sisteme de stocare partajate sigure

Industriile sunt diferite și au nevoie de reguli diferite atunci când vine vorba despre conformitate. 

Deși demonstrarea conformității reprezintă un proces continuu, vă oferim o serie de recomandări și instrumente care să vă ajute să obțineți conformitatea cibernetică.

Soluțiile noastre cuprind protecție îmbunătățită a datelor, reducerea riscurilor, răspuns eficient la incidente și raportare simplificată, asigurându-se că organizația dvs. îndeplinește standardele necesare.

Descoperă

Află mai multe
optimizați-vă timpul

Protejați-vă datele și economisiți timp

Concentrați-vă pe munca dvs. și rămâneți în siguranță, în timp ce noi vă oferim servicii de monitorizare 24x7 și răspuns la amenințări, precum și acces ușor la rapoarte detaliate și recomandări.​

Reduceți penalitățile

Reduceți penalitățile

Respectând reglementările, puteți gestiona eficient pierderile de date, furtul de date, breșele de securitate a datelor și securitatea dispozitivelor.

Reduceți la minimum volumul de muncă al personalului IT și diminuați cheltuielile cu securitatea cibernetică evitând totodată penalitățile legate de conformitate.

protejați-vă brandul

Păstrați reputația companiei dumneavoastră

Îmbunătățiți-vă postura de securitate cibernetică și evitați costurile asociate breșelor de securitate a datelor care vă pot afecta reputația sau vă pot produce daune financiare. 

Respectați un set de reguli prealabile și adoptați cea mai bună soluție de securitate cibernetică în funcție de domeniul în care activați.

Găsiți soluția dumneavoastră de securitate a datelor

Managed Detection and Response Service (MDR)

Managed Detection and Response Service (MDR)

Bitdefender MDR vă protejează compania prin monitorizarea securității 24x7, prevenția, detecția și remedierea atacurilor avansate, plus operațiuni de threat hunting targetate și bazate pe riscuri, efectuate de o echipă de experți în domeniul securității.

GravityZone Full Disk Encryption (FDE)

GravityZone Full Disk Encryption (FDE)

GravityZone Full Disk Encryption este un modul de criptare nativ, dovedit, care poate fi adăugat la oricare dintre soluțiile de securitate pentru endpoint-uri de la Bitdefender, pentru a asigura securitatea datelor companiei dumneavoastră și a reduce riscul de pierdere sau furt de date pentru a obține conformitatea cu reglementările. Criptează complet unitatea hard disk a fiecărui endpoint și reduce riscul de pierdere accidentală sau furt de date.

GravityZone XDR - Soluție de securitate XDR

GravityZone XDR - Soluție de securitate XDR

XDR detectează nativ atacurile din întreaga organizație, inclusiv de pe dispozitive fizice și IoT, platforme hibride, multi-cloud și workloaduri și servicii native în cloud. Protejați-vă proprietatea intelectuală folosind caracteristicile de protecție împotriva amenințărilor avansate și de limitare a atacurilor prin răspuns automat și ghidat de factorul uman.

Vă putem ajuta

  • NIS2
  • HIPAA
  • PCI DSS
Evitați exploit-urile și zero-zile înainte de execuție

NIS2 – Directiva privind securitatea rețelelor și sistemelor informatice

 Directiva NIS2 este un act normativ cu aplicabilitate la nivelul UE cu privire la securitatea cibernetică și reprezintă o formă extinsă a Directivei NIS inițiale. NIS2 este o nouă directivă în materie de securitate cibernetică care urmărește stabilirea unor reguli cu privire la: raportarea de bază a incidentelor, managementul riscurilor de securitate cibernetică, managementul riscurilor asociate lanțului de aprovizionare

Descoperiți mai multe: Ce este NIS2?

Asigurați-vă conformitatea

dezactivați procesele periculoase ale memoriei

HIPAA –  Legea privind portabilitatea și responsabilitatea în domeniul asigurărilor de sănătate

Bitdefender deține certificarea HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act).

Cerințele HIPAA sunt menite să sprijine confidențialitatea și integritatea informațiilor de sănătate protejate electronice (ePHI), pentru a reduce frauda și abuzul în domeniul sănătății și pentru a impune standarde la nivel de industrie în ceea ce privește informațiile de asistență medicală privind facturarea electronică și alte procese.

Descoperiți mai multe

Asigurați-vă conformitatea

Green box with pattern

PCI DSS – Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul

PCI DSS reprezintă standardul de facto pentru protejarea datelor deținătorilor de carduri în întreaga lume încă de la punerea sa în aplicare în 2004.

Standardele au fost dezvoltate de PCI Security Standards Council (PCI SSC), un forum global care reunește părțile interesate din industria plăților pentru a dezvolta și promova adoptarea standardelor de securitate a datelor și a resurselor pentru plăți sigure la nivel mondial.

Descoperiți mai multe

Asigurați-vă conformitatea

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Furnizor de asigurări medicale pentru funcționarii publici - recenzie despre conformitatea cu reglementările în domeniu

„Echipa Bitdefender MDR a fost receptivă, informată și a avut succes în protejarea datelor noastre valoroase. Prioritatea noastră numărul unu este să oferim îngrijire de top pentru pacienți, iar Bitdefender a reușit să ne sprijine la fiecare pas.”

Mostafa Mabrouk, Corporate Information Security Manager

Magrabi Hospitals and Centers
Arhiepiscopie - recenzie despre conformitatea cu reglementările în domeniu

"Cu Bitdefender MDR știu că cineva supraveghează întreaga noastră rețea în timp real, inclusiv atunci când eu și personalul meu nu suntem la birou. Pe măsură ce am trecut la teleworking in perioada COVID-19, ne putem proteja informațiile, indiferent de unde se conectează angajații. MDR este o extensie a echipei mele care sprijină misiunea Arhiepiscopiei."

IT Director la o Arhidioceză

Resurse

Impactul conformității asupra bugetelor pentru securitatea companiilor
Whitepaper

Whitepaper HIPAA

Citește mai multe
Citește mai multe Whitepaper

Whitepaper PCI DSS

Citește mai multe
Citește mai multe Blog

4 industrii cheie

Citește mai multe
Citește mai multe Blog

Ce este NIS2?

Citește mai multe