă prin e-mail, înainte de reînnoirea automată. Vei primi o notificare prin e-mail înainte de facturare, împreună cu informații cu privire la prețuri și prelungirea duratei abonamentului.
 • Abonamentul tău începe automat la data achiziției;
 • Prin abonare, achiziționezi un abonament recurent care se va reînnoi automat.
 • Poți anula abonamentul în mod automat din Bitdefender Central sau prin contactarea echipei de asistență pentru clienți la: [email protected];
 • Poți obține restituirea banilor contactând [email protected]în termen de 30 de zile de la achiziția inițială sau de la data de reînnoire automată.

Abonamentul tău poate include actualizări și caracteristici de produse, servicii și/sau protecție care pot fi adăugate, modificate sau eliminate conform Contractului de abonament Bitdefender și Termenilor și condițiilor pentru utilizatorii individualiși Notificării privind confidențialitatea.

Serviciul Bitdefender Password Manager este disponibil pentru cumpărare sau evaluare clienților care au achiziționat unul dintre următoarele abonamente Bitdefender: Bitdefender Mobile Security for Android, Bitdefender Web Protection for iOS, Bitdefender Mobile Security for iOS, Bitdefender Premium VPN, Bitdefender BOX, Bitdefender BOX V2, Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security, Bitdefender Internet Security Multi-device, Bitdefender Total Security, Bitdefender Total Security Multi-device, Bitdefender Family Pack, Bitdefender Premium VPN for Business, Bitdefender Digital Identity Protection, Bitdefender Mobile Security for Android & iOS și Bitdefender Small Office Security. Perioada de evaluare este de 90 de zile din momentul activării versiunii de evaluare.

Service-ul Bitdefender Password Manager este deja inclus în Bitdefender Premium Security, gratuit!