Bitdefender Password Manager

Începe astăzi de la doar {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/lună

Economisești
Individual 1 CONT 1 CONT
Anual Lunar
Economisești

pentru primul an
 • Stocare sigură a parolei. Utilizare individuală

Primești garantat banii înapoi în 30 de zile

 

Serviciu deja inclus în Bitdefender Premium Security.

Vezi Termenii și condițiile de utilizare de mai jos.

Cel mai bun preț
Partajat 4 CONTURI 4 CONTURI
Anual Lunar
Economisești

pentru primul an
 • Stocare sigură a parolei. Până la 4 utilizatori

Primești garantat banii înapoi în 30 de zile

 

 

Vezi Termenii și condițiile de utilizare de mai jos.

Cele mai puternice protocoale de securitate a datelor


Bitdefender Password Manager conține protocoale AES-256-CCM, SHA512, BCRYPT, HTTPS, și WSS pentru transmiterea datelor.

Toate datele sunt criptate și decriptate local; doar titularul contului are acces la Parola principală.

 

Rulează și se sincronizează pe diferite platforme și browsere


Acest serviciu multiplatformă este disponibil sub formă de extensie de browser pentru Windows și macOS și este compatibil cu următoarele browsere: Chrome, Firefox, Safari, Edge. Oferă aplicații mobile pentru Android și iOS.

Adaugă acces offline și ai acces la parolele tale oricând, de oriunde.

 

Importă datele cu ușurință


Preia parolele dintr-o multitudine de administratori de parole și formate de fișiere: Bitdefender Wallet, 1Password, Bitwarden, browserul Chrome, Dashlane, LastPass, browserul Firefox, Sticky Password

Este compatibil cu multe formate de fișiere: json, csv, xml, txt, 1pif, fsk și îți protejează exporturile prin parolă.

 

Include o funcție de control al puterii parolei


Confidențialitatea ta este cu adevărat în siguranță? Îți recomandăm să îți desfășori activitatea zilnică în conformitate cu principiul „mai bine să previi decât să tratezi”. Serviciul nostru îți oferă verificarea puterii parolelor, astfel încât să afli imediat dacă o parolă are nevoie de mai multă complexitate.

Simplifică administrarea identităților tale online


Alege cu ușurință dintre identitățile online și lasă funcția Password Manager de la Bitdefender să completeze automat formularele online cu datele tale personale. Toate datele sunt criptate local și nicio terță parte nu are acces la ele.

Îți securizează experiența de cumpărături


Introdu automat detaliile de plată și stochează-le în siguranță pentru a economisi timp cu fiecare comandă online pe care o dai.

Toate caracteristicile

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
pictograma

Gestionarea parolelor

Generator parolă

Generează o parolă sigură, complexă și unică pentru fiecare cont nou, cu un singur clic. Uită de reutilizarea parolelor. Uită de povara de a crea parole noi și puternice. Uită de nevoia de a ți le aminti.

Înregistrarea și salvarea automată a parolelor

Avem noi grijă de obiceiurile tale online care îți influențează siguranța. Îți vom solicita să stochezi parolele imediat după ce le-ai creat. În plus, parolele vor fi păstrate în mediul ultra-sigur pe care ți-l oferim.

Completare automată inteligentă a parolelor

Navighezi pe un site web pe care l-ai mai vizitat? Lasă funcția Password Manager să completeze automat datele de autentificare. Algoritmii noștri pot completa datele de autentificare pe site-urile web vizitate, economisind timp prețios.

Verificarea calității parolei

Pe internet te bucuri de la fel de multă siguranță ca parola ta cea mai vulnerabilă. Nu lăsa infractorii să-ți preia conturile! Această caracteristică te va informa dacă o parolă necesită atenția ta imediată.

Caută și șterge parolele duplicate

Adevărul este că mulți dintre noi reutilizăm parolele. Un singur atac te poate lăsa expus pe mai multe fronturi. Nu este nevoie să reciclezi parolele, deoarece acum utilizezi un instrument care îți pune la dispoziție funcția Password Generator - generează parole lungi și complexe pentru fiecare cont, cu un singur clic.

Ascunde / Afișează parola

Mereu poți fi mai în siguranță! Când introduci detaliile contului, poți fie să îți afișezi, fie să îți ascunzi parola. De ce să nu o ascunzi?

Sincronizarea parolelor la nivelul mai multor platforme

Soluția noastră este compatibilă cu o multitudine de browsere web (Chrome, Safari, Firefox și Edge). Odată salvate, îți poți accesa parolele de pe un PC, un Mac sau un dispozitiv mobil care rulează Android cu ajutorul unei singure Parole principale. Cu „Modul offline” – o funcție care îți permite să îți accesezi parolele atunci când o conexiune la internet nu este la îndemână - gestionarea parolelor nu poate fi mai ușoară de atât!

Secțiunea de avertismente și recomandări privind parolele

Informații utile la dispoziția ta! Raportul nostru de securitate afișează informații despre conduita de igienă a parolelor tale: parole duplicate, slabe sau furate. În acest fel, știi când este timpul să acționezi.

Configurarea funcției de blocare automată

Ai uitat să te deconectezi după ce ai folosit un dispozitiv care nu este al tău? Această funcție va bloca administratorul de parole cu un PIN sau te va deconecta după o perioadă de inactivitate la nivel de browser.

Recuperare cont – cheie de recuperare

Nu îți face griji că nu vei putea accesa funcție Password Manager sau că îți vei pierde toate parolele. Poți oricând să îți recuperezi Cheia principală și să redobândește accesul la contul tău.

Pictograma 2

Alte funcționalități

Alertă automată privind furtul parolelor

Ți-au fost furate datele vreodată? Fii fără grijă, fiindcă vei afla răspunsul și vei avea șansa de a reacționa. Funcția Password Manager monitorizează în mod constant breșele de securitate și emite alerte atunci când sunt expuse nume de utilizator, e-mail-uri, parole sau carduri bancare.

Gestionarea identităților

Stochează mai multe identități și lasă funcția Password Manager să îți completeze automat detaliile în formularele web înainte de a face o achiziție. Rapid, ușor și sigur! Toate identitățile sunt criptate local pe computerul sau pe telefonul mobil al utilizatorului, astfel încât doar tu ai acces la aceste date sensibile.

Administrarea cardurilor bancare

Salvează detaliile cardului pentru a te bucura de o experiență perfectă de cumpărături online. Ascunde-ți detaliile cardului de ochii curioșilor, astfel încât fondurile tale să rămână ale tale. Datele tale vor fi criptate local și vei fi singura persoană cu acces la ele prin parola principală.

Funcția Securizare

Dacă partajezi un dispozitiv cu alte persoane, îți recomandăm să activezi funcția „Securizare” și să te bucuri de posibilitatea de a te deconecta de la distanță sau de a șterge istoricul de navigare al oricărui dispozitiv pe care l-ai folosit.

Note securizate

„Note securizate” acționează exact ca un blocnotes secret în care poți stoca date sensibile, le poți sorta și poți utiliza culori pentru a le vizualiza mai bine. Nu numai că păstrezi informațiile ordonate, dar sunt și în siguranță.

Pictograma 3

Import / Export

Import / export date

De la Bitdefender Wallet, 1Password, Bitwarden, browserul Chrome, Dashlane, LastPass, browserul Firefox, Sticky Password. Formate compatibile: json, csv, xml, txt, 1pif, fsk.

Export protejat prin parolă

Export protejat prin parolă

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

Cea mai recentă versiune de Password Manager acceptă următoarele browsere web:

 

Microsoft Edge: (bazat pe Chromium 80 și versiuni ulterioare) pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 

Mozilla Firefox: versiunea 65 pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 

Google Chrome: versiunea 72 pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 

Safari*: versiunea 12 pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 
*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

Cea mai recentă versiune de Password Manager acceptă următoarele browsere web:

 

Microsoft Edge: (bazat pe Chromium 80 și versiuni ulterioare) pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 

Mozilla Firefox: versiunea 65 pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 

Google Chrome: versiunea 72 pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 

Safari*: versiunea 12 pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 
*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

Android 5.1 și versiuni ulterioare (funcția de deblocare cu amprentă digitală este acceptată de la 6.0 și versiuni ulterioare.

Funcția de introducere automată este acceptată de la 8.0 și versiuni ulterioare, compatibilă cu iPhone, iPad și iPod touch).

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

iOS 11.0 sau versiune ulterioară

Cum mă protejează Bitdefender Password Manager împotriva amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Password Manager este un instrument de gestionare a parolelor care oferă criptarea datelor end-to-end, astfel încât datele de autentificare pentru conturile tale online să fie în siguranță.

Salvează automat, introduce automat, generează automat și gestionează parolele tale pentru toate site-urile web și serviciile online, cu ajutorul unei singure parole principale.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Password Manager?

Bitdefender Password Manager este un serviciu multiplatformă, astfel încât să îți poți proteja parolele pe toate site-urile și toate dispozitivele. Acoperă Windows, macOS, iOS și Android.

Password Manager vine ca o extensie de browser pentru Windows și macOS. Este compatibil cu Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge și Safari.

Este disponibil și ca aplicație mobilă pentru Android și iOS.

Cum îmi pot exporta parolele dintr-un alt instrument de stocare a parolelor?

Bitdefender Password Manager are o funcție care îți permite să imporți cu ușurință parole din alte servicii de gestionare a parolelor și browsere.

Poate importa date fără probleme dintr-o multitudine de manageri de parole, cum ar fi 1Password, Bitwarden, Bitdefender Wallet, Dashlane, browserul Chrome, browserul Firefox, LastPass, Sticky Password. Acceptă multe formate de fișiere: JSON, CSV, XML, TXT, 1pif, FSK.

Pentru instrucțiuni detaliate, citește Cum să imporți parole din alte aplicații sau browsere în Bitdefender Password Manager în sectiunea dedicată Asistență.

Cum se compară Bitdefender Password Manager cu Bitdefender Wallet?

Bitdefender Wallet și Bitdefender Password Manager nu sunt același produs. Principala diferență este sincronizarea parolelor la nivelul mai multor platforme.

Password Manager este un software autonom de gestionare a parolelor compatibil cu Windows, Android, macOS și iOS, în timp ce Wallet este un modul de gestionare a parolelor cu funcționalități de bază care vine cu soluțiile noastre de securitate plătite Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security și Bitdefender Total Security.

Modulul Wallet este disponibil numai pentru Windows și nu funcționează pe dispozitivele Mac, Android sau iOS.

Cum îmi pot transfera datele din Bitdefender Wallet?

Bitdefender Password Manager are o caracteristică care îți permite să exporți cu ușurință parolele salvate (inclusiv date de autentificare pentru conturi, note securizate etc.) într-un CSV sau într-un fișier criptat dacă vrei să treci la alt serviciu de gestionare a parolelor.

Pentru instrucțiuni detaliate, citește Cum să exporți parolele din Bitdefender Password Manager în sectiunea dedicată Asistență.

Pot încerca Bitdefender Password Manager înainte de a cumpăra?

Poți încerca produsul înainte de a-l cumpăra. Soluția Bitdefender Password Manager poate fi evaluată timp de 30 de zile, astfel încât poți testa serviciul la capacitate maximă. Este tot ce ai nevoie pentru a genera parole puternice pentru conturile tale online.

Cum instalez și activez Bitdefender Password Manager?

Poți instala rapid Bitdefender Password Manager pe telefoane mobile și computere Windows și Mac direct din contul tău Bitdefender Central. Accesează panoul „Dispozitivele mele”, selectează + ADAUGĂ DISPOZITIV și alege „Password Manager” din ecranul de selecție.

Accesează-ți e-mail-ul după finalizarea plății online și selectează ACTIVARE ÎN CENTRAL pentru a activa abonamentul tău Bitdefender.

Mi-am schimbat computerul/smartphone-ul. Cum reinstalez Bitdefender Password Manager?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc abonamentul Bitdefender Password Manager?

Pentru a te ajuta să-ți protejezi parolele, Bitdefender Password Manager poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Bitdefender Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Password Manager, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să îl cumperi pentru încă un an aproape de data expirării, în funcție de timpul rămas din abonament.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

E-mailurile de confirmare sunt primite de obicei la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam dacă clientul tău de e-mail clasifică e-mailurile automat. Pentru mai multe informații, citește Nu am primit codul meu de activare Bitdefender. Ce pot face? în sectiunea dedicată Asistență.

Care este diferența dintre planul Partajat și cel Individual?

Planul individual nu are nevoie de explicații – este disponibil doar pentru tine. Pe de altă parte, opțiunea Partajat îți permite să folosești Bitdefender Password Manager împreună cu încă 4 utilizatori diferiți.